sen beni düşün geçer yemek isteğin. hani hep deriz ya iyi düşün iyi olsun diye. kilo konusunda kötüsünü düşün. eşinle yaşayacağın sorunları fiziki sorunları ruhsal sorunları, mağazalarda yaşayacağın sorunları. çünkü fark ettimki güzel şeyler hayal ederken elimizde mutlaka bişeyler oluyor. o yüzden kötü düşünki boğazına bişeyler düğümlensin. elindeki tek şeyde su olsun. hatta imkanın varsa limonlu su iç.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok fenayım
bugün deli gibi yemek yedim yürüyüşte yapmadım acayip derecede muti vasyonum düştü sürekli yemek düşünüyorum çıldırıcammmm
benimki hala devam ediyor perşembe doktora gidicem.benim iştahım çok açıldı ya adetımde 5 gün gecıktı hep yemek ıstıyorum önüne geçemiyorum nabıcam ben yaaaa
hadi maşallahteşekkür ederim canım artık çaylarla falan kurtarmaya çalışcam:)
ben bugün çokkkkkk mutlyuyum çünküüüüüü cuma günkü kilom:81.2
pazartesi kilom:80.5 :119: :119: :119:
ve bugünkü menüm:
sabah:1 kase nesfit
öğle:2 yk etli patates yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase çorba
ara:1 avuç çıtır leblebi
senle ben böyle devam edersek bundan sonra sondan 3. olcaz.kızlaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz çok özledim sizi hiç vaktim olmadı gelemedimnapıosunuz nasılsınızzzzzz??
ben eve dönmedim daha kısmetse yarın dönüces şuanda foçadayız harika bir yermiş ya aşık oldum...
diyette tabi yapamadım kaç kilo aldım bilmiorumda bakalım yarın anlıycaz hanyayı konyayı
çok öpüorum sizii uğramaya çalışıcam
bu arada gördüğüm kadarıyla 3. olmuşuzzz hepimizi tebrik ediorum
ne nöbeti bacım valla nöbet parası vermem ama nöbet kilosu veririm. kalk evde bişiler yap bari. lesli filan yap en kötü. bende öğlen aralarındamı yapsam acaba diyorumhaticacim tugkaycım aşagıda gördüm sizi nasılsınız bakalım ben bugün takımın nöbetçisi oldum
yürüyüşede çıkamadım oturup duruyorum burada
hemde nasııııııılİnsan çok motive oluyor.hele böle beden değişimini görünce çok seviniyor.Seni tebrikederim.
bugün öğlen bende püsküüt yiycem ara öğün olarakBu günki menüm
sabah kk peynir,yarım yumurta,3 tane zeytin
arada 1 tane altınbaşak
öğle şehriye çorbası,kocaman bi tabak kurufasulye
arada 1 tane altınbaşak
akşam2 tane peymacun
2 lt su,yeşil çay
bendeeeeeeeeeekaptanımmm süpersin yabende 38 bedenlere girmek istiyorumm
aynen öyle nerelerdesiniz hatunlariki üç gündür hiç muhabbet yok sayfada heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy nereye kayboldunuz
eğerrrrrrr sporda yürüyüşte gezmelerde tozmalarda eğlenmelerde iseniz gelmeyin geeeeeeeeeeeeeççççççççççç gelin
ama yada sporaa boşlayıp yemekleri kaçırdıgınız için gelmiyorsanız boşverin yine gelin
""....gel ne oluran ol yine gel.....""
kızlaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz çok özledim sizi hiç vaktim olmadı gelemedimnapıosunuz nasılsınızzzzzz??
ben eve dönmedim daha kısmetse yarın dönüces şuanda foçadayız harika bir yermiş ya aşık oldum...
diyette tabi yapamadım kaç kilo aldım bilmiorumda bakalım yarın anlıycaz hanyayı konyayı
çok öpüorum sizii uğramaya çalışıcam
bu arada gördüğüm kadarıyla 3. olmuşuzzz hepimizi tebrik ediorum
yok canım benım havalar ısındı ya esım cocuklara bakcak ben evın onunde spor aletlerı var 1 saat yuruyus ve onlardan yapcam ınsallah.
aynen dün midem okadar rahatsız olduki anlatamam benim normalde göbegim hiç yoktur ama dün hamile gibi gezdim şişkinliktenAy kızlar bu gün bi yorgunum.eve geldim hemen duşa girdim.çok iyi geldi.Ama sanki yorgunluğum dahada çoğaldı.öğlen kurufasulyeyi çok kaçırdım.aman bi şiştim bir şiştim anlatamam.
sende hiç görünmedin canım dün öglenden akşam 6 ya kadar takımdaydım ben ama sende yoktun nerelerdeydin bakemiki üç gündür hiç muhabbet yok sayfada heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy nereye kayboldunuz
eğerrrrrrr sporda yürüyüşte gezmelerde tozmalarda eğlenmelerde iseniz gelmeyin geeeeeeeeeeeeeççççççççççç gelin
ama yada sporaa boşlayıp yemekleri kaçırdıgınız için gelmiyorsanız boşverin yine gelin
""....gel ne oluran ol yine gel.....""
inşallah bahardandırgünaydıııııııııııııııııın ben geldim ve sizleri çok özledim şimdi cevaplara bakınıp geleyim hemen.
bu arada kilom baya bi geziniyor. bahar değişimi ortam değişimi falan filan büssürü bişi.
bugün 87.4 oldum. cumaya ne olcak görcez. of çok sıkıldım aynı kalmaktan sporda yapamıyorum.
yok yok para pul istemem biraz mutivasyon yeter azcıkta gazzzzzsen beni düşün geçer yemek isteğin. hani hep deriz ya iyi düşün iyi olsun diye. kilo konusunda kötüsünü düşün. eşinle yaşayacağın sorunları fiziki sorunları ruhsal sorunları, mağazalarda yaşayacağın sorunları. çünkü fark ettimki güzel şeyler hayal ederken elimizde mutlaka bişeyler oluyor. o yüzden kötü düşünki boğazına bişeyler düğümlensin. elindeki tek şeyde su olsun. hatta imkanın varsa limonlu su iç.
ne nöbeti bacım valla nöbet parası vermem ama nöbet kilosu veririm. kalk evde bişiler yap bari. lesli filan yap en kötü. bende öğlen aralarındamı yapsam acaba diyorum
merve ve anissa sizi çok ii anlıyorum. bana da bu aralr yani geçen haftadan beri bişeyler oldu. napcam böyle. canım yemek yemek istiyor hemde hep kilo yapacak cinsten şeyleri istiyor. bunu bir haftadır engelleyemiyorum. zaten daha da fazla engelleyemezsem guruptan çıkıp makus talihimle kendimi başbaşa bırakmak istiyorum
dün değişik bir gün oldu benim için.
sabah 5.30 kalkıp eşimi gönderdim. sonra ben hazırlandım işe geldim.
akşam 5.30 da işten çıktım eve gittim birazcık iş akşam yemeği derken saat 8 oldu.
lcw den aldığım pantolonun paçası yapılcaktı gittik onu aldık.
kütahyadan kardeşim geldi 1 haftalığına terminalden onu aldık(bu arada babam sapakları kaçırdığı için 2 defa kaybolduk)
*dün kayseriden telefon geldi. eşimin verdiği dilekçe onaylanmış. birkaçgün içinde cevap yazısı çıkarmış sanırım. sevinsemmi üzülsemmi emin olamadım oy oyy...
akşam 11i geçerek kendimi yatağa attım. oğlanında benle yatası tuttu. birkaçkez yanıma aldım sonra tekrar yatağına koydum. sonra yine ağlamış sanırım.
bende yanıma almışım ve birlikte uyumuşuz. gece 3 gibi küt diye bir ses geldi.
oğlan yataktan düşmüş yavrum nasıl ağladı nasıl kötü oldum.
1 saat kadar oyaladım çocuğu. önce oyun oynamak istedi sonra uykusu geldi. kafayı yatırıyor sağa sola bende biraz gözlemleyim diye uyutmadım.
ah ben ah bu 3 yada 4. düşüşü yavrumun. sabahleyinde elimle yokladım dokunmalarıma tepki verecekmi diye. çok şükür tepki verdi. mamasını verdim çıktım işe geldim.
geçmiş olsun canım. çok şükür bişey olmamış. dilekçe derken neyin dilekçesi canım.dün değişik bir gün oldu benim için.
sabah 5.30 kalkıp eşimi gönderdim. sonra ben hazırlandım işe geldim.
akşam 5.30 da işten çıktım eve gittim birazcık iş akşam yemeği derken saat 8 oldu.
lcw den aldığım pantolonun paçası yapılcaktı gittik onu aldık.
kütahyadan kardeşim geldi 1 haftalığına terminalden onu aldık(bu arada babam sapakları kaçırdığı için 2 defa kaybolduk)
*dün kayseriden telefon geldi. eşimin verdiği dilekçe onaylanmış. birkaçgün içinde cevap yazısı çıkarmış sanırım. sevinsemmi üzülsemmi emin olamadım oy oyy...
akşam 11i geçerek kendimi yatağa attım. oğlanında benle yatası tuttu. birkaçkez yanıma aldım sonra tekrar yatağına koydum. sonra yine ağlamış sanırım.
bende yanıma almışım ve birlikte uyumuşuz. gece 3 gibi küt diye bir ses geldi.
oğlan yataktan düşmüş yavrum nasıl ağladı nasıl kötü oldum.
1 saat kadar oyaladım çocuğu. önce oyun oynamak istedi sonra uykusu geldi. kafayı yatırıyor sağa sola bende biraz gözlemleyim diye uyutmadım.
ah ben ah bu 3 yada 4. düşüşü yavrumun. sabahleyinde elimle yokladım dokunmalarıma tepki verecekmi diye. çok şükür tepki verdi. mamasını verdim çıktım işe geldim.
geçmiş olsun canım insan çok üzülüyor ama napacaksın oluyor işte
korkma bişi olmaz allahın izniyle benim ortanca her gece yataktan mutlaka düşerdi ananem derdi salak olcak çocuk ama şimdi çok zekiilgenelinde sınavlara katılıyor 2. yada 3. oluyor ama bukadar düşmeseydi belki 1. olurdu diyor babası
korkma bişi olmaz allahın izniyle benim ortanca her gece yataktan mutlaka düşerdi ananem derdi salak olcak çocuk ama şimdi çok zekiilgenelinde sınavlara katılıyor 2. yada 3. oluyor ama bukadar düşmeseydi belki 1. olurdu diyor babası
inşallah canım tabiki benim oglanın başarısı düştügünden degildirmaşallah canım. bu başarı bizimkilerin başına inşallah ilerde
hayırlısı olsun inşallah istedegin gibi olur canımeşim kayseriye tayin istemişti canım. onun dilekçesi. bize kayseri yolları daha bir açıldı
yok canım yok allah korusunbirkaçkez dahamı atsam oğlanı yoksa?
zeki olcak diye kafayı patlatcaz yavrum kıyamam. bide bizim karyola bir yüksekteki çocuğun boyunca bir
selam kızlar naslsınız bugün
inşallah canım tabiki benim oglanın başarısı düştügünden degildir
çok pilanlı ve programlı bir çocuk babası bana benzetir herşeyi saatle yapar şu saatte şunu deryapıcam şu satte oynicam falan ama büyük oglumda dünya yıkılsın umrunda olmaz5 parmagın 5 şide bir olmuyor işte
senin kaçtene yavrunvar canım kaç yaşındalar
hayırlısı olsun inşallah istedegin gibi olur canım
yok canım yok allah korusun
öle düşmeyle zeki olsaydı büyük oglumuda düşürürdüm
benim dayım çok saf iyi niyetli ananem hep der bu çocugu küçükken yataktan düşürdüm o yüzden böyle oldu der
annanem oyüzden beni hep uyarırdı çocukları sakın yataktan düşürme diye
iyilik canım sen nasılsın bakalım düne nazaran bugün çok iyiyim
dünki felaket menünün ardından bugün kendime süper bir yemek yaptım
kendim uydurdum ama güzel kokular geliyor mutfaktan
pırasa 1 avuç nohut 1biraz kırmızı et
1 kaşık zeytin yag
1 kaşık salça
1 yk pul biber biraz kimyon tuz3 gün bunu yicem kilo almadan haftayı kurtarmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?