Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoş geldin ben yeni üyeyim şuanda deneme aşamasındayım sanırım ama bu aşamayı aşacağımdan şüphem yok :) çok azimliyimdir
hoşbulduk mervecim sende hoşgeldin canım nasılsın eminim haftaya bizimlesin
Beyaz zambak hoş geldin bacım sen nasılsın iyiz şükür bizler..
hoşbulduk fatoşcum iyi olmanıza sevindim bende iyiyim şükür atlattık şimdi sıra diğer gözümde oğluşun nasıl
Aaa oleyyy hosgeldinnnnnn

ipocummmm hoşbuldukkk özlemişim yaaaa bendende oleyyyyyyyyyy

Kızlar son zamanlarda justymakeup diye bir makyaj bloğu takip ediyorum. Bloğun yazarlarından pumpkin son zamanlarda epey kilo vermiş galiba, bloğun daha eski takipçileri soruyorlardı nasıl verdin diye de ben videoyu yeni izledim. Nasıl kilo verdiğinden bahsetmiş pumpkin. :112: Aslında bildiğimiz şeylerden bahsetmiş. Bol su için, çok acıkmanıza fırsat vermeyin, kendinizi yiyeceklerden mahrum bırakmayın vs. Bir de yoğurda çok önemli bir yer vermiş diyetinde. Siz de izlemek isterseniz eğer buyrun linki;
Losing the Weight and Healthy Eating/Kilo Verme ve Saglikli Beslenme - YouTube

kaptanım tamam sen bana bu hafta izin ver ben kandimi baya toparlıyorum.devam etmek istiyorum.eğer olmazsa da diğer hafta çıkarırsın.kızlar naber?pek okuyamadım geçmişi.uamarım iyisinizdr.hepinizi öpüyorum

ay hiç bişiyi bu kadar hızlı yapmamıştım şimdi kapatıorum blsyrımıı

Güzel olmuş ama, hadi bakalım haftaya 80 küsurlara yenilersin inş. :112:

canlarım ben geldim sınunda nasılsınız ya özledim sizleriiii

Hoşgelldiinn. Yenilik olarak ben geri döndüm mesela. Bu arada hayırdır? Ameliyat olmuşun galiba. Ciddi bir şey mi??

kaptanım tamam sen bana bu hafta izin ver ben kandimi baya toparlıyorum.devam etmek istiyorum.eğer olmazsa da diğer hafta çıkarırsın.kızlar naber?pek okuyamadım geçmişi.uamarım iyisinizdr.hepinizi öpüyorum

Biz de seni öpüyoruz tatlışım. Haftaya bekliyoruz seni inş.

kızlar hayırdır sonbahar yaprakları gıbı dagılmaya baslamısınız
ınsallah hayatınızdakı sorunlar gecıcıdır
Allah ım kımseye dermansız dert vermesın
takımım ben sızlere cok alıstım ve cok sevıyorum....

Kızlar ben ablama gidiyorum, haftasonu uğrayamicam yani. Ama pazar ve ya pzt ye dönmüş olurum inş. :112: Görüşürüüzz.

239. etapta ayrılmışın canım. bugün 244. etapı bitirik(sanki apartman yapıyoz ) yani haftaya 7 ye bölüncek kilon. ok.
bak ben yeni katıldım aranıza bu bayan (yani ben) 27 yaşında,1,59 boyunda,75.1( kiloydu şimdi74.7)kilo bugün diyetinde3.günü,, yarışmacı akadaşlara başarılar dilerrrrr
kız maşallah bu ne enerji. sen hep böyle ol hemhemen listeye girersin hemde hemen mezun olursun. karneni paylaşırız burda.
bu sabah
bir ılık su bardağı içine elma sirkesi bir kaşık kadar
2 kayısı

sonra kullandığım ürünün bir öğün shake i
ve bir bucuk lt su
canım onun zayıflatma çayı, vitaminleri filanda var. kullanıyormusun.

o nerden geldi kız aklına allah korusunn delüü
adım üstümde deli
canlarım ben geldim sınunda nasılsınız ya özledim sizleriiii
bu haftada gelmesen yerine başkasını alıyodum bak hoşgeldin. 1 hafta dedin ay olda bacım bende dedim o kesin hedefine ulaştı gelmeyecek
hoş geldin ben yeni üyeyim şuanda deneme aşamasındayım sanırım ama bu aşamayı aşacağımdan şüphem yok :) çok azimliyimdir
maşallah bi yerini kaşı
diğer gözün ne zaman canım. lazerle çizdiriyormusun yoksa katarak ameliyatımı?
adamı dısarı gonderdım sonunda ay ne sıkıcı adamın evde olması....

tamam canım seni bu hafta izinli gösterdim çabuk dön yoksa saçını çekerim

kız hemen duygusala bağlama

kızlar önümüzdeki hafta listeyi biz yapıcaz umarım bir aksilik olmaz.

yst38 ay kız çok sevindim söylediklerine azimliyim liste başı olmak istiyorum valla bakalım 3.günüm bitmek üzere oh ohhh yandan

3. Takım 245. Etap

S_A ( 81,9/ 81,2 / 0,7 / 0,85% )
fizik ( 67,5 / 66,6 / 0,9 / 1,33% )
yakar76 ( 64,5 / 63,4 / 1,1 / 1,71% )
destinam ( 79,0 / 79,0 / 0,0 / 0,00% ) Elektrik Kesintisi nedeniyle Bildirimde bulunamadı.
se_zen ( 55,4 / 54,0 / 1,4 / 2,53% )
winstonlight ( 79,3 / 76,9 / 2,4 / 3,03% )
gölge-çiçeği ( 70,7 / 70,2 / 0,5 / 0,71%)
suhan2 ( 52,5 / 51,3 / 1,2 / 2,29% )
ejje89 (100,6 / 98,6 / 2,0 / 1,99% )
ozgey ( 79,5 / 78,0 / 1,5 / 1,89%)
nihancaccak (68,9 / 68,5 / 0,5 / 0,73% )
Hatice84 ( 65,0 / 64,5 / 0,5 / 0,77% )
hazeran82 ( 91,6 / 91,6 / 0,0 / 0,00 ) Yeni üye

3. takım toplam yüzde 1,37%

size bir örnek veriyorum arkadaşlar. verilen kiloları inceleyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…