AMİİİİİNNNNEki Görüntüle 376264
amin :26::26::26:
hipertiriodi insanı zayıflatıyor diye biliyordum.öle diilmi?gunaydın hanımlar bugun saat 12 de kalktım oglum saolsun uyandırmadı oburude annnenede bıraz sonra yavrumla dısarıya cıkcaz
bu arada benım hipertıroıd yenıden cıktı ortaya ılac tedavısıne baslıcam
Ay ben o proğramın fragmanını seyrettim.ne zaman yayınlanıyo.hiç denk gelmedim.yeni bir hayat diye bir yarışma başlamış, izlediniz mi hiç kızlar.
çok kilolu insanlar nasılda kendilerini suçluyorlar ağlıyorlar falan,
kendimi bu hale nasıl getirdim diye
ben izliyorum, onu izlemek de biraz motive edici oluyor bana..
eşimde tam tersi etki yapıyor "ben bunların yanında dal gibiyim" diyor.
evet ama kalın dal diyorum bende:)
kızlar hala hastalanmadım midemde bulanmaya başladı kafayı yicem evin içinde bagıra bagıra şarkı söylüyorum eşim duymuş hanım hayırdır sanaççımı olacan diyor bende yok hamile oldum galiba dedim adamın gözleri yuvasından fırladı
AMİİİİİNNNN
hipertiriodi insanı zayıflatıyor diye biliyordum.öle diilmi?
çokk teşekkür ederim.aminnn hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşbitane hayırlı kısmetim var zaten bakalım vuslata daha var ama
yemeğimi okulda yiyiorum o yüzdn maalesef seçme şansım yok
valla şaştım canım çok korkuyorum rabbim hayırlısını versin :18::18::18::18::18::18: büyükte konuşmak istemiyorumHaadiiiii.Nolcak şimdi.
Bu günki menüm
sabah kk peynir ,3 tane yeşil zeytin,2 dilim ekmek
arada yok
öğle mercimek çorbası,bezelye yemeği
arada halk ekmeğin cevizli ekmeğinin yarısı
akşam kabak yemeği,yoğurt
arada 4-5 tane kayısı,4-5 tane kuru üzüm,azcık yulaf
2 lt su,5i 1 yerde çay
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Neler yaptınız ben yokken? Yazdıklarınızı okicam şimdi ama ayrıntılı cvp yazabileceğimi sanmıyorum. Çok yazmışsınız maşş. Kiloma gelince kilo almadan gelmeyi başardım. Ama bu haftaki hedefim 69.0 olmaktı. Galiba onu yapamicam. Bir regl oldum ki sormayın gitsin. Neyse, yapamicam gibi ama yine de denemeye devam tabii ki.
Geçmiş olsun canım.inşallah bişey çıkmaz.oyle canım ama bendekı belırtılerı
sınır carpıntı ve huzursuzluk bıde nefes darlıgı yarın kan vermeye gıtcem dua edın bısey cıkmasın kızlar...
hayırlısı olsun canım
ayy ne güzel banada birisi yemek yapsa yada hergün biryerde yesem çok güzel olurduaşçıya önceden sipariş verirmişsin ben salata istiyorum diyeee
valla şaştım canım çok korkuyorum rabbim hayırlısını versin :18::18::18::18::18::18: büyükte konuşmak istemiyorum
yarın tahlil yapıcam 5 gün geçmiş olacak
hoşgeldin canım özlettin kendini
denemeye deger tabiki bende buhafta cozuttum ama bugün toparladım zararın neresinden dönersek kar
geçmiş olsun canım. neyi var oğlunun. internetten modellere bak canım. güzel bir fikir olur.giremeiyebilirim
oğlanın kontrolü var sabah hastaneye öğleden sonrada çarşıya gitçem
elbise diktircem kumaş almam lazım
düğün yaklaştı kızlar ne öneririsiniz ne diktireyimnasışl bişi diktireyim
hayırlısı olsun canımkızlar hala hastalanmadım midemde bulanmaya başladı kafayı yicem evin içinde bagıra bagıra şarkı söylüyorum eşim duymuş hanım hayırdır sanaççımı olacan diyor bende yok hamile oldum galiba dedim adamın gözleri yuvasından fırladı
anlayışsız bir idare ile çalışmak insanı çok yıpratıyor canım. birde bu şekilde adaletsiz bir durum daha da sinir bozucu oluyor. gerçekten okul ortamı çok önemli.Allah kolaylık varsincanım ben öğleden sonra çalışıyorum 12 den 18.30 a kadar okuldayım ondan görememiştirsin evdeyken çogu zaman internet açık kalıyor ben başında duramıyorum
oooffff çalışıyorum ama ekdersimi alamayıyorum depremden doalyı van da 7 saat günlük der yapıyoruz ama anasınıfına mecburi değil diye 7. saatin ekdersini vermiyorlarama öğrenciler taşımalı geliyor diye mecburi derse devam ediyoruz günlük 1 saat aylık 20-24 saat arası okul sonuna kadar yaklaşık 85 saat bedeva okuldayız toplamında 700-800 liralık eksik para alacağız ama neden diye soruyoruz ooooo idareden bir sürü hakaret laf bağırma ne gereği varsa mantıga uyan bir açıklama yap yokkkk bir aydır sormaktan bıktık ama cevap veremediler en sonunda bir ton laf yedik 4 anasınıfçı olarak......işin geçeği ben öğrencilerimle sadece der saati oalrak ders dışıda çok zaman harcayıp ilgileniyorum bir saat durmusum okulda hiç bana yük olmaz ama ben bunu gönüllü yapmalıyım enayi yerine konularak yaptırılmak zoruma gidiyor
hmm hakkınızda hayırlısı olsun canım. mutlu günler geçirin inşallah ömür boyuçokk teşekkür ederim.aminnn hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşbitane hayırlı kısmetim var zaten bakalım vuslata daha var ama
yemeğimi okulda yiyiorum o yüzdn maalesef seçme şansım yok
oyle canım ama bendekı belırtılerı
sınır carpıntı ve huzursuzluk bıde nefes darlıgı yarın kan vermeye gıtcem dua edın bısey cıkmasın kızlar...
verirsin canım bu kadar karamsar olma ayakkabılarını güle güle kullan derim şimdidennnkızlar malum geçen hafta sıfır fark vardı bende. bu hafta kendime cezalıyım yani. hedefime ulaşırsam kendime yürüyüş ayakkabısı hediye edicem. ama yine vermeden hafta geçerse henüz bi ceza düşünmedim. öneriniz varmı
mervemm canımmm bende artılardayım bu hafta bitsin istiyorum artık sürekli bişiler yiyorumm yaarkadaslar cok moralım bozuk bugun tartı 70.9 göstedı yaaaaa
hadii hayırlısı olsun canım inşallh mevsimsel bişidirmerhaba kızlar nasılsınız bakalım burada hava kapalı benimde çok canım sıkkın 3 gündür regl olmuyorum 4. gelecek diye çok korkuyorum çıldırıcam :18::18::18::18::18:
3 günde nevar diyebilirsiniz ama benim hep 4 gün erken olurdu bunuda hesaplarsam 7 gün yapıyorr
haticem hoşgeldin nasılsın işler nasıl gidiyor alıştınmı kızz ohh süper yapmışsın belli çok iyi gelmiş sanaselam fıstıklar nasılsınız ben kötüyüm bu aralar diyet dibine vurdu. onun dışında iyiyim yeni bir ortam yeni bir hayat. uzurluyum. haftasonunuda hep sahilde geçirdim. cumartesi dragosa pazar günüde darıcaya gittim harika geçti. özelliklede oğluşa annemler bakınca yaşayamadığım sevgililik ve nişanlılık günlerimi yaşamış gibi oldum.
sizler nasılsınız takımı çok boşlamışınız. ara sıra takımı ontrole geliyorlar geldiklerinde böyle boş olursa buralar kapanır bu takım söyleyim size
ayrıca hani birlik ve motivasyon içindi. hadi bakalım tam gaz motivasyon. ipocum sana yazdıracak bir sporum yok. ama kendi içimde epey enerji harcadığımı düşünüyorum.
44 bedeb kadar düştün yani balım maşallahbu arada dün bir avm ye gittim. işe başladığım için en azından 1 tane kumaş pantolon alayım dedim. önce lc ye gittim. 48 beden olur diye elime aldım ve kabinde hiç biri bana olmadı. olmadı dediysem hepsi torba gibi oldu.
sonra rodi ye gittim. orda 44 ve 42 beden pantolon giydim. ama düşük bel olduğu için almadım.
sonra tekrar lc ye gittik eşimle. 44 beden pantolon aldım. paçası yapılsın diye bıraktım. bugün gidip alıcam
bende bebğim bendeeeeeee regldenmidir nedir anlamadımmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok fenayım
bugün deli gibi yemek yedim yürüyüşte yapmadım acayip derecede muti vasyonum düştü sürekli yemek düşünüyorum çıldırıcammmm
evet bendeeeee maşalalh bizeeeeeTebrik ederim 3. Olmuşuz çok sevindirik oldummm:122:
sendemiii hayırlısı olsun canımm hafif şeyler atıştırmaya bak yada bol yeşilçayyy içbenim iştahım çok açıldı ya adetımde 5 gün gecıktı hep yemek ıstıyorum önüne geçemiyorum nabıcam ben yaaaa
tebrik ederim canımmmteşekkür ederim canım artık çaylarla falan kurtarmaya çalışcam:)
ben bugün çokkkkkk mutlyuyum çünküüüüüü cuma günkü kilom:81.2
pazartesi kilom:80.5 :119: :119:
ve bugünkü menüm:
sabah:1 kase nesfit
öğle:2 yk etli patates yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase çorba
ara:1 avuç çıtır leblebi
ipocummm sen nerelerdesin kız konser sevdasına unuttun biziiii gez toz bakalaımm foçamııı ben oraya hasta olmuştum gitttiğimde süper bir yer inşalalh tekrar gitmek nasip olur aklımda oaraya yerleşmek bile var düşün artık ne kadar beyendiğimiikızlaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz çok özledim sizi hiç vaktim olmadı gelemedimnapıosunuz nasılsınızzzzzz??
ben eve dönmedim daha kısmetse yarın dönüces şuanda foçadayız harika bir yermiş ya aşık oldum...
diyette tabi yapamadım kaç kilo aldım bilmiorumda bakalım yarın anlıycaz hanyayı konyayı
çok öpüorum sizii uğramaya çalışıcam
bu arada gördüğüm kadarıyla 3. olmuşuzzz hepimizi tebrik ediorum
iyileşmene sevindim tuğbacımm çok geçmiş olsun canımıyı aksamlar hanımlar bugun Allah ıma cok sukur cok ıyım dısardaydım yenı geldım aynı kılodayım fark yok
ama yarın dısarda spora baslıyorum ınsallah faydasını gorcem
ben çok yoğunum bu hafta ondan pek gelemiyorummmiki üç gündür hiç muhabbet yok sayfada heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy nereye kayboldunuz
eğerrrrrrr sporda yürüyüşte gezmelerde tozmalarda eğlenmelerde iseniz gelmeyin geeeeeeeeeeeeeççççççççççç gelin
ama yada sporaa boşlayıp yemekleri kaçırdıgınız için gelmiyorsanız boşverin yine gelin
""....gel ne oluran ol yine gel.....""
haticemmm ne oluyor bize ya herkes bende dahil olmak üzre bir yemek isteği tartıda artılar anlamadımmmgünaydıııııııııııııııııın ben geldim ve sizleri çok özledim şimdi cevaplara bakınıp geleyim hemen.
bu arada kilom baya bi geziniyor. bahar değişimi ortam değişimi falan filan büssürü bişi.
bugün 87.4 oldum. cumaya ne olcak görcez. of çok sıkıldım aynı kalmaktan sporda yapamıyorum.
oyyy oyyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım benim çocuk bu dicem ama içim acıdı allh birdaha yaşatmasındün değişik bir gün oldu benim için.
sabah 5.30 kalkıp eşimi gönderdim. sonra ben hazırlandım işe geldim.
akşam 5.30 da işten çıktım eve gittim birazcık iş akşam yemeği derken saat 8 oldu.
lcw den aldığım pantolonun paçası yapılcaktı gittik onu aldık.
kütahyadan kardeşim geldi 1 haftalığına terminalden onu aldık(bu arada babam sapakları kaçırdığı için 2 defa kaybolduk)
*dün kayseriden telefon geldi. eşimin verdiği dilekçe onaylanmış. birkaçgün içinde cevap yazısı çıkarmış sanırım. sevinsemmi üzülsemmi emin olamadım oy oyy...
akşam 11i geçerek kendimi yatağa attım. oğlanında benle yatası tuttu. birkaçkez yanıma aldım sonra tekrar yatağına koydum. sonra yine ağlamış sanırım.
bende yanıma almışım ve birlikte uyumuşuz. gece 3 gibi küt diye bir ses geldi.
oğlan yataktan düşmüş yavrum nasıl ağladı nasıl kötü oldum.
1 saat kadar oyaladım çocuğu. önce oyun oynamak istedi sonra uykusu geldi. kafayı yatırıyor sağa sola bende biraz gözlemleyim diye uyutmadım.
ah ben ah bu 3 yada 4. düşüşü yavrumun. sabahleyinde elimle yokladım dokunmalarıma tepki verecekmi diye. çok şükür tepki verdi. mamasını verdim çıktım işe geldim.
aaaa hasyırlısı olsun canım benimmmeşim kayseriye tayin istemişti canım. onun dilekçesi. bize kayseri yolları daha bir açıldı
iyi olmana sevindim canım bende iyyim çok şükür çok yoğunum bu hafta
hımm ellerine sağlık canımm afiyet olsun neden 3 gün yiyosun detoks gibi bişimi kidünki felaket menünün ardından bugün kendime süper bir yemek yaptım
kendim uydurdum ama güzel kokular geliyor mutfaktan
pırasa 1 avuç nohut 1biraz kırmızı et
1 kaşık zeytin yag
1 kaşık salça
1 yk pul biber biraz kimyon tuz3 gün bunu yicem kilo almadan haftayı kurtarmak istiyorum
hadi geçmiş olsun canım inşallah önemli değildir ilaçını bırakmışmıydın ki sengunaydın hanımlar bugun saat 12 de kalktım oglum saolsun uyandırmadı oburude annnenede bıraz sonra yavrumla dısarıya cıkcaz
bu arada benım hipertıroıd yenıden cıktı ortaya ılac tedavısıne baslıcam
o dagüzel fikirmiş ama ne kadar erken yatabilirim bilmem ben genelde yeşilçay içerimmmgazetede okudum, Ceyda Düvenci gece yemek yeme isteği geldiği için erkenden yatıyormuş,
aklıma bizim ipo geldi :) geçmişte O da öyle yaptığını söylemişti.
ben de kendimle cebelleşiyorum ama çok zor
bir yerden sonra patlıyacam.
ne yapmak lazım ya :18:
geçmiş olsun fatoşum nasıl oğluşunnn güzel geçmiştir inşallah kontrolunüzgiremeiyebilirim
kızlar hala hastalanmadım midemde bulanmaya başladı kafayı yicem evin içinde bagıra bagıra şarkı söylüyorum eşim duymuş hanım hayırdır sanaççımı olacan diyor bende yok hamile oldum galiba dedim adamın gözleri yuvasından fırladıhadi bakalım hayırlsısını olsun canım test yapsana canımmm bende merak ettim şimdii
normalde evet ama herkeste aynı şey olmuyor bazen zubusumAMİİİİİNNNN
hipertiriodi insanı zayıflatıyor diye biliyordum.öle diilmi?
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Neler yaptınız ben yokken? Yazdıklarınızı okicam şimdi ama ayrıntılı cvp yazabileceğimi sanmıyorum. Çok yazmışsınız maşş. Kiloma gelince kilo almadan gelmeyi başardım. Ama bu haftaki hedefim 69.0 olmaktı. Galiba onu yapamicam. Bir regl oldum ki sormayın gitsin. Neyse, yapamicam gibi ama yine de denemeye devam tabii ki.
ecz canım nasılsın nerdeydin sen ya benim gözümden kaçmış tebrik ederim seni sabit kalmış kilon
kız fıstık gibisin tombul civcivimmi diyo kocacığın sanayok ya okadar cici sayılmam çok şişmanım ben yaaaaa
herkeslere selamlarrrr
ohh ne güzel herkesin çocuğu var yuvası var ben daha okulu bitircemde evlencemde bi arada çocuk yapıcamkendimi evde kalmış hissettim şuan
kaptanım hayırlısı olsun ya demek bu taraflara gelceksiniz.kayseri güzel bi şehir ama
bugünkü menüm:
sabah:2 kk peynirr 2 dilim çavdar ekmeği salatalık 4 adet zeytin
öğle:1 adet küçük tavuk baget
1 tabak makarna
yarım kase mercimek çorbası
ara:1 avuç leblebi birkaç tane ceviz
akşam:1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
maşallah canım onu yapamayanlarda var.1 saat hareket yaptım evde yürüyüşe çıkamadım yazarsın canım
valla şimdi nasıl bir ortama gitcen bilmiyorumki? etek ceket düşün eteğine ve ceketine işleme yaptır. yada elbise yaptır. yada tek etek al. üstüne taşlı buluzlerden al.giremeiyebilirim
öyle canım valla. cuma günü başladım işe.hatice geçmiş olsun canım çocuklar düşe kalka büyüüyecekler benim oğlumda çok düştü...şükür allah onları koruyo
sen işemi başladın kız
ayy bu aralar mezun veremedik ama hiç değilse birini gönderelim gebiş mebiş artık ne yapalımkızlar hala hastalanmadım midemde bulanmaya başladı kafayı yicem evin içinde bagıra bagıra şarkı söylüyorum eşim duymuş hanım hayırdır sanaççımı olacan diyor bende yok hamile oldum galiba dedim adamın gözleri yuvasından fırladı
malesef böyle oluyor canım. dediğin parada 3-5 kuruş değil. insanlar ev geçindiriyor o paraya. hayırlısı olsun.canım ben öğleden sonra çalışıyorum 12 den 18.30 a kadar okuldayım ondan görememiştirsin evdeyken çogu zaman internet açık kalıyor ben başında duramıyorum
oooffff çalışıyorum ama ekdersimi alamayıyorum depremden doalyı van da 7 saat günlük der yapıyoruz ama anasınıfına mecburi değil diye 7. saatin ekdersini vermiyorlarama öğrenciler taşımalı geliyor diye mecburi derse devam ediyoruz günlük 1 saat aylık 20-24 saat arası okul sonuna kadar yaklaşık 85 saat bedeva okuldayız toplamında 700-800 liralık eksik para alacağız ama neden diye soruyoruz ooooo idareden bir sürü hakaret laf bağırma ne gereği varsa mantıga uyan bir açıklama yap yokkkk bir aydır sormaktan bıktık ama cevap veremediler en sonunda bir ton laf yedik 4 anasınıfçı olarak......işin geçeği ben öğrencilerimle sadece der saati oalrak ders dışıda çok zaman harcayıp ilgileniyorum bir saat durmusum okulda hiç bana yük olmaz ama ben bunu gönüllü yapmalıyım enayi yerine konularak yaptırılmak zoruma gidiyor
altınbaşak nerde? :44:Bu günki menüm
sabah kk peynir ,3 tane yeşil zeytin,2 dilim ekmek
arada yok
öğle mercimek çorbası,bezelye yemeği
arada halk ekmeğin cevizli ekmeğinin yarısı
akşam kabak yemeği,yoğurt
arada 4-5 tane kayısı,4-5 tane kuru üzüm,azcık yulaf
2 lt su,5i 1 yerde çay
valla biz aynı gibi sen ne yaptın. yediğin içtiğin senin olsun oynadınmı naptın. hala giydiğin elbiseyi göremedik bu aradaSlm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Neler yaptınız ben yokken? Yazdıklarınızı okicam şimdi ama ayrıntılı cvp yazabileceğimi sanmıyorum. Çok yazmışsınız maşş. Kiloma gelince kilo almadan gelmeyi başardım. Ama bu haftaki hedefim 69.0 olmaktı. Galiba onu yapamicam. Bir regl oldum ki sormayın gitsin. Neyse, yapamicam gibi ama yine de denemeye devam tabii ki.
dere otu sanırım troid hormonlarının tedavisinde çok faydalıymış.oyle canım ama bendekı belırtılerı
o nasıl bir öğlen olmuş şeker yüklemesi yapmışın resmen.menüm
1 bardak su
sabah 3 dl kp ekmegi 10 zeytin peynir
ögle 1 portakal 1 elma 1 dl peynir
akşam pırasa yemegi yogurt
3 lt su 4 kupa yeşil çay
valla lcw nin bedenleri ne derece doğru bilmiyorum ama kilo vermedim onu biliyorum.haticem hoşgeldin nasılsın işler nasıl gidiyor alıştınmı kızz ohh süper yapmışsın belli çok iyi gelmiş sana
44 bedeb kadar düştün yani balım maşallahdaha nice 42 40 38 lere güle güle kullan iyi günlere
haticemmm ne oluyor bize ya herkes bende dahil olmak üzre bir yemek isteği tartıda artılar anlamadımmm
oyyy oyyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım benim çocuk bu dicem ama içim acıdı allh birdaha yaşatmasın
merhabalar kızlar resim kursuna başladım haftada 3 gün arkadaşınız ressam olcak
kara kalemimin çok güzel oldugunu söylüyordu arkadaşlarım eşiminde ısrarıyla kursa başladım bakalım hayırlısı siz neler yaptınız bakalım
yok canım asla aldırmam ben hiçbir korunma yöntemini kullanamıyorum birçok şeye alerjim var o yüzden eşim korunuyor ben ona hep diyorum sen bilirsin 10 tanede olsa ben dogururum rabbim çocuk aldırmayı nasip etmesin tabiki onun kılını bile yapamayız rabbim bana layık gördüyse ben dogururumGeçmiş olsun canım.inşallah bişey çıkmaz
Hayırlısı olsun.Eğer hamileysen sakın aldırmayı düşünme oldumu.Allah herşeyin hayırlısını versin.ilerde hangi çocuğumuzun bize daha yakın olacağını rabbim bilir.Bence her insan dünyaya bir misyon yüklü geliyor.İstemiyorsan inşallah yoktur.Aldırmak falan zorunda kalma.
hoşgeldin canım ne iyi yaptın vallakızlarrrrrrrrrrrrrrrrsonunda evimdeyim dün öğlen geldik taa bu saate kadar uyudum nerdeyse
yok daha test yapmadım dün yapıcam dedim ama cesaret edemedim bakalım :18:dedigin gibi mevsimseldir inşallah
yok canım ne detoksu evde kimse pırasa yemiyor ben anca 3 günde bitiririm diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?