Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugünkü menüm:
sabah:1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
4 adet yeşil zeytin
öğle:1 kase çorba
4 adet köfte
1 dilim börek
akşam:1 kase çorba
2 yemek kaşığı et sote
salata
ara:1 yovita

Ben başka bir dişçide bu füssür denilen şeyden yaptırim.verdiğin bilgiler için saol.

Slm bayanlaarr. Dün gelemedim. Kına gecesi için aldığım elbise tek beden kalmıştı ve daralttırmam gerekiyordu. Ama mağazadakiler adam akıllı anlatamamış terziye. Terzi de hiç bu böyle olur mu dememiş. Elbise bir geldi, bir tek beli oturuyor, geriye kalan her yeri pot duruyor. Tabii vakit kısıtlı. Tekrar mağazadakilerle uğraşacak vakit yok. Onlara hı mı dedim, aldım elbiseyi ben başka bir terziye götürdüm. Adam keşke önce bize getirseydiniz diyerek(Tabii o kısım klasik zaten, denmezse olmaz) başladı işe. Tüm potlukları yokedecek ölçüleri aldığımızda elbisenin iğneyle delinmeyen yeri kalmamıştı. Tabii adamı sıkıştırdım biraz, bugün vermeniz lazım, yarın gidiyorum falan diye. Adam da sağolsun yetiştirmeye çalıştı ama yine de eve geldiğimde saat 22 yi geçiyordu. Saatlerce dışarda süründüğümden dolayı da çok yorulmuşum. Valiz bile hazırlamadan uyudum.
Bugün de malumunuz eve geldim. Zaten bugün izin almayı düşünüyordum, dün giremediğim için geldim. Şu an evdeki herkes yattı, benm de acilen yatmam lazım, çünkü yarın gün 7 de başlayacak ve akşama da kına var. Yani dinç olmam lazım. :112: Yarın giremem ama cuma öğlen gibi gelicem inş listeyi kontrole. :112:

Bu arada mervecm, burda tartı aynı olmadığından, ve aradaki farkı bilmediğimden ben bugünkü tartımla yapıcam bu haftaki bildirimimi. Ve dediğim gibi yarın da giremicem için şimdiden söylüyorum, notunu alırsın. :112: Bende bu hafta çok da değişme olmadı kızlar. Benm için asıl başarı, almadan dönebilirsem eğer, odur. :112: Bu haftaki bildirimim 69,9 kg. :112: Yani;

Ecz.imis ( 70.4 / 69.9 / 0.5 / % 0.71 )

bu seneki öğrencim yusufta 3 gündür okula gelmiyor ama dışarda fırtına kopsun heryeri kardan yağmurdan ıpıslak olsun yinede gelen bir çocuk şimdi rahatsız diye 3 gün gelmiyor üzüntümden yeni idrak ediyorum ya yusufta da böyle bir rahatsızlık varsa çünkü ailede birçok rahatsızlık var diğer kardeşlerinde de farklı rahatsızlıklar var ha öğrencim ha benim oğlum ne farkları var ki oda ana kuzusu oda anasının kuzusu ablasına mı üzüleyim acaba kardeşindede bir hastalık var mı diye üzüleyim ya ben geriye kalan öğrencilerime mi üzüleyim yarın birgün ablasını kaybedersek ben yusufumu nasıl kandıracağım nasıl avutacağım nasıl mutlu edeceğim ben kocaman insanken 19yaşımda babamı kaybettiğimde bunu bir türlü kabullenememişdir yokluguna alışamadım babası almaya gelen bir öğrencim geldiğinde bir burukluk olur yüreğimde bazen kimsecikler yoksa ağlarım bile keşke babam hayatta olsaydı diye şimdi bu sancıları o öğrenciminde yaşıyacağı bilmek offfffffff offfffffffffffff ben ne dediğimi ne yazdıgımı bilmiyorum bildiğim tek şey sadece çok dağıldım cümlelerimde karmakarışık olmuş ne onları nede kendimi toparlayacak ruhum yok bedenimde biliyormusun eğer benim bebeğim yaşasaydı onun adını da yusuf koyacaktık belkide ondan bu kadar yoğun bir bağ kurdum yüreğimde

Yook tatlim bn o gun haric hayatimda cikolata hic svmem ztn

Bu arada sporun icin 3 saat yazmistim smdi 3 saat 55 dk oldu

Onlara salı için 1 saat 20 dk, bugün için de 1 saat eklersen sevinirim cnm. Sanırım böylece 6 saat 15 dk olmuş oluyor. Bu benm için bir ilk sanırım.

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun cnm. Geç olsun da güç olmasın demişler. :112:

Kesinlikle katılıyorum. Arada yapmak lazım bunu. Ama sadece arada.

Ya ipocm, sen haklısın tmm da yine de saçımı çekip durmayın kardeşim, A Aaaa. Tmm, size göre az olabilir ama 3,5 saat benm için gayet iyi bir spor süresi. (Bu arada sakın gerçekten alındığımı düşünme, o işin şakası. :112:)
Hem zaten bu hafta saçımı çekemiceksin. Hıhh.

bu arada grubunuzun diş hekimi adayı olarak kızlarr şunu söylüyorum lütfen dişlerinizi fazla bekletmeyin tedaviler için :112: sonra ihmal edince sonuçlar kötüye gidiyor

Benm dişimde de çürük var ama gitmişken iyi bir dişçiye gitmek istiyorum çünkü yaklaşık 6-7 senedir dişlerim normal dişçi görmedi. 6 sene önce ortodontik tedavi gördüm, normal dişçiden ayağım kesildi. Yani dişlerimin sıkı bir bakıma ihtiyacı da var aslında. ama bunun için tatili beklemek zorundayım, çünkü memleketimdeki bildiğim dişçiye gelmek istiyorum, sonuçta buraya temelli döndüğümde dişçim o adam olacak, bu belli. Onun da çok sırası oluyo, ciddi geniş bir zamanda gelmem lazım yani. Kısacası sen ve dişlerim kesinlikle haklısınız ama benmkiler bir kaç ay daha beklemek zorunda.

Beni merak etsin amacımda o ztn yalniz bu hediye işi diyet bitene kadar sürücek sanirim bu halimle asla gorunmem heralde kış başı falan ortaya çıkarim taaa taaa tammm diye haaha

Demekki neyymişş! Bundan sonra no kaçamak yes spor. Kaçamak yapacağın zaman ve ya spor yapmaya erindiğin zaman cem i aklına getir. :13:

merhaba kızlar,
ben tekrar takıma katılmak istiyorum,kendi başıma veremiyorum.
yeriniz var mı?
hesapta 63 ile mezun olmuştum ama 69um şu an

Cnmcm, mezun olanlarla ilgili ekstra bir kural var. Şu an tam hatırlamıyorum ama belli bir süre geçmeden yeniden katılamıyorlar sanırım. Ama öyleyse bile sen bizimle takılmaya devam edebilirsin. Onunla ilgili bir kural yok. :112:

offff ben geldım artık gıremıyorum cunku bılgısayarımı sattım yarın gırıcem o yuzden herkes kg bıldırımını yarın yapsın akşamda ecz kontrol eder paylasırrr

Dediğim gibi tatlım, cuma öğlen gibi gelebilirim ancak. :112: Ama şimdiden söyleyeyim, geç kalır mıyız acaba falan gibi telaş yapmanıza gerek yok, süre bitmeden önce muhakkak gelirim inş. :112:

Bir söz vardı, tam hatırlamıyorum başını filan ama sonu, 'bir gün düşündüğünüzden daha az zamanınız olduğunu öğrenebilirsiniz' di. Okurken de çok etkilenmiştim. Şimdi yazdığım defter kayseri de. ama dönüşte bakar alakasız bir yere ekleyiveririm bu sözü.
(Evt, o kişi bizim yakınımız, sevdiğimiz de olabilirdi. Ama dahası biz de olabilirdik. İnsan, yapmak istediğim her şeyi yaptım mı? İnsanlar beni istediğim gibi hatırlıyorlar mı? Ben ölmeye gereken kadar hazır mıyım?..... diye de düşünmeden edemiyor. )

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
ben tekrar takıma katılmak istiyorum,kendi başıma veremiyorum.
yeriniz var mı?
hesapta 63 ile mezun olmuştum ama 69um şu an

Evt tatlım, doğru hatırlıyormuşum. :112: mezun olmanın üzerinden 6 ay geçmeden her hangi bir takımda yeniden yarışamıyormuşun. Bir de eğer önemliyse senin için sadece 1 kez karne alma hakkın varmış, onu da hemen belirtim. :112: Karar defterinin linkini de veriyorum, seni anlatan madde 7. madde.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-4.html

Ama tabii ki bizimle kalabilirsin tatlışım. Mutlu oluruz. Genel cuma listesinde ismin olmayabilir ama takım içindeki gruplarda aynen devam ederiz. :13: Ne dersin?

sabah olur mu bu gece gün doğar mı hava aydınlanır mı yüzümüz güler mi yeniden neşe gelir mi canımıza can katılır mı
elbette gün doğar
elbette hava aydınlanır
elbette yüzümüz güler yeniden
ama giden geri gelmez boşverdm biliyormusunuz artık herşeyi inanın bi gece de eridim bittim esranın babasının karşımızda ağlayışı yalvarışı çaresizliği iki büklüm o gencecik bedeni adamcağız medet umuşu elimizden ne gelirki onu mutlu etmekten başka ama nasıl gizlenirki gözlerimdeki o merhamet acıma bir insanın öleceğini bile bile vedalaşırcasına ona bakmak ama çaktırmamak aslında tam benim uzmanlık alanım çaktırmadan istediğin repliği gerçekleştirmek ama bu gerçek bi olay ölüm kadar soğuk bir gerçek var mı ben doğmadan karnımda ölen yavrum için dayanamazken onun annesi nasıl dayanıyor acaba anne ya başka birşey anne bir değil iki değil tüm iç organlarını sarmış kanser nasıl dayanırki annenin bu yüreği o ipek gibi saçlarını tarayamayacak koklayamayacak düşünemiyorum gerisini çok büyük deprem oldu binlerce insan oldu onlarda üzüldük ama bu ölümü beklemek daha zor keşke diyor babası depremde ölseydi o zaman bilmeyecektik hasta oldugunu belki şimdiyede avunacaktık çok yakınımız kaybettik depremde ama bu gözümüzün önünde erimesi daha da zor diyor düşünün bir baba evladını depremde kaybetmediği için sevinemiyor üzülüyor gitmiyor gözümün önünden o anlar Allah da umt kesilmez verende alanda Rabbim bizi bizden iyi bilir ama insanın işte aklımınız yetmediği yerde gözyaşlarımız giriyor devreye..........
hakkınız helal edin ne olur üzüyorum sizleri de ama kime anlatayım sizden başka
bana bişeyler oluyor vidaları gevşemiş robot gibi heryerim bir yana dağılıyor mıknatısım olup çekin beni geriye toparlayın yeniden dağıldım bünyem kaldırmıyor bu sonsuz vedaları ağlamak istiyorum saatlerce ağlamak istiyorum ama sesimi hiç çıkartmadan gözyaşımı dışıma akıtmadan esra görmek için bahaneler üretip yüzüme sahte bir gülümseme takıp mutlu edebilmek o minik yüreği dua dua edin ki çok güçlü olalım yardım isteyen bir babayı geri çevirmek yakışmaz bana kendim ne kadar dağılsam bile bir çaresi bulunur elbet toparlanmanın ama ya o.............

Canım dağıtma bu kadar kendini.Her şey insanlar için .Allah bilir ne yapacağını.Her şeyin bir sebebi vardır unutma.imtihan dünyasında yaşıyoruz.o da böyle imtihan oluyor.Evet kabulediyorum zor bir imtihan .Ama elden bişey gelmez dua etmekten başka.Kendini bu kadar yıpratma lütfen.Allahım sabır versin inşallah.

arkadaşlar bende 69,9 um çok sevındım artık inş 70li kıloları bırdaha görmem

günaydın kızlar. nasılsınız. dün yoktum. kızım hastaydı. bugün geldim. şimdi okucam geçmişi. bu hafta benim için tam bir fiyasko oldu. size sürpriz yapcam falan demiştim bide geçen hafta. ne süpriziyse. kilo falan vermedim. almadığıma şükrediyorum.

çok geçmiş olsun bengücüm inşallah çabucak toparlanır miniğin bende aynı şekileyim çok zor gerçekten sende kendine dikkat etcanım
Allah razı olsun canım
Allah şifa versin canım. artık şu kış iyice bitsede iyileşse herkes. ne çok hastalık hgeçirildi sanki bu kış. kendişne iyi bak. inşallah çabucak iyileşrisin.
ay canım ya. kıyamam. çok büyük bir imtihan. Allah ailesine sabır versin. inşallah evlatları onların cennetine vesile olur. Esra yada Allah tan şifa diliyorum.sana da sabır diliyorum canım. çok zor bir durum öğretmen için.hepsi zaten artık çocuğun gibi ooluyor. aileden biri gibi oluyorsun.

inşallah onda bişey yoktur. basit bir rahatsızlıktır umarım. ve hemen geçer. ablasına tekrar Allah tan şifa diliyorum.

kızlar geçmişi okudum da yanlış anlamadıysam bu hafta perşembe veriyomuşuz kiloları. bende
başlangıç:70
geçen hafta:66.7
bugün:66.7
giden:0
beni cezalandırın

canım olsun neyapalım, bende burda paylaşım yaparım bildirim yapmadan:)
belki daha rahat olurum dimi?bende sonradan hatırladım,tabi heryerin kuralları olması lazım.
çok tatlısın canım araştırdın çıkardın,biliyomusun ben karneme bile bakmadım,zayıflayınca havalara girmişim herhal bu arada sen 60'lı kilolara düşmüşsün, çok sevindim ya çünkü bir ara kilo veremiyorum gitmiyor bunlar diyordun.
azimle devam ettin, bırakmadığın için tebrik ediyorum seni

Geçmiş olsun canım
sağol zubuzum bugün çok daha iyiyim şükür
aminn imnşallah fatoşcum yaza fit fit gireriz
canım çok zor bir dururm allah ailesine sabırlar dayanma gücü versin inşallah
cnm çok geçmiş olsun
çok teşekkür ederim ipo
selam canım ay neler atlatmışsın ya malesef böyle günlerde hep olur bu tarz şeyler neyseki çabuk toparlamışsın canım kınanız hayırlı olsun rabbim tamına erdirsin iyi eğlenceler
Onlara salı için 1 saat 20 dk, bugün için de 1 saat eklersen sevinirim cnm. Sanırım böylece 6 saat 15 dk olmuş oluyor. Bu benm için bir ilk sanırım.
eczcim çok tebrik ederim senii maşallahhhh hep böyle devammmm
Hayırlısı olsun cnm. Geç olsun da güç olmasın demişler. :112:
sağol canım aynen öyle vardır dedik bundada bir hayır sağol
canım herşey insanlar için kimsenin yarına ne olacağı belli değil hatta 1 saniye sonrasına bile rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin çok ama çok zor bir durum o anne baba neler yaşıyorsur neler hissediyordur allah bilir biz sadece dışarıdan izleriz üzülüyoruz tabi hemde çok minnacık dünya güzeli bir kız ama takdir ilahi kimleri kaybediyoruz neler yaşıyoruz ne acılar rabbim dayanma gücünüde veriyor senin içinde zor tabi emek veriyosun sevgi veriyorun üzülmen gayet doğal bizim bile hiç tanımadan yüreğimiz sızladı ama bu kadar salma kendini güçlü durmaya çalışbence ona numara yapma üzülerek bakmana gerek yok o güzel yüze bakarken ona duyduğun tüm sevgiyle bak gözlerine daha mutlu olacağını düşünüyorum çünkü şimdi herkes ona acıyarak bakıcak çocukta olsa anlıcağını düşünüyorum allah umut kesilmez ne hastalar gün sayarken yaşamına kaldığı yerden devam ediyor inşallah yüce rabbim merhametiyle verir şifasını tez zamanda iyileşir
Herkesse gunaydinn nasilsiniz bakalim gununuz aydin olsun
günaydın mervecim nasılsın
günadyın bengücüm naıslsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…