Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Winstonlight 2.4u 1 haftada nasil vermis oha falan oldum yaniiii

bende nette popo eritme egzersizleri yapıyorum. 3 set diyor ama henüz hiç 3 set yapmadım.

Ya ama bi haftada 2.4 nasil gider

2.4 verebilmek için ya çokfazla kilolu olmak gerekli yada takviye birşeyler alabilmemiz gerekli ama bunlara gerek olduğunu düşünmüyorum hepimiz gayret edip 1-1.5 kg versek bizim grubumuz iyi sonuçlar verebileceğine inanıyorum: yanılıyormuyum

ıpocum belkı hanı kılo verme bı zaman duruyo sonra devam edıyo ya o donemındedır wıshıngton arkadas....
neyse ıpom banada 1 saat spor ekle arkadasım
kız hatce ne duygusalı kız sevıyom tabıkı takımımı valla buraya yazmayınca bosluk hıssedıyorum valla....

Canım yemiş kadar oldum.Saol.

Tamam ballı süt severim.içeyim bari.aslında bitki çaylarıda iyi geliyodu bana ama bi süredir sabahları içemiyorum.

Az sonra inceliycem.paylaşımın için teşekkürler.

kaptanım tamam sen bana bu hafta izin ver ben kandimi baya toparlıyorum.devam etmek istiyorum.eğer olmazsa da diğer hafta çıkarırsın.kızlar naber?pek okuyamadım geçmişi.uamarım iyisinizdr.hepinizi öpüyorum
Sakın bizi bırakmayı düşünme.Seni bekliyoruz.

Bugünki menüm
sabah kaşarlı tost
ara yok
öğle bir tabak çorba
ara kek
akşam kereviz salatası
1 lt su

Bnde ona sasirdim zaten kilosu cok az o kiloyu verebilmesi icin ama sanirim odemi falan vardi o gitti bilemiycrm artik ama bnce de m sagliklisi 200gr-1 kg yanii diger turlu verince cok cabuk geri geliyor

Saolun canım.Ben bugün öğlen işten izin alıp doktora gittim.doktor serum takacaktı.60 lira deyince ilaçlarımı alim ben dedim.8 tane iğne yazdı.1. sini oldum.kalçamın ağrısından öldüm.

çok geçmiş olsun gel ben yapayım elim çok hafiftir hastalar öyle der :)
bu arada takımı inceledinizmi 2-3 kişi daha 2 kilo vermiş. ya topluca detoks türü diyette yapmış olabilirler.

***6. TAKIM 245. ETAP*** Etap dokucuncusu

fatos0808 (121,5 /121 /0,5 /%0,41
yst38 (87,1 /88,7 /-1,6 /-%1,84
ipo (93,2 /91,7 /1,5 /%1,61
nil2908 (63,8 /63,8 /0 /%0
zubus (77 /76,4 /0,6 /%0,78
tugkay2000 (67,5 /67 /0,5 /%0,74
mukeyyif (65 /geri dönmek üzere ayrıldı
anissa (75 /75,5 /-0,25 /-%0,33

6. TAKIM ORTALAMASI: % 0.17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…