canım üstüne parlak taşlar yaptır bence. düz siyah olmasın. yada eğer kumaş almadıysan koyu LACİVERT TARZI BİŞEYDE OLABİLİR. AY DUR SENİN İÇİN MODEL BAKIYIM SİPARİŞ VERMEDİYSEN. BEN HERKESİN GÜZEL GİYİNMESİNİ İSTERİM(ay büyük yazmışım kusura bakmayın)saolun canlarım iyi dilekleriniz için bi yatmışım ölü gibi valla
elbiseyi siyah yapıcam beyaz zambakçım hr,em zayıf gösteriri...
ay çok fena çok hiç anne eli değmiş gibi değil dur bakalım. gündüzleri neysede akşamları eve gidince kendimi mutfağa atıyorum çok fenayım çookk. yaa reklam olmazsa ben şu fx i düşünüyorumÇok geçmiş olsun cnm. Dikkat et kendine.
Aman kaptanım, sen diyemiyorsan biz diyelim.Bak yeniden 90 a doğru gidiyorsun, dur kaptanım. Ne halleriyle indin 80 lere. Anne eli değsin ama artırmasın kiloyu da.
Korkunun ecele faydası yok tatlışım. Hadi yap şu testi de bak kaç kişi bekliyoruz sonucu.
Ne güzel yaa, hem de temelden eğitim. Ben de istiyoruumm.Sen hangi şehrdeydin cnm?
Aah ahh. Ben de ben de.Amaa sana çok güzel bir haberim var kaptanım. Zayıflicaz inş zayıflicaz. :103::103:
ben yarın doktor kontrolüne gitcem canım. 88.4 olarak geçin beni listeye. ben dönebilirsem ilgilenmeye çalışırım. birde bu aralar akıllı bıdık yok farkındamısınız?Etiketimi de yeniledim.
Bir de hedef meselesi var tabii. Bu hafta 69 a inebilseydim haftayaki hedefim 68 olacaktı. E şu durumda 68.5 olması ideal. İyisi mi ortası olsunda ben haftaya 68.2 kg dan bildirim yapim ha, nasıl.Ay bak sanki o kiloya inmiş kadar sevindim. İnim ben inim. :103:
Görüşürüz cannlarımm.
aslında çok doyurucu görünüyor güzel bir liste dene benceKIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
aralarda acıkırsanız 15 badem 3 kuru erik veya 1 meyve 1 bardak süt veya ayran.
sitede var yapmayı düşünüyorum ne dersiniz kızlarr..
çok zor canım yaa çocuklarında var rabbim sabır şifa versin ilaçları kullandıkça düzelirsin inşallahgunaydın kızlar saolsun ya..
bu hastalıgın en kotu yanı ordan kalkıp oraya oturmak ıstemıyosun hep halsızsın ve kalbım yerındn fırlıcak gıbı atıyo
neyse duzelcek ınsallah daha oncede yasamıstım..
anissamıza bak sen ya:)
biz meraklandık burda hamiş mi değil mi diye:)
kendisi herşeyi kulak ardı edip resim kursuna gidiyor,helal olsun bu soğukkanlılığına anissacım.
ama ben 10 tane de doğururum sen bilin demişsin ya kocaya, daha ne denir alkışlıyorum seni
ben d.kontrol hapı kullanıyom.
yaş 37 olana kadar kullanıcam, sonra bir spiral taktırırım beni menopoza kadar götürür diyorum aklımca
37+10=47 (annem 47 de menopoz oldu da)
ohhh maşallah her günün böyle olsunSlm bayanlaarr.Nasılsınızz?
Ben acayip keyifliyim maşşşşÖnemli bir sebepten değil canıım, sadece yarın da 2 sınavım var da bende arada ters tepiyor bu stres halleri. Ondan yani.
tabiki dua ederiz canım rabbim yardımcın olsunVee haftanın ilk bildirimi de benden gelsin.Bu haftaki kilom 69.5 kg. Yani çok şükür almamışım. Yeniden 70 leri görücem diye çok korkuyordum açıkçası ama görünüşe bakılırsa önümüzdeki hafta da korkum devam edecek. :18:
Ecz.imis ( 69.9 / 69.5 / 0.4 / %0.57 )
Dediğim gibi yarın 2 sınavım var, bugün-yarın tekrar giremem ama dualarınızı bekliyorum bayanlar, ihmal etmeyin inş.
Etiketimi de yeniledim.
Bir de hedef meselesi var tabii. Bu hafta 69 a inebilseydim haftayaki hedefim 68 olacaktı. E şu durumda 68.5 olması ideal. İyisi mi ortası olsunda ben haftaya 68.2 kg dan bildirim yapim ha, nasıl.Ay bak sanki o kiloya inmiş kadar sevindim. İnim ben inim. :103:
Görüşürüz cannlarımm.
ne oldu kız hayrola nereye gidiyosun izinli sayalım istersen ne oldu takıma dağıldınız yaamerhaba arkadaşlar. nasılsınız iyimisiniz. ben iyi değilim. moralim bozuk bu ara biraz. birde gruptan ayrılmak istiyorum. bu ara diyet yapabilecek psikolojide değilim. izinli sayılayım desem o kadar izin olmaz. o yüzden ayrılamak istiyorum.beni kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim. biraz kısa sürdü ama güzeldi benim için burda olmak. hepinize zayıflama yolunda başarılar diliyorum. kendinize iyi bakın. hepinizi öptüm....
canım tüplerini bağlat bari her adet gecikmesinde aynı stresi yaşamaktansa. hemde evladına kıymamış olursun.13 yıllık evliyim ilk hamileligimi eşime kaynanam müjdeledi hiç sevin medi 2. de ben korunuyordum hapla bırakmak zorunda kaldım eşimi uyarmama ramen korunmadı ve 2. hamile kaldım sonra hemen tabi eşim bunuda aldırmak istedi sipral taktırdım 4 ay kanamam hiç durmadı artık çıldıracak gibiydim hem hap içip hem sipral kullanıyordum iyice pisikopat olmuştum ne yapacagımı şaşırmıştım ve en sonunda hastanelik oldum metale alerjim varmış çıkardılar hapta migren yapıyor 10 gün adet oluyorum yataktannn kalkamıyorum ve eşim kendi korunmaya karar verdi 2 yıl sonra kızıma hamile kaldım onuda aldırmak istedi doktoru aradım yalvardım ne olur bebek 10 haftalık deyin aldıramasın dedim çok korktum katil olmaktan ve doktor asla olmaz yapamam dedi ben aglaya aglaya gittim doktora ve kızım gerçekten 9 haftalıkmış rabbim işte tabi aldıramadı şimdi çocuklara benden iyi bakıyor hakkını yiyemem ama bana yaşattıklarınıda asla unutamam bunları yazarken bile aglıyorum
canım yavrularımm
evet canlarım siz olsaydınız korkmazmıydınız test yapmaktan varsada onun geç haberi olsun ben asla aldırmam hiç keyifli güzel bir hamilelik geçirmedim beni korkutan bebek degil hiç zor gelmez bakarım rabbimin izniyle
ama aynı sıkıntıları yaşamak beni çok korkutuyor
Vee haftanın ilk bildirimi de benden gelsin.Bu haftaki kilom 69.5 kg. Yani çok şükür almamışım. Yeniden 70 leri görücem diye çok korkuyordum açıkçası ama görünüşe bakılırsa önümüzdeki hafta da korkum devam edecek. :18:
Ecz.imis ( 69.9 / 69.5 / 0.4 / %0.57 )
Dediğim gibi yarın 2 sınavım var, bugün-yarın tekrar giremem ama dualarınızı bekliyorum bayanlar, ihmal etmeyin inş.
yahu ecz yok merve yok ben yokum ne olcak bu takımın hali???Kizlr ben yrin yokum dr gidicem bugunde 2tane dis cektirdim simdi sizliyor benimdeb ebisim olsunn cok istiyorum
canım toplamaya çalış kendini. spor için yada diyet için değil kendin ve evlatların için.kızlar nasılsınız ben yorgunum nedense yerımden kalkamıyorum hep yatıyım ıstıyorum sporada gıdemıyorum cvalla sankı yuk tasımıs gıbıyım
siparişi ne zaman vereceksin canım.Haticecim model gönderirisen çok sevinirim canım
valla ipocum dünden beri foça çıkmıyor aklımdan kız yarımı deştin heee neyse inşallah bizlerde yerleşiriz oralara ipocum bakarsın sonra karşılaşıp tanışıp bisiklet turları atarız kızzzzz süper olurdemkki sadece biz değilmişiz büyülü bir yer orası kesinlikle
fatoşummm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına öp arasımı benim için
olsun canım zaten çok fazla kaçmamış dengelersin
kolay değil canım çocukla tüm gün dışarıda hımm elbisen güzel olucak gibi geldi bana ne renkk
hadi gözün aydın mervecim bende aynı senin gibi bu reglmde elime ne geçirdiysem hiç affetmedim hüppp mideye ssz
haftaya dört kolla sarılıcam diyetime ve bırakmıcam hem düğün yaklaştı hemde bende bebiş için kolları sıvıcam bende çok istiyoum anne olmak tedaviye başlıcam bende bakalım inşallah rabbim sana bana tüm idteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder
çok geçmiş olsun aycacım yat dinlen toparla kendini kuzu
zubusummm nasılsın menü güzelde mantı olmamış be bacımmm
tuğbacım çok geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan ve hep aynı saatte içmeye çalış düzene giricektir kendine stres yapma üzülme canım bu hastalığı çok etkiliyor bu faktörler
Evet kızlarım uzun boylu iri yapılılar.sagolun kızlarbenimki zorla gitti ama sonra hepsi çok memnun oldu tabi onlar bilmiyorlar benim zorla götürdügümü baş ver allah bilsin dimi şekerler
behçet uz hastanesinemi gidiyorsun fatoşcum benim oglumda orada nefrolojide tadevi görüyor
çok geçmiş olsun bişi çıkmadıgına çok sevindim
darısı başımaartık regl beklemekten sıkıldım inan iştah falanda kalmadı bende
senin çocugun yok muydu canım 2. yimi istiyorsun
sonuç daha belli degil test yapmaya korkuyorum ilk defa bukadar gecikti :18::18::18:
en güzelini yapıyorsun canım biz dikkat eder evde tencere yemeklerine önem verirsek onlarda alışırlar
geçmiş olsun canım
sagol canım bakalım becere bilicemmi ilk okul gibi çizgi çizdiriyorlar yuvarlak çocuklarım bana gülüyo anne bizde okulda böyle yapıyoruz diye
inşallah canım küslük olmasın mesafe koyula bilir ama aile hiç görüşmeden olmuyor
kızınında boyu baya uzun yaşına göre
harırlısı olsun canım allah şifa versin
canım bende bugün tartıldım 900 gr almışım sıkma canını vericez sıkılmışsındır diyet yapmaktan bazen oluyor bbende cumadan salıya kadar abarrtım ama toparladım allaha şükür
Geçmiş olsun.Kendine dikkat et.ıyı aksamlar hanımlar bugun hep hastanedeydım ve evt tahmınım dogru hıpertıroıd ve ılerlemıs baya ılac tedavısıne basladım...
sızler nasılsınız bakalım bıraz takılıp cıkcam gozlerım cok acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?