teşekkür ederim kaptancım çok sevindirik poldumbu hafta en fazla kilo verme ve en yüksek puana sahip olarak tacı fatoş kazanmıştır. tebrik ederim. yarışmaya katkısından dolayıda teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 351285
tebrikler fatoşcum
yoğurda kırmızı biber katınca hem metabolizmayı çalıştırıyormuş hemde yağ yakıyormuş kızlar duyrulur
fatoşcum tacın için seni tebrik ederim harikasınn
bende menümü yazıoyorum kızlar
1.öğün:1 simit,5 dilim sucuk,light krem peynir,1 yumurta
2.öğün:kızarmış patlıcan patates köfte yemeği,cacık,1 dilim ekmek
su:1650 ml
spor: 22 dk dans+40 dk yürüyüş : 1 saat
fatoşcuğum seni tebrik ediyorum.
gunaydın kızlar
dun ınternet baglantısında sorun olustu gıremedım
buarada arıfeden ses yok merak ettım gozden amelıyat olacaktı yanlıs hatırlamıyosam..
neyse gece muthıs bır bas agrısı ve mıde bulantısıyla uyandım ve hala uykusuzum uyuymadım cunku
yavrularım ayakta ne zor ya bekar olsan vur kafayı yat ama sımdı asla dınlenemıyorum bıle
fatoscum tbr ederım canım...
çok yogundum ugrayamadım
bugün neler yaptım kısaca anlatayımsabah 7 de salonumu temizlemeye başladım alt komşum kömür yakıyo bizim baca patlatı heryer is duman anlatamam mahvoldum çarşamba ve perşembede ayrı ayrı misafirlerim var saat 10 da oglumun toplantısına gittim şimdi eve geldim ne yapıcam bilmiyorum çok perişanım bugün ugrayamaya bilirim çok yogunum temizligi bitirmem lazım yarında ikram hazırlarım artık
bu hafta en fazla kilo verme ve en yüksek puana sahip olarak tacı fatoş kazanmıştır. tebrik ederim. yarışmaya katkısından dolayıda teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 351285
tebriklerahh kilo almadık ama vermedikte kaptanım 63,800
afferin kız hadi bakalımKaptanım valla dün gece uğraş uğraş adamın başının etini yedim.Bizim internet bozuldu.:26:gece anlaşılan yapmış.ben dünki kilo bildirimimi yapayım.76.4 .çok mutluyum.
ixir ne bacııı??Dünki menümü yazayım.
sabah kk peynir,çavdar ekmeği,3 zeytin
arada 2 tane altınbaşak
öğle 2 tabak tavuk suyu çorba
arada 2 tane tatlı
akşam tavuk sote,kereviz salatası,2 dilim çavdar
2 lt su
yarım kilo ixir
uyarmıştım :))Kaptanım dünden beri belimin ağrısından duramıyorum.o nasıl spordu ALLAHIM.
valla öyle geçmiş olsun. arife bence hedefine ulaştı. malum ameliyat sonrası iştahta azalma olur. zaten düzenli kilo veriyordu o. ameliyatta hız katmıştır. bu haftada sesçıkmazsa onu listemden çıkartcam.gunaydın kızlar
dun ınternet baglantısında sorun olustu gıremedım
buarada arıfeden ses yok merak ettım gozden amelıyat olacaktı yanlıs hatırlamıyosam..
neyse gece muthıs bır bas agrısı ve mıde bulantısıyla uyandım ve hala uykusuzum uyuymadım cunku
yavrularım ayakta ne zor ya bekar olsan vur kafayı yat ama sımdı asla dınlenemıyorum bıle
fatoscum tbr ederım canım...
oo yakın takip :)Kızlaris yerinde ilk defa telefonfan giriyorum.yankısım olursa afedin.sizi daha yakından takip edicem.
banada yaz ipo 1.5 saatıpocum 1 saat spor yaz bakalım haneme...
bugun fetıh 1453 e gıtcem ızleyen varmı nasıl kızlar
gercı hep olumlu seyler okudum...
kolay gelsin canımçok yogundum ugrayamadım
bugün neler yaptım kısaca anlatayımsabah 7 de salonumu temizlemeye başladım alt komşum kömür yakıyo bizim baca patlatı heryer is duman anlatamam mahvoldum çarşamba ve perşembede ayrı ayrı misafirlerim var saat 10 da oglumun toplantısına gittim şimdi eve geldim ne yapıcam bilmiyorum çok perişanım bugün ugrayamaya bilirim çok yogunum temizligi bitirmem lazım yarında ikram hazırlarım artık
selam kızlar var mı aranızda maiyi öslyen...
selam kızlar var mı aranızda maiyi öslyen...[/QUOT
özlemezmiyiz tabikide özledik
kızlar naber dıcemde kımse yok neyse
ben bugunde bas agrısı ve mıe bulantısı cektı m yemek yemedım dogru duzgun
aksama fetıh e gıtcem nasıl gıtcem bende bılmıyorum...
geçmiş olsunipo gitmişti sanırsam çokk güzelmiş iyi seyirler sana canım
saol arkadasım ınsallah cocuklarda yok kafam rahat olacak...
anommmm benim fatoşum tombik tospaammm taçlar mı kazanırmışşşş....
teprik ediyom balımmmm...
kolay gelsin canım.çok yogundum ugrayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?