Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu hafta en fazla kilo verme ve en yüksek puana sahip olarak tacı fatoş kazanmıştır. tebrik ederim. yarışmaya katkısından dolayıda teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 351285

teşekkür ederim kaptancım çok sevindirik poldum
tebrikler fatoşcum

yoğurda kırmızı biber katınca hem metabolizmayı çalıştırıyormuş hemde yağ yakıyormuş kızlar duyrulur

fatoşcuğum seni tebrik ediyorum.

teşekkürler canlarımmm

sabah kahvaltıda
2 dilim ekmek üstüne krem peynişr
8 zeytin
5 dal maydanoz
3yaprak marul
2 dal taze soğan
çay

kahvaltıda yeşillik harika oluyo kızlar...
arada 1 5 i bi yerde çay içitim

ıpocum 1 saat spor yaz bakalım haneme...
bugun fetıh 1453 e gıtcem ızleyen varmı nasıl kızlar
gercı hep olumlu seyler okudum...

çok yogundum ugrayamadım
bugün neler yaptım kısaca anlatayım sabah 7 de salonumu temizlemeye başladım alt komşum kömür yakıyo bizim baca patlatı heryer is duman anlatamam mahvoldum çarşamba ve perşembede ayrı ayrı misafirlerim var saat 10 da oglumun toplantısına gittim şimdi eve geldim ne yapıcam bilmiyorum çok perişanım bugün ugrayamaya bilirim çok yogunum temizligi bitirmem lazım yarında ikram hazırlarım artık

canım sen bu tempoyla kesın zayıflarsın zaten

kızlar naber dıcemde kımse yok neyse
ben bugunde bas agrısı ve mıe bulantısı cektı m yemek yemedım dogru duzgun
aksama fetıh e gıtcem nasıl gıtcem bende bılmıyorum...

ahh kilo almadık ama vermedikte kaptanım 63,800
tebrikler
Kaptanım valla dün gece uğraş uğraş adamın başının etini yedim.Bizim internet bozuldu.:26:gece anlaşılan yapmış.ben dünki kilo bildirimimi yapayım.76.4 .çok mutluyum.
afferin kız hadi bakalım
ixir ne bacııı??
Kaptanım dünden beri belimin ağrısından duramıyorum.o nasıl spordu ALLAHIM.
uyarmıştım :))
valla öyle geçmiş olsun. arife bence hedefine ulaştı. malum ameliyat sonrası iştahta azalma olur. zaten düzenli kilo veriyordu o. ameliyatta hız katmıştır. bu haftada sesçıkmazsa onu listemden çıkartcam.
Kızlaris yerinde ilk defa telefonfan giriyorum.yankısım olursa afedin.sizi daha yakından takip edicem.
oo yakın takip :)
ıpocum 1 saat spor yaz bakalım haneme...
bugun fetıh 1453 e gıtcem ızleyen varmı nasıl kızlar
gercı hep olumlu seyler okudum...
banada yaz ipo 1.5 saat
kolay gelsin canım
selam kızlar var mı aranızda maiyi öslyen...

en çok ben ösledim.

menüm
sabah:1 yumurta ,peynir,zeytin,helva,1 dilim kepek ekmeği,çay
akşam yemeğimi henüz yemedim.şimdi yemeğe gidiyorum.fırsat bulmuşken bakıyım ne yapıyorsunuz dedim.

Kizlar yaa yine kotam dolmus off telefona kaldm ayin 7 sine kadar sinir oluorum burdan cok zor oluyo.

Fetih filmine gelince cnm bn cok begendim begenmeyenler olmus valla gitsinler kendileri ceksinler o kadar biliolarsa

Menumu yaziyim

1.ogun: 1 dlm kepek ekmegi,light peynir,4dilim sucuk,1yumurta

2.ogun: 3 yulafli form biskuvi yeil cay ve form cay

3.ogun : eristeli yesil mercimek yemegi

Su:2000 ml

Spor: 20 dk dans+ 40 dk yuruyus

kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…