cnm ne kadar yapıcı bir hareket seni takdir ediyorum ölümlü dünyada hiç küslük olmamalı ve yıkıcı değil yapıcı olmak lazım
sagolun kızlarçok güzel bir davranış tebrik ederim seni
behçet uz hastanesinemi gidiyorsun fatoşcum benim oglumda orada nefrolojide tadevi görüyorSlm kızlar iyi dilekleriniz için saolun oğluşum ameliyat olmuşt,u böbrek giriş kanalından onun kontrolleri vardı iyi geçti şükür
darısı başımaSonunda adet oldum ama hep yemek istiyorum biran once duzene sokmsm lazim diyetimi cok uzuluyorum birakmam
ins diyetimi yarin disciye basliyorum cumada kadindogum dr baslicam bebisim olsun istiyorum ama olmuyor sorunda yok diyordu dr ama
sonuç daha belli degil test yapmaya korkuyorum ilk defa bukadar gecikti :18::18::18:Eee, sonuç???
en güzelini yapıyorsun canım biz dikkat eder evde tencere yemeklerine önem verirsek onlarda alışırlarevet canım gerçekten de 4.sınıf civarı kilo alımı kendiliğinden oluyormuş,bir komşum da öyle oldu dedi.
gelişim dönemindeler, ama dikkat edicem gene de,sağlıklı beslenmeye ailecek geçmemiz şart:)
bugün okuldan geldik 5 köfte 1 tavuk budu yedi, biraz daha tavuk istedi vermedim.
o zaman yoğurt ver dedi, yoğurt daha iyi olur dedim
çikolata gofret türü şeyleri vermiyorum , meyve teklif ediyorum
geçmiş olsun canımherkese merabalar ben bugün çok kötüyüm yasanırım grip oldum hiçbiryerim tutmuyo tüm gün yattım.zor gittim staja tabi bugün yemek falan hak getire canım hiçbirşey istemiyorrr.zorla çorba içtim bi kase
sagol canım bakalım becere bilicemmi ilk okul gibi çizgi çizdiriyorlar yuvarlak çocuklarım bana gülüyo anne bizde okulda böyle yapıyoruz diyeÇok güzel.Ben de çok severim resim yapmayı.Sana başarılar dilerim.
inşallah canım küslük olmasın mesafe koyula bilir ama aile hiç görüşmeden olmuyorBenim kızımda 3. sınıfa gidiyor.39 kilo 140 cm boyunda.iri yapılı.hantal bi kilosu yok.ama şişman sayılır.Annesinin yolundan gidiyor yani malesef.
Çok iyi yapmışsın.çok sevap almışsın.Annelere küsülmez valla Allah razı olsun senden.
harırlısı olsun canım allah şifa versinıyı aksamlar hanımlar bugun hep hastanedeydım ve evt tahmınım dogru hıpertıroıd ve ılerlemıs baya ılac tedavısıne basladım...
sızler nasılsınız bakalım bıraz takılıp cıkcam gozlerım cok acıyo
herkeslere günaydıııınnnn.
alıntı yaptım ama cevap veremedim.
kızlar ben tekrar 88 olmuşum yaa ne olcak benim halim. çok istikrarsızım yaa
elim kolum tutmuyor artık dur diyemiyorum kendime çok canım sıkılıyor off
valla ipocum dünden beri foça çıkmıyor aklımdan kız yarımı deştin heee neyse inşallah bizlerde yerleşiriz oralara ipocum bakarsın sonra karşılaşıp tanışıp bisiklet turları atarız kızzzzz süper olurkarataşa basanlarlada tanıştık biz orda o kadar çok insan var ki 1 gece tatile diye gelip oraya taşınan ...işte bu bahsettiğim hani arkdş edindiğim kişi bizi öyle diyipte foçaya taşınanlarlada tanıştırdı o kadar ilginç yani herkes gelip oraya aşık olmuş bizde o kervana katıldık keşke taşınsak ya o kadar içten istiyorum ki ordakiler alışverişe bile bisikletle gidiyo yaa offfffffff
fatoşummm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına öp arasımı benim içinSlm kızlar iyi dilekleriniz için saolun oğluşum ameliyat olmuşt,u böbrek giriş kanalından onun kontrolleri vardı iyi geçti şükür
olsun canım zaten çok fazla kaçmamış dengelersinçok dengesiz yedim bugün dışard aolunca
saba simit çay
öğlen 1 dilim börek çay
akşam yumurtalı ıspanak
çok dengesiz oldu ama napalım
kolay değil canım çocukla tüm gün dışarıda hımm elbisen güzel olucak gibi geldi bana ne renkkKızlar öle yorgunumki oğlan yatsada uyusam bayılacağımm elbise hakkındada içinden uzun boydan sıfır kol elbise dışınada tül diktirceem bakalım
hadi gözün aydın mervecim bende aynı senin gibi bu reglmde elime ne geçirdiysem hiç affetmedim hüppp mideye sszSonunda adet oldum ama hep yemek istiyorum biran once duzene sokmsm lazim diyetimi cok uzuluyorum birakmam
ins diyetimi yarin disciye basliyorum cumada kadindogum dr baslicam bebisim olsun istiyorum ama olmuyor sorunda yok diyordu dr ama
çok geçmiş olsun aycacım yat dinlen toparla kendini kuzuherkese merabalar ben bugün çok kötüyüm yasanırım grip oldum hiçbiryerim tutmuyo tüm gün yattım.zor gittim staja tabi bugün yemek falan hak getire canım hiçbirşey istemiyorrr.zorla çorba içtim bi kase
zubusummm nasılsın menü güzelde mantı olmamış be bacımmmbu gün yediklerim.
sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim ekmek
arada 2 tane altınbaşak
öğle şehriye çorbası,mantı
arada 8-10 tane çubuk kraker
akşam 1 tabak tavuk haşlama
2 lt su,1 kupa yeşil çay
ıyı aksamlar hanımlar bugun hep hastanedeydım ve evt tahmınım dogru hıpertıroıd ve ılerlemıs baya ılac tedavısıne basladım...
günaydın canımmmm canım hepimizde var bu grup genelinde görünüşe bakılırsa artıdayız havalardanmıdır nedirherkeslere günaydıııınnnn.
günaydın canım nasılsın bugünn regl oldunmu merak ettim bende öpüyorum hadi görüşürüzgünaydın fıstıklarrrrr
bugün kahvaltıya arkadaşlarım gelecek sonrada resim kursuna gidicem akşama ugrarım hepinizi öpüyorummm
zayıflamak istiyorummmmm
tubacım fatoşcum çok gçmiş olsun
heidi avatarına bayıldım çok tatlı
ıyı aksamlar hanımlar bugun hep hastanedeydım ve evt tahmınım dogru hıpertıroıd ve ılerlemıs baya ılac tedavısıne basladım...
herkeslere günaydıııınnnn.
sonuç daha belli degil test yapmaya korkuyorum ilk defa bukadar gecikti :18::18::18:
sagol canım bakalım becere bilicemmi ilk okul gibi çizgi çizdiriyorlar yuvarlak çocuklarım bana gülüyo anne bizde okulda böyle yapıyoruz diye
zayıflamak istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?