Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar öle bet hava var burda kapalı sankim kara kış
adet oldum karnım ağırıyo
tartının pili bitmiş yarına anaca tartılırım kilo bildirirmi yapamıyorum o yüzden

spor yapacam ama üşeniyorum çok soğuk ve karnım ağırıyo bakalım yapmaya çalışacağım
tembel oğlum uyuyo hala

bengü senin için büyük hafta hadi bakıyım bak verdiğin bütün kilolar 2 ye bölünce iyi bir sonuç istiyorum ilk hafta şaha kalkıp sonradan duraklamak yok
inşallah bu haftada istediğim gibi veririm...

günaydın kızlar güzelbir hafta olur inşallah hepimiz için
sabah küçük bir parça tost yedim domates 5 zeytin bu hafta çok azimliyim hafta sonunuda kaçamaksız atlattım inşallah cumaya sonucu muhteşem olur

günaydın kızlar nasılsını hepinize güzel bir hafta diliyorum benim kiloda yanı bir değişiklik yok 58.5

ystcim sen ebemisin ay çok istemişimdir ebe olmayı

zubusum canım benim üzme kendini her evde oluyor bu tarz şeyler rabbim en kısa zamanda evinize huzur ve mutluluk versin
eşimle sanada ferahlık versin canım inşallah biran önce düzelir herşey

mervecim ve fatoşcum doğum gününüz kutlu olsun kızlar sağlıklı uzun ömürler dilerim sevdiklerinizle birlikte

gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun
iyiki, dogdun canım

kilomu bildiriyorum sıkı surun 71.4 süper dimi:119::119::119::129::129::129:
nekadar verdin canım

günaydın kızlaaaarrrr. herkesin istediği kadar kilo verdiği bir hafta geçirmek d
inşallah canım ben bir 72 olsam ah ah

Bende kilo bildirimi yapıyorum.74.7kiloyum.

tartının pili bitmiş yarına anaca tartılırım kilo bildirirmi yapamıyorum o yüzden
fatoşumm burda karla karılık yapmur yağıyor çok soğukk

günaydın canım nasılsın amşn inşallahh

sıkma canını çocuklarına sarıl mutlu ol onlar bizim herşeyimiz

benimde kilo 86.5 200gr cık gitti
ben senden beklamiyordum geçen hafta çok verdin demek hala devam ediyo ne güzel

ah ah çok iyi bilirim o sancıyı fatoşcum belki biliyorsundur ama ben yine hatırlatayım sıcak suyun içine 1 şeker kaşıgı çörek otu ay soguyunca taneleriyle birlikte iç iyice çigne ben agrı kesici hiç kullanmam çok faydası oluyor adetin bitesiye kadar uygula hem metobolizmayıda hızlandırıyor geçmiş olsun

fatoşumm burda karla karılık yapmur yağıyor çok soğukk

günaydın canım nasılsın amşn inşallahh
iyilik canım canavarları okula yolladım eşimide işe ama birazdan gelecek yemek hazırlamam lazım hiç canım istemiyo

kızlar bişi dicem
ben dün tartıldım 72.5 çıktım hala inanamıyorum nasıl verdim bugün o rakamı birdaha göremem diye tartılmadım:18::18::18: cumaya kadarda tartılmicam

ipocum canım arkadaşım
4 saat yürüyüş yaz şekerim

kızlar evimin çok yakınında harika yürüyüş yapılacak yer varmış ben yeni keşfettim ormanın içinde yürüyorsun mükemel biryer kuş sesleri falan yorulmak bilmiyor insan ama bugün hava çok kötü herhal gidemicem

mervecim iyiki dogdun:119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
coook tesekkur ederim

kaptanım dün akşam yazdığım mazeretimi görmedin yada tınlamıyosun beni artıkk

yarın aç karnına tartılıp yazıcam kilomu

iyi günler herkese:))

bu nasıl bir yorgunluktur.. uyku bile fayda etmedi

ıpocum 1 saat spor
evı temızldım sporumu yaptım yemeklerımı yaptım geldım
hatıce ben dıyet lıstelerıne uyamıyorum kı 5 gunde 5 kılo dıyetını hep yarıda bıraktım
gercı ısvec dıyetı daha renklı bı dıyt bakalım olmazsa onun yolu gozukur bızede..

yemegimide yedim menüm
sabahı yazmıştım ögle 2 portakal 1 elma 1 dl peynir
akşam 1 tp tavuklu patates yemegi bol salata yogurt 2 dl kp ek
3 lt su şu ana kadar 5 kupa yeşil çay
birazdanda yürüyüşe çıkıcam soguk ama olsun 72.5 şi cumaya tekrar görmek istiyorum

selam kızlar durgunuz bugün nerdeniz hatunlarr ohh maşallah daha hafta başından gitmiş 2şer 3er kilolar aman nazar değmesin darısı bana bugün yoğunduk anca geldim ama birazdanda eve gitmek için yolla ra düşücem :)

menüm,
sabah :1 kase nesfit
ara :5 adet eti form
öğle : 1 kase çorba ,1adet tavuk göğsü,1avuç leblebi
ara : 2 kayısı 1 portakal
akşam : brokoli salatası yapcam başka ne yaparım bilmiyom

akşam yemeğimi yedim
8 tane lahana sarma salata ve yoğurt

ipo 30 dakika anca spor yapabildim yazarsın canım

doğum gününü kutlu olsun canım benimde cumartesi günün doğum gününmdü...iyiki doğmuşuz
aa seninde yeni yaşın kutlu mutlu olsun canım.
önemli değil cumaya kadar kimseden kilo bildirimi beklemiyorum eminim en kötü ihtimalle sabit kalmışındır.
bugün doktorumu izledinizmi? iç hastalıkları uzmanı diyetisyen ayça kaya vardı. 152 kiloluk bir bayan çıkmıştı.

diğer arkadaştan ses çıkmadı ayça0750 adında bir arkadaşı davet ettim bugün bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…