Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese selamlarrrrrr :124: :124: :124:
inanmıycaksınız ama sivasa bahar geldiiiii.bende kendimi dışarı attım hemen

bugünkü menüm:
sabah:2 kk peynir
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
öğle:yok
ara:1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1adet yovita

Canım bu gün seni daha iyi gördüm.Hayat zorluklarla dolu ama bizi hiç bişey yıpratamaz.

Bu gün yediklerime gelince
öğle 2 tabak yeşil mercimek çorbası
az evvel karnıbahar yemeği yedim.

Son düzenleme:

merak ettim de burdaki rakamlar neyin sıralaması oranlar neye göre anlayamadım da mesela benim ki yazılmış olsaydı şöyle mi olacaktı
akillibidikk 69/ 67/2/ % 2,98 / hedef 58 mi olacaktı
haftaya başlangıç kilo/ şuanki kilo/berdiğin kilo/ verdiğinin şimdiki kiloya yüzdesi/ hedef kilo mu yanlış mı anlamışım

günaydın kızlar
hava çok güzel piknige gidicez kuzucuklarımla
dün çok gezdim sabah çocukları yürüyüşe götürdüm çok eglenceliydi çok yoruldular papatya topladık kızımla sonra arkadaşa oturmaya gittik oradanda başka bir arkadaşa geçtim gece 1 de geldim eve cumartesileri eşim 7 de gidiyor gece 2 de geliyor yani benim tatil günüm oluyor

çorba kimsenin hoşuna gitmedi herhalde kimsecikler ilgilenmemiş

hayır canım orda hedef kilolar yazmıyor.
geçen haftaki kilosu / bu haftaki kilosu / aradaki fark / kaybettiği kilonun yüzde olarak yazılışı..var sadece
ilk hafta "yeni giren üye" diye belirtiliyor birde.

çorba kimsenin hoşuna gitmedi herhalde kimsecikler ilgilenmemiş

çorbamı bu canım, ben yemek sanmıştım, gerçi farketmez ya neyse:)
benim ilgimi çekti, ben herşeyi yoğurtla yerim,sanırım bunu da yoğurtla yerim
maydonoz oranınını da azaltabiliriz herhalde, denemek lazım,sağol

buradaki sayılara bakınca verilen kilonun yeni kilonun yüzde kaçı oldugunu denklemleyince sayılar aynı çıktı demekki benim kide

akillibidikk 69/ 67/2/ % 2,98

böyle olmalı diye düşündüm ama diyecekseniz niye bu kadar taktın bu sayılara diye matemetik takıntım kesinlikle rakamlar üzerinde olan herşeyin mantıgını ve doğrusunu bilemeliyim gibi

Son düzenleme:

Akıllı Bıdık seni :13:

Merhaba kızlar.Bu gün hava çok güzeldi.Pikniğe gittik.Çok güzeldi.Valla acayip ihtiyacım varmış.6 km yol yürüdük.ama öldük yani.Alışkında olmayınca tabii zor geldi.

buradaki sayılara bakınca verilen kilonun yeni kilonun yüzde kaçı oldugunu denklemleyince sayılar aynı çıktı demekki benim kide

akillibidikk 69/ 67/2/ % 2,98

böyle olmalı diye düşündüm ama diyecekseniz niye bu kadar taktın bu sayılara diye matemetik takıntım kesinlikle rakamlar üzerinde olan herşeyin mantıgını ve doğrusunu bilemeliyim gibi

tebrik ettim bizi 3.olmuşuz ne güzel
yalnız kaptanım benm hedef kilom 50 yazılmış.o yanlış 60 olacaktı
sanırım herkes yoğun pek gelen olmamış bugün.bende çok yoğundum ev temizliği dersler kişisel bakım falan
kızlar çok muzdarip olduğum bi konuda sizden bilgi almak istiyorum.bu karın şişilği nasıl geçerrr tabi biraz kilodan dolayıda şişlik var ama sürekli bi rahatsızlık hali var bende.yoğurt yiyorum sebze tüketiyorum çay içiyorum ama yok nafileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…