Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende menümü yazayım kızlar;
sabah:2dilim diyet etimeğin üzerine labne peyniri ve dere otu sürüp şekersizçayla yedim
ara:2kuru kayısı,5badem
öğlen:bir avuçiçi kadar tavuk
ara:birtabak salata
akşam:1tabak salata,2yemek kaşığı yoğurtylu makarna

1,5lt su
1 saat (yürüyüş)spor

senin listende bence gayet güzel canım

gerçi makarna az yemişsin ama makarnayla yoğurtu bir yeme canım

ay benimde kaçmam gerek ama daha yolum uzun 2 ileri bir geri nolcaksa böyle. sen olsan on kez kapıya koymuştun beni
yine buldun dimi beni burdayım canım haftasonu malum pek fırsat bulamıyorum
kız senle ben buranın demir başıyız yokluğumuz hemen farkediliyor. buralar bizden sorulur
canım kahvaltı süper öğlen için kısıra benim diyetisyenim demiştiki. salatayı yap içine 4 -6yk bulgur koy. o zaman diyete uygun olur. yiyebildiğin kadar ye demişti. 2yk bulgur 1 dilim ekmeğe denk geliyor ya ondan dedim.
maşallah canım. meyvaların yanına biraz peynir veya 1-2 kaşık yoğurt veya 1çay bardağı kadar süt tüketirsen mide kazınmasının önüne geçmiş olursun. çabuk acıkmayı engellersin.
çok sefiyom seni napayım
ya beni
canım salatalar ve yemekleri birlikte tüketsen. canan karatayın 4 saatlik uygulaması mantığa yatkın bence. ayrıca makarna gerçekten az olmuş.
Kızlar bu gün 5 e kadar çalıştım.Sonra babanneme gittim.şimdi eve geldim.Nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz sen nasılsın canım
kaptanım bnde merak ediyorum onu deneyen var mı acaba:S

canım ben burda inceledimde yapanlar ve memnun kalanlar var. 13 gün sonunda 6-7 kilo kadar verdiriyor. ama çok az yediriyor. mide küçülmesine faydalı aslında ama bence 6 gün yeterli. metabolizmayı yavaşlatmamak gerek. danimarkada ameliyat hastaları için yapılmış hızlı bir çözümmüş sanırım birkaç yerde okuduğum kadarıyla.

bende menümü yazayım:
sabah: 1 bardak su, 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı: (10.30): 2yk yoğurt içine keten tohumu ve pul biber(bunu 2 gündür yapıyorum)
1 tane gözleme, biraz peynir, 5 tane zeytin, yeşil biber ve salatalık

gün içinde porselen bir demliğe 4tk yeşil çay, yarım limon, çubuk tarçın, top karabiber ve karanfil atıp içiyorum. 2-3 su bardağı kadar çıkıyor. sık idrara çıkartıyor.
17.de 3-4 tam ceviz
19. da 2 tabak kapuska(ilkkez yaptım ve çok hoşuma gitti. karnım doydu ama gözüm doymadı.) 1 kase cacık
15dk spor yaptım hava kapalı olunca dışarı çıkmadım. oğlumda uyurken dip köşe sil süpür yaptım. hazır uyurken bide halılaı silsem. rengi değişti zavallıların
1.5lt buldum ama hala elimde su ile geziyorum.

Canlarrrrr anca geldim bnde buralara gerci hep evdeyd
Ama babama bavul hazirlioduk annemle yrn istmbula gdio 10 gunlugune gs maci varya hahaha bide annemin gozune bizim kedi tirmik atti gozunun beyaz kismi yirtildi bir kanadi anlatamam allah korudu yarabbim

KAptanim bna bir atifta bulunmussun ama yedigim seyler diyet ztn durum ama icinde tavuk var lavasi kepekli tostumunda icinde pilic sucuk light kasar peynir kepek ekmegi var o yuzden diyete aykiri bulmuyorum ben

Mai beyazcim evet bodrumdayim diyet kampinda hahah cok optum seni insallah bizde snin gbi mezun oluruz arada ugraaaa kendine iyi bakk

Menumu yaziyorum cnm kaptanim tost ve durum yoktu bugun

1.ogun: 1bck dilim kepek ekmegi yumurta light surme peynir 2 yesil zeytin 4 dilim sucuk

2.ogun: 2 tane karniyarik , cacik , 2 dilim kepek ekmegi

3.ogun: yesil cay & form cay 3 tane yulafli form biskuvi

Su: 1650 ml

Spor: 1 saat

Kaptanim senin icin yrn durum yiycem

mervecim tickerdan sorun var canım. diyoki 75 kilodan başladım şuan 50 kiloyum sıfır kilo olmak istiyorum bir göz atarmısın :)

sen zayıfla yeter canım

ıyı geceler kızlar valla bugun hep dısardaydım ve eglendım yedım ama cokda yoruldum
pıknıkdeydık arkadaslarla sogukda ayrı guzel olyomus valla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…