fatos0808 (120/ bildirimde bulunmadı
Ecz.imis ( 70,4 /69.9/0.5/%0.71
yst38 ( 87,9 / bildirimde bulunmadı
ipo (92,2 /91.5/0.7/%0.75 bildirimde bulunmadı
zubus ( 74,3 /74.5/ 0.2/%0.26-
tugkay2000 ( 65 /65/0/%0 bildirimde bulunmadı
anissa( 73 /73/0/%0
merve10er ( 70,7 /69.9 /0.8/%1.13
beyazzambak ( 58,4 /58.3/ 0,1/%0.17
bengü84 (66,7/ 66.7 /0/%0
ecz giremezsem yarın diğerlerinide ekle paylaşırsın
Zubus ismin neydi arkadasim 5 yabanci var taniyamadimMervecim şimdi sitene baktım çok güzel tarifler var.Hele haşhaşlı revaniye bayılırım.Yanlız bayağı iştah açıyorlar.Bence birazda diet tarifler yapsan nasıl olur?
Fatoscum oglusundan tanidim seni öptum kocamankız merve onları sen mi yaptın maşallah çok güzeller canımmm
akşam menemen 2 kaşık makarna ve yoğurt yedim
Zubus ismin neydi arkadasim 5 yabanci var taniyamadim
Fatoscum oglusundan tanidim seni öptum kocaman
Penguenlere benzer daha cok figurum var salata suslemek icin uygun misafirlerimin sofrada konustugu en onemli konu oluyorlar herkese cokkkkk tesekkur ederim desteginiz icinnnn
Canım adım zübeyde.Çok yakınlarım bana zübüş der.Yeni tarifler bekliyoruz.siten harika olmuş.Başka arkadaşlarada tavsiye dicem.
Kizlar gunaydinnn nasilsiniz bakalim bu mubarek cuma gununde
Mervecim facete bnde bakicam oglen canakkaleye varinca acicam bilgsyrimi cok merak ettimmmm
canım benım gel gelde göreyım yüzünü ayça ve zubusu gördüm pek çıtırlar maşşşşfatoşcum sende kendı resmını koyda göreyım bari oğluşunu koyuyosun kızım olsa vericem yani yakışıklıya şu anda karemel soslu havuçlu tarçınlı kek yapıyorum fırından çıkınca paylaşıcam
YAĞ YAKAN BESİNLER
KALSİYUM: Kalsiyum açlığı kontrol etmeye yardımcı oluyor. Araştırmalar, kalsiyumu yeterince tüketmeyen kişilerin vücudunda yağ oranının fazla olduğunu gösterdi.
SÜT ÜRÜNLERİ: Kalsiyum kaynağı olan süt ürünleri de yağ yakıcı gıdaların başında geliyor. ABD’de bulunan Tennessee Üniversitesi’nde yapılan araştırmada, süt ürünlerinin yağ kaybını hızlandırdığı tespit edildi.
ÜZÜM: Özellikle kırmızı üzüm, dut, yerfıstığı ve şarapta bulunan antioksidan özelliği olan resveratrol maddesi, yağ çözücü bir özelliğe sahip.
YAĞ ASİTLERİ: Çoklu doymamış ve tekli doymamış yağ asitleri doymuş yağ asitlerinin yerine tercih edildiğinde kilo kaybı yüzde 10 oranında daha kolay. Çoklu doymamış yağ asitleri mısır özü, ayçiçeği, soya fasülyesi yağıdır. Tekli doymamış yağ asidi ise, zeytin ve kanola yağları, kabuklu yemişler ( fındık, fıstık, ceviz), kabuklu yemiş yağlarında (yer fıstığı ve badem yağları) bulunuyor.
PROTEİN: Arizona State Üniversitesi’nde yapılan bir çalışma, proteinin kilo kaybı sağladığını ortaya koydu. Protein, açlık hissini azaltıyor.
C VİTAMİNİ: 2008’de yapılan araştırmalarda C vitaminini az tüketenlerin vücutlarında daha fazla yağ olduğu bulundu. C ve E vitamini, çinko, magnezyumu az tüketenlerin özellikle karın bölgelerinde yağlanma tespit edildi.
BAL: Şeker yerine doğal tatlandırıcı olarak kullanılan bal, kilo ve yağ kaybına yol açıyor. Antibakteriyel, antivirüs ve mantar önleyici özelliklere sahip olan bal, kan şekerini kontrol ediyor.
KAKAO: Antioksidan içeren kakao, tokluk hissi yaratıyor bu da vücutta az yağ olmasını sağlıyor.
LİFLİ GIDALAR: Marul, domates, ıspanak ve yeşil sebzelerde bulunan lif, tokluk hissini artırdığı için vücutta fazla yağ tutulmasını engelliyor.
SİRKE: Japon bilim insanlarının 2009’da yaptığı araştırmalar sirkenin vücutta yağ birikimini önlediğini ortaya koydu.
haticem iş başı yapıyomuşsun hadi hayırlısı bugünden itibaren sana başarılar dilerimm tatlımm
mervecim maşallah döktürmüşsün ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş sende bendensin bende sürekli bişiler yaparımm
ipocum düşmüşsün çanakkale yollarınaeyy aşk sen nelere kadirsin hadi kuzum sana bol şanş diliyorum
zubusum canım benim neden özür diliyosun ki olsun önümüzdeki hafta çok çok gider kilolar
canım bildin sayılır ama ben face kullanmıyorum kardeşimin faceden beyendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?