Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim 3. Olmuşuz çok sevindirik oldummm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
benim hiç payım yok ama bende takımım adına çok sevindim

sabah bol yeşillik 1 kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekemk çay
ara 1 portakal
öğlen 6 tane mercimek köfte 2 elmalı kurabiye çay

fatoşcum ne güzel hersabah yeşillik yiyorsun kahvaltıda benimde aklıma geliyor ama canım hiç istemiyor

Ipocum bana 1 saat yürüyüş
30 dakika hareket yaptım yazarsın canım

süpersin

benim iştahım çok açıldı ya adetımde 5 gün gecıktı hep yemek ıstıyorum önüne geçemiyorum nabıcam ben yaaaa

teşekkür ederim canım artık çaylarla falan kurtarmaya çalışcam:)
ben bugün çokkkkkk mutlyuyum çünküüüüüü cuma günkü kilom:81.2
pazartesi kilom:80.5 :119: :119: :119:
ve bugünkü menüm:

sabah:1 kase nesfit
öğle:2 yk etli patates yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase çorba
ara:1 avuç çıtır leblebi

benim iştahım çok açıldı ya adetımde 5 gün gecıktı hep yemek ıstıyorum önüne geçemiyorum nabıcam ben yaaaa
aynen canım benimde gecikti seningibiyim pis bogaz oldum çıktım
inşallah bu gecikmeler bahardandır yoksa kafayı yicem

harikasın canım darısı başıma

kızlaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz çok özledim sizi hiç vaktim olmadı gelemedim napıosunuz nasılsınızzzzzz??

ben eve dönmedim daha kısmetse yarın dönüces şuanda foçadayız harika bir yermiş ya aşık oldum...

diyette tabi yapamadım kaç kilo aldım bilmiorumda bakalım yarın anlıycaz hanyayı konyayı

çok öpüorum sizii uğramaya çalışıcam

bu arada gördüğüm kadarıyla 3. olmuşuzzz hepimizi tebrik ediorum

iyi gezmeler sana canım valla yerinde olmayı çok isterdim
inşallah kilo almamışsındır almamışsındır

ıyı aksamlar hanımlar bugun Allah ıma cok sukur cok ıyım dısardaydım yenı geldım aynı kılodayım fark yok
ama yarın dısarda spora baslıyorum ınsallah faydasını gorcem

haticacim tugkaycım aşagıda gördüm sizi nasılsınız bakalım ben bugün takımın nöbetçisi oldum
yürüyüşede çıkamadım oturup duruyorum burada

ıyı aksamlar hanımlar bugun Allah ıma cok sukur cok ıyım dısardaydım yenı geldım aynı kılodayım fark yok
ama yarın dısarda spora baslıyorum ınsallah faydasını gorcem

iyileştigine sevindim canım saglıgımız herşeyden önemli tabi
spor kursuna falanmı gidiceksin canım

geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/fark/ %(fark/geçen haftaki kilo)x100

yaaa ben mi anlamaıyorum aptal gibi hissettim rakmalara takıntım var bu hesaplamayla benimkisi şöyle mi oluyor

69 / 67 / 2 / %2,89 olması gerekmiyormu ama grupta böyle yazılmış ( 69 / 67 / 1 / 1.45 %) bana göre yanlış yazılmış içimi rahatlatan bir açıklama yapacak olan yok muu

hemen yapıyım canım bu hafta senın ılk haftan sa eger verdıgın kılo ıkıye bolunup yuzdesı alınıyo...

İnsan çok motive oluyor.hele böle beden değişimini görünce çok seviniyor.Seni tebrikederim.

Bu günki menüm
sabah kk peynir,yarım yumurta,3 tane zeytin
arada 1 tane altınbaşak
öğle şehriye çorbası,kocaman bi tabak kurufasulye
arada 1 tane altınbaşak
akşam2 tane peymacun
2 lt su,yeşil çay

Son düzenleme:
Ay kızlar bu gün bi yorgunum.eve geldim hemen duşa girdim.çok iyi geldi.Ama sanki yorgunluğum dahada çoğaldı.öğlen kurufasulyeyi çok kaçırdım.aman bi şiştim bir şiştim anlatamam.

aynen canım benimde gecikti seningibiyim pis bogaz oldum çıktım
inşallah bu gecikmeler bahardandır yoksa kafayı yicem

harikasın canım darısı başıma

çokk teşekkür ederim canım aminnnnnn

bizde seni özledikkkk inş almamışsındır

kaptanımmm süpersin ya bende 38 bedenlere girmek istiyorumm

iki üç gündür hiç muhabbet yok sayfada heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy nereye kayboldunuz
eğerrrrrrr sporda yürüyüşte gezmelerde tozmalarda eğlenmelerde iseniz gelmeyin geeeeeeeeeeeeeççççççççççç gelin
ama yada sporaa boşlayıp yemekleri kaçırdıgınız için gelmiyorsanız boşverin yine gelin
""....gel ne oluran ol yine gel.....""

günaydıııııııııııııııııın ben geldim ve sizleri çok özledim şimdi cevaplara bakınıp geleyim hemen.
bu arada kilom baya bi geziniyor. bahar değişimi ortam değişimi falan filan büssürü bişi.
bugün 87.4 oldum. cumaya ne olcak görcez. of çok sıkıldım aynı kalmaktan sporda yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…