tabıykı tuğbacım perşembe gonu fınalı yapıcam cuma günü gruplar arası 1.liği beklıyorum inşş
sen azimli ol emin ol başarıcaksın kendimden örnek vereyım dün doğumgğnümde bıle o hayatımdakı en güzel şey olan çikolatalı pastadan bır çatalın ucuyla tattım oda boğazıma varmadan eridiama sabah tartıya cıktım birde ne göreyım süper sonuç cumayı bekleyın
selamlar herkeseee
ben yeni gelen
takıma beni kabul ettiğiniz için teşekkürler herkese...daha önce burda bir arkadaşım takıma katılmıştı ondan bildiğim kadarıyla kuralları filan biliyorum ama ne yapmam gerektiğinden çok emin değilim..heycanda var neyse çok konuşmadan kendimi tanıtayım ben
Adım Fatma 21 yaşımdayım üniversite öğrencisiyim güzel sanatlar bölümüm animasyon üzerine...evet resim çizmeye bayılırım
neyse boyum 1.66 kilom 75 civarı tam bilmiyorum şu an özel günümdeyim...iradeliyim ve inatçıyım daha önce (kotizonlu bir tedavi görmüştüm) 80den 65 e kendi başıma düşmüş bir insanım ve bu kez de 58 i hedefliyorum 60 da kafidir ama bakalım...
umarım takıma katkım olur güzel kilo kayıplarıyla
şimdilik bu kadar
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yaşlara. Ben de tam 1 aydır herşeye hayır demeyi başardım. Umarım sonuna kadar böyle devam eder. Seni de tebrik ederim hayır demek kolay değil çikolatalı pastaya...
hosgeldın canım benım sende
kız burayı yabancılar bastı dermısım
selamlar herkeseee
ben yeni gelen
takıma beni kabul ettiğiniz için teşekkürler herkese...daha önce burda bir arkadaşım takıma katılmıştı ondan bildiğim kadarıyla kuralları filan biliyorum ama ne yapmam gerektiğinden çok emin değilim..heycanda var neyse çok konuşmadan kendimi tanıtayım ben
Adım Fatma 21 yaşımdayım üniversite öğrencisiyim güzel sanatlar bölümüm animasyon üzerine...evet resim çizmeye bayılırım
neyse boyum 1.66 kilom 75 civarı tam bilmiyorum şu an özel günümdeyim...iradeliyim ve inatçıyım daha önce (kotizonlu bir tedavi görmüştüm) 80den 65 e kendi başıma düşmüş bir insanım ve bu kez de 58 i hedefliyorum 60 da kafidir ama bakalım...
umarım takıma katkım olur güzel kilo kayıplarıyla
şimdilik bu kadar
herkese selamlarrr:)benide takımınıza davet ettiğiniz için tşk ederimkurallar neler?neler yapmam gerekiyo anlatırmısınız rica etsem:)burarada kendimi tanıtayım.23 yaşındayım kilom 83 boy 164.hedefim 60.bide ben diş hekimliğinde okuyorum4.sınıftayım eğer sormak istediğiniz bişey olursa ağız sağlığıyla ilgili cevaplarım:)
öncelıkle hoşgeldın fatmacım sanırım sen paylaştığım kuralları okumuşsun okumadıysan 1yada2 sayfa önde okumanı isterm bullamazsan ben tekrar yazabilirim
senı cok azımlı ve ısteklı görduğum ıcın cağırdım sende gelmişsin hoşgelmişsin
angierra arkadaşımızda bugun katıldı deneme surenızı atlatıp 6grubu hepberaber ierıye taşıyacağız burdakı tüm değerli arkadaslarımdan sana yararlı bilgiler geleceğınden eminim sana güvenıyorum fatmacım
hos geldın bacım sende aramıza ınsallah bu cabalarımız bosa gıtmez ve verırız su yagları
bu arada saka katherına ay pardon fatma bacım
haha katherina da diyebilirsin tatlım ikinci ismim yarı türk yarı bulgarım ben
arkadaslar şaka gıbı yst 2 kişi alıcaz demıstı bende cok özenle çağırdım bıde yst çağırmış 3 kişi olduk hayırlısıyst yetiş bacım ben çağırdım nabalım cezam neyse cekerım olmadı ben gıderım
herkese selamlarrr:)benide takımınıza davet ettiğiniz için tşk ederimkurallar neler?neler yapmam gerekiyo anlatırmısınız rica etsem:)burarada kendimi tanıtayım.23 yaşındayım kilom 83 boy 164.hedefim 60.bide ben diş hekimliğinde okuyorum4.sınıftayım eğer sormak istediğiniz bişey olursa ağız sağlığıyla ilgili cevaplarım:)
kızlar bu spor yarışması nasıl bir şey mesela ben her gün 1 saat mutlaka yürüyorum yani 60dk her gün bildirecekmiyiz bunu??
eveeet ahiret sorularım başladıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?