Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam cnm ekledim listeye senide...hoşgeldin bu arada çok özlemiştik seni artık gitme bi yerlereee

Kaptanım normalde spor yapmıyorum .Ama şimdi bunu yapıcam.Basit hareketler ve eğlenceli.

Dün saat 5 e kadar çalıştım.Akşamda misafirliğe gittim. yazamadım.Bu sabah tartıldım.76.4 çıktım .çok sevindim.Bu günde benim misafirim var.Yemek yaptım.Sebze çorbası,bezelye yemeği,pilav,güveçte tavuk sote,kereviz salatası,kırmızı biber turşusu,çikolatalı tavuk gögsü,kuruyemiş,çay ikram edicem.Nasıl?

Kaptanım normalde spor yapmıyorum .Ama şimdi bunu yapıcam.Basit hareketler ve eğlenceli.
valla eğlenceli ama ertesi gün kal geliyor ağrıdan. sırt kaslarını feci çalıştırıyor ve ağrıtıyor

ellerine sağlık
bu arada pazartesileride yoklama alcam. herkes pazartesi kilosunu bildirsin. hafta sonunu kazayla geçirenleri göreyim

aa aa benmiiiiii ahahahha yapiim bakiim bnde o zmnnn

tamam cnm ekledim listeye senide...hoşgeldin bu arada çok özlemiştik seni artık gitme bi yerlereee

Ben de özledim sizleri cnmcm. Staja başladım, eskisi kadar çok olamicam ama burdayım yine de. :112:

bu arada pazartesileride yoklama alcam. herkes pazartesi kilosunu bildirsin. hafta sonunu kazayla geçirenleri göreyim

Uu, şimdiden korktum. Tmm kaptanım.
Bu arada kaptanım sen bana küstün müü? :26:

aman yarebbiiiiii tartılıcakmıyızzzzz korkulu rüyaaaaaa

İlk kez etiketimi artıya doğru değiştirdim. Biliyorsunuz kilo almış olsam da orayı artırmıyordum ama sanırım 72.1 i göreli haddinden fazla zaman oldu. Hem dün hem de bugün 72.8 çıktım.
Üstelik martın sonlarına doğru kuzenimin düğünü var. Yani biran önce 60 küsurları görsem hiç fena olmayacak. O zamaan sebze yemeye devam. Dün markette pırasa çok hoşuma gitti,aldım. Az sonra da annemi arayıp tarifini alıcam. Önümüzdeki 2-3 gün onu yerim artık.

Annemden tarifi aldım, ben pırasamı yapmaya gidiyorum bayanlar. Bana şans dileyin de güzel bir şey çıkarayım ortaya.

slm kızlar herkese ıyı dıleklerı ıcın tsk ederım
borc odendı cok sukur taksıte bagladık annem falan da ıyı bende
neyse degısıklıkler var galıba kaptancım tamam hem cuma hem ptesı kılo bıldırımı cok ıyı olmus valla sevdım bu ısı..
e nasılsınız kızlar ben dun dısardaydım hep kızılaya yenı ı avm acılmsı orayı gezdım yedım cıtım ama aynıyım cok sukur yarın yıne mukemmel baslıcam
bu arada zayıflama kemerı aldım kulanan ve sonuc alan varmı acayıp calıstırıyo yanlız varya...
bıde hatıce hareketlere bayıldım o bızle paylastıgın her gun yapcam valla...tsk ederım canım..

Ben de özledim sizleri cnmcm. Staja başladım, eskisi kadar çok olamicam ama burdayım yine de. :112:

Uu, şimdiden korktum. Tmm kaptanım.
Bu arada kaptanım sen bana küstün müü? :26:
yok canım niye küsüyüm aaa sende. hoşgeldin.
valla hafta sonu kaçamak yapıp cumaya kurtarırız nasılsa diyoruz o yüzden pazarteside tartılacağınızı bilerek haftasonunuzun geçirin istedim. böylece vites değiştirmiş oluyoruz.

valla canım dikkat et benim 3 gündür sırt ve bel ağrılarım var. yan kısmında başka videolarda var. inceleyin derim

ipo canımbana 1 saat yokuşlu yürüyüş yazarmısın.

Kaptanım kaçamakları önliyceksin.Güzel fikir.Yanlız ben bu gün bayağı yedim.Sanırım yarın pek iyi bi şey göstermez tartı.

tamamdır kaptanım teşekkürederim

yapmadım ama izledim:) eminim fena agrıtıyordur kaslar süper çalışır aslında çok iyi ama cesaret edemedim malum 3 çocuk ayakta olmamm lazım:):):)

vayyyyyyyyy one menü öyle süpermiş amma hepsinin tadına baksan kotayı doldurursun:)

Annemden tarifi aldım, ben pırasamı yapmaya gidiyorum bayanlar. Bana şans dileyin de güzel bir şey çıkarayım ortaya.
agfiyet olsun şeker eminim güzel olmuştur pırasaya bayılırım ama evdeki erkeklerin hiç biri sevmiyor ama ben ve kızım çok seviyoruz

Kaptanım kaçamakları önliyceksin.Güzel fikir.Yanlız ben bu gün bayağı yedim.Sanırım yarın pek iyi bi şey göstermez tartı.
aynen valla bende annemdeydim inşallah artıda çıkmayız

menümü bugün yazmicam çok karışık oldu abartmadım ama çok vakitsiz yedim ama akşam 6da yedim yemegimi birazdanda yeşil çayımı içicem bugün hava süperdi ama yürüyüş yapamadım yarım acısını çıkarıcam inşallah

ipo canım bana birde 15 dk daha spor yaz. bugün gönderdiğim videolardan yaptım. ama daha yavaş ilk günkü kadar seri değil. bakalım yarın ağrı şikayetlerini dinleriz :)

gunaydın canım takım kardeslerım bomba gıbı uyandım bugun
evet kılom 67.6
hatıce canım baslıyorum senın hareketlere yarın agrılarımı yazarım
kız bıde beım zaten sırt agrım var ıyı gelırmıs ne dua ederım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…