Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkeslere günaydıııınnnn.
alıntı yaptım ama cevap veremedim.
kızlar ben tekrar 88 olmuşum yaa ne olcak benim halim. çok istikrarsızım yaa
elim kolum tutmuyor artık dur diyemiyorum kendime çok canım sıkılıyor off

günaydın fıstıklarrrrr
bugün kahvaltıya arkadaşlarım gelecek sonrada resim kursuna gidicem akşama ugrarım hepinizi öpüyorummm

cnm ne kadar yapıcı bir hareket seni takdir ediyorum ölümlü dünyada hiç küslük olmamalı ve yıkıcı değil yapıcı olmak lazım

çok güzel bir davranış tebrik ederim seni
sagolun kızlar benimki zorla gitti ama sonra hepsi çok memnun oldu tabi onlar bilmiyorlar benim zorla götürdügümü baş ver allah bilsin dimi şekerler

Slm kızlar iyi dilekleriniz için saolun oğluşum ameliyat olmuşt,u böbrek giriş kanalından onun kontrolleri vardı iyi geçti şükür
behçet uz hastanesinemi gidiyorsun fatoşcum benim oglumda orada nefrolojide tadevi görüyor
çok geçmiş olsun bişi çıkmadıgına çok sevindim

Sonunda adet oldum ama hep yemek istiyorum biran once duzene sokmsm lazim diyetimi cok uzuluyorum birakmam
ins diyetimi yarin disciye basliyorum cumada kadindogum dr baslicam bebisim olsun istiyorum ama olmuyor sorunda yok diyordu dr ama
darısı başıma artık regl beklemekten sıkıldım inan iştah falanda kalmadı bende
senin çocugun yok muydu canım 2. yimi istiyorsun

sonuç daha belli degil test yapmaya korkuyorum ilk defa bukadar gecikti :18::18::18:

en güzelini yapıyorsun canım biz dikkat eder evde tencere yemeklerine önem verirsek onlarda alışırlar

geçmiş olsun canım

Çok güzel.Ben de çok severim resim yapmayı.Sana başarılar dilerim.
sagol canım bakalım becere bilicemmi ilk okul gibi çizgi çizdiriyorlar yuvarlak çocuklarım bana gülüyo anne bizde okulda böyle yapıyoruz diye

inşallah canım küslük olmasın mesafe koyula bilir ama aile hiç görüşmeden olmuyor
kızınında boyu baya uzun yaşına göre

harırlısı olsun canım allah şifa versin

canım bende bugün tartıldım 900 gr almışım sıkma canını vericez sıkılmışsındır diyet yapmaktan bazen oluyor bbende cumadan salıya kadar abarrtım ama toparladım allaha şükür

valla ipocum dünden beri foça çıkmıyor aklımdan kız yarımı deştin heee neyse inşallah bizlerde yerleşiriz oralara ipocum bakarsın sonra karşılaşıp tanışıp bisiklet turları atarız kızzzzz süper olurdemkki sadece biz değilmişiz büyülü bir yer orası kesinlikle
Slm kızlar iyi dilekleriniz için saolun oğluşum ameliyat olmuşt,u böbrek giriş kanalından onun kontrolleri vardı iyi geçti şükür
fatoşummm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına öp arasımı benim için
çok dengesiz yedim bugün dışard aolunca
saba simit çay
öğlen 1 dilim börek çay
akşam yumurtalı ıspanak
çok dengesiz oldu ama napalım
olsun canım zaten çok fazla kaçmamış dengelersin
Kızlar öle yorgunumki oğlan yatsada uyusam bayılacağımm elbise hakkındada içinden uzun boydan sıfır kol elbise dışınada tül diktirceem bakalım
kolay değil canım çocukla tüm gün dışarıda hımm elbisen güzel olucak gibi geldi bana ne renkk
Sonunda adet oldum ama hep yemek istiyorum biran once duzene sokmsm lazim diyetimi cok uzuluyorum birakmam
ins diyetimi yarin disciye basliyorum cumada kadindogum dr baslicam bebisim olsun istiyorum ama olmuyor sorunda yok diyordu dr ama
hadi gözün aydın mervecim bende aynı senin gibi bu reglmde elime ne geçirdiysem hiç affetmedim hüppp mideye ssz
haftaya dört kolla sarılıcam diyetime ve bırakmıcam hem düğün yaklaştı hemde bende bebiş için kolları sıvıcam bende çok istiyoum anne olmak tedaviye başlıcam bende bakalım inşallah rabbim sana bana tüm idteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder
çok geçmiş olsun aycacım yat dinlen toparla kendini kuzu
zubusummm nasılsın menü güzelde mantı olmamış be bacımmm

tuğbacım çok geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan ve hep aynı saatte içmeye çalış düzene giricektir kendine stres yapma üzülme canım bu hastalığı çok etkiliyor bu faktörler

günaydın canımmmm canım hepimizde var bu grup genelinde görünüşe bakılırsa artıdayız havalardanmıdır nedir
pes etmek yok canım bak nerden nereye geldin o kadar yol aldın bunu sen başardın bi okadar daha gidersin haticem
ben sana inanıyorum bu istekle sen mezun olucan burdann dönem dönem oluyor bunalımlar ama hedefde fıstık bir hatice seni bekliyorrrrrrr hadi toparlan bakalım yola devam kaldığın yerden
günaydın fıstıklarrrrr
bugün kahvaltıya arkadaşlarım gelecek sonrada resim kursuna gidicem akşama ugrarım hepinizi öpüyorummm
günaydın canım nasılsın bugünn regl oldunmu merak ettim bende öpüyorum hadi görüşürüz
zayıflamak istiyorummmmm

bendeeeeee hemde çokkkkkkkkkk bunu biz başarıcaz haticem grupça hemde hepimiz fıstık olcaz fıstık

ayça kayanın doktorum programında verdiği diyet listesi.Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
aralarda acıkırsanız 15 badem 3 kuru erik veya 1 meyve 1 bardak süt veya ayran.
sitede var yapmayı düşünüyorum ne dersiniz kızlarr..

gunaydın kızlar saolsun ya..
bu hastalıgın en kotu yanı ordan kalkıp oraya oturmak ıstemıyosun hep halsızsın ve kalbım yerındn fırlıcak gıbı atıyo
neyse duzelcek ınsallah daha oncede yasamıstım..

tubacım fatoşcum çok gçmiş olsun
heidi avatarına bayıldım çok tatlı

anissamıza bak sen ya:)
biz meraklandık burda hamiş mi değil mi diye:)
kendisi herşeyi kulak ardı edip resim kursuna gidiyor,helal olsun bu soğukkanlılığına anissacım.
ama ben 10 tane de doğururum sen bilin demişsin ya kocaya, daha ne denir alkışlıyorum seni
ben d.kontrol hapı kullanıyom.
yaş 37 olana kadar kullanıcam, sonra bir spiral taktırırım beni menopoza kadar götürür diyorum aklımca
37+10=47 (annem 47 de menopoz oldu da)

saolun canlarım iyi dilekleriniz için bi yatmışım ölü gibi valla

elbiseyi siyah yapıcam beyaz zambakçım hr,em zayıf gösteriri...

sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 domates çay peynir
ara
1 elma
öğlen
1 kepçe şehriye çorba salata
1 dilim ekemek

çamaşırlar var onları atayım makinaya
bulaşıklarıa makinaya dizeyim
sonra yürüyüşe çıkıcam

Slm bayanlaarr. Nasılsınızz?
Ben acayip keyifliyim maşşşş Önemli bir sebepten değil canıım, sadece yarın da 2 sınavım var da bende arada ters tepiyor bu stres halleri. Ondan yani.

Çok geçmiş olsun cnm. Dikkat et kendine.

Aman kaptanım, sen diyemiyorsan biz diyelim. Bak yeniden 90 a doğru gidiyorsun, dur kaptanım. Ne halleriyle indin 80 lere. Anne eli değsin ama artırmasın kiloyu da.

Korkunun ecele faydası yok tatlışım. Hadi yap şu testi de bak kaç kişi bekliyoruz sonucu.
Ne güzel yaa, hem de temelden eğitim. Ben de istiyoruumm. Sen hangi şehrdeydin cnm?

zayıflamak istiyorummmmm

Aah ahh. Ben de ben de. Amaa sana çok güzel bir haberim var kaptanım. Zayıflicaz inş zayıflicaz. :103::103:

Bu arada beyazzambak ve ipo, ne güzel anlatıyorsunuz ya. Çok cnm çekti. Eski foça demiştiniz di mi? Demek ki görmek istediğim yerlere bir yenisini daha ekliyorum.

Vee haftanın ilk bildirimi de benden gelsin. Bu haftaki kilom 69.5 kg. Yani çok şükür almamışım. Yeniden 70 leri görücem diye çok korkuyordum açıkçası ama görünüşe bakılırsa önümüzdeki hafta da korkum devam edecek. :18:

Ecz.imis ( 69.9 / 69.5 / 0.4 / %0.57 )

Dediğim gibi yarın 2 sınavım var, bugün-yarın tekrar giremem ama dualarınızı bekliyorum bayanlar, ihmal etmeyin inş.

Etiketimi de yeniledim.

Bir de hedef meselesi var tabii. Bu hafta 69 a inebilseydim haftayaki hedefim 68 olacaktı. E şu durumda 68.5 olması ideal. İyisi mi ortası olsunda ben haftaya 68.2 kg dan bildirim yapim ha, nasıl. Ay bak sanki o kiloya inmiş kadar sevindim. İnim ben inim. :103:

Görüşürüz cannlarımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…