sağol zubusummgeçmiş olsun canım
bende ıspanagımı ve yogurdumuı yedım bugun 2 lt suda ıctım bakalım haftasonu neler olacak
merhaba kızlar,
ben tekrar takıma katılmak istiyorum,kendi başıma veremiyorum.
yeriniz var mı?
hesapta 63 ile mezun olmuştum ama 69um şu an
ıpocum 1 saat spor yaz canım hava cok guzel cocuklarla cıktık geldık spor aletlerıne
selam kızlar nasılsınız
2 gecedir doğru düzgün uyuyamıyorum boğazım yüzünden bu sabah dayanamayıp doktora gittim bademciklerim iltihaplanmış ve faranjit zorla yiyip içiyorum ilaçlarımıda aldım bu akşam başlıcam inşallah hemen toparlanırım
yazdım hemmeennn cnmm1 saat yürüyüş yaz hava çok güzel ya bahar geldi:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ne kadar güzel havalar ısındı
dışarı çıkıyoruz artık iki insan yüzü görüp kendimize geliyoz
inşalalh yaza kadar hepimiz istediğimz kiloya geliriz:131::131::131::131::131::127::127::127::127::122::122::122::122::122::119::119::119::119::115::115::115::115::117::117::117::117::99::99::99::99::89::89::89::89:
akşama balık yapacam bol yeşillikli salata oh mis gelin beraber yiyekk:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:
ipcum 2 saat spor yazabilirmisin öpüldünnn
moralim çok bozuk elim kolum kanadım tutmuyor geçen sene rümeysa bu senede yusuf diye iki öğrencim var ikiside kardeş bunların 7. sınıfa giden bir ablaları esra diye ve ben aileyi yeterince iyi tanıyorum görüşüyoruz buralı gariban bir aile ama çocukların hepside pırlanta gibi o kadar temiz akıllı terbiyeli çocuklar ki ama bu gün öyle birşey duydum ki karnıma kramplar girdi esra kanser hastasıymış hemde pankreas karaciger mide akciger bağırsak iç organlarının hepsine dağılmış doktor artık götürün demiş babası doktor bahanesiyle kzını 15 gün gezdirmiştir dolaştırmış esra okulda arkadaşlarının öğretmenlerinin yanında çok mutlu diye son günleri olmasına ragmen babası okula getiryor öğretmenleri anne babası dışında kimse rahatsızlıgını bilmiyormus esra da bilmiyormuş ama bilinen bir geçek var ki esra bu tenefüs var ama ya zil çalınca olacakmı bir görseniz o kadar güzel o kadar hanımefendi bir kız ki bunu duydum ya bütün herşeyim gitti hayata dair neşem keyfim hzurum herşeyim gitti Allahım nasıl dayanır ailesi nasıl sabrederler heran gözlerinin önünde eriyip giden bir hayat
moralim çok bozuk elim kolum kanadım tutmuyor geçen sene rümeysa bu senede yusuf diye iki öğrencim var ikiside kardeş bunların 7. sınıfa giden bir ablaları esra diye ve ben aileyi yeterince iyi tanıyorum görüşüyoruz buralı gariban bir aile ama çocukların hepside pırlanta gibi o kadar temiz akıllı terbiyeli çocuklar ki ama bu gün öyle birşey duydum ki karnıma kramplar girdi esra kanser hastasıymış hemde pankreas karaciger mide akciger bağırsak iç organlarının hepsine dağılmış doktor artık götürün demiş babası doktor bahanesiyle kzını 15 gün gezdirmiştir dolaştırmış esra okulda arkadaşlarının öğretmenlerinin yanında çok mutlu diye son günleri olmasına ragmen babası okula getiryor öğretmenleri anne babası dışında kimse rahatsızlıgını bilmiyormus esra da bilmiyormuş ama bilinen bir geçek var ki esra bu tenefüs var ama ya zil çalınca olacakmı bir görseniz o kadar güzel o kadar hanımefendi bir kız ki bunu duydum ya bütün herşeyim gitti hayata dair neşem keyfim hzurum herşeyim gitti Allahım nasıl dayanır ailesi nasıl sabrederler heran gözlerinin önünde eriyip giden bir hayat
İnşallah canım.
Madem diş hekimi adayısın sana soru sorabilirim dimi?
Benim 8 yaşındaki kızımda çürükler var ben doktora gönderiyorum.doktor dişlerini iyi fırçalasın diyip geri gönderiyor.8 yaşındaki çocukların azı dişlerine dolgu yapılmıyormu?yoksa bir tehlike arzediyorda bizim doktor bu işe girmekmi istemiyor.Benim duyduğum kadarıyla fissür denilen bi madde sürülüyomuş .doğrumu?
oooo desene hedef büyük hadi bakalım inş o zamanda alırız haberlerini canım:)Ahh cikolatalari ne sen sor ne ben anlatiyim masal gibiydi tadi
Beni merak etsin amacımda o ztn yalniz bu hediye işi diyet bitene kadar sürücek sanirim bu halimle asla gorunmem heralde kış başı falan ortaya çıkarim taaa taaa tammm diye haaha
CANIM BEN çok geç kaldım sanırım 29 da dişcıye başlıyorum bakalım sana danısıcam bnazı şeyler bu arada kg 70 bilginiz olsun
gunaydın hanımlar nasıl keyıfler benım bas agrım cok sukurkı gectı ıyım
sabah sabah tost yaptım yedım kepekden
aycacım benımde sorum var 5 yasında oglum ve on ust dıslerınden bırı kahverengıye dondu fırcalıyoruzda ama ne yapılabılır baska veya hemen doktora gotureyımmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?