Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Son düzenleme:
Ay ben o proğramın fragmanını seyrettim.ne zaman yayınlanıyo.hiç denk gelmedim.

Haadiiiii.Nolcak şimdi.

Bu günki menüm
sabah kk peynir ,3 tane yeşil zeytin,2 dilim ekmek
arada yok
öğle mercimek çorbası,bezelye yemeği
arada halk ekmeğin cevizli ekmeğinin yarısı
akşam kabak yemeği,yoğurt
arada 4-5 tane kayısı,4-5 tane kuru üzüm,azcık yulaf
2 lt su,5i 1 yerde çay

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Neler yaptınız ben yokken? Yazdıklarınızı okicam şimdi ama ayrıntılı cvp yazabileceğimi sanmıyorum. Çok yazmışsınız maşş. Kiloma gelince kilo almadan gelmeyi başardım. Ama bu haftaki hedefim 69.0 olmaktı. Galiba onu yapamicam. Bir regl oldum ki sormayın gitsin. Neyse, yapamicam gibi ama yine de denemeye devam tabii ki.

hayırlısı olsun canım
ayy ne güzel banada birisi yemek yapsa yada hergün biryerde yesem çok güzel olurdu aşçıya önceden sipariş verirmişsin ben salata istiyorum diyeee

Haadiiiii.Nolcak şimdi.
valla şaştım canım çok korkuyorum rabbim hayırlısını versin :18::18::18::18::18::18: büyükte konuşmak istemiyorum
yarın tahlil yapıcam 5 gün geçmiş olacak

hoşgeldin canım özlettin kendini
denemeye deger tabiki bende buhafta cozuttum ama bugün toparladım zararın neresinden dönersek kar

menüm
1 bardak su
sabah 3 dl kp ekmegi 10 zeytin peynir
ögle 1 portakal 1 elma 1 dl peynir
akşam pırasa yemegi yogurt
3 lt su 4 kupa yeşil çay

oyle canım ama bendekı belırtılerı
sınır carpıntı ve huzursuzluk bıde nefes darlıgı yarın kan vermeye gıtcem dua edın bısey cıkmasın kızlar...
Geçmiş olsun canım.inşallah bişey çıkmaz.

Hayırlısı olsun.Eğer hamileysen sakın aldırmayı düşünme oldumu.Allah herşeyin hayırlısını versin.ilerde hangi çocuğumuzun bize daha yakın olacağını rabbim bilir.Bence her insan dünyaya bir misyon yüklü geliyor.İstemiyorsan inşallah yoktur.Aldırmak falan zorunda kalma.

geçmiş olsun canım. neyi var oğlunun. internetten modellere bak canım. güzel bir fikir olur.
hayırlısı olsun canım
anlayışsız bir idare ile çalışmak insanı çok yıpratıyor canım. birde bu şekilde adaletsiz bir durum daha da sinir bozucu oluyor. gerçekten okul ortamı çok önemli.Allah kolaylık varsin
hmm hakkınızda hayırlısı olsun canım. mutlu günler geçirin inşallah ömür boyu
sınır carpıntı ve huzursuzluk bıde nefes darlıgı yarın kan vermeye gıtcem dua edın bısey cıkmasın kızlar...

inşallah çıkmaz canım. geçmiş olsun tekrardan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sonunda evimdeyim dün öğlen geldik taa bu saate kadar uyudum nerdeyse

ya kızlar aklım eski foçada kaldı bu kadar harika bir yer olamaz heralde o havası suyu denizi sahili restoranları inanın ömrüm uzadı yaa...emekli yeri gibi ama vallahi ben bayıldım...şimdi annemleri ikna etmeye çalışıyorum tek başıma oraya gidiyim 1 ay kaliim kamp gibi diye hem orda bisiklette kiralanıyo böyle harika bişi herkes bisikletli falan offff

sizler nasılsınızzz...

bu arada geçen haftanın ve bu haftanın spor tablosunu yayınlayamıycam çnkü hiç takip edip not edemedim artık bu haftadan itibaren devam inşallah...lütfen mazur görün gerçekten üzgünüm

bu arada bende bu sbh tartıldım kıyafetlerimle 92.2 çıktım gitmeden evvel 91.5düm o kadar yemeğe nasıl bu kadar az fark oldu bilemiorum bir mucize

verirsin canım bu kadar karamsar olma ayakkabılarını güle güle kullan derim şimdidennn
arkadaslar cok moralım bozuk bugun tartı 70.9 göstedı yaaaaa
mervemm canımmm bende artılardayım bu hafta bitsin istiyorum artık sürekli bişiler yiyorumm ya
hadii hayırlısı olsun canım inşallh mevsimsel bişidir
haticem hoşgeldin nasılsın işler nasıl gidiyor alıştınmı kızz ohh süper yapmışsın belli çok iyi gelmiş sana
44 bedeb kadar düştün yani balım maşallah daha nice 42 40 38 lere güle güle kullan iyi günlere
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok fenayım
bugün deli gibi yemek yedim yürüyüşte yapmadım acayip derecede muti vasyonum düştü sürekli yemek düşünüyorum çıldırıcammmm
bende bebğim bendeeeeeee regldenmidir nedir anlamadımm
Tebrik ederim 3. Olmuşuz çok sevindirik oldummm:122:
evet bendeeeee maşalalh bizeeeee inşalalh bu haftada dereceye gireriz
benim iştahım çok açıldı ya adetımde 5 gün gecıktı hep yemek ıstıyorum önüne geçemiyorum nabıcam ben yaaaa
sendemiii hayırlısı olsun canımm hafif şeyler atıştırmaya bak yada bol yeşilçayyy iç
tebrik ederim canımmm
ipocummm sen nerelerdesin kız konser sevdasına unuttun biziiii gez toz bakalaımm foçamııı ben oraya hasta olmuştum gitttiğimde süper bir yer inşalalh tekrar gitmek nasip olur aklımda oaraya yerleşmek bile var düşün artık ne kadar beyendiğimii
ıyı aksamlar hanımlar bugun Allah ıma cok sukur cok ıyım dısardaydım yenı geldım aynı kılodayım fark yok
ama yarın dısarda spora baslıyorum ınsallah faydasını gorcem
iyileşmene sevindim tuğbacımm çok geçmiş olsun canım
ben çok yoğunum bu hafta ondan pek gelemiyorummm
haticemmm ne oluyor bize ya herkes bende dahil olmak üzre bir yemek isteği tartıda artılar anlamadımmm
oyyy oyyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım benim çocuk bu dicem ama içim acıdı allh birdaha yaşatmasın
eşim kayseriye tayin istemişti canım. onun dilekçesi. bize kayseri yolları daha bir açıldı
aaaa hasyırlısı olsun canım benimmm

merhabalar kızlar resim kursuna başladım haftada 3 gün arkadaşınız ressam olcak
kara kalemimin çok güzel oldugunu söylüyordu arkadaşlarım eşiminde ısrarıyla kursa başladım bakalım hayırlısı siz neler yaptınız bakalım

selam millet ben geldiim. bugün yeni bir gün başladı. nasılsınız ben süperim doğrusu. sadece 2-3 gündür belim ağrıyor. özelliklede sol tarafım. dün annem ısıtıcı krem sürdüde rahat bir uyku uyudum.
bakalım neler yapmışınız?

yok ya okadar cici sayılmam çok şişmanım ben yaaaaa
kız fıstık gibisin tombul civcivimmi diyo kocacığın sana
süper menü. ben zaten oralardan geldim canım. hemen hemen doğma büyüme kayseriliyim.
1 saat hareket yaptım evde yürüyüşe çıkamadım yazarsın canım
maşallah canım onu yapamayanlarda var.
valla şimdi nasıl bir ortama gitcen bilmiyorumki? etek ceket düşün eteğine ve ceketine işleme yaptır. yada elbise yaptır. yada tek etek al. üstüne taşlı buluzlerden al.
oğluşun nesi var canım
hatice geçmiş olsun canım çocuklar düşe kalka büyüüyecekler benim oğlumda çok düştü...şükür allah onları koruyo
sen işemi başladın kız
öyle canım valla. cuma günü başladım işe.
ayy bu aralar mezun veremedik ama hiç değilse birini gönderelim gebiş mebiş artık ne yapalım yiğen geliyor bize
malesef böyle oluyor canım. dediğin parada 3-5 kuruş değil. insanlar ev geçindiriyor o paraya. hayırlısı olsun.
altınbaşak nerde? :44:
valla biz aynı gibi sen ne yaptın. yediğin içtiğin senin olsun oynadınmı naptın. hala giydiğin elbiseyi göremedik bu arada
dere otu sanırım troid hormonlarının tedavisinde çok faydalıymış.

menüm
1 bardak su
sabah 3 dl kp ekmegi 10 zeytin peynir
ögle 1 portakal 1 elma 1 dl peynir
akşam pırasa yemegi yogurt
3 lt su 4 kupa yeşil çay
o nasıl bir öğlen olmuş şeker yüklemesi yapmışın resmen.
valla lcw nin bedenleri ne derece doğru bilmiyorum ama kilo vermedim onu biliyorum.
valla bu gidişata bir dur demek gerekiyor. yaz geldi artık güneş yüzünü gösteriyor ve artık kalın kabanları çıkarıp incecik yazlıkları giyme vakti geldi.

vayyyyyyyy

yok canım asla aldırmam ben hiçbir korunma yöntemini kullanamıyorum birçok şeye alerjim var o yüzden eşim korunuyor ben ona hep diyorum sen bilirsin 10 tanede olsa ben dogururum rabbim çocuk aldırmayı nasip etmesin tabiki onun kılını bile yapamayız rabbim bana layık gördüyse ben dogururum
ama istemiyorum yinede hayırlısı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sonunda evimdeyim dün öğlen geldik taa bu saate kadar uyudum nerdeyse
hoşgeldin canım ne iyi yaptın valla

yok daha test yapmadım dün yapıcam dedim ama cesaret edemedim bakalım :18:dedigin gibi mevsimseldir inşallah
yok canım ne detoksu evde kimse pırasa yemiyor ben anca 3 günde bitiririm diye dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…