Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlarr.
günadyın bengücümmmm geç oldu biraz ama
ipocum hoşgeldin uyku böcüğü seni çok mu yoruldun kızzzzz
tekrar söylüyorum eski foça harika bir yer fırsatınız olursa mutlaka gidin derim ben
biz bi yaz tatilinde gittik eşimle aşık olduk resmen hatta işi bulduk evi bulduk
yerleşmemize ramak kalmıştı ki ailerimiz devreye girince suya düştü herşey ama hala içimizde var ilk fırsatta yerleşmeyi düşünüyoruz kısmet bakalım ne zaman olucak
ooo süer hayırlı olsun canım bizimlede paylaşırmısın çizimleirni merak ettim
geçmiş olsun haticem maşallah keyifler yerinde anne eli değince başka oluyor değilmiii hemencik iyileşmişsin
haklısın markaların bedenleri arasında çok fark oluyor kilo veremesen bile sıkılaşmış olabilirsin canım vücut değişiyor sonuçta
aynen katılıyorum sana durmamız lazım ben bu hafta cozuttum valla ne yalan sölimmm regl bi yandan stres sıkıntı bir yandan haftaya çok sıkı başlamam lazım ve aynı şeklilde devam etmem tabiki tekrar şu detoksu yapıcam haftaya
anissa öncelikle bebişin hakkındaki düşünceleri ni çok tebrik ediyorum bende inanılmaz karşıyım bu caniliğe
bu konuda fazlaca hassayetim var artık çocukalrı çok sevdiğim içinmi yoksam annelik iç güdülerimin yoğunluğundanmı bilemem
rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu varsin
rabbim banada en hayılrlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 2-3 tane hemde aminnnnnn

süpermişşşşşş bayıldım köktem çözüm

bende menümü yazayım şuracıkta:
sabah 1 salatalık birde kantinden alınmış kaşarlı tost(sabah işe geç kaldım ağzım kokmasın diye salatalık yedim. kaşarlı tostun içinde kaşar görmedim desem)
ara: 8 fındık
öğlen 2-3 kaşık pilav, 4-6 kaşık kurufasulye,(suyunu süzdüm) 1 kase çorba, 1 bardak ayran
ara 1 paket altınbaşak

akşam menüsünü bilmiyorum.
1 lt su, 1 kupa tarçınlı çay birkaç bardak siyah çay. yanımda 1.5lt su var eve gidene kadar bitirmem gerek.

sizi unutmadım hiç asla unutmam

sadece hiç vaktim olmadı foçada hayatımda belki hiç eğlenemeyeceğim kadar eğlendim o kadar yani...orda bir arkdş bile edindim kendime kaldığımız otelde...şimdiden onu bile özledim tekrar gitmek için can atıyorum

inan ki bizde taşınmaya çok yaklaştık...nasıl bir yer orası öyle ya sanırım hatta eminim ki büyülü...o kadar dinlendirici ve huzur veren bir yer olamaz yaa mümkün değil

en kısa zamanda tekrar gitmeliyim resmen bağımlılık yaptı...

Ay ben o proğramın fragmanını seyrettim.ne zaman yayınlanıyo.hiç denk gelmedim.

bu hafta başladı,hafta içi her akşam 19.30 ve gece 23.00 gibi yarım saatlik günün kısa özetini veriyorlar.
hafta sonu eleme falan olucak galiba,keşke kimse elenmese bayanların hepsi zayıflasın isterim
yüzleri falan çok güzel gerçekten ama bedenleri michelin lastik adam gibi malesef,özellikle fulya'ya bayılıyom

kızlar benim 4.sınıfa giden kızım son aylarda birazcık hızlı kilo aldı sanki,
gerçi normal sınırlar içinde ve sporada başladı ama
ne bileyim biraz vicdan sızısı duyuyorum nedense,ben biraz fast food seven bir anne oldum hep,
onlara da aşılamış olabilirim.artık sulu yemek sebze meyve yiyoruz ama
inşallah kızıma bir kötülüğüm dokunmamıştır :26:

afiywt olsun haticemmmmmenü güzelmiş
heeee ona göre unutursan ne olur biliyon yani nerde kaldınız canım otelmi pansiyonmu inan bende can atıyorumm

bizim kaldığımı zyerinin sahibi buraya gelen birdaha unutamaz ayakları gitmek istemez demişti ben de gülmüştüm bana dediki gül gül sen ben seni giderken görücem ve gidiceğimiz gün nerdeyse ağlıcaktım ya tatil bitmesin gitmeyelim diye moralmen sıfırdım eve gelkene kadar

ay başladımı bende merak ediyordum nezaman diye çok zor bi durum ya inşalalh hepsi incecik olur aa elemedemi olucak
eleme falan olmaz diye düşünmüştüm ben

canım üzülme ya o yaşlardaki çocukalrım tam gelişme çağı geçiş dönmeleri kilo almaları normal tatlım
sen elinden geleni zaten şuan yapıyosun zararlıları kesip sebze meyve tarzı beslendikten sonra bişi olmaz ama normal diye düşünüyorum kendini suçlu hissetme şimdi herkes fast food takılıyor canım zararın nersinden dönsek kardır

tavuklar hormonla büyütüldüğü için çok tavuk tüketen kız çocukları erken ergenliğe giriyormuş diye duymuştum
bir ara da ona takmıştım, annelik işte bazen çok pipirikli oluyosun

tatlım unutmam mümkün değil biz bir ekipten öte bir aileyiz...

kaldığımız yer deniz kıyısında bir oteldi 19 odası vardı sanırım adıda athena otel sahibi o kadar şeker bir insan kii sana söylenen şeylerin aynısını bizede söyledi karataşa bastınız mı aklınız burda kalır dedi hatta gel taşınalım orayaa sporda yaparız beraber

resim eklemeyi hiç bilmiyorum pc özürlüyüm ama büyük ogluma biraz yalvarayım belki ekler
bende çocuk aldıranlara kızarım hep benim ablam 5 ciyi dogurdu çocukları çok küçük oldugu halde bizde aldırmak diye bişiyoktur rabbim kimseye nasip etmesin o caniligi

idare eder herhhalde benim menümün yanında seninki çok güzel

benim oglumda 4. sınıftan sonra aşırı derecede kilo almaya başladı şimdi 7 ye gidiyor bu sene durdu artık almıyor boyu uzamaya başladı fesfot yemedikçe korkma ben asla yedirmiyorum kendimde yiyemem zaten hiç sevmem fanta kola içirme ben asla eve sokmuyorum bunları yaptınmı tamam korkacak bişi yok büyüme çagındalar normal

iyi akşamlar kızlar bugün eşimi zorla annesine götürdüm küsler ailecek birbirlerine zorla götürdüm ama iyide oldu birbirlerini çok özlemişler babasını göremedi ama oda olur inşallah

menüm
sabah sirkeli su
kahvaltı yarım kepekli simit
ara kalan simidin yarısı 10 zeytin
akşama bişi yemicem kayın validamde 2 kurabiye 2 poaça yedim yemesem olmazdı uzun zamandır gitmedigimiz için yanlış anlardı hala yeye diye tutturdu ama yemedim :44:
3 lt su 4 kupa yeşilçay 1 türk kahvesi

iyi akşamlar kızlar bugün eşimi zorla annesine götürdüm küsler ailecek birbirlerine zorla götürdüm ama iyide oldu birbirlerini çok özlemişler babasını göremedi ama oda olur inşallah

cnm ne kadar yapıcı bir hareket seni takdir ediyorum ölümlü dünyada hiç küslük olmamalı ve yıkıcı değil yapıcı olmak lazım

tavuklar hormonla büyütüldüğü için çok tavuk tüketen kız çocukları erken ergenliğe giriyormuş diye duymuştum
bir ara da ona takmıştım, annelik işte bazen çok pipirikli oluyosun
sende haklısın canım annelikkk sonuçta en kıymetlinizzzzz
ben orayı biliyorum bizde orda kalıcaktık ama tavsiye üzerine biraz daha ilerde bir pansiyonda kalmıştık çok güzeldi herşey
biz o taşa bastık galiba ipocum beni adım atmadığım yer kalmamışrı o sahilde
ayyy süper olur ipocum sabah çıkar yürüyüşümüzü yaparız denize sıfır ohh mis ay keşke taşınsakkk
tmam canım olsun önemli edğil sadece merak etmiştim maşallah ablana ya allah bağışlasınn bende istiyommmmmmmm
amin canım amin

çok güzel bir davranış tebrik ederim seni

karataşa basanlarlada tanıştık biz orda o kadar çok insan var ki 1 gece tatile diye gelip oraya taşınan ...işte bu bahsettiğim hani arkdş edindiğim kişi bizi öyle diyipte foçaya taşınanlarlada tanıştırdı o kadar ilginç yani herkes gelip oraya aşık olmuş bizde o kervana katıldık keşke taşınsak ya o kadar içten istiyorum ki ordakiler alışverişe bile bisikletle gidiyo yaa offfffffff

Kızlar şu an starda yeni bir hayat var. Dün ne zaman yayınlandığını soranlarınız olmuştu sanki. Haftaiçi hergün 19.30 da olması lazım. :112:

Slm kızlar iyi dilekleriniz için saolun oğluşum ameliyat olmuşt,u böbrek giriş kanalından onun kontrolleri vardı iyi geçti şükür

çok yoruldum akşam 5e kadar hiç durmadım 1 saatten fazladır ama ipo sen bana 1 saat hareket yaz canım

çok dengesiz yedim bugün dışard aolunca
saba simit çay
öğlen 1 dilim börek çay
akşam yumurtalı ıspanak
çok dengesiz oldu ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…