kızlar ben kendimle ilgili bir şey daha söyleyeyim menümü paylaşmadan...ben alerjik bünyeliyim o yüzden benim diyet listemi iç hastalıkları uzmanı doktorumla birlikte hazırlıyoruz...alerji konusunu açmak gerekirse çikolataya, ve içinde soya ürünü bulunan herşeye alerjim var maalesef
neyse doktorum bana sevdiğim şeylere göre liste veriyo ve işte bugünkü mamalarım
Sabah:2 dilim kepekli ekmek arasına yağsız peynirle tost çay
Öğle:Bir kase mercimek çorbası salata
Akşam:1 tabak barbunya yoğurt
yatmadan 1 saat öncede bir elma yerim
ve tabii ki yeşilçay çok seviyorum ya
spor 1 saat yürüyüş okula yürüyerek gidip geliyorum
bu kadar eksik bir şey varsa söyleyin
yok yok tamamen gıtmıyor hem nereye gıdıcek daha 1. hedefıne yaklaşıcak daha önunde uzun yol var bıryerede salmam zaten sadece calışmaya başlayana kadar kaptanlık stajını yap dedı ben kontrol ederım dedı
Allah kolaylık versın canım ben cıkıyorum hanımlar esım gelıyo yemeklerı ısıtıyım ama bana bugun yemek yok kızdım kendıme ceza verdım...
ıyı aksamlar canlarım...
güzel bır dıyet lısten var canım ,sende benımle aynı kg başlamıssın hadı benı gecersın belkıde
Allah kolaylık versın canım ben cıkıyorum hanımlar esım gelıyo yemeklerı ısıtıyım ama bana bugun yemek yok kızdım kendıme ceza verdım...
ıyı aksamlar canlarım...
aaa aaaaaa amma döktürmüşsünüz hızınıza yetişemedimmbirazdan geçen haftanın spor tablaosu geliyoooooooooorrrrrrrrrrrrrrr sonra mervecim sna bişi sorucam unutturma
canım ben 1 kişiyi çağırdım gelmedi. ertesi gün ayçayı çağırdım gün sonuna kadar sesi çıkmazsa bir kişiyi çağır dedim.kızlar bu aralar biraz yoğunum akşama misafirlerim var hazırlık filan uğraşıyorum burayı boş bırakmayın olurmu.
ipo hafta sonu geziye gitmişti pazartesi gelirim dedi ama belliki planladığı gibi olmadı
ecz ablasına gidip pazartesi döncekti ondanda ses yok
bugün bende ancak bu kadar gelebildim kusura bakmayın tuğkay 2 tost gözümden kaçmadı
mervecim sana ön hazırlık olsun ben ayrılana kadar kaptanlığı sen yap bende eksik yerlerde yetişeyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-248.html
bu adreste yarışmaya katılmak isteyenler var. ben 2 kişi çağırdım ama ikisindende ses yok. gerçek katılımcı olsalardı haberleşebilirdik. neyse bugün sonuna kadar gelen olmazsa takıma yeni birini al. kilosu fazla olsunki kalıcı ve azimli olsun. 3-5 kilo verecekler çabuk bırakır işin ucunu. bide böyle enerjisi yüksek olan kişileri çağırki takıma renk katsın.
hadi yarın görüşürüz.
Tamam canim bekliyorum
slm kızlar coşmuşunuz maşallah nerde bu stajer kaptan azcık bi gittim ortalığı mahvetmiş.
canım ben 1 kişiyi çağırdım gelmedi. ertesi gün ayçayı çağırdım gün sonuna kadar sesi çıkmazsa bir kişiyi çağır dedim.
fatos0808
Ecz.imis
yst38
ipo
zubus
tugkay2000
anissa
t-seda
merve10er
beyazzambak
bengü84
şuan 11 kişiyiz. max 13 kişi olabiliriz. ama çağırdığın arkadaşlarla birlikte 14 kişi oluyoruz.
hadi bakalım yeni kaptan çöz bakalım bu işi.
gerçi daha çoook var ama sabırsızlığımdan dolayı hemen öğrenmek istiyorum...
sen bursadamı oturuyosun? ben orada bir yere gidicemde tek başıma gidiceğim yerin çevresinde otel fln varmı bir bilenden öğrenmem lazım
hoşgeldin canım. inşallah burada istediğin kiloları vererek mezun olursun/oluruz...Beni hemen davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Mesaj sayım fazla olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum. Ben de direkt 6. takımın sayfasına yazıyorum o yüzden.
Herkese merhaba...
sen de hoş geldin canım. sen bu işi yaptıysan önceden şimdide alasını yaparsın inşallah.selamlar herkeseee
ben yeni gelen
takıma beni kabul ettiğiniz için teşekkürler herkese...daha önce burda bir arkadaşım takıma katılmıştı ondan bildiğim kadarıyla kuralları filan biliyorum ama ne yapmam gerektiğinden çok emin değilim..heycanda var neyse çok konuşmadan kendimi tanıtayım ben
Adım Fatma 21 yaşımdayım üniversite öğrencisiyim güzel sanatlar bölümüm animasyon üzerine...evet resim çizmeye bayılırım
neyse boyum 1.66 kilom 75 civarı tam bilmiyorum şu an özel günümdeyim...iradeliyim ve inatçıyım daha önce (kotizonlu bir tedavi görmüştüm) 80den 65 e kendi başıma düşmüş bir insanım ve bu kez de 58 i hedefliyorum 60 da kafidir ama bakalım...
umarım takıma katkım olur güzel kilo kayıplarıyla
şimdilik bu kadar
evet canım haklısın. zaten diyet yapanın halindan bir tek diyet yapan anlıyor. o yzden burda olmak çok güzel. umarım sana da iyi gelir burası.Bu arada mesajlar arasında gözden kaçırmışım kusura bakma. "Çok hızlı kilo vermişsin" yiyeceklere saldırmak gelmedi mi içinden" demişsin 13 Şubatta başladım diyete yani bugün tam 1 ay oldu. Hiç kaçamak yapmadım içimden de gelmedi. Kendimi doymamış hissettiğimde serbest olan yiyeceklerden istediğim kadar yiyorum. Ya da light kola içiyorum geçiyor hemen. Ama zaman ilerledikçe bu hep böyle olmayacak o yüzden bu gruptakilerin desteğine ihtiyacımız var hepimizin sanırım.
hoşgeldin canım. ne güzel diş hekimliğinde okuyormuşsun. ben sana dişle ilgili on sayfa soru sorsam yeridir:) ama ilk günden kaçırmiyim seni:)herkese selamlarrr:)benide takımınıza davet ettiğiniz için tşk ederimkurallar neler?neler yapmam gerekiyo anlatırmısınız rica etsem:)burarada kendimi tanıtayım.23 yaşındayım kilom 83 boy 164.hedefim 60.bide ben diş hekimliğinde okuyorum4.sınıftayım eğer sormak istediğiniz bişey olursa ağız sağlığıyla ilgili cevaplarım:)
Tamam canim sole neresiyse ayarlariz
hoşgeldin canım. inşallah burada istediğin kiloları vererek mezun olursun/oluruz...
sen de hoş geldin canım. sen bu işi yaptıysan önceden şimdide alasını yaparsın inşallah.
evet canım haklısın. zaten diyet yapanın halindan bir tek diyet yapan anlıyor. o yzden burda olmak çok güzel. umarım sana da iyi gelir burası.
hoşgeldin canım. ne güzel diş hekimliğinde okuyormuşsun. ben sana dişle ilgili on sayfa soru sorsam yeridir:) ama ilk günden kaçırmiyim seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?