Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum öncelikle

Ben çalışan bir anneyim. Kızım 19 aylık. Tartıda 98.9'u gördükten sonra (100'ü görmeyeceğim bir daha demiştim hamilelikte) diyet yapmaya karar verdim. 1 aydır diyet yapıyorum. Bir arkadaşım aynı yöntemle zayıfladığı için Dukan Diyetini yapmaya başladım. Diyeti harfiyen uyguluyorum. Hergün 45dk 1 saat arasında yürüyüş yapıyorum. (haftada 1-2 gün aksayabiliyor) Diyetin ilk dönemleri kilo kaybı çok fazla olduğu için motivasyonum çok iyi. Yalnız bazen eşim o kadar hayıflanıyor ki diyetten başka şey konuşmaz oldun diye o yüzden aynı sorunu yaşayanlarla paylaşmak ve zayıflamak istiyorum. Amacım 63 kg'a düşmek.

Umarım gerektiği şekilde tanıtabilmişimdir kendimi.

Yapmam gerekenleri tam olarak bilmiyorum. Diğer konuları da okuyup anlamaya çalıştım ama. Bilgi verirseniz sevinirim.

Tekrar teşekkürler...

afiyet olsun mervecimm
allah yardımcın olsun kaptancım kolay gelsin hoşça vakit geçirisin inşalalhh
ipocumm canım özledik seniii
yavrum sen neler yemişsin öle yaaaa bişi demiyorummm buarada resimler harika tatile çıkmak geldi içimden tabiki sende çok güzelsin canım hiç kilonu göstermiyosun ya maşallah boy post yerinde
arkadaşlar bu şahsiyet yeni kaptanınız ama gönüllerin kaptanı yst tabiyki
hayırlı olsun canım benim
hayırlı olsun mervecım bendede mısafır var bugun fazla gıremıcem sızlerı opuyorum...
ıpo cok tatlısın bacım bıde zayıflasan valla tam olacak...
sendemi tuğbacım hadi allah kolaylık versin
slm fatoşcum nasılsın sorma herkesin gezesi tutmuş
Beni hemen davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Mesaj sayım fazla olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum. Ben de direkt 6. takımın sayfasına yazıyorum o yüzden.

Herkese merhaba...

hoşgeldin canım merhaba

angiera çalışıyorum demişsin gün içerisinde yazabilirmisin mela cuma günleri yarışma için saat 10 a kadar kilonu bildirmen lazım çalışırken yazabilecekmisin

beyazzmbak nerelerdein ya göremedım senı sayfada cok sakın bugun herkesde mısafır var yalnız kaldım

angiera çalışıyorum demişsin gün içerisinde yazabilirmisin mela cuma günleri yarışma için saat 10 a kadar kilonu bildirmen lazım çalışırken yazabilecekmisin

Cuma günü 8 gibi evden çıkıyorum. Çıkmadan önce kilomu bildiririm. Zaten kilo güncellememi bugün yaptım (90.5) Cumaya kadar bir değişiklik olmayacaktır muhtemelen.

Yaptığım spor konusunda ipo ya mesaj yazarsınız demişsiniz ama özel mesaj yazamıyorum henüz. Bu sayfada paylaşmam sorun olmaz umarım

özel msjla degıl canım herşeyı buran sayfadan halle dıyoruz
örnğ: ipocum bana 1 saat 15 dk yaz gibiii

ozaman sana aamıza hoşgeldin diyorum 1 hafta deneme süreci var ondan sonra tam anlamıyla aramıza girdin demektir burası okadar güzel arkadaşlarla doluki zamanla sende tanıyacaksın benimde kılo vermemde çok buyuk vesıle oldu burdanda tuğba'ya buraya gelmemde vesile olduğu için kucak dolusu sevgilerrr

bu arada ismin neydi bu angiera yazmak bana cok zor geldide senınde başaracağına gönülden ınanıyorummm

ipo cum çok güzel yerler bende orda olmak ısterdım sımdı tarıhı bende çok severım yedıklerıne gelınce yorum yapmak bile istemiyorum

yediklerime gelince bende yorum yapamıyorum sadece oha falan oluyorum

ipocum ne güzel gezmişsin. canım çekti ayol. hemde ne güzel spor olmuştur.

çok yoruldum gerçekten o kadar çok yeri 3 güne sığdırmak tam bir delilik

öylemeden geçemiyeceğim ipocum çokta güzelmişsin kilolarını örtüyor güzelliğin

cnm teşekkr ederim sana malesef durum tamde dediğin gibi

ıpo cok tatlısın bacım bıde zayıflasan valla tam olacak...

evet bir zayıflasammmmm...ah ahhhhhhh

ipo ne güzel fotolar canım sende çok güzelsin canım hiçte kilolu değilsin valla benim yanımd amankensin manken
o gezdiğin yerler neresi baktım yazıları okumadım inceliycem şimdi

fatosumm teşekkr ederim manken olabilmem için 35 kilo vermem lazım ama ilerde hepimiz manken gibi olucaz inşallahh...gezdiğim yerlerde fethiye,ölüdeniz,kayaköy,göcek,dalaman,sarıgerme,köyceğiz,dalyan,marmaris,stratonikeia antik şehri

hoşgeldinnnnn...1 ayda çok fazla kilo vermişssin peki kendini hiç yemeklere saldırmamak için zor tuttuğun oldumu? çok merak ettim

bende sizleri çoooook özledimm telefondan yazmaktanda nefret ediorum o yüzden eve gelince yazmaya karar verdim iltifatların için teşekkr ederimm cnmm

beyazzmbak nerelerdein ya göremedım senı sayfada cok sakın bugun herkesde mısafır var yalnız kaldım
yatim gari ben seni yalnız bırakırmıyım hiçççç
mervecim işler yoğun geçiyor tatlım yoksam girip bakıyorum arada yazmaya fırsat olmuyor
ay sorma bzim kızalr sözleşmiş gibi bugünhepsi pek hamarat maşallah

hoşgeldin canım merhaba

Çok teşekkürler hoş buldum :)[/QUOTE]

hosgeldın canım aramıza ınsallah daım olur verırsın kılolarını
gıttı mısafırım bırazcık kactı ya bana bu hafta bıseyler oldu dur durak bılmıyorum
ya eve mısafır cagırmıcam yada kendımı kontrol altına sokmam gerekıyo
bıde kızlar su cetvelı nasıl duzenlıyosunuz sınır oldum ya yapamadım...

dimi yaaa pek maharatlılar bende bugun 12ye kadar fırı takılıcam kocada yok ohhh gelın pıjama partısı yapalımm

Çok mutlu oldum teşekkür ederim. Bir an gerçekten 60 lı kilolara inmişim gibi hissettim :))

Rana ismim bu arada. Diğer arkadaşları da tanımak için sabırsızlanıyorum.

rıca ederım mervecım ıyıkı gelmıssın bak nesesı oldun grubumuzun..

Çok mutlu oldum teşekkür ederim. Bir an gerçekten 60 lı kilolara inmişim gibi hissettim :))

Rana ismim bu arada. Diğer arkadaşları da tanımak için sabırsızlanıyorum.

sen azimli ol emin ol başarıcaksın kendimden örnek vereyım dün doğumgğnümde bıle o hayatımdakı en güzel şey olan çikolatalı pastadan bır çatalın ucuyla tattım oda boğazıma varmadan eridi ama sabah tartıya cıktım birde ne göreyım süper sonuç cumayı bekleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…