Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haticem hoşgeldinnn nasılsın özledikkk seni

iyiyim canım iş başı yaptım. henüz yeniyim bugün burası sakinmiş. boşta bir pc buldum iki satır yazayım size dedim.
baktım beni aldatıyosunuz herkes burda. vakit bulursam geçmişede bakıcam. bakalım bensiz neler yaptınız?

ben yokum diyemi hepiniz toplaştınız bakıyım??

Valla ben aldatmıyorum seni kaptancm. 5 dklığına gelcem diye söz verdim diye geldim. 7. takımdan cvp alır almaz listeyi paylaşıp uçucam. Ama sen buralardaysan bana ihtiyaç yok demektir zaten.

kızlar geçen hafta daha mı iyiydik ne? bu hafta şahsen benim tablo kötü. haftaya telafi etmek istiyorum bunu inşallah. bide bu hafta durgundu sanki bizim buralr değilmi.

bencede takıma fazla giremedim hemen belli oluyor

slm kızlar yuruyus yaptım bugun dısradaydım hep
kılom gecen hafta 65
bu hafta 65
vermemısım malesef
sende bendensin canım haftaya veririz inşallah

Kizlarrr nasilsinizz ben suan yoladyimm izmir / urlaya gdioruz orayi biraz gezdikten snra konakta kalicas sanirim… bu arada sabah tartildim

kız ben urlaya çok yakınım hala izmirdeysen gel misafirim ol şekerim

üzüntü keder sıkıntı
başlangıç 74 gruba giriş 69 şuan 67kg
canım allah yardımcıları olsun çok acı birdurum ama allahtan ümüt kesilmez rabbim şifa versin

Kizlar gunaydinnn nasilsiniz bakalim bu mubarek cuma gununde

Mervecim facete bnde bakicam oglen canakkaleye varinca acicam bilgsyrimi cok merak ettimmmm
sen nasılsın şeker hala gezmelerdemisin

evet yaaa aşagıyı hiç bukadar kalabalık görmemiştim

kızlar geçen hafta daha mı iyiydik ne? bu hafta şahsen benim tablo kötü. haftaya telafi etmek istiyorum bunu inşallah. bide bu hafta durgundu sanki bizim buralr değilmi.

bencede takıma fazla giremedim hemen belli oluyor

slm kızlar yuruyus yaptım bugun dısradaydım hep
kılom gecen hafta 65
bu hafta 65
vermemısım malesef
sende bendensin canım haftaya veririz inşallah

Kizlarrr nasilsinizz ben suan yoladyimm izmir / urlaya gdioruz orayi biraz gezdikten snra konakta kalicas sanirim… bu arada sabah tartildim

kız ben urlaya çok yakınım hala izmirdeysen gel misafirim ol şekerim

üzüntü keder sıkıntı
başlangıç 74 gruba giriş 69 şuan 67kg
canım allah yardımcıları olsun çok acı birdurum ama allahtan ümüt kesilmez rabbim şifa versin

Kizlar gunaydinnn nasilsiniz bakalim bu mubarek cuma gununde

Mervecim facete bnde bakicam oglen canakkaleye varinca acicam bilgsyrimi cok merak ettimmmm
sen nasılsın şeker hala gezmelerdemisin

evet yaaa aşagıyı hiç bukadar kalabalık görmemiştim

diyet yapan arkadaşlar bana hangi diyeti tavsiye edersiniz kolay olsun yanlız fazla sıkıya gelemem
ama artık fenalık geldi bana bir an önce 70 olmak istiyorum
kendime çok güzel bir elbise ve tunik aldım 70 olunca anca giye bilirim

Ya bu arada bildirim yapacağımız topik değişti mi? Niye hala hiç bir takım bildirim yapmamış?

Kızlar ben kaçtımm.
7. takımdan cvp gelmedi. Ben de listeyi tekrar kendim kontrol edip http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-234.html#post23737349 linkine ekledim. Her hangi bir şey olursa halledersin mervecm.
Bu arada akıllıbıdığım hedef kilonu 58 olarak belirttim. Eğer yanlışsa söyle, püsküüte ilave bilgi geçeriz. :112:
Kızlar ben pazar dönücem kayseriye ama pzt 2 sınavım var. Uykusuzluk durumuma göre pzt ve ya salıya görüşürüz inş. Seviyorum siziii.

kızlar gülbeni izliyordum oradan aldım tarifi kaçamak yaptıgımızın ertesi günü istedimiz kadar yiye bilirmişiz

1 yk yag
2 kabak
2sogan
2 domates
2 yk bulgur istersen daha fazla
1 tk zeytin yag
1 demet nane
1 demet maydonoz
tuz
kekik
kimyon
pulbiber

mazemeleri alınca ben mutlaka denicem hepside sevdigim sebzeler maydonoz hariç

bende simdi listeniz dogru demeye gelmistim...ama sen eklemissin bile yeni kaptanin neti gitti..yardimcida listeye yeni yeni alisiyor..ondan oldu
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kizlar

Hayırlı olsun.

Afferin sana.benim iradem o kadar kuvvetli değil.ben yemeden dıramazdım.

kızlar yaaa ben motivasyonumu kaybediyorum.kafam çok karışık.
yaa sorma canım bende son birkaç gündür öyleyim. ondan bu hafta kilo veremedim. nolcakki bilmem. sanki kendimiz içimizde sağlamadığımız sürece motivasyon havada asılı kalacak. bu haftayı da motivasyonsuzluğuma kurban etmek istemiyorum. ama napcam onu da bilmiyorum. acaba kendimize kısa vadeli yani bir haftanın sonunda ödül mü versek ne dersin? mesela benim istediğim bişey var. bu hafta bari istediğim kiloyu verirsem kendime onu aliim.sende bunu dene istersen.
ipocum valla seni kıskanmamak elde değil.hem geziyosun .hem zayıflıyosun. negüzel.tebrikederim.darısı başıma.
gerçekten ipoş ya. ne güzel geziyorsun.

canım ben girip baktım ama face üyeliğim olmadığından beğenemedim. çok güzel olmuş. ellerine sağlık. özellikle penguenlere bittim. takipçin oluyorum bundan sonra.

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
amin canım.Allah razı olsun. senin de mubarek olsun.
teşekkürler canım. çok güzel bilgiler olmuş.
merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım
geçmişe bir bakayım kimler kilo vermiş kimler benim gibi
ben ben ben
canım hayırlı olsun ilk günün. kendini nasıl hissediyorsun?
hayırlı yolculuklar canım. görüşürüz.
1 saat yürüyüş yaz kuzuzmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne güzel fatoş çok güzel yürüyorsun her gün. bi ben şunu oturtamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…