Slm bayanlaarr.Nasılsınız görüşmeyeli? Çokk geç geldim di mi, kusura bakmayın, hem buraya 1 hafta kadar geç döndüm hem de döndükten sonra da nete giremedim. :26: Bugün girebildim sonunda. Az sonra dışarı çıkmam gerekiyor ama size bir merhaba diyip geçeyim dedim. :112: Kiloma gelirsek yaklaşık aynıyım, ve ya 1 kg almış da olabilirim, bilmiyorum. İşin aslı 72 küsurla gittiğimi biliyorum ama tam olarak küsuratı hatırlamıyorum. ama bugün 72.8 kg çıktım. Spor olarak da bir tek geçtiğimiz hafta spor yaptım, önceki haftalarda spor namına bir şey yok.
Sanırım bu haftanın spor listesini daha yapmamışın ipocm, beni de 4.30 saatle katabilirsin listene. :112:
yazdımmı hatırlamıyorum çarşamba günü 1 saat tae bo yaptım dünde 30dk yaptım
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
hadi kızlar kıvırın bakıyım...
hop hop
özellikle yan ve sırt kaslarını çalıştırıyor. ipo yaparken sen aklıma geliyorsun nedense :)
ama iç ve ön bacaktada gerginlikler olduğunu göreceksiniz
valla eğlenceli ama ertesi gün kal geliyor ağrıdan. sırt kaslarını feci çalıştırıyor ve ağrıtıyorKaptanım normalde spor yapmıyorum .Ama şimdi bunu yapıcam.Basit hareketler ve eğlenceli.
Dün saat 5 e kadar çalıştım.Akşamda misafirliğe gittim. yazamadım.Bu sabah tartıldım.76.4 çıktım .çok sevindim.Bu günde benim misafirim var.Yemek yaptım.Sebze çorbası,bezelye yemeği,pilav,güveçte tavuk sote,kereviz salatası,kırmızı biber turşusu,çikolatalı tavuk gögsü,kuruyemiş,çay ikram edicem.Nasıl?
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
hop hop
özellikle yan ve sırt kaslarını çalıştırıyor. ipo yaparken sen aklıma geliyorsun nedense :)
tamam cnm ekledim listeye senide...hoşgeldin bu arada çok özlemiştik seni artık gitme bi yerlereee
bu arada pazartesileride yoklama alcam. herkes pazartesi kilosunu bildirsin. hafta sonunu kazayla geçirenleri göreyim
valla eğlenceli ama ertesi gün kal geliyor ağrıdan. sırt kaslarını feci çalıştırıyor ve ağrıtıyor
ellerine sağlık
bu arada pazartesileride yoklama alcam. herkes pazartesi kilosunu bildirsin. hafta sonunu kazayla geçirenleri göreyim
yok canım niye küsüyüm aaa sende. hoşgeldin.Ben de özledim sizleri cnmcm.Staja başladım, eskisi kadar çok olamicam ama burdayım yine de. :112:
Uu, şimdiden korktum. Tmm kaptanım.
Bu arada kaptanım sen bana küstün müü? :26:
slm kızlar herkese ıyı dıleklerı ıcın tsk ederım
borc odendı cok sukur taksıte bagladık annem falan da ıyı bende
neyse degısıklıkler var galıba kaptancım tamam hem cuma hem ptesı kılo bıldırımı cok ıyı olmus valla sevdım bu ısı..
e nasılsınız kızlar ben dun dısardaydım hep kızılaya yenı ı avm acılmsı orayı gezdım yedım cıtım ama aynıyım cok sukur yarın yıne mukemmel baslıcam
bu arada zayıflama kemerı aldım kulanan ve sonuc alan varmı acayıp calıstırıyo yanlız varya...
bıde hatıce hareketlere bayıldım o bızle paylastıgın her gun yapcam valla...tsk ederım canım..
valla eğlenceli ama ertesi gün kal geliyor ağrıdan. sırt kaslarını feci çalıştırıyor ve ağrıtıyor
ellerine sağlık
takımdasın canım. hafta sonu mesaj zorunluluğumuz yok. böyle devam edersen cumaya bildirme katıcam seni.
bu arada diğer iki arkadaşın devam etmesini onaylamıyorum. yerlerine başkalarını alıcam bu konuyu defalarca yazdım ama neden kimse cevap vermiyor acaba?
allah sabır ve ödeme kolaylığı versin canım. aman iyi olun eşlerinizle. herkes iyi olsun. onlar artık el oğlu değil hayat arkadaşımız.
hop hop
vayyyyyyyyy one menü öyle süpermiş amma hepsinin tadına baksan kotayı doldurursun:)Dün saat 5 e kadar çalıştım.Akşamda misafirliğe gittim. yazamadım.Bu sabah tartıldım.76.4 çıktım .çok sevindim.Bu günde benim misafirim var.Yemek yaptım.Sebze çorbası,bezelye yemeği,pilav,güveçte tavuk sote,kereviz salatası,kırmızı biber turşusu,çikolatalı tavuk gögsü,kuruyemiş,çay ikram edicem.Nasıl?
agfiyet olsun şeker eminim güzel olmuştur pırasaya bayılırım ama evdeki erkeklerin hiç biri sevmiyor ama ben ve kızım çok seviyoruzAnnemden tarifi aldım, ben pırasamı yapmaya gidiyorum bayanlar.Bana şans dileyin de güzel bir şey çıkarayım ortaya.
aynen valla bende annemdeydimKaptanım kaçamakları önliyceksin.Güzel fikir.Yanlız ben bu gün bayağı yedim.Sanırım yarın pek iyi bi şey göstermez tartı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?