Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tubişim bakıyom bu aralar kendini yollara vurmuşun hayırolsun?

benim yaşımda 33, iki kızım var, yapsana bir tane daha diyorlar ama rahatım iyi geliyor bana da canım

yeni bir hayat diye bir yarışma başlamış, izlediniz mi hiç kızlar.
çok kilolu insanlar nasılda kendilerini suçluyorlar ağlıyorlar falan,
kendimi bu hale nasıl getirdim diye
ben izliyorum, onu izlemek de biraz motive edici oluyor bana..
eşimde tam tersi etki yapıyor "ben bunların yanında dal gibiyim" diyor.
evet ama kalın dal diyorum bende:)

gazetede okudum, Ceyda Düvenci gece yemek yeme isteği geldiği için erkenden yatıyormuş,
aklıma bizim ipo geldi :) geçmişte O da öyle yaptığını söylemişti.
ben de kendimle cebelleşiyorum ama çok zor
bir yerden sonra patlıyacam.
ne yapmak lazım ya :18:

yok ya okadar cici sayılmam çok şişmanım ben yaaaaa

eşim kayseriye tayin istemişti canım. onun dilekçesi. bize kayseri yolları daha bir açıldı
hayırlısı olsun canım. yer değiştirmek zor geliyor insana alışınca
Allah bağışlasın canım. benim bir kızım var. 2 yaşında teyzesi

geçmiş olsun canım

tabi ayrılık zor ama alışırsın canım
bebişte alışır merak etme kardeşimm ögretmen bebişide 1 yaşında buyıl çalışmaya başladı kreşe bırakıyor kızını başlarda hatta 2 ay annesi gelene kadar bişi yememiş şimdi daha yeni yeni yiyormuş başkalarından senin bebişte alışır
çok şanslısın annan bakıyor başka biryere bırakmak daha zor

geçmiş olsun canım
iyi gezmeler yavrularınla

hııı adını bile duymamıştım ama güzel oluyordur herhalde denicem birgün mutlaka
benim yemekte süper olmuş tadına baktım saat 4 olsun yicemmmmm

benim yaşımda 33, iki kızım var, yapsana bir tane daha diyorlar ama rahatım iyi geliyor bana da canım
maaşallah allah bagışlasın canım tek olmaz zaten canım ben tek çocugu olan arkadaşlarımada kızıyorum kardeş sevgisinden mahrum etmeyin çocuklarınızı kardeş gibisi varmı sende 3 le benim gibi
eşimle ilk hamilelikten beri kız istiyorduk rabbim 3. de nasip etti

ben izliyorum çok zor bir durum ama o yarışmada hepside çok güzel kilo verirler ben eminim

bende erkenden yatıyorum saat 12 falan olursa açlıktan başım agrıyo uyuyamıyorum

Allah bağışlasın canım. benim bir kızım var. 2 yaşında teyzesigeçmiş olsun canım
allah bagışlasın salıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah

herkeslere selamlarrrr
ohh ne güzel herkesin çocuğu var yuvası var ben daha okulu bitircemde evlencemde bi arada çocuk yapıcam kendimi evde kalmış hissettim şuan

kaptanım hayırlısı olsun ya demek bu taraflara gelceksiniz.kayseri güzel bi şehir ama
bugünkü menüm:
sabah:2 kk peynirr 2 dilim çavdar ekmeği salatalık 4 adet zeytin
öğle:1 adet küçük tavuk baget
1 tabak makarna
yarım kase mercimek çorbası
ara:1 avuç leblebi birkaç tane ceviz
akşam:1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

sinir oldum bu gün bi türlü bağlanamadım internete giremedim arada gidiyo internet neden yapıyo anlamadım

sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
domates
bol yeşillik

arada
1 portakal

öğlen 1 kepçe çorba mercimek
2 dilim ekmek
salata

giremeiyebilirim
oğlanın kontrolü var sabah hastaneye öğleden sonrada çarşıya gitçem
elbise diktircem kumaş almam lazım
düğün yaklaştı kızlar ne öneririsiniz ne diktireyimnasışl bişi diktireyim

hatice geçmiş olsun canım çocuklar düşe kalka büyüüyecekler benim oğlumda çok düştü...şükür allah onları koruyo
sen işemi başladın kız

yok canım ne evde kalması biz erken davranmışız hayırlısı olsun rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına
menüne gelince hiç salata yememişsin şekercim tavugun yanına biraz yeşillik yeseydin daha tok tutardı
agfiyet olsun

geçmiş olsun canım nesi var bebişinin
kıyafet konusunda yardımcı olmak isterdim ama çok zevksizimdir kendime bile begenemem ya annemle yada eşimle giderim alış verişe

kızlar hala hastalanmadım midemde bulanmaya başladı kafayı yicem evin içinde bagıra bagıra şarkı söylüyorum eşim duymuş hanım hayırdır sanaççımı olacan diyor bende yok hamile oldum galiba dedim adamın gözleri yuvasından fırladı

sende hiç görünmedin canım dün öglenden akşam 6 ya kadar takımdaydım ben ama sende yoktun nerelerdeydin bakem

canım ben öğleden sonra çalışıyorum 12 den 18.30 a kadar okuldayım ondan görememiştirsin evdeyken çogu zaman internet açık kalıyor ben başında duramıyorum

oooffff çalışıyorum ama ekdersimi alamayıyorum depremden doalyı van da 7 saat günlük der yapıyoruz ama anasınıfına mecburi değil diye 7. saatin ekdersini vermiyorlarama öğrenciler taşımalı geliyor diye mecburi derse devam ediyoruz günlük 1 saat aylık 20-24 saat arası okul sonuna kadar yaklaşık 85 saat bedeva okuldayız toplamında 700-800 liralık eksik para alacağız ama neden diye soruyoruz ooooo idareden bir sürü hakaret laf bağırma ne gereği varsa mantıga uyan bir açıklama yap yokkkk bir aydır sormaktan bıktık ama cevap veremediler en sonunda bir ton laf yedik 4 anasınıfçı olarak......işin geçeği ben öğrencilerimle sadece der saati oalrak ders dışıda çok zaman harcayıp ilgileniyorum bir saat durmusum okulda hiç bana yük olmaz ama ben bunu gönüllü yapmalıyım enayi yerine konularak yaptırılmak zoruma gidiyor

çalışma saatlerini bilmiyordum canım kolay gelsin
haklısın aslında hakkınızı vermeleri lazım sizlerde madur oldunuz o depremde inşallah alırsınız hakkınızı

çokk teşekkür ederim.aminnn hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın inş bitane hayırlı kısmetim var zaten bakalım vuslata daha var ama
yemeğimi okulda yiyiorum o yüzdn maalesef seçme şansım yok

Geçmiş olsun.Aman dikkat et.çok tehlikeli olabilir.Çocuğu mümkün olduğunca yanına almamaya çalış.tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…