Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ipocum bana bir saat yürüyüş yaz canım. kırcam ben bu zincirlerimi. yavav yavaş hadi bakalım...

menün süper canım inşallah gitmiştir kilolar bakalım cumaya ne olacak

iyi akşamalr hatunlarrr
iyi akşamlar şeker kız senin adın çok hoşuma gidiyo beyaz rengi çok severim ve zambak çiçeginide

inşallah canım tartı kafayı yemediyse vermişimdir karayagları inşalalh
gel canım gel birlikte yürürüz daglara
takıma katıldıgımdan beri hem yemeklerimde azalttım yagı 2 yemek kaşıgı yagla pişiriyorum yemeklerimi kendi tostumada asla yag sürmüyorum hı birde sen söylemiştin meyvenin yanında 1 dl peynir yiyorum mutlaka açlık hissi yok oluyor ve kahvaltıdan 4 saat yada 3 saat geçmeden hiç bişi yemiyorum

ipocum bana bir saat yürüyüş yaz canım. kırcam ben bu zincirlerimi. yavav yavaş hadi bakalım...

kır canım kır spor yürüyüş ne varsa yap

Son düzenleme:
ipocum bugünn hiç görünmedin iyisindir inşallah yürüyüş 5 saat oldu
kızlar ben yarın oglumu hastaneye götürücem kontrolü var dua edin bişi çıkmaz inşallah
yarında kendimi götürücem diş hastanesine
herkeze hayırlı geceler

doğum gününü kutlu olsun canım benimde cumartesi günün doğum gününmdü...iyiki doğmuşuz
Senin doğum gününde kutlu olsun .Nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar

Geçmiş olsun.inşallah iyileşmiştir.senin ne sorunun var dişlerinle ilgili?

Canım saol.kendimi üzmemeye çalışıyorum.ama elde değil.Artık beni çok bıktırdı.bi kaç ayda bir oluyor.
kızlar bişi dicem
ben dün tartıldım 72.5 çıktım hala inanamıyorum nasıl verdim bugün o rakamı birdaha göremem diye tartılmadım:18::18::18: cumaya kadarda tartılmicam

Darısı başıma inşallah.

Arkadaslar buaksam giremedim dogum gunum vesilesiyle evim kalabalıktı ama diyetimide
bozmadim catalın ucuyla tattım sadece yarin gorusuruz bolbol

kııızzzlllllllllllllllaaaaaaaaaarrrrrrrrrr huuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu..... günaydınlar herkese. mutlu bir gün dileğiyle...

geçmiş olsun canım. inşallah bir şeyi yoktur. Allah daimi sağlık versin...

gunaydın hanımlar
hastalara sıfa dertlılere deva borclulara para
dogum gunu olanlara huzurlu mutlu saglıklı omurler dılıyorum
dıyete gelelım bugun sabah epeydır yemıyodum tost yedım kepek ekmekden ama ıkı tane canım cok ıstedı cocuklara yapmıstım..

kızlar, arkadaşlarım zayıflamışsın diyorlar. demekki artık dıştan farkediliyor. çoookkkk mutlu ooldum. beni gaza getirdi.

kııızzzlllllllllllllllaaaaaaaaaarrrrrrrrrr huuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu..... günaydınlar herkese. mutlu bir gün dileğiyle...
günadyın bengücüm nasılsın
sen sağlam temmeler atarak yürüyosun en azından artı değilsin
inşallah dediğin gibidir kaptanım benim kilolar direniyor gitmemek için galiba :)) evet hiç değilse artıda değilimm

çok teşekkür ederim canıım beyenmene sevindim
çok geçmiş olsun canım ımarım ciddi bir durum değildir
Canım saol.kendimi üzmemeye çalışıyorum.ama elde değil.Artık beni çok bıktırdı.bi kaç ayda bir oluyor.

Darısı başıma inşallah.
canım benim hakkında hayırlsı olsun için rahat olsun bitanem
Arkadaslar buaksam giremedim dogum gunum vesilesiyle evim kalabalıktı ama diyetimide
bozmadim catalın ucuyla tattım sadece yarin gorusuruz bolbol
tebrik ederim mervecim azmin için tekrar nice yaşlara bu akşamda biz kayınpederime süpriz yapcaz babişin doğumgünü

günaydın canım aminnnnnn tuğbacım ne güzel dua sağol afiyet olsun canım öğlen dengelersin
bende bu sabah dayanamadım 1 simit yedim bugünkü menüyü sağlam tutmam lazım

menüm
sabah :1simir yeşilçay
ara :5 adet etiform
öğle :1 kase çorba tazefasulye yoğurt
ara : 1 avuç leblebi
akşam : fırın tavuk , bol salata 1ince dilim pasta

bugünki menümü paylaşıyorum

sabah 1bardak çay(tatlandırıcılı) küçük glm kepek ekmeği kızartılmış gevrek

öğlen 1 havuç rendelenmiş 1 yumurta 25gr lıght peynır

akşam 2 dlm portakal 100 gr yoğurt ( daha yemedim ama )

tahmini 2.5 lt su

kızlar bu aralar biraz yoğunum akşama misafirlerim var hazırlık filan uğraşıyorum burayı boş bırakmayın olurmu.
ipo hafta sonu geziye gitmişti pazartesi gelirim dedi ama belliki planladığı gibi olmadı
ecz ablasına gidip pazartesi döncekti ondanda ses yok
bugün bende ancak bu kadar gelebildim kusura bakmayın tuğkay 2 tost gözümden kaçmadı
mervecim sana ön hazırlık olsun ben ayrılana kadar kaptanlığı sen yap bende eksik yerlerde yetişeyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-248.html
bu adreste yarışmaya katılmak isteyenler var. ben 2 kişi çağırdım ama ikisindende ses yok. gerçek katılımcı olsalardı haberleşebilirdik. neyse bugün sonuna kadar gelen olmazsa takıma yeni birini al. kilosu fazla olsunki kalıcı ve azimli olsun. 3-5 kilo verecekler çabuk bırakır işin ucunu. bide böyle enerjisi yüksek olan kişileri çağırki takıma renk katsın.
hadi yarın görüşürüz.

hayalimdeki meslek o benim !! hep içimde kanayan bir yara... birazdan birkaç tane resim yüklicemm...dün akşam döndük bütün gün uyudum o yüzden anca gelebildimm kaptanım

maşallahhhhhhhhhhhhh

gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun

iyiki doğdun canımmm....yeni yaşında herşey gönlünce olsunn

doğum gününü kutlu olsun canım benimde cumartesi günün doğum gününmdü...iyiki doğmuşuz

fatoşcummmm iyiki doğdun grup arkadaşımm...

kızlar bişi dicem
ben dün tartıldım 72.5 çıktım hala inanamıyorum nasıl verdim bugün o rakamı birdaha göremem diye tartılmadım:18::18::18: cumaya kadarda tartılmicam

vallahi maşallahhh sizleri gördükçe kendimden utanıyorum...

sporlarınız yazıldı kızlar merak etmeyinnn...

evet ya ipo hiç yok bu aralar . iyisindir inşallah ipocum.

gez gez öldüm yorgunluktan birde geciken reglim tamda dönüş yolunda bni buldu öldüm ağrıdann arabadan atlıycaktım vallahii

kızlar, arkadaşlarım zayıflamışsın diyorlar. demekki artık dıştan farkediliyor. çoookkkk mutlu ooldum. beni gaza getirdi.

maşallahh cnmm başkalarının fark etmesi çok önemli ve çok güzel birşey insan mutlu oluyor başardığını daha iyi anlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…