Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşbuldum sende hoşgeldin canım

olur tabıkı canım ama sımdı olmaz fatma anamızın ısmı varken onu kullanayım ben
hatıce tamamenmı gıttı merve yoksa donecekmı anlamadım ben

ahah tamam nasıl istersenn

ne kaaaaa yer gezmişsin ne güzel inşallah olucaz canım
1 buçuk saat yürüyüş yaz bana canım

yenı gelen arkadaslar için burda yedıklerımızı falanda paylaşıyoruz zaten öncekı sayfaları okuduğunuzda anlarsınız akışını yero gelıyor dertleşıyoruz buraya huzur dolu gelmek paylaşöak için sabırsızlanıcaksınız ben öyleyım çunku

tamam tatlım...bende öyle olurum kesin iyi ki gelmişim buraya süper hissediyorum

akşam

salata 4 lahana sarma yoğurt yedim

doydummu yok ama napalım
meyve yerim az geçsinde

afiyet olsunn sarma süper

kızlar ben kendimle ilgili bir şey daha söyleyeyim menümü paylaşmadan...ben alerjik bünyeliyim o yüzden benim diyet listemi iç hastalıkları uzmanı doktorumla birlikte hazırlıyoruz...alerji konusunu açmak gerekirse çikolataya, ve içinde soya ürünü bulunan herşeye alerjim var maalesef
neyse doktorum bana sevdiğim şeylere göre liste veriyo ve işte bugünkü mamalarım

Sabah:2 dilim kepekli ekmek arasına yağsız peynirle tost çay
Öğle:Bir kase mercimek çorbası salata
Akşam:1 tabak barbunya yoğurt
yatmadan 1 saat öncede bir elma yerim
ve tabii ki yeşilçay çok seviyorum ya

spor 1 saat yürüyüş okula yürüyerek gidip geliyorum

bu kadar eksik bir şey varsa söyleyin

12 ye kadar netteyım artık ama bundan sonra telden gırıcem bıraz zor olucak ama takıp edıcem hepınızı bır taraftanda öylebır gecer zaman kıyı ızeyecegım cemıe vuruluyor heyecanlı

yok yok tamamen gıtmıyor hem nereye gıdıcek daha 1. hedefıne yaklaşıcak daha önunde uzun yol var bıryerede salmam zaten sadece calışmaya başlayana kadar kaptanlık stajını yap dedı ben kontrol ederım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…