afiyet olsun mervecimmbugünki menümü paylaşıyorum
sabah 1bardak çay(tatlandırıcılı) küçük glm kepek ekmeği kızartılmış gevrek
öğlen 1 havuç rendelenmiş 1 yumurta 25gr lıght peynır
akşam 2 dlm portakal 100 gr yoğurt ( daha yemedim ama)
tahmini 2.5 lt su
allah yardımcın olsun kaptancım kolay gelsin hoşça vakit geçirisin inşalalhhkızlar bu aralar biraz yoğunum akşama misafirlerim var hazırlık filan uğraşıyorum burayı boş bırakmayın olurmu.
ipo hafta sonu geziye gitmişti pazartesi gelirim dedi ama belliki planladığı gibi olmadı
ecz ablasına gidip pazartesi döncekti ondanda ses yok
bugün bende ancak bu kadar gelebildim kusura bakmayın tuğkay 2 tost gözümden kaçmadı
mervecim sana ön hazırlık olsun ben ayrılana kadar kaptanlığı sen yap bende eksik yerlerde yetişeyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-248.html
bu adreste yarışmaya katılmak isteyenler var. ben 2 kişi çağırdım ama ikisindende ses yok. gerçek katılımcı olsalardı haberleşebilirdik. neyse bugün sonuna kadar gelen olmazsa takıma yeni birini al. kilosu fazla olsunki kalıcı ve azimli olsun. 3-5 kilo verecekler çabuk bırakır işin ucunu. bide böyle enerjisi yüksek olan kişileri çağırki takıma renk katsın.
hadi yarın görüşürüz.
ipocumm canım özledik seniiikızlar merhabaaaaaaaaaaaaaabende size şimdi karışık bi şekilde cuma cumartesi pazar ve p.tesi günleri neler yediklerimi yazıcam tahminen gruptan atılırım diye düşünüyorum
kalamar,bazlama(4 dilim),acılı ezme,saç kavurma,fanta,1 büyük paket damak çikolata,1 paket crax,2 tane top kek,1 kinder bueno,2 hamburger,2 tabak patates kızartması,fajita,turta
aslında yazmasamda olurdu ama sizden saklamışım gibi olmak istemedim ve gözüme sokmak istedim
şimdide size birkaç fotograf yolluyorumm
hayırlı olsun canım benimarkadaşlar bu şahsiyetyeni kaptanınız ama gönüllerin kaptanı yst tabiyki
sendemi tuğbacım hadi allah kolaylık versinhayırlı olsun mervecım bendede mısafır var bugun fazla gıremıcem sızlerı opuyorum...
ıpo cok tatlısın bacım bıde zayıflasan valla tam olacak...
slm fatoşcum nasılsın sorma herkesin gezesi tutmuşslm kızlar bugün herhalde herkesin misafir günü benimkilerde yeni gitti...
nasılsınız
ipo ne güzel fotolar canım sende çok güzelsin canım hiçte kilolu değilsin valla benim yanımd amankensin manken
o gezdiğin yerler neresi baktım yazıları okumadım inceliycem şimdi
Beni hemen davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Mesaj sayım fazla olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum. Ben de direkt 6. takımın sayfasına yazıyorum o yüzden.
Herkese merhaba...
angiera çalışıyorum demişsin gün içerisinde yazabilirmisin mela cuma günleri yarışma için saat 10 a kadar kilonu bildirmen lazım çalışırken yazabilecekmisin
Cuma günü 8 gibi evden çıkıyorum. Çıkmadan önce kilomu bildiririm. Zaten kilo güncellememi bugün yaptım (90.5) Cumaya kadar bir değişiklik olmayacaktır muhtemelen.
Yaptığım spor konusunda ipo ya mesaj yazarsınız demişsiniz ama özel mesaj yazamıyorum henüz. Bu sayfada paylaşmam sorun olmaz umarım
ipo cum çok güzel yerler bende orda olmak ısterdım sımdı tarıhı bende çok severım yedıklerıne gelınce yorum yapmak bile istemiyorum
ipocum ne güzel gezmişsin. canım çekti ayol. hemde ne güzel spor olmuştur.
öylemeden geçemiyeceğim ipocum çokta güzelmişsin kilolarını örtüyor güzelliğin
ıpo cok tatlısın bacım bıde zayıflasan valla tam olacak...
ipo ne güzel fotolar canım sende çok güzelsin canım hiçte kilolu değilsin valla benim yanımd amankensin manken
o gezdiğin yerler neresi baktım yazıları okumadım inceliycem şimdi
Hoşbuldum öncelikle
Ben çalışan bir anneyim. Kızım 19 aylık. Tartıda 98.9'u gördükten sonra (100'ü görmeyeceğim bir daha demiştim hamilelikte) diyet yapmaya karar verdim. 1 aydır diyet yapıyorum. Bir arkadaşım aynı yöntemle zayıfladığı için Dukan Diyetini yapmaya başladım. Diyeti harfiyen uyguluyorum. Hergün 45dk 1 saat arasında yürüyüş yapıyorum. (haftada 1-2 gün aksayabiliyor) Diyetin ilk dönemleri kilo kaybı çok fazla olduğu için motivasyonum çok iyi. Yalnız bazen eşim o kadar hayıflanıyor ki diyetten başka şey konuşmaz oldun diye o yüzden aynı sorunu yaşayanlarla paylaşmak ve zayıflamak istiyorum. Amacım 63 kg'a düşmek.
Umarım gerektiği şekilde tanıtabilmişimdir kendimi.
Yapmam gerekenleri tam olarak bilmiyorum. Diğer konuları da okuyup anlamaya çalıştım ama. Bilgi verirseniz sevinirim.
Tekrar teşekkürler...
ipocumm canım özledik seniii
yavrum sen neler yemişsin öle yaaaa bişi demiyorummmbuarada resimler harika tatile çıkmak geldi içimden tabiki sende çok güzelsin canım hiç kilonu göstermiyosun ya maşallah boy post yerinde
yatim gari ben seni yalnız bırakırmıyım hiççççbeyazzmbak nerelerdein ya göremedım senı sayfada cok sakın bugun herkesde mısafır varyalnız kaldım
hoşgeldin canım merhaba
yatim gari ben seni yalnız bırakırmıyım hiçççç
mervecim işler yoğun geçiyor tatlım yoksam girip bakıyorum arada yazmaya fırsat olmuyor
ay sorma bzim kızalr sözleşmiş gibi bugünhepsi pek hamarat maşallah
özel msjla degıl canım herşeyı buran sayfadan halle dıyoruz
örnğ: ipocum bana 1 saat 15 dk yaz gibiii
ozaman sana aamıza hoşgeldin diyorum 1 hafta deneme süreci var ondan sonra tam anlamıyla aramıza girdin demektir burası okadar güzel arkadaşlarla doluki zamanla sende tanıyacaksın benimde kılo vermemde çok buyuk vesıle oldu burdanda tuğba'ya buraya gelmemde vesile olduğu için kucak dolusu sevgilerrr
bu arada ismin neydi bu angiera yazmak bana cok zor geldidesenınde başaracağına gönülden ınanıyorummm
özel msjla degıl canım herşeyı buran sayfadan halle dıyoruz
örnğ: ipocum bana 1 saat 15 dk yaz gibiii
ozaman sana aamıza hoşgeldin diyorum 1 hafta deneme süreci var ondan sonra tam anlamıyla aramıza girdin demektir burası okadar güzel arkadaşlarla doluki zamanla sende tanıyacaksın benimde kılo vermemde çok buyuk vesıle oldu burdanda tuğba'ya buraya gelmemde vesile olduğu için kucak dolusu sevgilerrr
bu arada ismin neydi bu angiera yazmak bana cok zor geldidesenınde başaracağına gönülden ınanıyorummm
Çok mutlu oldum teşekkür ederim. Bir an gerçekten 60 lı kilolara inmişim gibi hissettim :))
Rana ismim bu arada. Diğer arkadaşları da tanımak için sabırsızlanıyorum.
rıca ederım mervecım ıyıkı gelmıssın grubumuzun nesesı oldun..
gerçek bu sayende bukadar ıyı tatlı çıtır arkadaşlarım oldu:118::118:
ıkı kere gelmıs neyse merve ısvece devam demı bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?