benim hiç payım yok ama bende takımım adına çok sevindimTebrik ederim 3. Olmuşuz çok sevindirik oldummm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sabah bol yeşillik 1 kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekemk çay
ara 1 portakal
öğlen 6 tane mercimek köfte 2 elmalı kurabiye çay
Ipocum bana 1 saat yürüyüş
30 dakika hareket yaptım yazarsın canım
teşekkür ederim canım artık çaylarla falan kurtarmaya çalışcam:)
ne olabilir acebaaa dur düşüneyim
mesela hergün 1 saat yürüyüş 1 saat pilates ola bilir süper ceza demi
çok zor bir durum canım anlıyorum seni benim çok nadir karnım şişer ve çatlıcak gibi olurum ayak larını üşütmemeye dikkat et
vaaaaaayyyyyy
şişkinliktir canım üzülme 3 günde 1 kilo alman mümkün degil bence
aynen canım benimde gecikti seningibiyim pis bogaz oldum çıktımbenim iştahım çok açıldı ya adetımde 5 gün gecıktı hep yemek ıstıyorum önüne geçemiyorum nabıcam ben yaaaa
teşekkür ederim canım artık çaylarla falan kurtarmaya çalışcam:)
ben bugün çokkkkkk mutlyuyum çünküüüüüü cuma günkü kilom:81.2
pazartesi kilom:80.5 :119: :119: :119:
ve bugünkü menüm:
sabah:1 kase nesfit
öğle:2 yk etli patates yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase çorba
ara:1 avuç çıtır leblebi
kızlaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz çok özledim sizi hiç vaktim olmadı gelemedimnapıosunuz nasılsınızzzzzz??
ben eve dönmedim daha kısmetse yarın dönüces şuanda foçadayız harika bir yermiş ya aşık oldum...
diyette tabi yapamadım kaç kilo aldım bilmiorumda bakalım yarın anlıycaz hanyayı konyayı
çok öpüorum sizii uğramaya çalışıcam
bu arada gördüğüm kadarıyla 3. olmuşuzzz hepimizi tebrik ediorum
ıyı aksamlar hanımlar bugun Allah ıma cok sukur cok ıyım dısardaydım yenı geldım aynı kılodayım fark yok
ama yarın dısarda spora baslıyorum ınsallah faydasını gorcem
iyileştigine sevindim canım saglıgımız herşeyden önemli tabi
spor kursuna falanmı gidiceksin canım
geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/fark/ %(fark/geçen haftaki kilo)x100
yaaa ben mi anlamaıyorum aptal gibi hissettim rakmalara takıntım var bu hesaplamayla benimkisi şöyle mi oluyor
69 / 67 / 2 / %2,89 olması gerekmiyormu ama grupta böyle yazılmış ( 69 / 67 / 1 / 1.45 %) bana göre yanlış yazılmış içimi rahatlatan bir açıklama yapacak olan yok muu
hemen yapıyım canım bu hafta senın ılk haftan sa eger verdıgın kılo ıkıye bolunup yuzdesı alınıyo...
İnsan çok motive oluyor.hele böle beden değişimini görünce çok seviniyor.Seni tebrikederim.bu arada dün bir avm ye gittim. işe başladığım için en azından 1 tane kumaş pantolon alayım dedim. önce lc ye gittim. 48 beden olur diye elime aldım ve kabinde hiç biri bana olmadı. olmadı dediysem hepsi torba gibi oldu.
sonra rodi ye gittim. orda 44 ve 42 beden pantolon giydim. ama düşük bel olduğu için almadım.
sonra tekrar lc ye gittik eşimle. 44 beden pantolon aldım. paçası yapılsın diye bıraktım. bugün gidip alıcam
aynen canım benimde gecikti seningibiyim pis bogaz oldum çıktım
inşallah bu gecikmeler bahardandır yoksa kafayı yicem
harikasın canımdarısı başıma
kızlaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz çok özledim sizi hiç vaktim olmadı gelemedimnapıosunuz nasılsınızzzzzz??
ben eve dönmedim daha kısmetse yarın dönüces şuanda foçadayız harika bir yermiş ya aşık oldum...
diyette tabi yapamadım kaç kilo aldım bilmiorumda bakalım yarın anlıycaz hanyayı konyayı
çok öpüorum sizii uğramaya çalışıcam
bu arada gördüğüm kadarıyla 3. olmuşuzzz hepimizi tebrik ediorum
bu arada dün bir avm ye gittim. işe başladığım için en azından 1 tane kumaş pantolon alayım dedim. önce lc ye gittim. 48 beden olur diye elime aldım ve kabinde hiç biri bana olmadı. olmadı dediysem hepsi torba gibi oldu.
sonra rodi ye gittim. orda 44 ve 42 beden pantolon giydim. ama düşük bel olduğu için almadım.
sonra tekrar lc ye gittik eşimle. 44 beden pantolon aldım. paçası yapılsın diye bıraktım. bugün gidip alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?