Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yaşlara. Ben de tam 1 aydır herşeye hayır demeyi başardım. Umarım sonuna kadar böyle devam eder. Seni de tebrik ederim hayır demek kolay değil çikolatalı pastaya...

yst gelınce dıycek bunlar coşmuş :18::18: ben herşeyı elle almı gıbı oldum ama ayıp oldu sankı yst gel benım sacımı cek

selamlar herkeseee

ben yeni gelen

takıma beni kabul ettiğiniz için teşekkürler herkese...daha önce burda bir arkadaşım takıma katılmıştı ondan bildiğim kadarıyla kuralları filan biliyorum ama ne yapmam gerektiğinden çok emin değilim..heycanda var neyse çok konuşmadan kendimi tanıtayım ben

Adım Fatma 21 yaşımdayım üniversite öğrencisiyim güzel sanatlar bölümüm animasyon üzerine...evet resim çizmeye bayılırım
neyse boyum 1.66 kilom 75 civarı tam bilmiyorum şu an özel günümdeyim...iradeliyim ve inatçıyım daha önce (kotizonlu bir tedavi görmüştüm) 80den 65 e kendi başıma düşmüş bir insanım ve bu kez de 58 i hedefliyorum 60 da kafidir ama bakalım...

umarım takıma katkım olur güzel kilo kayıplarıyla

şimdilik bu kadar

hosgeldın canım benım sende
kız burayı yabancılar bastı dermısım

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yaşlara. Ben de tam 1 aydır herşeye hayır demeyi başardım. Umarım sonuna kadar böyle devam eder. Seni de tebrik ederim hayır demek kolay değil çikolatalı pastaya...

coook teşekkurler canımbenım hayır demek gercekten zor hele benımgıbı tatlı delısıne ben tatlı için yatıya kalanlardanım çok sevıyorum cokkk ama artık canım tatlı istedıgınde ılık suya kabuk tarcın atıp içiyorum tatlı istegını bastırıyormuş diyeısyenım öle demıstı

Bu arada mesajlar arasında gözden kaçırmışım kusura bakma. "Çok hızlı kilo vermişsin" yiyeceklere saldırmak gelmedi mi içinden" demişsin 13 Şubatta başladım diyete yani bugün tam 1 ay oldu. Hiç kaçamak yapmadım içimden de gelmedi. Kendimi doymamış hissettiğimde serbest olan yiyeceklerden istediğim kadar yiyorum. Ya da light kola içiyorum geçiyor hemen. Ama zaman ilerledikçe bu hep böyle olmayacak o yüzden bu gruptakilerin desteğine ihtiyacımız var hepimizin sanırım.

herkese selamlarrr:)benide takımınıza davet ettiğiniz için tşk ederimkurallar neler?neler yapmam gerekiyo anlatırmısınız rica etsem:)burarada kendimi tanıtayım.23 yaşındayım kilom 83 boy 164.hedefim 60.bide ben diş hekimliğinde okuyorum4.sınıftayım eğer sormak istediğiniz bişey olursa ağız sağlığıyla ilgili cevaplarım:)

öncelıkle hoşgeldın fatmacım sanırım sen paylaştığım kuralları okumuşsun okumadıysan 1yada2 sayfa önde okumanı isterm bullamazsan ben tekrar yazabilirim
senı cok azımlı ve ısteklı görduğum ıcın cağırdım sende gelmişsin hoşgelmişsin
angierra arkadaşımızda bugun katıldı deneme surenızı atlatıp 6grubu hepberaber ierıye taşıyacağız burdakı tüm değerli arkadaslarımdan sana yararlı bilgiler geleceğınden eminim sana güvenıyorum fatmacım

hos geldın bacım sende aramıza ınsallah bu cabalarımız bosa gıtmez ve verırız su yagları
bu arada saka katherına ay pardon fatma bacım

okudum okudum biliyorum canım sağolasın

haha o kadar belli oluyo muydu

inşallah hepbirlikte çok güzel verip birinci oluruz

teşekkürler bu güveni boşa çıkarmayacağım inş

arkadaslar şaka gıbı yst 2 kişi alıcaz demıstı bende cok özenle çağırdım bıde yst çağırmış 3 kişi olduk hayırlısı yst yetiş bacım ben çağırdım nabalım cezam neyse cekerım olmadı ben gıderım

Benim bugünlük mesaim doldu.

Herkese çok teşekkür ederim. Benimle birlikte yeni katılanlara da HOŞGELDİNİZ diyorum. (Daha ben de deneme süresindeyim ama olsun :)

Yarın görüşmek üzere. Eve dönerken yürüyüşümü yapacağım aynı zamanda. Yarın bildiririm.

Herkese iyi akşamlar...

kızlar bu spor yarışması nasıl bir şey mesela ben her gün 1 saat mutlaka yürüyorum yani 60dk her gün bildirecekmiyiz bunu??

eveeet ahiret sorularım başladıı

bız kac kısıyız kı olmamız gerekn sayı 12 dıye bılıyorum

canım benım hoşgeldın kurallar 2yada 3 sayfa önde yazıyor ordan okuyabılısın bide bizlere kısaca kendını tanıtabılırsen çook sevınırız

kızlar bu spor yarışması nasıl bir şey mesela ben her gün 1 saat mutlaka yürüyorum yani 60dk her gün bildirecekmiyiz bunu??

eveeet ahiret sorularım başladıı

sen yazarsın 1 saat sporum var dıye ıpocum kaydeder sonra 1. olan cıkıyo meydana zaten
ama ben bu hafta sporda sınıfta kalcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…