Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güzel bır dıyet lısten var canım ,sende benımle aynı kg başlamıssın hadı benı gecersın belkıde

Allah kolaylık versın canım ben cıkıyorum hanımlar esım gelıyo yemeklerı ısıtıyım ama bana bugun yemek yok kızdım kendıme ceza verdım...
ıyı aksamlar canlarım...

tabii kendimi tanıtayım.ismim ayça.dediğim diş 4 öğrencisiyim.çok çok tempolu bi hayatım var.bzen yemek yemeden kendimi yatağa atıyorum.ve senenin başından beri çok yememe rağmen kilo vermemin tek sebebi budur.ben nasıl bi diyet uygulamalıyım hiç bilmiorum aranızda benm gibi yoğun bi çalışma hayatı olan varmı?bide bende süper göbüş var acaba onu eritmek için hangi hareketler iyidir:)inş listeye alınırım bende bunu nasıl belirliosunuz öğrenebilirmiyim.bide cuma 11de kilomuz yazılacak ya ben sabah 8de derse gidiyorum ve akşam altıda geliorum perşembe akşam yazsam kilomu olurmu.bide kızlar ben ticker ekleyemiorum aynen anlatıldığı gibi yaptım ama

güzel bır dıyet lısten var canım ,sende benımle aynı kg başlamıssın hadı benı gecersın belkıde

teşekkürler...

ahah tam kilomu bilmiyorum tatlım ya dün özel günüm başladı o yüzden bakalım belki geçerim ama sen beni geçersin inş

Allah kolaylık versın canım ben cıkıyorum hanımlar esım gelıyo yemeklerı ısıtıyım ama bana bugun yemek yok kızdım kendıme ceza verdım...
ıyı aksamlar canlarım...

iyi akşamlarrr

aaa aaaaaa amma döktürmüşsünüz hızınıza yetişemedimm birazdan geçen haftanın spor tablaosu geliyoooooooooorrrrrrrrrrrrrrr sonra mervecim sna bişi sorucam unutturma

spor tablosu

fatos:7 saat

anissa:7 saat

ipo:4 saat 52 dakika

merve10er: 4 saat

tugkay:3 saat 50 dakika

yts:3 saat

t-seda:1 saat

nil:40 dakika

ecz.imis:30 dakika

ben çok yoruluyorum eve gelincede spor yapamıyorum kızlar bu konuda bana bi tavsiyeniz varmıspor salonlarına da sordum hiçbirinin saati bana uymuyo.eve altı buçuk gibi falan geliyorum genelde

slm kızlar coşmuşunuz maşallah nerde bu stajer kaptan azcık bi gittim ortalığı mahvetmiş.

canım ben 1 kişiyi çağırdım gelmedi. ertesi gün ayçayı çağırdım gün sonuna kadar sesi çıkmazsa bir kişiyi çağır dedim.
fatos0808
Ecz.imis
yst38
ipo
zubus
tugkay2000
anissa
t-seda
merve10er
beyazzambak
bengü84
şuan 11 kişiyiz. max 13 kişi olabiliriz. ama çağırdığın arkadaşlarla birlikte 14 kişi oluyoruz.
hadi bakalım yeni kaptan çöz bakalım bu işi.

Tamam canim bekliyorum

gerçi daha çoook var ama sabırsızlığımdan dolayı hemen öğrenmek istiyorum...

sen bursadamı oturuyosun? ben orada bir yere gidicemde tek başıma gidiceğim yerin çevresinde otel fln varmı bir bilenden öğrenmem lazım

Ne yapalim basa gelen cekilir ben gooo :18:hatami biliyorum ama ben ikikisi cagirdim

Tamam canim sole neresiyse ayarlariz

Beni hemen davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Mesaj sayım fazla olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum. Ben de direkt 6. takımın sayfasına yazıyorum o yüzden.

Herkese merhaba...
hoşgeldin canım. inşallah burada istediğin kiloları vererek mezun olursun/oluruz...
sen de hoş geldin canım. sen bu işi yaptıysan önceden şimdide alasını yaparsın inşallah.
evet canım haklısın. zaten diyet yapanın halindan bir tek diyet yapan anlıyor. o yzden burda olmak çok güzel. umarım sana da iyi gelir burası.
hoşgeldin canım. ne güzel diş hekimliğinde okuyormuşsun. ben sana dişle ilgili on sayfa soru sorsam yeridir:) ama ilk günden kaçırmiyim seni:)

yok olurmu sorabilirsin insanalrın en çok şikayet ettiği bölgelerden birisi:)ama sanırım takımda fazla kalamıycam bi karışıklık olmuş
ben dün giremedim çünkü çok yorulmuştum ve başım feci ağrıyodu yattım sekizdeo yüzden cvp veremedim

ipocum bana bugün 30 dk yürüyüş yaz canım
ha birde hafta sonu yarım saat yürüyüş yazmıştım. hafta sonu olanlar listeye alınmıyor mu?
bir de dün 1 saat yazdım. onu gelece haftaya mı ekleyeceksin?
malum ilk defa spor yapınca böyle soruyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…