Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saolun canlarım iyi dilekleriniz için bi yatmışım ölü gibi valla

elbiseyi siyah yapıcam beyaz zambakçım hr,em zayıf gösteriri...
canım üstüne parlak taşlar yaptır bence. düz siyah olmasın. yada eğer kumaş almadıysan koyu LACİVERT TARZI BİŞEYDE OLABİLİR. AY DUR SENİN İÇİN MODEL BAKIYIM SİPARİŞ VERMEDİYSEN. BEN HERKESİN GÜZEL GİYİNMESİNİ İSTERİM(ay büyük yazmışım kusura bakmayın)
ay çok fena çok hiç anne eli değmiş gibi değil dur bakalım. gündüzleri neysede akşamları eve gidince kendimi mutfağa atıyorum çok fenayım çookk. yaa reklam olmazsa ben şu fx i düşünüyorum
ben yarın doktor kontrolüne gitcem canım. 88.4 olarak geçin beni listeye. ben dönebilirsem ilgilenmeye çalışırım. birde bu aralar akıllı bıdık yok farkındamısınız?

aslında çok doyurucu görünüyor güzel bir liste dene bence

çok zor canım yaa çocuklarında var rabbim sabır şifa versin ilaçları kullandıkça düzelirsin inşallah

ben sinirlenince yada birşeyden korkunca böyle şeyler yaparım ya anneme giderim 3 günlügüne eşim anlar sana yine bişi olmuş der ee annemde yurt dılında napayım stres atmak için yoksa evde düşün düşün çıldırıcam

Slm bayanlaarr. Nasılsınızz?
Ben acayip keyifliyim maşşşş Önemli bir sebepten değil canıım, sadece yarın da 2 sınavım var da bende arada ters tepiyor bu stres halleri. Ondan yani.
ohhh maşallah her günün böyle olsun

tabiki dua ederiz canım rabbim yardımcın olsun

bende yenilesem

13 yıllık evliyim ilk hamileligimi eşime kaynanam müjdeledi hiç sevin medi 2. de ben korunuyordum hapla bırakmak zorunda kaldım eşimi uyarmama ramen korunmadı ve 2. hamile kaldım sonra hemen tabi eşim bunuda aldırmak istedi sipral taktırdım 4 ay kanamam hiç durmadı artık çıldıracak gibiydim hem hap içip hem sipral kullanıyordum iyice pisikopat olmuştum ne yapacagımı şaşırmıştım ve en sonunda hastanelik oldum metale alerjim varmış çıkardılar hapta migren yapıyor 10 gün adet oluyorum yataktannn kalkamıyorum ve eşim kendi korunmaya karar verdi 2 yıl sonra kızıma hamile kaldım onuda aldırmak istedi doktoru aradım yalvardım ne olur bebek 10 haftalık deyin aldıramasın dedim çok korktum katil olmaktan ve doktor asla olmaz yapamam dedi ben aglaya aglaya gittim doktora ve kızım gerçekten 9 haftalıkmış rabbim işte tabi aldıramadı şimdi çocuklara benden iyi bakıyor hakkını yiyemem ama bana yaşattıklarınıda asla unutamam bunları yazarken bile aglıyorum
canım yavrularımm

evet canlarım siz olsaydınız korkmazmıydınız test yapmaktan varsada onun geç haberi olsun ben asla aldırmam hiç keyifli güzel bir hamilelik geçirmedim beni korkutan bebek degil hiç zor gelmez bakarım rabbimin izniyle
ama aynı sıkıntıları yaşamak beni çok korkutuyor

merhaba arkadaşlar. nasılsınız iyimisiniz. ben iyi değilim. moralim bozuk bu ara biraz. birde gruptan ayrılmak istiyorum. bu ara diyet yapabilecek psikolojide değilim. izinli sayılayım desem o kadar izin olmaz. o yüzden ayrılamak istiyorum.beni kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim. biraz kısa sürdü ama güzeldi benim için burda olmak. hepinize zayıflama yolunda başarılar diliyorum. kendinize iyi bakın. hepinizi öptüm....

kızlar nasılsınız ben yorgunum nedense yerımden kalkamıyorum hep yatıyım ıstıyorum sporada gıdemıyorum cvalla sankı yuk tasımıs gıbıyım

Kizlr ben yrin yokum dr gidicem bugunde 2tane dis cektirdim simdi sizliyor benimdeb ebisim olsunn cok istiyorum

ne oldu kız hayrola nereye gidiyosun izinli sayalım istersen ne oldu takıma dağıldınız yaa
canım tüplerini bağlat bari her adet gecikmesinde aynı stresi yaşamaktansa. hemde evladına kıymamış olursun.
Kizlr ben yrin yokum dr gidicem bugunde 2tane dis cektirdim simdi sizliyor benimdeb ebisim olsunn cok istiyorum
yahu ecz yok merve yok ben yokum ne olcak bu takımın hali???
yarın kim hazırlayacak listeyi?
kızlar nasılsınız ben yorgunum nedense yerımden kalkamıyorum hep yatıyım ıstıyorum sporada gıdemıyorum cvalla sankı yuk tasımıs gıbıyım
canım toplamaya çalış kendini. spor için yada diyet için değil kendin ve evlatların için.
Haticecim model gönderirisen çok sevinirim canım
siparişi ne zaman vereceksin canım.

fatoşcum çok güzel modeller var aslında kendim için ara ara bakıyorm. şimdi benim seçmem uygun olmaz. google büyük beden gece elbisesi yaz. ekranın sol tarafında görseller yazıyor. oraya tıkla büyük beden elbise modelleri çıkacak zevkine göre seç. hem fikirlerini geliştirir. elbisenin kolları bence güpürlü olsun. zayıfladığın için kolların sarkık durmaz. hemde hoş bir görüntü verir. ispanyol kol olursa dahada hoş olur.

büyük beden gece elbisesi - Google'da Ara
eğer bulamadım dersen adrese tıkla

kızlar nasılsınızzz ama gördüğüm kadaryla morallar biraz 0

ben kilo bildirimimi yapiyim

geçen hafta 91.5

bu hafta 91.5

aynı yani

bu arada kızlar çok fazla uğrayamıorum kusura bakmayın gezmekten işler o kadar çok biriktiki yarında dükkan açılıyo babam evde kıyamet koparıo hiç bişi hazır değil diye :2: sanırım pazartesiye kadar yüküm hafiflemiş olur...yarın görüşürüzz

Canınm iş yerinde artık yemek yapılıyo.bizimkiler pazara çıkmıyolar.dolayısıyla artık öğlenleri hep kuru gıda yemek zorunda kalıyorum.zaten ertesi sabah hemen tartıda 200,300 gr belli oldu.

Evet kızlarım uzun boylu iri yapılılar.
ben stilistlik dersi görmüştüm bizede yuvarlak çizdirerek başlatmışlardı.bence doğru profesyonel bi kurstasın .

kilo bildirimi
geçen hafta 119.6
bu hafta 119
600 gr
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

günaydın kızlar
üzülerek açıklıyorum kilo almışım 73.8 maalesef son anda kendimi firenlemesem 2 kilo alacaktım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…