Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar malum geçen hafta sıfır fark vardı bende. bu hafta kendime cezalıyım yani. hedefime ulaşırsam kendime yürüyüş ayakkabısı hediye edicem. ama yine vermeden hafta geçerse henüz bi ceza düşünmedim. öneriniz varmı

merhaba kızlar nasılsınız bakalım burada hava kapalı benimde çok canım sıkkın 3 gündür regl olmuyorum 4. gelecek diye çok korkuyorum çıldırıcam :18::18::18::18::18:
3 günde nevar diyebilirsiniz ama benim hep 4 gün erken olurdu bunuda hesaplarsam 7 gün yapıyorr

ne olabilir acebaaa dur düşüneyim
mesela hergün 1 saat yürüyüş 1 saat pilates ola bilir süper ceza demi

çok zor bir durum canım anlıyorum seni benim çok nadir karnım şişer ve çatlıcak gibi olurum ayak larını üşütmemeye dikkat et

ipocum haftasonuna 2 saat yürüyüş yaz canım.öptüm
vaaaaaayyyyyy

arkadaslar cok moralım bozuk bugun tartı 70.9 göstedı yaaaaa

şişkinliktir canım üzülme 3 günde 1 kilo alman mümkün degil bence

canım ben her gün 2tane kayısı yiyorum.birdebazen form çay iç

selam fıstıklar nasılsınız ben kötüyüm bu aralar diyet dibine vurdu. onun dışında iyiyim yeni bir ortam yeni bir hayat. uzurluyum. haftasonunuda hep sahilde geçirdim. cumartesi dragosa pazar günüde darıcaya gittim harika geçti. özelliklede oğluşa annemler bakınca yaşayamadığım sevgililik ve nişanlılık günlerimi yaşamış gibi oldum.
sizler nasılsınız takımı çok boşlamışınız. ara sıra takımı ontrole geliyorlar geldiklerinde böyle boş olursa buralar kapanır bu takım söyleyim size
ayrıca hani birlik ve motivasyon içindi. hadi bakalım tam gaz motivasyon. ipocum sana yazdıracak bir sporum yok. ama kendi içimde epey enerji harcadığımı düşünüyorum.

bugün sabah aşkımı yolculamak için 5.30 da kalktım.
7 gibi kahvaltımı yaptım.
birparça kete yedim(eşimin yarımıydı), 1 tane tost domates salatalık
10 gibi 10 tane badem
12.30 da öğlen yemeği
mantar çorbası, 4yk makarna, 2 tavuk but, 4 parça patates

azınca fark ettimki öğleni çok kaçırmışım. neyse ara öğün için ayran aldım. yanınada light püsküüt alıyım.
şuana kadar 1.5lt su içtim sanırım. iş yerinde sık sık wc ye gitmek iyi olmuyor. işte benden böyle sizde ne var ne yok

geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/fark/ %(fark/geçen haftaki kilo)x100

bu arada dün bir avm ye gittim. işe başladığım için en azından 1 tane kumaş pantolon alayım dedim. önce lc ye gittim. 48 beden olur diye elime aldım ve kabinde hiç biri bana olmadı. olmadı dediysem hepsi torba gibi oldu.
sonra rodi ye gittim. orda 44 ve 42 beden pantolon giydim. ama düşük bel olduğu için almadım.
sonra tekrar lc ye gittik eşimle. 44 beden pantolon aldım. paçası yapılsın diye bıraktım. bugün gidip alıcam

ayy canım geçmiş olsun seni çok ii anlıyorum. benim hep gecikir. acaip sıkıntı veriyo. şişkinlik te cabası

arkadaslar cok moralım bozuk bugun tartı 70.9 göstedı yaaaaa
canım yediklerinde bi değişiklik yoksa şişkinliktir. tuvalete falan uzun süre gitmediysen ondanda olur.

süpersin.darısı başıma

canım avatarına da bakılırsa ayakkabıya düşkünsün, en sevdiğin ayakkabını bir fakire hediye et,
çok mu ağır bir ceza oldu yoksa

allah bağışlasın üçlemişsin, kaç kız kaç oğlan bacım, belki dengelersin 2+2 olarak:13:

geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/fark/ %(fark/geçen haftaki kilo)x100

sonunda birisi açıklık getirdi şu yüzde hesaplamasına,
sağol canım:13:

çok haklısın neden bilmiyorum herkez çok yogun herhalde takıma pek ugranmıyor aslında birlikten kuvvet dogar birbirimizi mutive etmemiz lazım yaz geldi sayılır artık 70 olmak istiyorum

maaşallh ne güzel çok mutlu olmuşsundur inşallah biran önce 80 e inersinde 40 beden giymeye başlarsın

selam kızlar hepinize hayırlı haftalar nasılsınız bakalımm bu sabah tartıldım 58.7 hafta sonu kaçırdım biraz reglde devam ediyor inşallah cumaya 57 li rakamları görücem hayırlısı ile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok fenayım
bugün deli gibi yemek yedim yürüyüşte yapmadım acayip derecede muti vasyonum düştü sürekli yemek düşünüyorum çıldırıcammmm

Tebrik ederim 3. Olmuşuz çok sevindirik oldummm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sabah bol yeşillik 1 kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekemk çay
ara 1 portakal
öğlen 6 tane mercimek köfte 2 elmalı kurabiye çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…