Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar öle yorgunumki oğlan yatsada uyusam bayılacağımm elbise hakkındada içinden uzun boydan sıfır kol elbise dışınada tül diktirceem bakalım

Sonunda adet oldum ama hep yemek istiyorum biran once duzene sokmsm lazim diyetimi cok uzuluyorum birakmam
ins diyetimi yarin disciye basliyorum cumada kadindogum dr baslicam bebisim olsun istiyorum ama olmuyor sorunda yok diyordu dr ama

Dün alıntılarımı yazdım, yorumlarımın çoğunu yaptım. Tam son 1-2 yoruma gelmiştimki bilg in şarjı bitti. O sırada da yeniden şarja takamayınca kaldı öyle. :44: Allahtan bugün bilg i açınca hepsinin olduğu gibi durduğunu gördüm.

Ne demek efenim, görevimiz.
İnsan merak edip bi bakar ama heidin ya. Benm de umrumda değil karne ama yine de alabilirsem inş, çıktısını alıp çerçeveleticem.
Hep diyorum, buranın en büyük artısı bu, insanın vazgeçmesini engelliyor burası. :112: 2 gün koyversem 3. gün yine burada buluyorum kendimi.
Evt, bir ara hep sabittim, gitmedi bir türlü. Ama çok şükür yine de 60 ları gördüm. Gerçi henüz çok sınırdayım. Ama uzun bir süre 60 larda olucam inş. :112: (Önce temelli demiştim de sonra kendimi toparladm. Benim temelli kalacağım kilo 50 lerde inş. :103:) İnş şu sınırdan da bir kurtulabilseydim hayırlısıyla. Sabahları tartılmaya korkar oldum ayol. Ya tartı 70 i gösterirse diye. Bildiğiniz kalkamıyorum yataktan tartılmamak için.

Bu-nu sa-kın bir da-ha duy-ma-ya-lım.

Yst ile tuğba nın da dediği gibi hayatım; yüzdeyi hesaplarken verdiğin kiloyu haftanın bitiş kilosuna değil haftanın başlangıç kilosuna bölüyorsun. 2'ye bölme olayına gelince de biliyorsun takıma girdiğimizde 1 hafta deneme sürecinden geçiyoruz. Dolayısıyla ilk bildirim takıma giriş kilosundan 2 hafta sonra yapılmış oluyor. Yani o 2 kiloyu 1 değil de 2 haftada verdiğin için 2'ye bölündü. Örn, 3 hafta izin alan birinin dönüşte verdiği kilonun 3 'e bölünmesi gibi. :112:

arkadaslar cok moralım bozuk bugun tartı 70.9 göstedı yaaaaa

Hiç sorma, benimki de cozutuyor arada. Ama cuma yine 60 lardan yapıcaz inş bildirimimizi mervecm. Tekrar 70 lere dönmek yok.

canım avatarına da bakılırsa ayakkabıya düşkünsün, en sevdiğin ayakkabını bir fakire hediye et,
çok mu ağır bir ceza oldu yoksa

Ceza önerin bana değildi ama bana bile koydu düşüncesi. Naptın heidin ya. Taş gibi oturur vallahi.

Maşşş cnmcm. 80 lerden kurtulman yakındır.

SA-KINNn.

Oyy yavruumm. Ama ne yalan söyliyim, baya da güldüm hani. Küçükken ben de hep düşerdim.

herkeslere selamlarrrr
ohh ne güzel herkesin çocuğu var yuvası var ben daha okulu bitircemde evlencemde bi arada çocuk yapıcam kendimi evde kalmış hissettim şuan

Klübe hoşgeldin Ayçacm. Ben kaç zamandır kendimi öyle hissediyorum, açıkçası saymayı bırakalı çok oldu.

Ay ben o proğramın fragmanını seyrettim.ne zaman yayınlanıyo.hiç denk gelmedim.

Sanırım bunun cvp ını az önce verdim.

Son düzenleme:
valla şaştım canım çok korkuyorum rabbim hayırlısını versin :18::18::18::18::18::18: büyükte konuşmak istemiyorum
yarın tahlil yapıcam 5 gün geçmiş olacak

Eee, sonuç???

Hoşgeldin kuzumm. Öyle bir anlattın ki tatil özlemi çeken ben hemen atlayasım geldi.
Kırk yılın bir başı 6 saati geçkin spor yapmıştım. İlk kez saçımı çektirmeyecektim. Bunda da sen listeyi yapmıyorsun değil mi. Pöff. Tabii sen güzel güzel gezip üzerine de kilo almadan döndüysen affedildin.

ecz canım nasılsın nerdeydin sen ya benim gözümden kaçmış tebrik ederim seni sabit kalmış kilon

Evt cnmcm, çok şükür almadan dönebilmişim. Ama pazardan beri burdayım. 69 a düşmek istiyordum bu hafta ama olmayacak gibi malesef.

Ayy, çokk güzeell. Ben de istiyoorum.

:) Anne gibisi yok di mi kaptanım.

Kaptanım sen de pek meraklıymışın göndermeye.
Valla pek oynamadım kaptanım. Daha çok annemin ben oynamadığım için asılan yüzünü seyrettim. Daha da göremezsiniz kaptanım, malum ben foto yükleyemiyorum buraya. Bir onu beceremedim.

evet canım gerçekten de 4.sınıf civarı kilo alımı kendiliğinden oluyormuş,bir komşum da öyle oldu dedi.
gelişim dönemindeler, ama dikkat edicem gene de,sağlıklı beslenmeye ailecek geçmemiz şart:)
bugün okuldan geldik 5 köfte 1 tavuk budu yedi, biraz daha tavuk istedi vermedim.
o zaman yoğurt ver dedi, yoğurt daha iyi olur dedim
çikolata gofret türü şeyleri vermiyorum , meyve teklif ediyorum

Son düzenleme:
herkese merabalar ben bugün çok kötüyüm ya sanırım grip oldum hiçbiryerim tutmuyo tüm gün yattım.zor gittim staja tabi bugün yemek falan hak getire canım hiçbirşey istemiyorrr.zorla çorba içtim bi kase

Slm kızlar iyi dilekleriniz için saolun oğluşum ameliyat olmuşt,u böbrek giriş kanalından onun kontrolleri vardı iyi geçti şükür

çok geçmiş olsun fatoşcum.

Cok az suruyor ya ayrintiya girmiyorlar diyetlerini gostermiyorlar

evet ama dün bir kalori tahmin etme yarışı vardı, çok eğiticiydi bence,mesela ben pizzanın o derece kalorili olduğunu yeni öğrendim,
sonra evdeki bazı şeylerin kalori tablolarına bakmaya başladım,şaşırtıcı sonuçlar aldım:)
tadımın bol tuzlu çekirdeği var,hep ondan yerdik acayip kalorili bişeymiş ya,kimin aklına gelir

geçmiş olsun hayatım

Cnmcm, herkesin dediği gibi o yaşlar için normal ve zaten sen de beslenme düzenini değiştirmeye başlamışın. Ama ben bir şey daha önericem. Duymuşsundur, vücuttaki yağ hücrelerinin sayısı filan ergenliğe geçiş döneminde belirleniyor daha çok. Kızının ilerde kilo sorunu yaşamamasının temellerini bu yaşta atacaksın yani. Benm önerim bir de spora başlat. Birlikte mi yürürsünüz, bir spor salonuna mı yazdırırsın ve ya okul takımına mı sokarsın bilemiyorum ama hem spor alışkanlığı edinir hem vücudundaki kas oranı idealleşir. Ne kurtarırsak. :112:

Slm kızlar iyi dilekleriniz için saolun oğluşum ameliyat olmuşt,u böbrek giriş kanalından onun kontrolleri vardı iyi geçti şükür

Çok şükür cnmcm. Tekrar geçmiş olsun.

Kızlar öle yorgunumki oğlan yatsada uyusam bayılacağımm elbise hakkındada içinden uzun boydan sıfır kol elbise dışınada tül diktirceem bakalım

Hmm, sonuç güzel olur inş cnmcm. Yani düşüncen şık olacaktır da umarım terzi de kalıbı becerir. Benm iyice gözüm korktu geçen hafta. Gerçi adamın hakkını yememek lazım, gene de fena yapmadı ama yine de benm için oldukça telaşlı bir süreçti.

Sonunda adet oldum ama hep yemek istiyorum biran once duzene sokmsm lazim diyetimi cok uzuluyorum birakmam
ins diyetimi yarin disciye basliyorum cumada kadindogum dr baslicam bebisim olsun istiyorum ama olmuyor sorunda yok diyordu dr ama

Hayırlısı olsun cnmcm. En güzel zamanda en güzel şekilde olur inş. :103: Yeme sorununu da takma, böyle bir sorunun olduğunu düşündükçe daha da zayıflıyor sanki insanın iradesi. :112: (Yani ben bu düşünceye tutunmaya çalışıyorum şu günlerde. )

Cok az suruyor ya ayrintiya girmiyorlar diyetlerini gostermiyorlar

Evt. Ya aslında yarışma beni çok sarmadı zaten. Ama dünkü bölümde bir kalori oyununa denk geldim. O güzeldi.

Eczacım ablan mı evlendi canım?
hayırlı olsun öyley ise
ama oynamadıysan aşkolsun

Yok cnm, ablamlar evli zaten. 2 de yeğenim var hatta. Kuzenimi evlendirdik. :112:
Ya o iş pek de elimde değil aslında. Yani usüldendir diye bir kaç kalktım tabii ki ama insanın içinden gelmesi lazım bu oyun işlerinin. Ben hiç beceremem. E biraz da beceremediğimden olsa gerek oynayarak eğlenen kişilerden olmadım hiç bir zaman. :112: Yine de elimden geleni yaptım tabii ki, kuzenimin kınası sonuçta. Ama yeterli geldi mi? O kısım tartışmalı biraz.

Çok geçmiş olsun cnm.

Ben de lahmacuna çok şaşırmıştım mesela.

Çok güzel.Ben de çok severim resim yapmayı.Sana başarılar dilerim.

Hayırlısı olsun inşallah.

Seyretmeye çalışcam ama ben eve 20.00-20.30 gibi gelebiliyorum.

Benim kızımda 3. sınıfa gidiyor.39 kilo 140 cm boyunda.iri yapılı.hantal bi kilosu yok.ama şişman sayılır.Annesinin yolundan gidiyor yani malesef.
iyi akşamlar kızlar bugün eşimi zorla annesine götürdüm küsler ailecek birbirlerine zorla götürdüm ama iyide oldu birbirlerini çok özlemişler babasını göremedi ama oda olur inşallah

Çok iyi yapmışsın.çok sevap almışsın.Annelere küsülmez valla Allah razı olsun senden.

bu gün yediklerim.
sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim ekmek
arada 2 tane altınbaşak
öğle şehriye çorbası,mantı
arada 8-10 tane çubuk kraker
akşam 1 tabak tavuk haşlama
2 lt su,1 kupa yeşil çay

ıyı aksamlar hanımlar bugun hep hastanedeydım ve evt tahmınım dogru hıpertıroıd ve ılerlemıs baya ılac tedavısıne basladım...
sızler nasılsınız bakalım bıraz takılıp cıkcam gozlerım cok acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…