Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fatoşcum haftasonu kaçamaklarının önüne geçmek adına pazartesi bildirimleri alıyorum canı. geçmişe göz attıysan görmüşündür.
bu takımın gerisi nerdeeee???

bu haftaki ödevimiz misafirlere ikram edilecek salatalar. yemek yanına değil ama. gündüz oturmaları için. ekleyebilen resim eklesin

MESAJ TABLOSU //pzts //Salı //çrşmb //perş. //Cuma
fatos0808 (5 /5 /5 /4 /2
Ecz.imis
tugkay2000 (4/ 1/ /2 /2 /1
yst38 (14/ 1 /2 /7/ 8
ipo (8/0 /0/9 /5/ 7
nil2908 (7/ 5/ 5/ /3/ 6
zubus (5/ 5/ /2 /7/ 6
beyazzmbak
mukeyyif (7/ 5/ 9/ /5/ 2
anissa (8/ 6/ 8/ /1/ 2

(1.HFT/ 2.HFT
fatos0808 (11/ 10
Ecz.imis (11/ 11
tugkay2000 (10/ 6
yst38 (10/ 8
ipo (10/ 9
nil2908 (10/ 9
zubus (10/ 9
beyazzmbak (10/
mukeyyif (10/ 9
anissa (10/ 8

arkadaşlar 14 şubat aşkıyla eksik puanları 10 a tamamladım. fazla olan puanlara dokunmadım.
ecz. puanı en yüksek olmasına rağmen bildirimlerde bulunmadığı için ödülü ona veremiyorum.

Bayanlar nasılsınız bakalım bugün? Yeni geldim eve, en acilinden karnımı doyurayım, bakalım neler kaynatmışsınız ben yokken onları okicam. :112: ('Okuyacağım' yerine 'okicam' yazınca da bir garip durdu yahu. )

Son düzenleme:
bu hafta en fazla kilo verme ve en yüksek puana sahip olarak tacı fatoş kazanmıştır. tebrik ederim. yarışmaya katkısından dolayıda teşekkür ederim.

fatoşcum tacın için seni tebrik ederim harikasınn

bende menümü yazıoyorum kızlar

1.öğün:1 simit,5 dilim sucuk,light krem peynir,1 yumurta

2.öğün:kızarmış patlıcan patates köfte yemeği,cacık,1 dilim ekmek

su:1650 ml

spor: 22 dk dans+40 dk yürüyüş : 1 saat

fatoşcum haftasonu kaçamaklarının önüne geçmek adına pazartesi bildirimleri alıyorum canı. geçmişe göz attıysan görmüşündür.
bu takımın gerisi nerdeeee???
Kaptanım valla dün gece uğraş uğraş adamın başının etini yedim.Bizim internet bozuldu.:26:gece anlaşılan yapmış.ben dünki kilo bildirimimi yapayım.76.4 .çok mutluyum.

Dünki menümü yazayım.
sabah kk peynir,çavdar ekmeği,3 zeytin
arada 2 tane altınbaşak
öğle 2 tabak tavuk suyu çorba
arada 2 tane tatlı
akşam tavuk sote,kereviz salatası,2 dilim çavdar
2 lt su
yarım kilo ixir

gunaydın kızlar
dun ınternet baglantısında sorun olustu gıremedım
buarada arıfeden ses yok merak ettım gozden amelıyat olacaktı yanlıs hatırlamıyosam..
neyse gece muthıs bır bas agrısı ve mıde bulantısıyla uyandım ve hala uykusuzum uyuymadım cunku
yavrularım ayakta ne zor ya bekar olsan vur kafayı yat ama sımdı asla dınlenemıyorum bıle

fatoscum tbr ederım canım...

Kızlaris yerinde ilk defa telefonfan giriyorum.yankısım olursa afedin.sizi daha yakından takip edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…