3. Takım 245. Etap
S_A ( 81,9/ 81,2 / 0,7 / 0,85% )
fizik ( 67,5 / 66,6 / 0,9 / 1,33% )
yakar76 ( 64,5 / 63,4 / 1,1 / 1,71% )
destinam ( 79,0 / 79,0 / 0,0 / 0,00% ) Elektrik Kesintisi nedeniyle Bildirimde bulunamadı.
se_zen ( 55,4 / 54,0 / 1,4 / 2,53% )
winstonlight ( 79,3 / 76,9 / 2,4 / 3,03% )
gölge-çiçeği ( 70,7 / 70,2 / 0,5 / 0,71%)
suhan2 ( 52,5 / 51,3 / 1,2 / 2,29% )
ejje89 (100,6 / 98,6 / 2,0 / 1,99% )
ozgey ( 79,5 / 78,0 / 1,5 / 1,89%)
nihancaccak (68,9 / 68,5 / 0,5 / 0,73% )
Hatice84 ( 65,0 / 64,5 / 0,5 / 0,77% )
hazeran82 ( 91,6 / 91,6 / 0,0 / 0,00 ) Yeni üye
3. takım toplam yüzde 1,37%
size bir örnek veriyorum arkadaşlar. verilen kiloları inceleyin lütfen.
ipo canım yaz bana 1saat
bizde verebiliriz arkadaşlar gayret edlim lütfen
Ya ama bi haftada 2.4 nasil gider
çok geçmiş olsun canımm
Saolun canım.Ben bugün öğlen işten izin alıp doktora gittim.doktor serum takacaktı.60 lira deyince ilaçlarımı alim ben dedim.8 tane iğne yazdı.1. sini oldum.kalçamın ağrısından öldüm.geçmiş olsun canım:2::2::2:
Canım yemiş kadar oldum.Saol.ne güzel benim annem bakarda çocuklar kalmazlar babada çok düşkün onlara bırakmıyor hiç babanne zaten asla bakmaz
geçmiş olsun onlar hastalanınca hayat felç oluyor sanki
buhafta çok yogun geçti çok yoruldum tabi akşamada hastalandım hemen bir ilaç içtim erkenden yattım şimdi iyiyim allaha şükür
ayyyyyyyy negüzel darısı başımıza inşallah innsan başkalarından duyunca çok daha mutlu oluyor
inan kalmadı hiç 2 dilim börekvar istersen onları yollıyım
bildirimimi yaptım kaptanım
çok geçmiş olsun bahar geliyor ve hastalıklar çogalıyor burada hava okadar güzel ki ama bir sıcak bir soguk hasta oluyoruz
Hoş geldin aramıza...merhaba 22,02,2012 tarihinde diyete başladım
başlangıç kilom:75,1
hedef kilom:55
şuanki kilom:74.7
Tamam ballı süt severim.içeyim bari.aslında bitki çaylarıda iyi geliyodu bana ama bi süredir sabahları içemiyorum.Ben de için için çok sevdiğimi hissediyorum ama bir türlü kereviz alıp da yapamadım.Ama bu vesileyle aklıma düştü yeniden, haftaya yaparım artık. :112: Bu dönem geldiğimden beri dolaba adam akıllı bir alışveriş yapmadım, kafamda taşınmak var çünkü. Ama bu hafta sonu kesin sonuçlanacak inş, yani haftaya taşınsam da kalsam da doldurcam dolabı.
Çok geçmiş olsun cnm.Balı ihmal etme derim ben, hatta ballı limonata ve ya ballı süt iç. Süper geliyo hastalığa. Benim sınav dönemlerimi kurtaran karışımlar bunlar. :13:
Hoşgeldiinn.Takım listesini ya cuma bildirim listelerinden elde edebilirsin(ki o listede bu hafta ben yokum mesela. ) ya da ipo arkadaşımızın sporları, kaptanımız yst nin de mesaj sayılarını ve haftalık puanlarımızı açıkladıkları listeden bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde açıklarlar. :112: Ama zaten zamanla sohbet ederken kim kimdir tanırsın. Eline liste almaya gerek yok. :112:
Bana gelirsek ben 1.72 boyunda 72.4 kg, 23 yaşında bir öğrenciyim. :112: Sen??
Allah iyiliğini versin kaptanım. Bu nasıl düşünce öyle.Allah korusun.
Gerçekten ipocm, sanırım bu hafta en çok kilo veren sensin. Maşdiyor ve tebrik ediyorum. Bence de çizelgeni biran önce yenilemen lazım. Ne zaman yenilenecek kotan? Ve ya benim yardımcı olabileceğim birşey var mı burdan?? :112:
Az sonra inceliycem.paylaşımın için teşekkürler.Kızlar son zamanlarda justymakeup diye bir makyaj bloğu takip ediyorum. Bloğun yazarlarından pumpkin son zamanlarda epey kilo vermiş galiba, bloğun daha eski takipçileri soruyorlardı nasıl verdin diye de ben videoyu yeni izledim. Nasıl kilo verdiğinden bahsetmiş pumpkin. :112: Aslında bildiğimiz şeylerden bahsetmiş. Bol su için, çok acıkmanıza fırsat vermeyin, kendinizi yiyeceklerden mahrum bırakmayın vs. Bir de yoğurda çok önemli bir yer vermiş diyetinde.Siz de izlemek isterseniz eğer buyrun linki;
Losing the Weight and Healthy Eating/Kilo Verme ve Saglikli Beslenme - YouTube
Sakın bizi bırakmayı düşünme.Seni bekliyoruz.kaptanım tamam sen bana bu hafta izin ver ben kandimi baya toparlıyorum.devam etmek istiyorum.eğer olmazsa da diğer hafta çıkarırsın.kızlar naber?pek okuyamadım geçmişi.uamarım iyisinizdr.hepinizi öpüyorum
2.4 verebilmek için ya çokfazla kilolu olmak gerekli yada takviye birşeyler alabilmemiz gerekli ama bunlara gerek olduğunu düşünmüyorum hepimiz gayret edip 1-1.5 kg versek bizim grubumuz iyi sonuçlar verebileceğine inanıyorum:yanılıyormuyum
Saolun canım.Ben bugün öğlen işten izin alıp doktora gittim.doktor serum takacaktı.60 lira deyince ilaçlarımı alim ben dedim.8 tane iğne yazdı.1. sini oldum.kalçamın ağrısından öldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?