Slm bayannlarr.Anladığım kadarıyla listemiz şöyle di mi? 7. Takıma gönderiyorum o zaman kontrol için. :112:
6. TAKIM 249. ETAP
fatos0808 (120 /119,6/ 0,4 /0,33% )
Ecz.imis (70,4 /69,9/ 0,5 /0,71% )
yst38 (87,9 /87,1/ 0,8 /0,91% )
ipo (92,2 /91,5/ 0,7 /0,76% )
zubus (74,3 /74,5/ -0,2 /-0,27% )
tugkay2000 (65 /65/ 0 /0% )
anissa (73 /73/ 0 /0% )
merve10er (70,7 /69,9/ 0,8 /1,13%)
beyazzambak (58,4 /58,3/ 0,1 /0,17%)
bengü84 (66,7 /66,7/ 0 /0% )
ayca0750 (83 /81,2/ 0,9 /1,08% (yeni üye. Hedef kilo 50)
akillibidikk ( 69 / 67 / 1 / 1.45%) Yeni Üye. Hedef Kilo_
6.TAKIM ORTALAMASI: %0.52
Akıllıbıdığım hedef kilonu da söyleyebilir misin tatlışım. :112: 58 mi??
çokk teşekkürler mervecimcanım benım gel gelde göreyım yüzünü ayça ve zubusu gördüm pek çıtırlar maşşşşfatoşcum sende kendı resmını koyda göreyım bari oğluşunu koyuyosun kızım olsa vericem yani yakışıklıya şu anda karemel soslu havuçlu tarçınlı kek yapıyorum fırından çıkınca paylaşıcam
geçmiş olsun canım boğaz ağrısından bende nefret ediyorummmkızlar cok ama cok hastayım bogazlar top kadar oomus atesım var anneme geldım valla
herkese hayırlı gunler geceler haberınız olsun cıktım sanmayın...
herkese selam hastalara şifa dertlilere deva akıllıbıdığada akıl fikir ve sabır diliyorum.
kızlar hastalık boğazınıza vurduğuna göre bişey yiyemiyorsunuzdur ne güzel zayıflarsınız bol bol ılık su tüketin
bıdık bacım sıkma canını biz ne yapalım. senin elinde bir öğrencin sızısı var. bizim elimizden kaç çocuk kaç büyük geçti. kaç ölü doğum geçirdik, kaç yavruyu öleceğini bile bile canlı doğurttuk.
hepsi zor ama devamlı onları düşünerek yaşanmazki. bir stajer doktorun hatası yüzünden bir anne hem yavrusunu kaybetti hemde anneliğini. bu aralar çok fazla nete zaman ayıramasamda. ben seni dinlemeye gönüllüyüm. ister burdan özelden yaz istersen msn den görüşelim.
şimdilik kaçtım görüşürüz
en soooon salı günü spor yapmıştım sonra moralim çok bozuldu herşeyi bıraktım inşallah yarın sabah yeniden başlayacağım biliyormusun dünyanın çivisi çıkmış ben bebeğimi kaybettiğimde birsürü dalavereli durum vardı ortada doktorlar birbirleri yalanlıyordu bizde başbakanlık şikayet hattı bimer e şikayet etmiştim eylül ayında ekim ayında valiliğe cevap gelmişama bize daha dün dosya ulaştı şikayet ettiğimiz 3 hastandeki doktorlar savunma yazmış ama hepsi o kadar saçma sapan açıklamlar ki sanki aki arkadaş kavga etmişte açıklama yapıyorlar gibi hiç tedaviye yönelik bir açıklama yok hatta en saçma sapan olanı tarif edecek bir kelime bulamdıgım bir özel hastanede açıklaması aynen şu üstelik ben o hastanede defalarca kontrole gitmiştim ve doğumu da o hastanede yaptım 2 gün hastanede yattım doğum dan sonra kaç defa aynı hastaneye gitmek durumunda kaldım aynı doktora ama açıklma şu hastanemizde o isimde bir hasta kaydı ne o bölümde nede başka bölümde yoktur hastanın belirttiği doktor adında bir doktorumuzda yoktur o kadar saçmaki dün hususi gidip danışmaya sordum daha önce buraya gelmiştim hangi tarihteydi bir bakarmısın kayda okuldan soruyorlar diye öylesine sordum adam tüm gittiğim tarihleri söyledi ve bunların bakanlıgın sisteminde kayıtlı oldugunu 5 yıl silinmeyeceğini söyledi ve gidip o doktordan randevu aldım belgelemek için şimdi cumhuriyet başsavcılıgına şikayet edeceğim ama aslında ben Allah havale ettim eğer hastane inkar ediyorsa gizliyorsa kesin hatası vardır belkide belkide bebeğim ölmemişti yanlış teşhisle doğum yaptırdılar belkide bbeğim yaşayacaktı Allahım sen yardım et dua edin ne olur kan sadece damarlarımda değil tüm beynimde dolaşıyor sanki
Canım benim kafam çok karışık ondan motive olamıyorum.Sorunlarımı biraz düzeltirsem rahatlıycam.yaa sorma canım bende son birkaç gündür öyleyim. ondan bu hafta kilo veremedim. nolcakki bilmem. sanki kendimiz içimizde sağlamadığımız sürece motivasyon havada asılı kalacak. bu haftayı da motivasyonsuzluğuma kurban etmek istemiyorum. ama napcam onu da bilmiyorum. acaba kendimize kısa vadeli yani bir haftanın sonunda ödül mü versek ne dersin? mesela benim istediğim bişey var. bu hafta bari istediğim kiloyu verirsem kendime onu aliim.sende bunu dene istersen.
gerçekten ipoş ya. ne güzel geziyorsun.
canım ben girip baktım ama face üyeliğim olmadığından beğenemedim. çok güzel olmuş. ellerine sağlık. özellikle penguenlere bittim. takipçin oluyorum bundan sonra.
amin canım.Allah razı olsun. senin de mubarek olsun.
teşekkürler canım. çok güzel bilgiler olmuş.
ben ben ben
canım hayırlı olsun ilk günün. kendini nasıl hissediyorsun?
hayırlı yolculuklar canım. görüşürüz.
ne güzel fatoş çok güzel yürüyorsun her gün.bi ben şunu oturtamadım
canım sen hemşiremiydin ya? işe başlıycam falan diyordun ama.
Geçmiş olsun.kızlar cok ama cok hastayım bogazlar top kadar oomus atesım var anneme geldım valla
herkese hayırlı gunler geceler haberınız olsun cıktım sanmayın...
isterseniz beni gruptan çkarttın yaşadığım sıkıntılarla konuyu boşyere meşgul edip hzurunuzu kaçırıyorum hakkım yok buna biliyorum ama dertleşmek isityorum motive etmek enerji vermek desteklemek için açılan bir grup bu amacına uymayan kişilere tahammül edilmez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?