Kızlar şu an starda yeni bir hayat var. Dün ne zaman yayınlandığını soranlarınız olmuştu sanki. Haftaiçi hergün 19.30 da olması lazım. :112:
canım olsun neyapalım, bende burda paylaşım yaparım bildirim yapmadan:)
belki daha rahat olurum dimi?bende sonradan hatırladım,tabi heryerin kuralları olması lazım.
çok tatlısın canım araştırdın çıkardın,biliyomusun ben karneme bile bakmadım,zayıflayınca havalara girmişim herhalbu arada sen 60'lı kilolara düşmüşsün, çok sevindim ya çünkü bir ara kilo veremiyorum gitmiyor bunlar diyordun.
azimle devam ettin, bırakmadığın için tebrik ediyorum seni
isterseniz beni gruptan çkarttın yaşadığım sıkıntılarla konuyu boşyere meşgul edip hzurunuzu kaçırıyorum hakkım yok buna biliyorum ama dertleşmek isityorum motive etmek enerji vermek desteklemek için açılan bir grup bu amacına uymayan kişilere tahammül edilmez sanırım
merak ettim de burdaki rakamlar neyin sıralaması oranlar neye göre anlayamadım da mesela benim ki yazılmış olsaydı şöyle mi olacaktı
akillibidikk 69/ 67/2/ % 2,98 / hedef 58 mi olacaktı
haftaya başlangıç kilo/ şuanki kilo/berdiğin kilo/ verdiğinin şimdiki kiloya yüzdesi/ hedef kilo mu yanlış mı anlamışım
arkadaslar cok moralım bozuk bugun tartı 70.9 göstedı yaaaaa
canım avatarına da bakılırsa ayakkabıya düşkünsün, en sevdiğin ayakkabını bir fakire hediye et,
çok mu ağır bir ceza oldu yoksa
teşekkür ederim canım artık çaylarla falan kurtarmaya çalışcam:)
ben bugün çokkkkkk mutlyuyum çünküüüüüü cuma günkü kilom:81.2
pazartesi kilom:80.5 :119: :119: :119:
ve bugünkü menüm:
merve ve anissa sizi çok ii anlıyorum. bana da bu aralr yani geçen haftadan beri bişeyler oldu. napcam böyle. canım yemek yemek istiyor hemde hep kilo yapacak cinsten şeyleri istiyor. bunu bir haftadır engelleyemiyorum. zaten daha da fazla engelleyemezsem guruptan çıkıp makus talihimle kendimi başbaşa bırakmak istiyorum
dün değişik bir gün oldu benim için.
sabah 5.30 kalkıp eşimi gönderdim. sonra ben hazırlandım işe geldim.
akşam 5.30 da işten çıktım eve gittim birazcık iş akşam yemeği derken saat 8 oldu.
lcw den aldığım pantolonun paçası yapılcaktı gittik onu aldık.
kütahyadan kardeşim geldi 1 haftalığına terminalden onu aldık(bu arada babam sapakları kaçırdığı için 2 defa kaybolduk)
*dün kayseriden telefon geldi. eşimin verdiği dilekçe onaylanmış. birkaçgün içinde cevap yazısı çıkarmış sanırım. sevinsemmi üzülsemmi emin olamadım oy oyy...
akşam 11i geçerek kendimi yatağa attım. oğlanında benle yatası tuttu. birkaçkez yanıma aldım sonra tekrar yatağına koydum. sonra yine ağlamış sanırım.
bende yanıma almışım ve birlikte uyumuşuz. gece 3 gibi küt diye bir ses geldi.
oğlan yataktan düşmüş yavrum nasıl ağladı nasıl kötü oldum.
1 saat kadar oyaladım çocuğu. önce oyun oynamak istedi sonra uykusu geldi. kafayı yatırıyor sağa sola bende biraz gözlemleyim diye uyutmadım.
ah ben ah bu 3 yada 4. düşüşü yavrumun. sabahleyinde elimle yokladım dokunmalarıma tepki verecekmi diye. çok şükür tepki verdi. mamasını verdim çıktım işe geldim.
herkeslere selamlarrrr
ohh ne güzel herkesin çocuğu var yuvası var ben daha okulu bitircemde evlencemde bi arada çocuk yapıcamkendimi evde kalmış hissettim şuan
kızlar hala hastalanmadım midemde bulanmaya başladı kafayı yicem evin içinde bagıra bagıra şarkı söylüyorum eşim duymuş hanım hayırdır sanaççımı olacan diyor bende yok hamile oldum galiba dedim adamın gözleri yuvasından fırladı
Ay ben o proğramın fragmanını seyrettim.ne zaman yayınlanıyo.hiç denk gelmedim.
valla şaştım canım çok korkuyorum rabbim hayırlısını versin :18::18::18::18::18::18: büyükte konuşmak istemiyorum
yarın tahlil yapıcam 5 gün geçmiş olacak
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrsonunda evimdeyim dün öğlen geldik taa bu saate kadar uyudum nerdeyse
ya kızlar aklım eski foçada kaldı bu kadar harika bir yer olamaz heralde o havası suyu denizi sahili restoranları inanın ömrüm uzadı yaa...emekli yeri gibi ama vallahi ben bayıldım...şimdi annemleri ikna etmeye çalışıyorum tek başıma oraya gidiyim 1 ay kaliim kamp gibi diye hem orda bisiklette kiralanıyo böyle harika bişi herkes bisikletli falan offff
sizler nasılsınızzz...
bu arada geçen haftanın ve bu haftanın spor tablosunu yayınlayamıycam çnkü hiç takip edip not edemedim artık bu haftadan itibaren devam inşallah...lütfen mazur görün gerçekten üzgünüm
ecz canım nasılsın nerdeydin sen ya benim gözümden kaçmış tebrik ederim seni sabit kalmış kilon
merhabalar kızlar resim kursuna başladım haftada 3 gün arkadaşınız ressam olcak
kara kalemimin çok güzel oldugunu söylüyordu arkadaşlarım eşiminde ısrarıyla kursa başladım bakalım hayırlısı siz neler yaptınız bakalım
selam millet ben geldiim. bugün yeni bir gün başladı. nasılsınız ben süperim doğrusu. sadece 2-3 gündür belim ağrıyor. özelliklede sol tarafım. dün annem ısıtıcı krem sürdüde rahat bir uyku uyudum.
ayy bu aralar mezun veremedik ama hiç değilse birini gönderelim gebiş mebiş artık ne yapalımyiğen geliyor bize
valla biz aynı gibi sen ne yaptın. yediğin içtiğin senin olsun oynadınmı naptın. hala giydiğin elbiseyi göremedik bu arada
benim oglumda 4. sınıftan sonra aşırı derecede kilo almaya başladı şimdi 7 ye gidiyor bu sene durdu artık almıyor boyu uzamaya başladı fesfot yemedikçe korkma ben asla yedirmiyorum kendimde yiyemem zaten hiç sevmem fanta kola içirme ben asla eve sokmuyorum bunları yaptınmı tamam korkacak bişi yok büyüme çagındalar normal
Slm kızlar iyi dilekleriniz için saolun oğluşum ameliyat olmuşt,u böbrek giriş kanalından onun kontrolleri vardı iyi geçti şükür
Cok az suruyor ya ayrintiya girmiyorlar diyetlerini gostermiyorlar
herkese merabalar ben bugün çok kötüyüm yasanırım grip oldum hiçbiryerim tutmuyo tüm gün yattım.zor gittim staja tabi bugün yemek falan hak getire canım hiçbirşey istemiyorrr.zorla çorba içtim bi kase
Eki Görüntüle 377370
açım diyenler için
kızlar benim 4.sınıfa giden kızım son aylarda birazcık hızlı kilo aldı sanki,
gerçi normal sınırlar içinde ve sporada başladı ama
ne bileyim biraz vicdan sızısı duyuyorum nedense,ben biraz fast food seven bir anne oldum hep,
onlara da aşılamış olabilirim.artık sulu yemek sebze meyve yiyoruz ama
inşallah kızıma bir kötülüğüm dokunmamıştır :26:
Slm kızlar iyi dilekleriniz için saolun oğluşum ameliyat olmuşt,u böbrek giriş kanalından onun kontrolleri vardı iyi geçti şükür
Kızlar öle yorgunumki oğlan yatsada uyusam bayılacağımm elbise hakkındada içinden uzun boydan sıfır kol elbise dışınada tül diktirceem bakalım
Sonunda adet oldum ama hep yemek istiyorum biran once duzene sokmsm lazim diyetimi cok uzuluyorum birakmam
ins diyetimi yarin disciye basliyorum cumada kadindogum dr baslicam bebisim olsun istiyorum ama olmuyor sorunda yok diyordu dr ama
Cok az suruyor ya ayrintiya girmiyorlar diyetlerini gostermiyorlar
Eczacım ablan mı evlendi canım?
hayırlı olsun öyley ise
ama oynamadıysan aşkolsun
herkese merabalar ben bugün çok kötüyüm yasanırım grip oldum hiçbiryerim tutmuyo tüm gün yattım.zor gittim staja tabi bugün yemek falan hak getire canım hiçbirşey istemiyorrr.zorla çorba içtim bi kase
evet ama dün bir kalori tahmin etme yarışı vardı, çok eğiticiydi bence,mesela ben pizzanın o derece kalorili olduğunu yeni öğrendim,
sonra evdeki bazı şeylerin kalori tablolarına bakmaya başladım,şaşırtıcı sonuçlar aldım:)
tadımın bol tuzlu çekirdeği var,hep ondan yerdik acayip kalorili bişeymiş ya,kimin aklına gelir
Çok güzel.Ben de çok severim resim yapmayı.Sana başarılar dilerim.merhabalar kızlar resim kursuna başladım haftada 3 gün arkadaşınız ressam olcak
kara kalemimin çok güzel oldugunu söylüyordu arkadaşlarım eşiminde ısrarıyla kursa başladım bakalım hayırlısı siz neler yaptınız bakalım
Hayırlısı olsun inşallah.yok canım asla aldırmam ben hiçbir korunma yöntemini kullanamıyorum birçok şeye alerjim var o yüzden eşim korunuyor ben ona hep diyorum sen bilirsin 10 tanede olsa ben dogururum rabbim çocuk aldırmayı nasip etmesin tabiki onun kılını bile yapamayız rabbim bana layık gördüyse ben dogururum
ama istemiyorum yinede hayırlısı
hoşgeldin canım ne iyi yaptın valla
yok daha test yapmadım dün yapıcam dedim ama cesaret edemedim bakalım :18:dedigin gibi mevsimseldir inşallah
yok canım ne detoksu evde kimse pırasa yemiyor ben anca 3 günde bitiririm diye dedim
Süper bir spor.Eki Görüntüle 377370
açım diyenler için
Seyretmeye çalışcam ama ben eve 20.00-20.30 gibi gelebiliyorum.
bu hafta başladı,hafta içi her akşam 19.30 ve gece 23.00 gibi yarım saatlik günün kısa özetini veriyorlar.
hafta sonu eleme falan olucak galiba,keşke kimse elenmese bayanların hepsi zayıflasın isterim
yüzleri falan çok güzel gerçekten ama bedenleri michelin lastik adam gibi malesef,özellikle fulya'ya bayılıyom
Benim kızımda 3. sınıfa gidiyor.39 kilo 140 cm boyunda.iri yapılı.hantal bi kilosu yok.ama şişman sayılır.Annesinin yolundan gidiyor yani malesef.kızlar benim 4.sınıfa giden kızım son aylarda birazcık hızlı kilo aldı sanki,
gerçi normal sınırlar içinde ve sporada başladı ama
ne bileyim biraz vicdan sızısı duyuyorum nedense,ben biraz fast food seven bir anne oldum hep,
onlara da aşılamış olabilirim.artık sulu yemek sebze meyve yiyoruz ama
inşallah kızıma bir kötülüğüm dokunmamıştır :26:
iyi akşamlar kızlar bugün eşimi zorla annesine götürdüm küsler ailecek birbirlerine zorla götürdüm ama iyide oldu birbirlerini çok özlemişler babasını göremedi ama oda olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?