Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dogum gunun kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim.telden yazıyorum.hatalarım için kusura bakmayın.

canım bende çoğunu telden yazıyorum kusur ne demek inş doğum günüö bana şans getirir kurtulurum biran önce kilolardan sağlıklı bir şekilde hamiş kalırım

canım bende çoğunu telden yazıyorum kusur ne demek inş doğum günüö bana şans getirir kurtulurum biran önce kilolardan sağlıklı bir şekilde hamiş kalırım

dogum gunun kutlu mutlu huzurlu saglıklı basarılı omurler getırsın sana
canım tbr ederım senı bende bıldırım yapıyım aynıyım 64.5 degısmedım yanı...

günaydın kızlaaaarrrr. herkesin istediği kadar kilo verdiği bir hafta geçirmek d
leğiyle....
ya ben cumartesi kilo verdim ama pazar veremedim. moralim bozuk. bugün vermem lazııımmmmmmmmmmmmm...........

günaydın prensesler nasılız bugün hava kapalı soğuk ama biz mutlu olalım hepinize güzellik diliyorum. ve kocişim gelmeden mutfağı hazırlamaya gidiyorum öpüldünüz

gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun

Dogum gunun kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim.telden yazıyorum.hatalarım için kusura bakmayın.
kız allah ne diyim yaz biz yabancımıyız ne zaman baktıkki kusuruna
mutlu yıllar güzel kilolar canım sevdiğin sevdiklerinle beraber çıtır olduğun zamanda çirkin böcüğünle(ben oğlumu böle severimde ) beraber nice mutlu sağlıklı seneler.
dogum gunun kutlu mutlu huzurlu saglıklı basarılı omurler getırsın sana
canım tbr ederım senı bende bıldırım yapıyım aynıyım 64.5 degısmedım yanı...
tubişim günaydın bacım bu merve ortalığı yakıp geçiyor 2 günde kaç kilo verdi baksana bizdemi ondan yapsak acep yavv

kilomu bildiriyorum sıkı surun 71.4 süper dimi:119::119::119::129::129::129:
süpersin canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allah devamına erdirsin :)
gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun

doğum günün kutlu olsunnn canım. inşallah yeni yaşın güzellikler getirir..

günaydın kızlaaaarrrr. herkesin istediği kadar kilo verdiği bir hafta geçirmek d
leğiyle....
ya ben cumartesi kilo verdim ama pazar veremedim. moralim bozuk. bugün vermem lazııımmmmmmmmmmmmm...........

bugünden itibaren hepimizin vermesi gerekir canım.

İnsallah canım yeniden doğmus gibi olcaz o zaman.valla bu isveç dieti iyiymiş.masallah iyi kilo verdin.

mervecim kaç kilo verdin iki günde. ben cumayı bilmiyorum bildirimin kaçtı o zaman. azminden dolayı da tekrar tebrik ederim

evet canım çok can sıkıcı bir durum. ama çocuk için çekiliyor işte.erkekler biraz da yüzeysel düşününce iş daha can sıkıcı oluyor.

Bende kilo bildirimi yapıyorum.74.7kiloyum.

bak sen merveye diyon ama çaktırmadan gitmiş kilolar seni seni hadi bakıyım afferin sana alkııışşş

kızlar azraserra diye bir arkadaş davet ettim bakalım gelcekmi? bugün gelmezse başkasını çağırcam. gelirde ben olmazsam ilgilenin lütfen.

bengü senin için büyük hafta hadi bakıyım bak verdiğin bütün kilolar 2 ye bölünce iyi bir sonuç istiyorum ilk hafta şaha kalkıp sonradan duraklamak yok

yst ve bengu coook tesekkur ederim ilk kutlayan kocamdi sonra grp arkadaslarim oldu hepinizi sevoyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…