inşallah bu haftada istediğim gibi veririm...bengü senin için büyük hafta hadi bakıyım bak verdiğin bütün kilolar 2 ye bölünce iyi bir sonuç istiyorum ilk hafta şaha kalkıp sonradan duraklamak yok
yst ve bengu coook tesekkur ederim ilk kutlayan kocamdi sonra grp arkadaslarim oldu hepinizi sevoyorum[/rica ederim canım...
doğum gününü kutlu olsun canım benimde cumartesi günün doğum gününmdü...iyiki doğmuşuz
senin de kutlu olsun canım. nice yıllara.....
iyiki, dogdun canımgunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun
nekadar verdin canımkilomu bildiriyorum sıkı surun 71.4süper dimi :119::119::119::129::129::129:
inşallah canım ben bir 72 olsam ah ahgünaydın kızlaaaarrrr. herkesin istediği kadar kilo verdiği bir hafta geçirmek d
Bende kilo bildirimi yapıyorum.74.7kiloyum.
fatoşumm burda karla karılık yapmur yağıyor çok soğukkslm kızlar öle bet hava var burda kapalı sankim kara kış
adet oldum karnım ağırıyo
tartının pili bitmiş yarına anaca tartılırım kilo bildirirmi yapamıyorum o yüzden
günaydın kızlar güzelbir hafta olur inşallah hepimiz için
sabah küçük bir parça tost yedim domates 5 zeytin bu hafta çok azimliyim hafta sonunuda kaçamaksız atlattıminşallah cumaya sonucu muhteşem olur
valla bugun bende atıstım adamla bana bı komsumun yanında gerızeklı dedı
patavatsız herıf hala da hıc bısey olmamıs gıbı yapıyo tam ıkızler burcu ne zaman ne yapcagı bellı olmuyo
dıyorum ya hayatım cocuk hatrına cekılıyo malesef yoksa ınan ıkı dk cekmez kımse kımseyı
benimde kilo 86.5 200gr cık gitti
slm kızlar öle bet hava var burda kapalı sankim kara kış
iyilik canım canavarları okula yolladımfatoşumm burda karla karılık yapmur yağıyor çok soğukk
günaydın canım nasılsın amşn inşallahh
coook tesekkur ederimipocum canım arkadaşım
4 saat yürüyüş yaz şekerim
kızlar evimin çok yakınında harika yürüyüş yapılacak yer varmış ben yeni keşfettimormanın içinde yürüyorsun mükemel biryer kuş sesleri falan yorulmak bilmiyor insan ama bugün hava çok kötü herhal gidemicem
mervecim iyiki dogdun:119::119::119::119::119:
aa seninde yeni yaşın kutlu mutlu olsun canım.doğum gününü kutlu olsun canım benimde cumartesi günün doğum gününmdü...iyiki doğmuşuz
önemli değil cumaya kadar kimseden kilo bildirimi beklemiyorum eminim en kötü ihtimalle sabit kalmışındır.slm kızlar öle bet hava var burda kapalı sankim kara kış
tartının pili bitmiş yarına anaca tartılırım kilo bildirirmi yapamıyorum o yüzden
inşallah bu haftada istediğim gibi veririm...
hadi bakalım bu hafta umutluyum sendenyst ve bengu coook tesekkur ederim ilk kutlayan kocamdi sonra grp arkadaslarim oldu hepinizi sevoyorum[/rica ederim canım...
senin de kutlu olsun canım. nice yıllara.....
canım içine yağ sürmediysen 2 dilim siyah ekmekle yapılmış tost istediğin kadar yeşillik ve domates yiyebilirsin. zeytinde güzel karar karın yağlarını eritiyormuş zeytingünaydın kızlar güzelbir hafta olur inşallah hepimiz için
sabah küçük bir parça tost yedim domates 5 zeytin bu hafta çok azimliyim hafta sonunuda kaçamaksız atlattıminşallah cumaya sonucu muhteşem olur
sen sağlam temmeler atarak yürüyosun en azından artı değilsingünaydın kızlar nasılsını hepinize güzel bir hafta diliyorum benim kiloda yanı bir değişiklik yok 58.5
ystcim sen ebemisin ay çok istemişimdir ebe olmayı
zubusum canım benim üzme kendini her evde oluyor bu tarz şeyler rabbim en kısa zamanda evinize huzur ve mutluluk versin
eşimle sanada ferahlık versin canım inşallah biran önce düzelir herşey
mervecim ve fatoşcum doğum gününüz kutlu olsun kızlar sağlıklı uzun ömürler dilerim sevdiklerinizle birlikte
tartılma canım cuma günü güzel bir süpriz yap hem kendine hem bizekızlar bişi dicem
ben dün tartıldım 72.5 çıktımhala inanamıyorum nasıl verdim bugün o rakamı birdaha göremem diye tartılmadım:18::18::18: cumaya kadarda tartılmicam
yok canım okudumda sabah cevaplamayı unutmuşum. atarmıyım hiç merak etme 1 hafta bekleme süren vardı ama baktım bu haftada gelmezsen bye byekaptanım dün akşam yazdığım mazeretimi görmedin yada tınlamıyosun beni artıkk
yarın aç karnına tartılıp yazıcam kilomu
iyi günler herkese:))
bu nasıl bir yorgunluktur.. uyku bile fayda etmedi
benide götüüüürrripocum canım arkadaşım
4 saat yürüyüş yaz şekerim
kızlar evimin çok yakınında harika yürüyüş yapılacak yer varmış ben yeni keşfettimormanın içinde yürüyorsun mükemel biryer kuş sesleri falan yorulmak bilmiyor insan ama bugün hava çok kötü herhal gidemicem
mervecim iyiki dogdun:119::119::119::119::119:
canım bende beceremiyorum liste işini. zaten 3 -4 diyetisyene gittim vedikleri liste aşağı yukarı aynı. 3 ana öğün 3-4 ara öğün. ana öğünle ara öğün arasında max 2 saat oluyor. meyve tüketiyorsan bir parça sütlü bişi(süt, yoğurt peynir) yiyorsun. yada 10 tane fındık badem yada 3 tam ceviz şeklinde. bende kendi diyetimi hazırladım gibi. sabah geç kalktığım için 2 ana öğün yapıyorum. doygunluk hissedene kadar az yağlı besinlerden tüketiyorum. kahvaltı hariç diğer öğünlerde ekmek yemiyorum. en geç 18-18.30 gibi akşam yemeğinden kalkmış oluyorum. genelde ara öğün olarak meyve tüketiyorum ama önceki diyetisyenim ara öğünlerime fındık, bitter çikolata filan eklemişti. bende elimde varsa verdiği ölçüde ekliyorum diyetime. akşam yemeğinden sonra acıkırsam ayran veya tarçınlı sütle geçiştiriyorum.suyu çok içemiyorum ama hemen hergün porselen demliğimle yeşil çay, karanfil, karabiber çubuk tarçın ve limon demleyip içiyorum su bardağıyla 2-3 bardak yapıyor buda. 2 haftadır düzenli sporumuda bıraktım. havalar iyiyken can atıyordum yürümek için şimdi hiç iştahım yok. ben bu yöntemi sevdim sürekli yemek düşünmüyorum böylece. sayarak değil boş besinlerle doldurmaya çalışarak yemeğimi yiyorum. bütün yemeklein suyunu süzerek tüketiyorum. bu arada kakaolu kekimide tatlımıda yedim. maşallah iyiyim şükür. bide su ve hareket olsa. süper olcak.ıpocum 1 saat spor
evı temızldım sporumu yaptım yemeklerımı yaptım geldım
hatıce ben dıyet lıstelerıne uyamıyorum kı 5 gunde 5 kılo dıyetını hep yarıda bıraktım
gercı ısvec dıyetı daha renklı bı dıyt bakalım olmazsa onun yolu gozukur bızede..
ben inanıyorum 71 küsürü görürsem şaşırmam.yemegimide yedim menüm
sabahı yazmıştım ögle 2 portakal 1 elma 1 dl peynir
akşam 1 tp tavuklu patates yemegi bol salata yogurt 2 dl kp ek
3 lt su şu ana kadar 5 kupa yeşil çay
birazdanda yürüyüşe çıkıcam soguk ama olsun 72.5 şi cumaya tekrar görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?