Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaa bende size şimdi karışık bi şekilde cuma cumartesi pazar ve p.tesi günleri neler yediklerimi yazıcam tahminen gruptan atılırım diye düşünüyorum

kalamar,bazlama(4 dilim),acılı ezme,saç kavurma,fanta,1 büyük paket damak çikolata,1 paket crax,2 tane top kek,1 kinder bueno,2 hamburger,2 tabak patates kızartması,fajita,turta

aslında yazmasamda olurdu ama sizden saklamışım gibi olmak istemedim ve gözüme sokmak istedim

şimdide size birkaç fotograf yolluyorumm

kızlar bu dağı tırmandık taaa en aşağdan ölüoduk sanırım yorgunluktan tam 1 buçuk saat sürdüü

arkadaşlar bu şahsiyet yeni kaptanınız ama gönüllerin kaptanı yst tabiyki

günadyın bengücüm nasılsın
canım teşekkür ederim. çok iyiyim elhamdülillah.sen nasılsın?

maşallahh cnmm başkalarının fark etmesi çok önemli ve çok güzel birşey insan mutlu oluyor başardığını daha iyi anlıyo
teşekkür ederim canım. o yüzden çoook mutluyum bugün.....
kızlar bu dağı tırmandık taaa en aşağdan ölüoduk sanırım yorgunluktan tam 1 buçuk saat sürdüü

ipocum ne güzel gezmişsin. canım çekti ayol. hemde ne güzel spor olmuştur.

öylemeden geçemiyeceğim ipocum çokta güzelmişsin kilolarını örtüyor güzelliğin

hayırlı olsun mervecım bendede mısafır var bugun fazla gıremıcem sızlerı opuyorum...
ıpo cok tatlısın bacım bıde zayıflasan valla tam olacak...

slm kızlar bugün herhalde herkesin misafir günü benimkilerde yeni gitti...
nasılsınız
ipo ne güzel fotolar canım sende çok güzelsin canım hiçte kilolu değilsin valla benim yanımd amankensin manken
o gezdiğin yerler neresi baktım yazıları okumadım inceliycem şimdi

sabah 1 kk peynir
1 domattes
8 zeytin
2 dilim ekmek
çay
2 dal taze soğan

arada
1 portakal

öğlen 6 tane
mercimek köftesi yedim
çayla

akşama allah kerim

yst 2 kişi çağırdım özel mesajla irtibata geçiçem hedeflerine göre alıcam bakalım

şimdi parka gidicem yürüyüşe hava fena değil oğlanıda atcam arabasına önce oğlanı doyurucam

Beni hemen davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Mesaj sayım fazla olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum. Ben de direkt 6. takımın sayfasına yazıyorum o yüzden.

Herkese merhaba...

Beni hemen davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Mesaj sayım fazla olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum. Ben de direkt 6. takımın sayfasına yazıyorum o yüzden.

Herkese merhaba...

canım öncelikle hoş geldın şuanda grup arkadaşlarım yok kımısı işte bir çoğunada mısafır geldı benim ve arkadaslarımın senı tanıması için bize kendını tanıtırmısın hedefın nedır neler yaparsın vb..

canım takımın genel kuralları şu şekilde:
1. günlük 5 mesaj yazacaksın
2. cumartesi pazar girme zorunluluğun yok ama gelirsen güzel olur.
3. hem cuma hemde pazartesi bildirim yapıyoruz. cuma günü genel bildirim. pazarteside hafta sonunun etkisini görmek adına kendi aramızda yapıyoruz.
4. ayrıca kendi aramızda spor yarışmasıda yapıyoruz. günlük kaç dk spor yaptığını ipo adlı arkadasımıza bildirirsin.
5. herkesin başlangıçta 10 puanı vardır. eksik mesajla puan kırılır. puan sıfırlanınca diskalifiye olunuyor.
şimdilik bu kadar. eksiğim varsa tamamlayın arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…