Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu günki menüm
sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim kepek ekmeği
arada halk ekmeğin cevizli ekmeğinin yarısı
öğle şehriye çorbası,kızartma
arada 1 tane etiform ,1 armut
aksam yarım çipura balığı
1,5 lt su

Ufff bu aksam da gezi var yarin aksamda evimde oturmk istiyorum artik
ne gezisi var canım
canım benim. sen kafanı dağıtacak hobilere yönel bence biraz. sen daha hayatının baharındasın. kendine iyi bakmalısın. çok yakın zamnada Allah sna bir bebek nasib eder inşllah sağlıklı bir şekilde. anne olmak büyük bir sabır ve güçlü bir psikoloji istiyor. sen kendini sağlam tutmazasan bebişine nasıl bakacaksın. onun sana çook ihtiyacı olacak. biliyorsun bu hayat imtihanlarla dolu. kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil. herkes aslındabirçok sorunla boğuşuyor.senin zamanında uğraştığın sorun ise gerçekten hayatta yaşanabilecek en zor imtihanlardan birisi.ama sen bunu atlatabilecek güçtesin Allah ın izni ile.hayat hep öyle gitmeyecek. istediğin bebişin kucağında olacak inşallah hayırlı bir zamanda. ve sende tontiş bir anne olacaksın şaka şaka. fit bir anne olacaksın
ayrıca biz senin ve diğer herkesin sorunu mutluluğunu üzüntüsünü paylaşmak ve dertleşmek için burdayız. hepimizin motivasyona ve paylaşmaya ihtiyacı var. yani beni dinlerken sıkılıyorlar gibi bişey düşünme bence. Allah a emanet ol. kendine ii bak.dua et. edelim....

hayırlı olsun canım stajın bitmiş. şimdiki ne stajı.yani hangi staj var sırada. bide nesfit gibi şeyler kanşekerinin hızlı yükselip acıkmayı artırdığını ve yağ yakımını azalttığını okumuştum.

:119::119::119: :124::124::124: :126::126:
çılgınsın
kızlar cok ama cok hastayım bogazlar top kadar oomus atesım var anneme geldım valla
herkese hayırlı gunler geceler haberınız olsun cıktım sanmayın...
geçmiş olsun canım. annenin şefkatli kollarında acil şifalar diiliyorum. ya bide benimde boğazlar şiş ve bu sürekli kendini tekrar ediyor. emzirdiğim için ilaç kullanmak istemiyorum. çözüm önerisi olan varmı?
Canım benim kafam çok karışık ondan motive olamıyorum.Sorunlarımı biraz düzeltirsem rahatlıycam.

Allah yardımcın olsun canım. inşallah en kısa zamanda sorunların çözülür. kafan rahatlar...

canım kızartma ve yarım ekmek nasıl olmuş. fena olmuş bence
ama şimdi asıl bombayı sööliim. bende cips yedim bugün
yani sana kızıyımda bana kızmaya sıra gelmesin

yaa bide kızlar ben güne canan karatayca başlıyıp, oktay ustaca günü bitiryorum 4 -5 gündür

yaaaaa yine kimse yooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. ben gelince kaçıyormusunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım kızartma ve yarım ekmek nasıl olmuş. fena olmuş bence
ama şimdi asıl bombayı sööliim. bende cips yedim bugün
yani sana kızıyımda bana kızmaya sıra gelmesin

Yok canım yarım ekmek değil .Bir poğaça kadar tamamı.Bende yarısını yedim.

akıllı bıdıııııııııııııııııııııııııııııkkk. göryorum ordasıınnn. nasılsın. iyimisin

daha çok gençsin canım, nasipse inşallah daha kolay bir hamilelik geçirip sağlıkla alırsın Yusuf'unu kucağına.

Canım ben seni okumak istiyorum.Yaşadığın şeyler çok acı.Ama toparlanmalısın.Kendine bakmalı ,yeniden başlamalısın.Lütfen yarın yeni bir gün olarak kalk.Yeni bir sen ol.

hepinize çok teşekkür ederim ben de diyorum kendime güçlü olmalısın inançlı birisin sabret Rabbim herşeyin en iyisini bilir ama isyan değil bu içsızım belkide
beni ilk tanıdıgınızda neşeli keyifli enerjik hareketli biri olarak düşünmüştünüz ama bu konular üst üste gelince damdan düşmüşe dönüyor insan pili bitmiş vidaları gevşemiş robot misali oluyorum bunada şükür hayat herşey rağmen mutlu olmak için birçok nedenim var bebeğimi kaybetme sürecinde 1 devlet hastanesi 1 tıp fakültesi 4 özel hastaneye gitmiştim doktorlar sorumluluk almamak için birbirine yönlendiriyordu ama o kadar doktor istedikleri kadar yanlış tedavi yapsalar bile Rabbim istemeseydi olmazdı bana da böyle bir sınavı layık gördü sanırım umarım alnımın akıyla başarırırm ve yaz tatilinden sonra yeniden anne olurum lokum gibi yanakları bal gibi dudakları deniz gibi gözleri kıvır kıvır saçları yanağında gamzesi hiçbitmeyen neşesiyle bir kızım bir oğlum olur inşallah ya da Allah ne verirse :))

hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnnn. ama ben mesajı aldım merak etme

katkım olmasa da kendimizi tebrik ediyorum

cehalet işte kusura bakma.bizde halk ekmek yok ya ondandır
Yok canım ben düşünemedim.Ama çok saol.ordaki olayı farkeden bir sen oldun.
İnşallah Allah sanada en güzelini verir.
çok şükür iyiyim kendimle git gel yapıyorum gidip gidip geliyorum kendime ama bomba gibi olup geri geleceğim çünkü eşime söz verdim

Bak ne güzel seninle ilgilenen seni bırakmayan bir eşin var.

İnşallah Allah sanada en güzelini verir. Bak ne güzel seninle ilgilenen seni bırakmayan bir eşin var.

amin amim amin inşallah Allah bin şükür pırlanta gibi bir eşim var darısı tüm bekarlara .....
çok normal böyle gel gitler yaşamam evlat acısı anlatılmaz bir duygu ve arkasında bir sürü dalavereli durum çıkınca kötü hissediyor insan
öğrencimin ablası tüm iç organlarını sarmış kanser dr artık evinize götürün demiş ölümün her türlüsü zor tv izliyorum kafayı dağıtayım oradada bir sürü şehit haberlerimizi görüyorum arkasında kalan perişan olmuş küçük çocuklarını görüp da yüreğin paramparça olmaması mümkün vicdan mı diyeyim merhamet mi diyeyim sahiplenme mi diyeyim bilmiyorum ama sonu boğazda birşeylerin düğümlenmesiyle yaşların pıtır pıtır süzülmesiyle sonlanıyor

işte böyleeeee

aslında herkesin kendi dünyasında bin türlü derdi vardır değil mi yorumlara bakınca ama neden buradayız birbirimizi motive edelim diye ve gitsin kilolar gelsin hafiflik
ve herkese kocaman kocaman günaydııııınnnnnnnnnnnn
:124::124::124:

Son düzenleme:
kızlar sanırım ilk 3 ün içindeyiz takım olarak

arkadaşlar bu yarışmayı eurovision'da ülkemizin durumuna benzetiyorum ben,
şu açıdan:az bir çabayla 3.veya 4. oluyorsunuz:)
yeterki berbat bir şarkı yapmayalım,burdada öyle yeterki fazla almayın
darılmayın ama ha,komik bi tespit olsun dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…