Dogum gunun kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim.telden yazıyorum.hatalarım için kusura bakmayın.
canım bende çoğunu telden yazıyorum kusur ne demekinş doğum günüö bana şans getirir kurtulurum biran önce kilolardan sağlıklı bir şekilde hamiş kalırım
dogum gunun kutlu mutlu huzurlu saglıklı basarılı omurler getırsın sana
canım tbr ederım senı bende bıldırım yapıyım aynıyım 64.5 degısmedım yanı...
gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun
kız allah ne diyim yaz biz yabancımıyız ne zaman baktıkki kusurunaDogum gunun kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim.telden yazıyorum.hatalarım için kusura bakmayın.
mutlu yıllar güzel kilolar canım sevdiğin sevdiklerinle beraber çıtır olduğun zamanda çirkin böcüğünle(ben oğlumu böle severimde ) beraber nice mutlu sağlıklı seneler.canım bende çoğunu telden yazıyorum kusur ne demekinş doğum günüö bana şans getirir kurtulurum biran önce kilolardan sağlıklı bir şekilde hamiş kalırım
tubişim günaydın bacım bu merve ortalığı yakıp geçiyor 2 günde kaç kilo verdi baksana bizdemi ondan yapsak acep yavvdogum gunun kutlu mutlu huzurlu saglıklı basarılı omurler getırsın sana
canım tbr ederım senı bende bıldırım yapıyım aynıyım 64.5 degısmedım yanı...
süpersin canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allah devamına erdirsin :)kilomu bildiriyorum sıkı surun 71.4süper dimi :119::119::119::129::129::129:
gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun
günaydın kızlaaaarrrr. herkesin istediği kadar kilo verdiği bir hafta geçirmek d
leğiyle....
ya ben cumartesi kilo verdim ama pazar veremedim. moralim bozuk. bugün vermem lazııımmmmmmmmmmmmm...........
canım bende çoğunu telden yazıyorum kusur ne demekinş doğum günüö bana şans getirir kurtulurum biran önce kilolardan sağlıklı bir şekilde hamiş kalırım
İnsallah canım yeniden doğmus gibi olcaz o zaman.valla bu isveç dieti iyiymiş.masallah iyi kilo verdin.
valla bugun bende atıstım adamla bana bı komsumun yanında gerızeklı dedı
patavatsız herıf hala da hıc bısey olmamıs gıbı yapıyo tam ıkızler burcu ne zaman ne yapcagı bellı olmuyo
dıyorum ya hayatım cocuk hatrına cekılıyo malesef yoksa ınan ıkı dk cekmez kımse kımseyı
Bende kilo bildirimi yapıyorum.74.7kiloyum.
yst ve bengu coook tesekkur ederim ilk kutlayan kocamdi sonra grp arkadaslarim oldu hepinizi sevoyorum
ne güzel benim kocamın rakamlarla pek arası yoktur görüntüye bakar.hemende ticerimi degistirdim mutluluktan
bende değiştiriyim 1 kilo vermişim tamİyi yaptın canım.bende akşam değiştiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?