Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vallahi uyarmıştın.Ama ben dinlemedim.Bel bölgem tutuldu.
ixir şey bitki çayı ev yapımı.1tane elma,limon,karanfil,tarçın,1,5 lt su,azcık ıhlamur,azcık ısırgan otu kaynatılıyo.soğuyunca bütün gün içiyosun.

Bu günki menüm
sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 tane altınbaşak
öğle domates çorbası,tavuk kavurma,salata
arada 1 elma
akşam 1 tane tavuk but,bir kase kereviz salatası
1,5 lt su

ben tekrar geldim. günü anlatmaya vaktim olmadım yoğun bir gün geçirdim. dün çok hastaydım yine. gece geç vakitlere doğru şiddetli bir baş ağrısı eşlik etti. neyse bende dünün acısını çıkarırcasına yattım bugün sabah. saat 11 gibi kalktım. düm komşum geldi. bugün için branca çağırdı tamam dedim.
saat 12-13 gibi brancımı yaptım ama ne branc kızartmalar havada uçtu. bu arada bugünkü kilo 87.2.
neyse ordan çıktım kocişle dağ tepe dolandık diyim. 1.5 saatten fazla olduğundan eminim ama net süreyi bilmiyorum. dönüştede burdaki arkadaşlarımızı çaya çağırdık. evde bişeyyapmadım yerim diye. gelirken bişiler aldık(merak ediyorsanız söyliyim aldıklarımızdan yedim)
onlar geldi karşı komşumuda çağırdım hem tanışsınlar istedim. epey curcuna vardı yani. az önce gönderdim herkesleri koştum size geldi.
sonuç: kötü bir diyet, bol spor, bol dedikodu
yeni arkadaşlıklar:13:

mesaj sayısını tamamlamak adına saçmalıycam :)
yorgun ve çok ykum var.
bu arada oğlumun diğer çocuklarla(7 yaşında 2 çocuk) oynaması kahkaları ve araba sürmesi beni çok duygulandırdı sanki büyümüş gibi

veee büyük günü öğrendim 28 haziranda görümcemin düğünü var. buda demek oluyorki 25 hazirana kadar süper süper olmam gerek. hatta daha erken çünkü ciciler alcam düğün için off ye ye ondan sonra diyet de hıh

buda son mesajım hala salata tariflerinden eser yok nerde bu salata tarifleri. takıma yeni birilerini alcam yarın. hadi uğur getirir inş.
herkeslere iyi geceler.

Son düzenleme:
Benimde erkek kardeşim nişanlanacak.Ama bizimki evde olacak.Ama yinede ben de süper olmak istiyorum.
:123:

buda son mesajım hala salata tariflerinden eser yok nerde bu salata tarifleri. takıma yeni birilerini alcam yarın. hadi uğur getirir inş.
herkeslere iyi geceler.

Kaptanım geçmişi kaçırmışım sen salata tarifimi istedin? daha dün akşam baktım.pırasalı salata dur burayada ekliyim.
Havuçlu Pırasa Salatası

Malzemeler:

* Yarım kg pırasa
* 3 yemek kaşığı yoğurt
* 3 yemek kaşığı zeytinyağı
* 3 diş sarımsak
* 1 çorba kasesi mayonez
* 1 havuç
* 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
* pul biber, tuz

Tarifi:

Pırasaların yeşil kısımlarını ayırın. Beyaz kısımlarını ince ince kıyıp tencereye alın. Kapağını kapatıp kendi suyunda biraz pişirin. Zeytinyağını ilave edip kavurun. Cevizleri ekleyin, biraz daha kavrulunca ateşten alıp soğumaya bırakın. Havucu iri rendeleyin. Bir büyük kasede yoğurt, mayonez, dövülmüş sarımsak ve pul biberi karıştırın. Soğuyan pırasa ve havuçları ekleyip karıştırın, servis tabağına alın.

Bende en kısa zamanda yapcam .çok met ettiler.

hımm dene ve sonuçları paylaş. misafirler için uygunmu hemde onuda söyle. mayonez diyet olayına ters ama neyse. olsun.

Son düzenleme:
Kıvıra kıvıra zayıflayın! * Günlerdir ne yiyip ne yemeyeceğimizi konuştuk. Peki ya hareket? Çok kolay. Belinizi inceltmek için, ellerinizi boyun hizzasında birleştirip vücudunuzu bir sağa bir sola çevirin. 20-30 kez yapabilirsiniz bu hareketi. Sokak yoğurtçuları gibi oklavayı omzunuza alarak da deneyebilirsiniz... Göbeğiniz içinse, yere yatıp dizlerinizi kırarak yarım mekik yapabilirsiniz. On taneyle başlayın, ilerleyen günlerde yavaş yavaş 20-30-40'a kadar çıkın. Bir de duvara sırtınızı dayayarak bir sağ, bir sol ayağınızı yere indirip kaldırabilirsiniz. Bu hareket de kalçayı eritir. Bölgesel kilo verebilmek için hareket şart. Aslında siz kafanıza koyduğunuz anda gidip inceltici kreminizi alıyorsunuz, diyetinize ve o bölgeyi çalıştıracak fiziksel aktiviteye başlıyorsunuz, eğer imkanınız varsa masaja başlıyorsunuz. Hepsini aynı anda yaptığınız zaman sonuç inanılmaz olur. Ama sadece diyet ve hareket de yeter.

gunaydın kızlar
evet dun cok guzel bı fılm ızledım ben cok sevdım sevmeyenlerede sasırdım acıkcası
oradan cıktık arkadaslarla cıftlıge gıttım doner falan derken ben ucmusum tabı
gece 2 de geldık eve ve su an ıtıbarı ıle kalktım ve dıncım cok sukur...

Malzemeler:
1 kilo patates,
1 kase robottan çekilmiş havuç (3,4 tane),
1 kase çekilmiş mor lahana,
yarım demet maydanoz,
2 sap taze soğan,
tuz, karabiber,
zeytin yağı ve limon,
Hazırlanışı:
Öncelikle patatesleri haşlayıp henüz sıcakken püre yapın. İçine tuzunu ve karabiberini atıp pürenin 3 te 1ini sterçfılm serilmiş kalıba bastırarak yerleştirin. Diğer taraftan robottan çekilmiş yada rendelenmiş havuçları 2 kaşık zeytin yağında soteleyin. Mor lahanayı robota koyup içine tuz, limon suyu ve 1 kaşık zeytin yağı koyup çekin. Maydanozları ve taze soğanı minik minik doğrayın. Kalan patates püresini 3 parçaya ayırıp birine mor lahanayı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı sade patates püresinin üzerine döşeyin. Aynı işlemi havuç ve maydanoz soğan karışımı ile tekrarlayıp kalıba karışımları dikkatlice yerleştirin. Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip limon sıkarak servis edin...Üzerini ben dekoratif havuçlarla ve halka soğanlarla süsledim. Ayrıca salatanın katlarını yaparken, her birinin tuz miktarını kendi zevkinize göre ayarlayın. Salatanızı özellikle et ve tavuk yeklerinin yanında ve 5 çaylarında sunabilirsiniz...
bu ınternet tarıfıydı ve ben bıre bır yaptım tadıda goruntusude harıka oluyo
afıyet olsun bayanlar...

ellerine sağlık. denenmiş tarifler iyi oluyor

hatıce baya ıyı senın su hareketler bayıldım onu yaptım geldım agrı var ama ıyım ya yınede..
hergun yapcam valla..
ıpocum sen bana 1 saat daha yaz tamamlayım 1 saate gelıyım..

bende yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.
gelincede o spordan yaparım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…