günadyın bengücüm naıslsın canım
olsun tuğbacım haftaya inşşşslm kızlar yuruyus yaptım bugun dısradaydım hep
kılom gecen hafta 65
bu hafta 65
vermemısım malesef
moralim çok bozuk elim kolum kanadım tutmuyor geçen sene rümeysa bu senede yusuf diye iki öğrencim var ikiside kardeş bunların 7. sınıfa giden bir ablaları esra diye ve ben aileyi yeterince iyi tanıyorum görüşüyoruz buralı gariban bir aile ama çocukların hepside pırlanta gibi o kadar temiz akıllı terbiyeli çocuklar ki ama bu gün öyle birşey duydum ki karnıma kramplar girdi esra kanser hastasıymış hemde pankreas karaciger mide akciger bağırsak iç organlarının hepsine dağılmış doktor artık götürün demiş babası doktor bahanesiyle kzını 15 gün gezdirmiştir dolaştırmış esra okulda arkadaşlarının öğretmenlerinin yanında çok mutlu diye son günleri olmasına ragmen babası okula getiryor öğretmenleri anne babası dışında kimse rahatsızlıgını bilmiyormus esra da bilmiyormuş ama bilinen bir geçek var ki esra bu tenefüs var ama ya zil çalınca olacakmı bir görseniz o kadar güzel o kadar hanımefendi bir kız ki bunu duydum ya bütün herşeyim gitti hayata dair neşem keyfim hzurum herşeyim gitti Allahım nasıl dayanır ailesi nasıl sabrederler heran gözlerinin önünde eriyip giden bir hayat
sabah olur mu bu gece gün doğar mı hava aydınlanır mı yüzümüz güler mi yeniden neşe gelir mi canımıza can katılır mı
elbette gün doğar
elbette hava aydınlanır
elbette yüzümüz güler yeniden
ama giden geri gelmez boşverdm biliyormusunuz artık herşeyi inanın bi gece de eridim bittim esranın babasının karşımızda ağlayışı yalvarışı çaresizliği iki büklüm o gencecik bedeni adamcağız medet umuşu elimizden ne gelirki onu mutlu etmekten başka ama nasıl gizlenirki gözlerimdeki o merhamet acıma bir insanın öleceğini bile bile vedalaşırcasına ona bakmak ama çaktırmamak aslında tam benim uzmanlık alanım çaktırmadan istediğin repliği gerçekleştirmek ama bu gerçek bi olay ölüm kadar soğuk bir gerçek var mı ben doğmadan karnımda ölen yavrum için dayanamazken onun annesi nasıl dayanıyor acaba anne ya başka birşey anne bir değil iki değil tüm iç organlarını sarmış kanser nasıl dayanırki annenin bu yüreği o ipek gibi saçlarını tarayamayacak koklayamayacak düşünemiyorum gerisini çok büyük deprem oldu binlerce insan oldu onlarda üzüldük ama bu ölümü beklemek daha zor keşke diyor babası depremde ölseydi o zaman bilmeyecektik hasta oldugunu belki şimdiyede avunacaktık çok yakınımız kaybettik depremde ama bu gözümüzün önünde erimesi daha da zor diyor düşünün bir baba evladını depremde kaybetmediği için sevinemiyor üzülüyor gitmiyor gözümün önünden o anlar Allah da umt kesilmez verende alanda Rabbim bizi bizden iyi bilir ama insanın işte aklımınız yetmediği yerde gözyaşlarımız giriyor devreye..........
hakkınız helal edin ne olur üzüyorum sizleri de ama kime anlatayım sizden başka
bana bişeyler oluyor vidaları gevşemiş robot gibi heryerim bir yana dağılıyor mıknatısım olup çekin beni geriye toparlayın yeniden dağıldım bünyem kaldırmıyor bu sonsuz vedaları ağlamak istiyorum saatlerce ağlamak istiyorum ama sesimi hiç çıkartmadan gözyaşımı dışıma akıtmadan esra görmek için bahaneler üretip yüzüme sahte bir gülümseme takıp mutlu edebilmek o minik yüreği dua dua edin ki çok güçlü olalım yardım isteyen bir babayı geri çevirmek yakışmaz bana kendim ne kadar dağılsam bile bir çaresi bulunur elbet toparlanmanın ama ya o.............
Ben başka bir dişçide bu füssür denilen şeyden yaptırim.verdiğin bilgiler için saol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?