Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok fenayım
bugün deli gibi yemek yedim yürüyüşte yapmadım acayip derecede muti vasyonum düştü sürekli yemek düşünüyorum çıldırıcammmm
sen beni düşün geçer yemek isteğin. hani hep deriz ya iyi düşün iyi olsun diye. kilo konusunda kötüsünü düşün. eşinle yaşayacağın sorunları fiziki sorunları ruhsal sorunları, mağazalarda yaşayacağın sorunları. çünkü fark ettimki güzel şeyler hayal ederken elimizde mutlaka bişeyler oluyor. o yüzden kötü düşünki boğazına bişeyler düğümlensin. elindeki tek şeyde su olsun. hatta imkanın varsa limonlu su iç.
benim iştahım çok açıldı ya adetımde 5 gün gecıktı hep yemek ıstıyorum önüne geçemiyorum nabıcam ben yaaaa
benimki hala devam ediyor perşembe doktora gidicem.
hadi maşallah
senle ben böyle devam edersek bundan sonra sondan 3. olcaz.
haticacim tugkaycım aşagıda gördüm sizi nasılsınız bakalım ben bugün takımın nöbetçisi oldum
yürüyüşede çıkamadım oturup duruyorum burada
ne nöbeti bacım valla nöbet parası vermem ama nöbet kilosu veririm. kalk evde bişiler yap bari. lesli filan yap en kötü. bende öğlen aralarındamı yapsam acaba diyorum
İnsan çok motive oluyor.hele böle beden değişimini görünce çok seviniyor.Seni tebrikederim.
hemde nasıııııııl
bugün öğlen bende püsküüt yiycem ara öğün olarak
kaptanımmm süpersin ya bende 38 bedenlere girmek istiyorumm
bendeeeeeeeeee
aynen öyle nerelerdesiniz hatunlar

süpersin canım ne güzel gezmişindir. dönde kendini daha fazla özletme.

merve ve anissa sizi çok ii anlıyorum. bana da bu aralr yani geçen haftadan beri bişeyler oldu. napcam böyle. canım yemek yemek istiyor hemde hep kilo yapacak cinsten şeyleri istiyor. bunu bir haftadır engelleyemiyorum. zaten daha da fazla engelleyemezsem guruptan çıkıp makus talihimle kendimi başbaşa bırakmak istiyorum

dün değişik bir gün oldu benim için.
sabah 5.30 kalkıp eşimi gönderdim. sonra ben hazırlandım işe geldim.
akşam 5.30 da işten çıktım eve gittim birazcık iş akşam yemeği derken saat 8 oldu.
lcw den aldığım pantolonun paçası yapılcaktı gittik onu aldık.
kütahyadan kardeşim geldi 1 haftalığına terminalden onu aldık(bu arada babam sapakları kaçırdığı için 2 defa kaybolduk)
*dün kayseriden telefon geldi. eşimin verdiği dilekçe onaylanmış. birkaçgün içinde cevap yazısı çıkarmış sanırım. sevinsemmi üzülsemmi emin olamadım oy oyy...
akşam 11i geçerek kendimi yatağa attım. oğlanında benle yatası tuttu. birkaçkez yanıma aldım sonra tekrar yatağına koydum. sonra yine ağlamış sanırım.
bende yanıma almışım ve birlikte uyumuşuz. gece 3 gibi küt diye bir ses geldi.
oğlan yataktan düşmüş yavrum nasıl ağladı nasıl kötü oldum.
1 saat kadar oyaladım çocuğu. önce oyun oynamak istedi sonra uykusu geldi. kafayı yatırıyor sağa sola bende biraz gözlemleyim diye uyutmadım.
ah ben ah bu 3 yada 4. düşüşü yavrumun. sabahleyinde elimle yokladım dokunmalarıma tepki verecekmi diye. çok şükür tepki verdi. mamasını verdim çıktım işe geldim.

bu aralar ortamım biraz karışık kah geliyorum kah gelemiyorum. cuma bildiriminde bulunamazsam bildirimde bulunmadı diye yazmayın kızlar. geri dönmek üzere ayrıldı diyin. öbür türlü takımı boşlamış gibi oluyorum.
kız merve sen ne cici bişeymişin öyle maşallah.

yok canım benım havalar ısındı ya esım cocuklara bakcak ben evın onunde spor aletlerı var 1 saat yuruyus ve onlardan yapcam ınsallah.

oda çok güzel canım ama kendini fazla yorma o aletler çok hantal çok agır dikkatli ol
Ay kızlar bu gün bi yorgunum.eve geldim hemen duşa girdim.çok iyi geldi.Ama sanki yorgunluğum dahada çoğaldı.öğlen kurufasulyeyi çok kaçırdım.aman bi şiştim bir şiştim anlatamam.
aynen dün midem okadar rahatsız olduki anlatamam benim normalde göbegim hiç yoktur ama dün hamile gibi gezdim şişkinlikten

sende hiç görünmedin canım dün öglenden akşam 6 ya kadar takımdaydım ben ama sende yoktun nerelerdeydin bakem

inşallah bahardandır

yok yok para pul istemem biraz mutivasyon yeter azcıkta gazzzzz
valla dün hiç bişi yapmadım ama bugüğn 2 saat yüricem

bugün öyle olmicak canım inşallah kendime sözverdim bu hafta kilo veremem ama artıda çıkmayı istemiyorum sende sözver kendine abartmayalım bugünde yoksa bizi kilo almak isteyenler takımına yollarlar valla:18::18::18::18:

geçmiş olsun canım insan çok üzülüyor ama napacaksın oluyor işte

korkma bişi olmaz allahın izniyle benim ortanca her gece yataktan mutlaka düşerdi ananem derdi salak olcak çocuk ama şimdi çok zeki ilgenelinde sınavlara katılıyor 2. yada 3. oluyor ama bukadar düşmeseydi belki 1. olurdu diyor babası

geçmiş olsun canım. çok şükür bişey olmamış. dilekçe derken neyin dilekçesi canım.

maşallah canım. bu başarı bizimkilerin başına inşallah ilerde

eşim kayseriye tayin istemişti canım. onun dilekçesi. bize kayseri yolları daha bir açıldı

birkaçkez dahamı atsam oğlanı yoksa?

zeki olcak diye kafayı patlatcaz yavrum kıyamam. bide bizim karyola bir yüksekteki çocuğun boyunca bir

maşallah canım. bu başarı bizimkilerin başına inşallah ilerde
inşallah canım tabiki benim oglanın başarısı düştügünden degildir
çok pilanlı ve programlı bir çocuk babası bana benzetir herşeyi saatle yapar şu saatte şunu deryapıcam şu satte oynicam falan ama büyük oglumda dünya yıkılsın umrunda olmaz 5 parmagın 5 şide bir olmuyor işte
senin kaçtene yavrunvar canım kaç yaşındalar

eşim kayseriye tayin istemişti canım. onun dilekçesi. bize kayseri yolları daha bir açıldı
hayırlısı olsun inşallah istedegin gibi olur canım

zeki olcak diye kafayı patlatcaz yavrum kıyamam. bide bizim karyola bir yüksekteki çocuğun boyunca bir
yok canım yok allah korusun
öle düşmeyle zeki olsaydı büyük oglumuda düşürürdüm
benim dayım çok saf iyi niyetli ananem hep der bu çocugu küçükken yataktan düşürdüm o yüzden böyle oldu der
annanem oyüzden beni hep uyarırdı çocukları sakın yataktan düşürme diye

selam kızlar naslsınız bugün

iyilik canım sen nasılsın bakalım düne nazaran bugün çok iyiyim

eveeet sabah kahvaltımı yazıyım:
1 büyük kupa çay, domates salatalık, 2kk peynir, 5 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği
ara: 10 fındık
öğlen: 2yk pilav, türlü(içinden patates ve havuçlarını temizledim. suyunu süzüp pilavın üstüne aldım), çorba, tulumba tatlısı(arkadaşlara verdim valla), ayran
ara için altınbaşaklardan düşünmüştüm ama malesef burdaki kantinde yokmuş. çubuk kraker düşünüyorum. yada tekrardan fındık veya ayran
akşam için bir planım yok ama kesin benim yememem gereken bişey pişiyordur. ee kardeşim geldi. anneciğim maharetlerini döktürür şimdik

dünki felaket menünün ardından bugün kendime süper bir yemek yaptım
kendim uydurdum ama güzel kokular geliyor mutfaktan
pırasa 1 avuç nohut 1biraz kırmızı et
1 kaşık zeytin yag
1 kaşık salça
1 yk pul biber biraz kimyon tuz 3 gün bunu yicem kilo almadan haftayı kurtarmak istiyorum

aman iyi bizim oğlan kurtardı
ay bu aralar gözümden ırakta ondan mı bilmiyorum oğluşum bir tatlandı. ama annemi deli ediyormuş. hiçbişey yemiyormuş
annemin sabah hazırladıklarını akşam yediriyorum. ayy çok şımarcak bu oğlan ya hadi hayırlısı nasıl baş edersem.

gunaydın hanımlar bugun saat 12 de kalktım oglum saolsun uyandırmadı oburude annnenede bıraz sonra yavrumla dısarıya cıkcaz
bu arada benım hipertıroıd yenıden cıktı ortaya ılac tedavısıne baslıcam

pırasa yerine küçük hamur parçaları koymuş olsaydın aluçka yahnisi olurdu. annenem bize her bayramda pişirir. tabii koyun etiyle olması gerek.
dene bakalım merak ettim. bende şu detoksunmu yapsam acaba diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…