ben yokum diyemi hepiniz toplaştınız bakıyım??
haticem hoşgeldinnn nasılsın özledikkk seni
ben yokum diyemi hepiniz toplaştınız bakıyım??
kızlar geçen hafta daha mı iyiydik ne? bu hafta şahsen benim tablo kötü. haftaya telafi etmek istiyorum bunu inşallah. bide bu hafta durgundu sanki bizim buralr değilmi.
sende bendensin canım haftaya veririz inşallahslm kızlar yuruyus yaptım bugun dısradaydım hep
kılom gecen hafta 65
bu hafta 65
vermemısım malesef
Kizlarrr nasilsinizz ben suan yoladyimm izmir / urlaya gdioruz orayi biraz gezdikten snra konakta kalicas sanirim bu arada sabah tartildim
canım allah yardımcıları olsun çok acı birdurum ama allahtan ümüt kesilmez rabbim şifa versinüzüntü keder sıkıntı
başlangıç 74 gruba giriş 69 şuan 67kg
sen nasılsın şeker hala gezmelerdemisinKizlar gunaydinnn nasilsiniz bakalim bu mubarek cuma gununde
Mervecim facete bnde bakicam oglen canakkaleye varinca acicam bilgsyrimi cok merak ettimmmm
evet yaaa aşagıyı hiç bukadar kalabalık görmemiştimben yokum diyemi hepiniz toplaştınız bakıyım??
kızlar geçen hafta daha mı iyiydik ne? bu hafta şahsen benim tablo kötü. haftaya telafi etmek istiyorum bunu inşallah. bide bu hafta durgundu sanki bizim buralr değilmi.
sende bendensin canım haftaya veririz inşallahslm kızlar yuruyus yaptım bugun dısradaydım hep
kılom gecen hafta 65
bu hafta 65
vermemısım malesef
Kizlarrr nasilsinizz ben suan yoladyimm izmir / urlaya gdioruz orayi biraz gezdikten snra konakta kalicas sanirim bu arada sabah tartildim
canım allah yardımcıları olsun çok acı birdurum ama allahtan ümüt kesilmez rabbim şifa versinüzüntü keder sıkıntı
başlangıç 74 gruba giriş 69 şuan 67kg
sen nasılsın şeker hala gezmelerdemisinKizlar gunaydinnn nasilsiniz bakalim bu mubarek cuma gununde
Mervecim facete bnde bakicam oglen canakkaleye varinca acicam bilgsyrimi cok merak ettimmmm
evet yaaa aşagıyı hiç bukadar kalabalık görmemiştimben yokum diyemi hepiniz toplaştınız bakıyım??
Kızlar ben kaçtımm.
7. takımdan cvp gelmedi. Ben de listeyi tekrar kendim kontrol edip http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-234.html#post23737349 linkine ekledim. Her hangi bir şey olursa halledersin mervecm.
Bu arada akıllıbıdığım hedef kilonu 58 olarak belirttim. Eğer yanlışsa söyle, püsküüte ilave bilgi geçeriz. :112:
Kızlar ben pazar dönücem kayseriye ama pzt 2 sınavım var. Uykusuzluk durumuma göre pzt ve ya salıya görüşürüz inş. Seviyorum siziii.
Hayırlı olsun.iyiyim canım iş başı yaptım. henüz yeniyim bugün burası sakinmiş. boşta bir pc buldum iki satır yazayım size dedim.
baktım beni aldatıyosunuz herkes burda. vakit bulursam geçmişede bakıcam. bakalım bensiz neler yaptınız?
canım benim jeton köşelianladım ama biraz geç oldu beğenileriniz için çokkkkk ama çok teşekkürler bu akşam yıne arkadaşlara oturmaya gıdıcez şimdi farklı lezzetler araştırıyorum yapıcam sıcak sıcak tarifi sizinle paylaşıcam daha önceden yapmış olduğum gül şeklindeki poğacamı paylaştım az önce
bende kendime inanamıyorum biliyormusunuz yaptıklarımı yemıyorum busefer cok ıradeli çıktım ama hedefım büyük anne olmak istiyorummmmmm
yaa sorma canım bende son birkaç gündür öyleyim. ondan bu hafta kilo veremedim. nolcakki bilmem. sanki kendimiz içimizde sağlamadığımız sürece motivasyon havada asılı kalacak. bu haftayı da motivasyonsuzluğuma kurban etmek istemiyorum. ama napcam onu da bilmiyorum. acaba kendimize kısa vadeli yani bir haftanın sonunda ödül mü versek ne dersin? mesela benim istediğim bişey var. bu hafta bari istediğim kiloyu verirsem kendime onu aliim.sende bunu dene istersen.kızlar yaaa ben motivasyonumu kaybediyorum.kafam çok karışık.
gerçekten ipoş ya. ne güzel geziyorsun.ipocum valla seni kıskanmamak elde değil.hem geziyosun .hem zayıflıyosun. negüzel.tebrikederim.darısı başıma.
canım ben girip baktım ama face üyeliğim olmadığından beğenemedim. çok güzel olmuş. ellerine sağlık. özellikle penguenlere bittim. takipçin oluyorum bundan sonra.canım benim jeton köşelianladım ama biraz geç oldu beğenileriniz için çokkkkk ama çok teşekkürler bu akşam yıne arkadaşlara oturmaya gıdıcez şimdi farklı lezzetler araştırıyorum yapıcam sıcak sıcak tarifi sizinle paylaşıcam daha önceden yapmış olduğum gül şeklindeki poğacamı paylaştım az önce
bende kendime inanamıyorum biliyormusunuz yaptıklarımı yemıyorum busefer cok ıradeli çıktım ama hedefım büyük anne olmak istiyorummmmmm
amin canım.Allah razı olsun. senin de mubarek olsun.günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
teşekkürler canım. çok güzel bilgiler olmuş.YAĞ YAKAN BESİNLER
KALSİYUM: Kalsiyum açlığı kontrol etmeye yardımcı oluyor. Araştırmalar, kalsiyumu yeterince tüketmeyen kişilerin vücudunda yağ oranının fazla olduğunu gösterdi.
SÜT ÜRÜNLERİ: Kalsiyum kaynağı olan süt ürünleri de yağ yakıcı gıdaların başında geliyor. ABD’de bulunan Tennessee Üniversitesi’nde yapılan araştırmada, süt ürünlerinin yağ kaybını hızlandırdığı tespit edildi.
ÜZÜM: Özellikle kırmızı üzüm, dut, yerfıstığı ve şarapta bulunan antioksidan özelliği olan resveratrol maddesi, yağ çözücü bir özelliğe sahip.
YAĞ ASİTLERİ: Çoklu doymamış ve tekli doymamış yağ asitleri doymuş yağ asitlerinin yerine tercih edildiğinde kilo kaybı yüzde 10 oranında daha kolay. Çoklu doymamış yağ asitleri mısır özü, ayçiçeği, soya fasülyesi yağıdır. Tekli doymamış yağ asidi ise, zeytin ve kanola yağları, kabuklu yemişler ( fındık, fıstık, ceviz), kabuklu yemiş yağlarında (yer fıstığı ve badem yağları) bulunuyor.
PROTEİN: Arizona State Üniversitesi’nde yapılan bir çalışma, proteinin kilo kaybı sağladığını ortaya koydu. Protein, açlık hissini azaltıyor.
C VİTAMİNİ: 2008’de yapılan araştırmalarda C vitaminini az tüketenlerin vücutlarında daha fazla yağ olduğu bulundu. C ve E vitamini, çinko, magnezyumu az tüketenlerin özellikle karın bölgelerinde yağlanma tespit edildi.
BAL: Şeker yerine doğal tatlandırıcı olarak kullanılan bal, kilo ve yağ kaybına yol açıyor. Antibakteriyel, antivirüs ve mantar önleyici özelliklere sahip olan bal, kan şekerini kontrol ediyor.
KAKAO: Antioksidan içeren kakao, tokluk hissi yaratıyor bu da vücutta az yağ olmasını sağlıyor.
LİFLİ GIDALAR: Marul, domates, ıspanak ve yeşil sebzelerde bulunan lif, tokluk hissini artırdığı için vücutta fazla yağ tutulmasını engelliyor.
SİRKE: Japon bilim insanlarının 2009’da yaptığı araştırmalar sirkenin vücutta yağ birikimini önlediğini ortaya koydu.
ben ben benmerhaba fıstıklar nasılsınız bakalım
geçmişe bir bakayım kimler kilo vermiş kimler benim gibi
canım hayırlı olsun ilk günün. kendini nasıl hissediyorsun?ben yokum diyemi hepiniz toplaştınız bakıyım??
hayırlı yolculuklar canım. görüşürüz.Kızlar ben kaçtımm.
7. takımdan cvp gelmedi. Ben de listeyi tekrar kendim kontrol edip http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-234.html#post23737349 linkine ekledim. Her hangi bir şey olursa halledersin mervecm.
Bu arada akıllıbıdığım hedef kilonu 58 olarak belirttim. Eğer yanlışsa söyle, püsküüte ilave bilgi geçeriz. :112:
Kızlar ben pazar dönücem kayseriye ama pzt 2 sınavım var. Uykusuzluk durumuma göre pzt ve ya salıya görüşürüz inş. Seviyorum siziii.
1 saat yürüyüş yaz kuzuzmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?