günadyın bengücümmmm geç oldu biraz amagünaydın kızlarr.
ipocum hoşgeldin uyku böcüğü seni çok mu yoruldun kızzzzzkızlarrrrrrrrrrrrrrrrsonunda evimdeyim dün öğlen geldik taa bu saate kadar uyudum nerdeyse
ya kızlar aklım eski foçada kaldı bu kadar harika bir yer olamaz heralde o havası suyu denizi sahili restoranları inanın ömrüm uzadı yaa...emekli yeri gibi ama vallahi ben bayıldım...şimdi annemleri ikna etmeye çalışıyorum tek başıma oraya gidiyim 1 ay kaliim kamp gibi diye hem orda bisiklette kiralanıyo böyle harika bişi herkes bisikletli falan offff
sizler nasılsınızzz...
bu arada geçen haftanın ve bu haftanın spor tablosunu yayınlayamıycam çnkü hiç takip edip not edemedim artık bu haftadan itibaren devam inşallah...lütfen mazur görün gerçekten üzgünüm
tekrar söylüyorum eski foça harika bir yer fırsatınız olursa mutlaka gidin derim ben
biz bi yaz tatilinde gittik eşimle aşık olduk resmen hatta işi bulduk evi bulduk
yerleşmemize ramak kalmıştı ki ailerimiz devreye girince suya düştü herşey ama hala içimizde var ilk fırsatta yerleşmeyi düşünüyoruz kısmet bakalım ne zaman olucak
ooo süer hayırlı olsun canım bizimlede paylaşırmısın çizimleirni merak ettimmerhabalar kızlar resim kursuna başladım haftada 3 gün arkadaşınız ressam olcak
kara kalemimin çok güzel oldugunu söylüyordu arkadaşlarım eşiminde ısrarıyla kursa başladım bakalım hayırlısı siz neler yaptınız bakalım
geçmiş olsun haticem maşallah keyifler yerinde anne eli değince başka oluyor değilmiii hemencik iyileşmişsinselam millet ben geldiim. bugün yeni bir gün başladı. nasılsınız ben süperim doğrusu. sadece 2-3 gündür belim ağrıyor. özelliklede sol tarafım. dün annem ısıtıcı krem sürdüde rahat bir uyku uyudum.
bakalım neler yapmışınız?
haklısın markaların bedenleri arasında çok fark oluyor kilo veremesen bile sıkılaşmış olabilirsin canım vücut değişiyor sonuçtakız fıstık gibisin tombul civcivimmi diyo kocacığın sana
süper menü. ben zaten oralardan geldim canım. hemen hemen doğma büyüme kayseriliyim.
maşallah canım onu yapamayanlarda var.
valla şimdi nasıl bir ortama gitcen bilmiyorumki? etek ceket düşün eteğine ve ceketine işleme yaptır. yada elbise yaptır. yada tek etek al. üstüne taşlı buluzlerden al.
oğluşun nesi var canım
öyle canım valla. cuma günü başladım işe.
ayy bu aralar mezun veremedik ama hiç değilse birini gönderelim gebiş mebiş artık ne yapalımyiğen geliyor bize
malesef böyle oluyor canım. dediğin parada 3-5 kuruş değil. insanlar ev geçindiriyor o paraya. hayırlısı olsun.
altınbaşak nerde? :44:
valla biz aynı gibi sen ne yaptın. yediğin içtiğin senin olsun oynadınmı naptın. hala giydiğin elbiseyi göremedik bu arada
dere otu sanırım troid hormonlarının tedavisinde çok faydalıymış.
o nasıl bir öğlen olmuş şeker yüklemesi yapmışın resmen.
valla lcw nin bedenleri ne derece doğru bilmiyorum ama kilo vermedim onu biliyorum.
valla bu gidişata bir dur demek gerekiyor. yaz geldi artık güneş yüzünü gösteriyor ve artık kalın kabanları çıkarıp incecik yazlıkları giyme vakti geldi.
aynen katılıyorum sana durmamız lazım ben bu hafta cozuttum valla ne yalan sölimmm regl bi yandan stres sıkıntı bir yandan haftaya çok sıkı başlamam lazım ve aynı şeklilde devam etmem tabiki tekrar şu detoksu yapıcam haftaya
anissa öncelikle bebişin hakkındaki düşünceleri ni çok tebrik ediyorum bende inanılmaz karşıyım bu caniliğeyok canım asla aldırmam ben hiçbir korunma yöntemini kullanamıyorum birçok şeye alerjim var o yüzden eşim korunuyor ben ona hep diyorum sen bilirsin 10 tanede olsa ben dogururum rabbim çocuk aldırmayı nasip etmesin tabiki onun kılını bile yapamayız rabbim bana layık gördüyse ben dogururum
ama istemiyorum yinede hayırlısı
hoşgeldin canım ne iyi yaptın valla
yok daha test yapmadım dün yapıcam dedim ama cesaret edemedim bakalım :18:dedigin gibi mevsimseldir inşallah
yok canım ne detoksu evde kimse pırasa yemiyor ben anca 3 günde bitiririm diye dedim
bu konuda fazlaca hassayetim var artık çocukalrı çok sevdiğim içinmi yoksam annelik iç güdülerimin yoğunluğundanmı bilemem
rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu varsin
rabbim banada en hayılrlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 2-3 tane hemde aminnnnnn
Eki Görüntüle 377370
açım diyenler için