canlarım ben geldim sınunda nasılsınız ya özledim sizleriiii
hoşbulduk mervecim sende hoşgeldin canım nasılsın eminim haftaya bizimlesinhoş geldin ben yeni üyeyim şuanda deneme aşamasındayım sanırım ama bu aşamayı aşacağımdan şüphem yok :) çok azimliyimdir
hoşbulduk fatoşcum iyi olmanıza sevindim bende iyiyim şükür atlattık şimdi sıra diğer gözümde oğluşun nasılBeyaz zambak hoş geldin bacım sen nasılsın iyiz şükür bizler..
Aaa oleyyy hosgeldinnnnnn
hos geldın mervecım aramıza ....
arıfe bacım sen nerelerdesın kız nasıl gectı amelıyat....
canım benim listedeki halime baksana son 1 aydır alıp verip yerimde sayıyorm. benim yolum daha uzun. ben seni çıkartmak istemem. uzaklaşırsan koparsın iyice. anlatıpda rahatlayabileceğin bişeyse anlat konuşalım. ama yok paylaşım yapamam diyette yapamam dersen ben bişey diyemem. ama şunu öneririm sana pazartesi bildirimleri kendi aramızda. o bildirime katılabilirsin ne dersin?
ay hiç bişiyi bu kadar hızlı yapmamıştımşimdi kapatıorum blsyrımıı
canlarım ben geldim sınunda nasılsınız ya özledim sizleriiii
kaptanım tamam sen bana bu hafta izin ver ben kandimi baya toparlıyorum.devam etmek istiyorum.eğer olmazsa da diğer hafta çıkarırsın.kızlar naber?pek okuyamadım geçmişi.uamarım iyisinizdr.hepinizi öpüyorum
hoşbulduk canımcım bakalım bugün geldim 1hafta denemeymiş
kızlar hayırdır sonbahar yaprakları gıbı dagılmaya baslamısınız
ınsallah hayatınızdakı sorunlar gecıcıdır
Allah ım kımseye dermansız dert vermesın
takımım ben sızlere cok alıstım ve cok sevıyorum....
evet canım ama ben senın devamlı olacagına ınanıyorum ınsallah verdıkten sonra mezunıyetlerımızı goruruz....
Kızlar ben ablama gidiyorum, haftasonu uğrayamicam yani. Ama pazar ve ya pzt ye dönmüş olurum inş. :112: Görüşürüüzz.
239. etapta ayrılmışın canım. bugün 244. etapı bitirik(sanki apartman yapıyozKaptanım ben dün bildirim yaptım sanıyordum. Tekrar okurken farkettim yapmadığımı.:26: Dün sabah 72.8 çıkmıştım, o değerden bildirim yaptığımı sanıyordum. Çok pardon kaptanım. Senin yerine ben çekeyim saçlarımı.
Ama güzel haber bu sabah 72.4 kg çıktım.
kız maşallah bu ne enerji. sen hep böyle ol hemhemen listeye girersin hemde hemen mezun olursun. karneni paylaşırız burda.bak ben yeni katıldım aranıza bu bayan (yani ben) 27 yaşında,1,59 boyunda,75.1( kiloydu şimdi74.7)kilo bugün diyetinde3.günü,, yarışmacı akadaşlara başarılar dilerrrrr
canım onun zayıflatma çayı, vitaminleri filanda var. kullanıyormusun.bu sabah
bir ılık su bardağı içine elma sirkesi bir kaşık kadar
2 kayısı
sonra kullandığım ürünün bir öğün shake i
ve bir bucuk lt su
adım üstümde delio nerden geldi kız aklına allah korusunn delüü
bu haftada gelmesen yerine başkasını alıyodum bak hoşgeldin. 1 hafta dedin ay olda bacımcanlarım ben geldim sınunda nasılsınız ya özledim sizleriiii
maşallah bi yerini kaşıhoş geldin ben yeni üyeyim şuanda deneme aşamasındayım sanırım ama bu aşamayı aşacağımdan şüphem yok :) çok azimliyimdir
diğer gözün ne zaman canım. lazerle çizdiriyormusun yoksa katarak ameliyatımı?hoşbulduk mervecim sende hoşgeldin canım nasılsın eminim haftaya bizimlesin
hoşbulduk fatoşcum iyi olmanıza sevindim bende iyiyim şükür atlattık şimdi sıra diğer gözümde oğluşun nasıl
ipocummmm hoşbuldukkk özlemişim yaaaa bendende oleyyyyyyyyyy
adamı dısarı gonderdım sonunda ay ne sıkıcı adamın evde olması....
tamam canım seni bu hafta izinli gösterdim çabuk dön yoksa saçını çekerimkaptanım tamam sen bana bu hafta izin ver ben kandimi baya toparlıyorum.devam etmek istiyorum.eğer olmazsa da diğer hafta çıkarırsın.kızlar naber?pek okuyamadım geçmişi.uamarım iyisinizdr.hepinizi öpüyorum
kızlar hayırdır sonbahar yaprakları gıbı dagılmaya baslamısınız
ınsallah hayatınızdakı sorunlar gecıcıdır
Allah ım kımseye dermansız dert vermesın
takımım ben sızlere cok alıstım ve cok sevıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?