selam kızlar durgunuz bugün nerdeniz hatunlarr ohh maşallah daha hafta başından gitmiş 2şer 3er kilolar aman nazar değmesin darısı bana bugün yoğunduk anca geldim ama birazdanda eve gitmek için yolla ra düşücem :)
iyi akşamlar şeker kız senin adın çok hoşuma gidiyo beyaz rengi çok severim ve zambak çiçeginideiyi akşamalr hatunlarrr
inşallah canım tartı kafayı yemediyse vermişimdir karayagları inşalalhhadi bakalım bu hafta umutluyum senden
canım içine yağ sürmediysen 2 dilim siyah ekmekle yapılmış tost istediğin kadar yeşillik ve domates yiyebilirsin. zeytinde güzel karar karın yağlarını eritiyormuş zeytin
tartılma canım cuma günü güzel bir süpriz yap hem kendine hem bize
benide götüüüürrr
ben inanıyorum 71 küsürü görürsem şaşırmam.
ipocum bana bir saat yürüyüş yaz canım. kırcam ben bu zincirlerimi. yavav yavaş hadi bakalım...
OOOooo kaptanım kilolar gidiyor...hedefimide 80 e çektim
Senin doğum gününde kutlu olsun .Nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllardoğum gününü kutlu olsun canım benimde cumartesi günün doğum gününmdü...iyiki doğmuşuz
ipocum bugünn hiç görünmedin iyisindir inşallah yürüyüş 5 saat oldu
kızlar ben yarın oglumu hastaneye götürücem kontrolü var dua edin bişi çıkmaz inşallah
yarında kendimi götürücem diş hastanesine
herkeze hayırlı geceler
Canım saol.kendimi üzmemeye çalışıyorum.ama elde değil.Artık beni çok bıktırdı.bi kaç ayda bir oluyor.günaydın kızlar nasılsını hepinize güzel bir hafta diliyorum benim kiloda yanı bir değişiklik yok 58.5
ystcim sen ebemisin ay çok istemişimdir ebe olmayı
zubusum canım benim üzme kendini her evde oluyor bu tarz şeyler rabbim en kısa zamanda evinize huzur ve mutluluk versin
eşimle sanada ferahlık versin canım inşallah biran önce düzelir herşey
mervecim ve fatoşcum doğum gününüz kutlu olsun kızlar sağlıklı uzun ömürler dilerim sevdiklerinizle birlikte
kızlar bişi dicem
ben dün tartıldım 72.5 çıktımhala inanamıyorum nasıl verdim bugün o rakamı birdaha göremem diye tartılmadım:18::18::18: cumaya kadarda tartılmicam
kızlar ben yarın oglumu hastaneye götürücem kontrolü var dua edin bişi çıkmaz inşallah
herkeze hayırlı geceler
günadyın bengücüm nasılsınkııızzzlllllllllllllllaaaaaaaaaarrrrrrrrrr huuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu..... günaydınlar herkese. mutlu bir gün dileğiyle...
inşallah dediğin gibidir kaptanım benim kilolar direniyor gitmemek için galiba :)) evet hiç değilse artıda değilimmsen sağlam temmeler atarak yürüyosun en azından artı değilsin
çok teşekkür ederim canıım beyenmene sevindimmenün süper canım inşallah gitmiştir kilolar bakalım cumaya ne olacak
iyi akşamlar şeker kız senin adın çok hoşuma gidiyo beyaz rengi çok severim ve zambak çiçeginide
inşallah canım tartı kafayı yemediyse vermişimdir karayagları inşalalh
gel canım gel birlikte yürürüz daglara
takıma katıldıgımdan beri hem yemeklerimde azalttım yagı 2 yemek kaşıgı yagla pişiriyorum yemeklerimi kendi tostumada asla yag sürmüyorum hı birde sen söylemiştin meyvenin yanında 1 dl peynir yiyorum mutlaka açlık hissi yok oluyor ve kahvaltıdan 4 saat yada 3 saat geçmeden hiç bişi yemiyorum
kır canım kır spor yürüyüş ne varsa yap
çok geçmiş olsun canım ımarım ciddi bir durum değildiripocum bugünn hiç görünmedin iyisindir inşallah yürüyüş 5 saat oldu
herkeze hayırlı geceler
canım benim hakkında hayırlsı olsun için rahat olsun bitanemCanım saol.kendimi üzmemeye çalışıyorum.ama elde değil.Artık beni çok bıktırdı.bi kaç ayda bir oluyor.
Darısı başıma inşallah.
tebrik ederim mervecim azmin için tekrar nice yaşlara bu akşamda biz kayınpederime süpriz yapcaz babişin doğumgünüArkadaslar buaksam giremedim dogum gunum vesilesiyle evim kalabalıktı ama diyetimide
bozmadim catalın ucuyla tattım sadece yarin gorusuruz bolbol
gunaydın hanımlar
hastalara sıfa dertlılere deva borclulara para
dogum gunu olanlara huzurlu mutlu saglıklı omurler dılıyorum
dıyete gelelım bugun sabah epeydır yemıyodum tost yedım kepek ekmekden ama ıkı tane canım cok ıstedı cocuklara yapmıstım..
günaydın dombidiklerim. çıtır kaptanınız geldii. sabahın köründe gözüme çöpmü batta. hayır tabiki.
kocişimi işe gönderdim bide bugün sütçü gelcek. onu bekliyorum. güzel çay demliyorum gelin oturup kaynatalım. haşlanmış yumurta light peynir domates allah ne verdiyse yerik bişilerde.
ipoo resimleri isterim benim eşim sanat tarihçisi ama malesef görevini yapamıyor.
adam sanat eserine bakarken öyle gözleri parlıyorki bana bakarken bile öyle olmuyor
neyse işte bugün buralardayım. öpüldünüz tontişler
Gündüz sizi bazen telden okuyorum.ama telden yazması çok zor.benim patıl patıl parmaklarım var.a ya basim derken s ye basıyorum.zor oluyor yani.
Bu sabah tartıldım.74.8 çıktım.gün ve gün zayıflıyorum.kendimin böle zayıflayabileceğime hiç ihtimal vermezdim.şu kadın kısmı var ya kafasına bişey koydumu yapıyor.kendimi seviyorum.bunu buara sık sık sölemeliyim.
gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun
doğum gününü kutlu olsun canım benimde cumartesi günün doğum gününmdü...iyiki doğmuşuz
kızlar bişi dicem
ben dün tartıldım 72.5 çıktımhala inanamıyorum nasıl verdim bugün o rakamı birdaha göremem diye tartılmadım:18::18::18: cumaya kadarda tartılmicam
herkeze hayırlı geceler
evet ya ipo hiç yok bu aralar . iyisindir inşallah ipocum.
kızlar, arkadaşlarım zayıflamışsın diyorlar. demekki artık dıştan farkediliyor. çoookkkk mutlu ooldum. beni gaza getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?