kızlar malum geçen hafta sıfır fark vardı bende. bu hafta kendime cezalıyım yani. hedefime ulaşırsam kendime yürüyüş ayakkabısı hediye edicem. ama yine vermeden hafta geçerse henüz bi ceza düşünmedim. öneriniz varmı
çok zor bir durum canım anlıyorum seni benim çok nadir karnım şişer ve çatlıcak gibi olurum ayak larını üşütmemeye dikkat ettebrik ettim bizi 3.olmuşuz ne güzel
yalnız kaptanım benm hedef kilom 50 yazılmış.o yanlış 60 olacaktı
sanırım herkes yoğun pek gelen olmamış bugün.bende çok yoğundum ev temizliği dersler kişisel bakım falan
kızlar çok muzdarip olduğum bi konuda sizden bilgi almak istiyorum.bu karın şişilği nasıl geçerrrtabi biraz kilodan dolayıda şişlik var ama sürekli bi rahatsızlık hali var bende.yoğurt yiyorum sebze tüketiyorum çay içiyorum ama yok nafileee
vaaaaaayyyyyyipocum haftasonuna 2 saat yürüyüş yaz canım.öptüm
arkadaslar cok moralım bozuk bugun tartı 70.9 göstedı yaaaaa
canım ben her gün 2tane kayısı yiyorum.birdebazen form çay içamin amim amin inşallah Allah bin şükür pırlanta gibi bir eşim var darısı tüm bekarlara .....
çok normal böyle gel gitler yaşamam evlat acısı anlatılmaz bir duygu ve arkasında bir sürü dalavereli durum çıkınca kötü hissediyor insan
öğrencimin ablası tüm iç organlarını sarmış kanser dr artık evinize götürün demiş ölümün her türlüsü zor tv izliyorum kafayı dağıtayım oradada bir sürü şehit haberlerimizi görüyorum arkasında kalan perişan olmuş küçük çocuklarını görüp da yüreğin paramparça olmaması mümkün vicdan mı diyeyim merhamet mi diyeyim sahiplenme mi diyeyim bilmiyorum ama sonu boğazda birşeylerin düğümlenmesiyle yaşların pıtır pıtır süzülmesiyle sonlanıyor
işte böyleeeee
aslında herkesin kendi dünyasında bin türlü derdi vardır değil mi yorumlara bakınca ama neden buradayız birbirimizi motive edelim diye ve gitsin kilolar gelsin hafiflik
ve herkese kocaman kocaman günaydııııınnnnnnnnnnnn
:124::124::124:
tebrik ettim bizi 3.olmuşuz ne güzel
yalnız kaptanım benm hedef kilom 50 yazılmış.o yanlış 60 olacaktı
sanırım herkes yoğun pek gelen olmamış bugün.bende çok yoğundum ev temizliği dersler kişisel bakım falan
kızlar çok muzdarip olduğum bi konuda sizden bilgi almak istiyorum.bu karın şişilği nasıl geçerrrtabi biraz kilodan dolayıda şişlik var ama sürekli bi rahatsızlık hali var bende.yoğurt yiyorum sebze tüketiyorum çay içiyorum ama yok nafileee
buradaki sayılara bakınca verilen kilonun yeni kilonun yüzde kaçı oldugunu denklemleyince sayılar aynı çıktı demekki benim kide
akillibidikk 69/ 67/2/ % 2,98
böyle olmalı diye düşündüm ama diyecekseniz niye bu kadar taktın bu sayılara diye matemetik takıntım kesinlikle rakamlar üzerinde olan herşeyin mantıgını ve doğrusunu bilemeliyim gibi
Piknikte neler yedim neler.Valla ben yazmayayım.kafama çantaları yerim.
ayy canım geçmiş olsun seni çok ii anlıyorum. benim hep gecikir. acaip sıkıntı veriyo. şişkinlik te cabasımerhaba kızlar nasılsınız bakalım burada hava kapalı benimde çok canım sıkkın 3 gündür regl olmuyorum 4. gelecek diye çok korkuyorum çıldırıcam :18::18::18::18::18:
3 günde nevar diyebilirsiniz ama benim hep 4 gün erken olurdu bunuda hesaplarsam 7 gün yapıyorr
canım yediklerinde bi değişiklik yoksa şişkinliktir. tuvalete falan uzun süre gitmediysen ondanda olur.arkadaslar cok moralım bozuk bugun tartı 70.9 göstedı yaaaaa
bu arada dün bir avm ye gittim. işe başladığım için en azından 1 tane kumaş pantolon alayım dedim. önce lc ye gittim. 48 beden olur diye elime aldım ve kabinde hiç biri bana olmadı. olmadı dediysem hepsi torba gibi oldu.
sonra rodi ye gittim. orda 44 ve 42 beden pantolon giydim. ama düşük bel olduğu için almadım.
sonra tekrar lc ye gittik eşimle. 44 beden pantolon aldım. paçası yapılsın diye bıraktım. bugün gidip alıcam
kızlar malum geçen hafta sıfır fark vardı bende. bu hafta kendime cezalıyım yani. hedefime ulaşırsam kendime yürüyüş ayakkabısı hediye edicem. ama yine vermeden hafta geçerse henüz bi ceza düşünmedim. öneriniz varmı
merhaba kızlar nasılsınız bakalım burada hava kapalı benimde çok canım sıkkın 3 gündür regl olmuyorum 4. gelecek diye çok korkuyorum çıldırıcam :18::18::18::18::18:
3 günde nevar diyebilirsiniz ama benim hep 4 gün erken olurdu bunuda hesaplarsam 7 gün yapıyorr
geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/fark/ %(fark/geçen haftaki kilo)x100
selam fıstıklar nasılsınız ben kötüyüm bu aralar diyet dibine vurdu. onun dışında iyiyim yeni bir ortam yeni bir hayat. uzurluyum. haftasonunuda hep sahilde geçirdim. cumartesi dragosa pazar günüde darıcaya gittim harika geçti. özelliklede oğluşa annemler bakınca yaşayamadığım sevgililik ve nişanlılık günlerimi yaşamış gibi oldum.
sizler nasılsınız takımı çok boşlamışınız. ara sıra takımı ontrole geliyorlar geldiklerinde böyle boş olursa buralar kapanır bu takım söyleyim size
ayrıca hani birlik ve motivasyon içindi. hadi bakalım tam gaz motivasyon. ipocum sana yazdıracak bir sporum yok. ama kendi içimde epey enerji harcadığımı düşünüyorum.
çok haklısın neden bilmiyorum herkez çok yogun herhalde takıma pek ugranmıyor aslında birlikten kuvvet dogar birbirimizi mutive etmemiz lazım yaz geldi sayılır artık 70 olmak istiyorumbugün sabah aşkımı yolculamak için 5.30 da kalktım.
7 gibi kahvaltımı yaptım.
birparça kete yedim(eşimin yarımıydı), 1 tane tost domates salatalık
10 gibi 10 tane badem
12.30 da öğlen yemeği
mantar çorbası, 4yk makarna, 2 tavuk but, 4 parça patates
bu arada dün bir avm ye gittim. işe başladığım için en azından 1 tane kumaş pantolon alayım dedim. önce lc ye gittim. 48 beden olur diye elime aldım ve kabinde hiç biri bana olmadı. olmadı dediysem hepsi torba gibi oldu.
sonra rodi ye gittim. orda 44 ve 42 beden pantolon giydim. ama düşük bel olduğu için almadım.
sonra tekrar lc ye gittik eşimle. 44 beden pantolon aldım. paçası yapılsın diye bıraktım. bugün gidip alıcam
ah canımmm çok zor artık rahatlıga alıştım 3 çünüde büyüttüm 2 oglum 1 de kızımvar 17 yaşında anne oldum şimdi 30 yaşındayım rabbim onlara saglık versin yavrularım çok akıllı teyzesi beni hiç üzmediler bende çocuktum zaten nasıl büyüdüler anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?