Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

birde bu aralar akıllı bıdık yok farkındamısınız?

burdayım gelebildim sonunda
geçen hafta 67 bu hafta 67 değişen sıfıra sıfır elde var 67

bu aralar para dağıtıyormuşum herkese isteyen istemeyen herkese bol keseden para dağıtıyormuşum tabi ben yata yata para para kazanıyormuşmuşum durduk yerde devlet bana maaş veriyor ya bende dağıyormuşmuşum ne olacakmış 2 maaş mışız bize dokunmazmış mecbur verecekmişmişiz başlarına mı kalkıyormuşmuşum borcunu ödeyemiyormuşmuş ne yapacakmışım canını mı alacakmışmışım zor geldiyse çeker gidermişmişim onlar öyleyleymişmiş zorla kabullendirmemişler kendi ayağımla gelin gelmişmişim zaten hastalıklıymışmışım offffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff içim şişti işte bundan dolayı yoktum bu aralar diyeceksiniz ki ne yazıyorsun anlamıyoruz heeeey akıllıbıdık sana ne oldu bi geldi neşe dolu sonra karabulutlara sardındın konuyu olaylar şundan ibaret:

eşimle 5 yıl tanışarak aileme karşıma alarak evlendim evleneli 1,5 yılı geçti (eşim 6 kardeş 1 kardeşi çok zengin kaptan senelik 200 milyarlık geliiri var yaklaşık 15 yıllık kaptan,diğerlerinin hepsi üniversite okumuş iyi bölümleri dereceyle bitirmişler ama eşimden başkası mesleğini yapmıyor asgari ücretlerde diplama dışında ıvır zıvır işlerle uğraşıyor yanlış anlaşılmasın ama yapmayacaklardı da niye okudular onca masraf yaptırdılar ailemde bundan istemedi ilerde maddi olarak çok yük olurlar size diye)

6aylık ölü doğum yaptım bebeğimi kaybettim (adım bu yüzden hastalıklıya çıktı bunu diyen kayınvalidemin de 3 bebeği karnında ölmüş ama anlamıyor)

3yıllık öğretmenken evlendim eşim zorlanmasın diye çalışırken yatak,odamı oturma odamı ,beyaz eşyamı,mutfakta a dan z ye her türlü mutfak aletimi yatağımı yorganımı halılarımı perdemi çeyizimi herşeyi aldım annem 10 yıllık evlilerin evinde yok sende ki düzen derdi bütün maaşımı yuvamıza yatırdım ve 2 tane bilezik aldım kendime sırf eşim zorlanmasın diye zor bela ailemi ikna ettim evlendim evlendiğimizde eşimde 3 yıllık öğretmendi ve cebinde sadece o ayki maaşı +kendide 2 bilezik biritirebilmişti benim ailem düğüne takıya önem verir öyle görmüşler eşimin para biriktiremediğini aileme söylemedim çünkü diyecekelr ne yaptı parayı üstelik 3 yıl köyde öğretmendi nereye harcadı sen onca şey aldın derlerdi o hep ailesine gönderdi sonra gitti bankadan kredi çekti 18 milyar güya düğün masrafı takılar için şimdi onun borcunu ödüyoruz evlendik 3 ay sonra ingilizce işletme okuyan bir abisi gitti birtane şirkete ortak oldu bizden de borç istedi iş kuruyor yardım edelim nasıl olsa heo bizden isteyecekelr bari bi kez verelim işini kursun heray vermekten kurtulalım dedik altınlarımı verdik ama gizlemişler bizden şirketi devralmış ama beş kuruş parası yokken 50 milyarda borçla almış beceremiş tefeciden borç almış tefeci sıkıştırmış öldürecem demiş dedi ya tefeci öldürecek ya da ben intihar edecem bana kredi çekin ne olur aslında hiç vermeyi istemedim ama dedim ölürse kimse anlamaz vermedin parayı öldü der eşimde vicdan azabı çeker bir ömür dedim bin pişman çektim dedi ödeyeceğim heray tefeciye heray dünya akdar para verene kadar size ödeyeyim bunların 2010kasımda oldu daha hiç ödemedi şimdi üzerimde 35 milyar borç var bunları ödüyor olmama mı yanayım
düğün borcu altın borcu diye çekilen kredinin olmayan altınlarımın borcunu ödediğime mi yanayım
ev mi aldım araba mı aldımda bu ay sadece 2900 bankaya para yatıracak olmamamı yanayım yoksa eşimin ailesini beni enayi yerine koymalarına mı yanayım işi yok parası yok nasıl ödesin diyip işin içinden çıkmalarına mı yanayım
üstelik ailem bunların hiç birini bilmiyor altınlarıın bankada kasada durdugunu sanıyor çok rahat yaşadıgımızı düşünüyor ama anlatamam annem kanser duysa bütün bunlar sebebi olur ölür çok zorluklarla okuttu annem bizi babam hayatta değildi niye kaynımın borcunu ödeyim diye mi
annem duysa diyecek ki kzıım sen salakmısın elinde mesleğin var evini düzenini kurdun birde gittin dünya kadar borçla evlendi oda yetmez gibi 9 bileziğim vardı hepsini verdi üstünede bankadan bir daha kredi çektin niye niye niye derdi ne zorun vardı gözün bu kadar mı kör olmuştu derdi üstelik seninle evlenmek isteyen onca kişi varken derdin neydi...............

hayaller kurarken keşkeleri katmayız hiç hesaba ama evliliğimizde bu kadar erken keşke dedirtilmemeliydik

keşke kendi borcumuz olsaydı tartışma nedenimiz.... keşke anlaşamamazlığımız olsaydı yada kendi aldatılmışlığımız oslaydı ama bu başkalarını yaptıkları yüzünden daha burada yazamadıgım birçok şeyden dolayı olmamalıydı kırgınlıgımız aynı evde iki yabancı gibiyiz çok seviyorum ama çok soğuttular eşimden dört gündür ayrı odalarda yatıyoruz tüm gün okuldayız görmüyoruz akşamda iki yabancıyız içim doğrulmuyor bu kadar ezdirmemeliydi beni onlara hakknı aramalıydı çok zengin diğer abisinden 2 milyar borç almış onun eşi tutup parasını istiyor vermezse boşanırım oğlunuzdan benden habersiz vermiş parayı beni kandırmış diyo herkes haklı diyor ama ben kendi alnımın teriyle kazandıgım parayı isteyince başımıza mı kalkakacaksın diyor kaynanam offfffffff çok bunaldım çok tartışıyoruz eşimle bu aralar kolay mı 2900 ödemek ve yok yere daha kendi masraflarımız ihtiyaçlarımız var ve ben çok bunaldım inanın günlerdir çok ağlıyorum zoruma gidiyor çok bunaldım vanda yaşadıklarım bana yetiyor zaten düşünün sadece mutfağı ve bir odası olan bir evde ben mutfakta eşim odada yatıyor ama bu ufacık eve bile sığamıyoruz halbuki ne günahı var ki eşimin.......

ya benim benim ne günahım var ......

ses tonları en yüksekte korkuyorum biranlık öfkeyle tv ye haber olan bayanlardan olmaktan ve inanın kendime değilde o an onca şeyi annem duydugunda ona bişey olmasından korkuyorum artık vazgeçtim kendimden ((((( yazamıyacağım daha fazla

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumlar
rabbim nerde darda olan sıkıntısı olan varsa hepsine ferahlıklar nasip etsin
dileklerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah aminnnn aminnnnnn

tuğbacım canım salma kendini biliyorum çok zor ama napıcan çocukların var tatlımm
ilaçlarını çok düzenli kullan ve kontrolleini sakın ihmal etme gerekiyosa sen kendin 6 ayda bir baktır tamammı

fatoşcum çok tebrik ederim seni canım maşallah gitmiş kilolar bu hafta

akıllıbıdığım ne desem bilemedim rabbimden sana şu mübarek günün hürmetine sabır diliyorum allah akıl fikir versin eşine ve ailesine canım çok zor bir sınav inşalalh eşinle birlikte sırt sırtta vererek birlikte atlatırsınız bu günleri anneciğinede çok çok geçmiş olsun canım rabbim şiflarrr versinn üzülmemek çok zor ama bol bol dua et sen çok iyi niyetli güzel yürekli bir kızsın allah bu güzelliğin bu iyiliğin mükafatını verecektir canım üzülme sennn bir gün herkes hak ettiğini bulacak kendinden vazgeçmek ne demek sakın böyle düşünme kendini bırakma gerekirse zamanı gelince hukuki yollara başvurusun hak var hukuk var ezdirme kendini bitanem burdan söylemesi kolay yaşayan bilir elbet ama herşeyin bir bedeli var

ben bu hafta artılardayım malesef çok üzgünüm kızlar 59.0

[SUB][/SUB]ben cepten bglaniyorum listeyi yapmiycm dr dyim
gecen hftki kg 69.9
bu hft kg 70.4

fatosum arıfem tsk ederım canlarım
galuba ılac etkısını gostermeye basladı bugun daha ıyım
bıde kılo vermem yavaslıcak hormn ılacıymıs aldıklarım
valla ınsallah yaza kadar yavas yavasda olsa devam etcem...

6. TAKIM 250. ETAP
fatos0808 /119,6/ 119/ 0,5/ 0,41%
Ecz.imis /69,9/ 69,5/ 0,4/ 0,57%
yst38 /87,1/ 88,4/ -1,3 /-1,5%
ipo /91,5/ 91,5/ 0/ 0,00%
zubus /74,5/ 74,5 /0/ 0,00%
tugkay2000 /65/ 64/ 1/ 1,53%
anissa /73/ 73,8/ -0,8 /-1,1%
merve10er /69,9/ 70,4/ -0,5 /-0,72%
beyazzambak /58,3/ 59/ -0,7 /-0,12%
bengü84 /66,7/ kendi isteğiyle ayrıldı
ayca0750 /81,2/ bildirimde bulunmadı
akillibidikk (67/ 67/ 0 /0%

6. TAKIM ORTALAMASI: -0,08

Kızlar listeyi gözden geçirip paylaşırmısınız çıkmam gerekiyor. Görüşürüz.

kızlar ben listeyi 7. takımmla paylaştım yüzde -0,09 olarak değiştirdim sağolsun doğacım yardımcı oldu
paylaşım alanınada kopyaladım umarım sorun olmaz

kaptanımmmm ve grup arkadaşlarım kusura bakmayın kilo bilidrimimi yapamadım bu ara sınavlarım var çok yoğunum fazla giremiycem.ama hemen yapayım kilo bildirimi yapayım sanırm artık kabul edilmiyordur ama
başlangıç:83
geçen hafta:81.2
bu hafta:80

canım işin çok zor allah yardımcın olsun zaten şu aileler karışmasa herşey çok güzel ama illa karışırlar diyecek bişi bulamıyorum

ben geldiii neden sayfa sessiz
elbisenini içiiçin saten siyah saten kumaş dışına güpürlü dantel aldım inşallah içime siner oğluşada takımelbise aldım

çok yoruldum çokkkk kilolarla çarşıdada yürünmüyor anacım
sabah
1 kk peynir
çay
5 zeytin
2 dilim ekmek

öğlen dışarda
1 simit çay

şimdide kereviz yedim 2 dilim ekmek
yoğurt

ay evet bu hafta kımsede ses yok bende dahıl olmak uzere hepımız bosladık valla
hadı kızlar kendımıze gelelım ılaclarım etkısını gosterdı daha ıyım ve spor yapmak ıstıyorum kızlar hemde delı gıbı esım gelınce spor aletlerıne gıtcem hadı bakalım kızlar toparlanalım kaldıgımız yerden yola devam...

aaa çift maaş alıyosunuz tabiki siz ödeyeceksiniz. tek maaşlı 200 milyarlık adammı ödeyecek çok düşüncesizsin çok kınadım seni.
bacıııımmm anlatmaya kalksan çok şey var. ama sana bişey diyim ne olursan ol eşinle yatağını ayırma. o senin dünün bugünün yarının. yatakta dön sırtını yat ama asla yatağını ayırma. konuşma gerekiyorsa ama yatağını ayırma. o senin hayat arkadaşın annen baban kardeşin evladın eşin kısaca herşeyin. erkekler ailesi ve eşleri arasında seçim yapmakta zorlanır. biz gibi değiller onlar. biz ailemize çekinmeden hayır diyebiliriz yada en iyi ihtimalle annemler böyle diyor sen ne dersin deriz ama onlarda öyle olmuyor canım. ikinizinde birbirinizden başka kimsesi yok bizim gibi gurbettesiniz. o yüzzden eşine sıkı sarıl canım. ve tekrar söylüyorum yatağını ayırma.
ben geldiii neden sayfa sessiz
elbisenini içiiçin saten siyah saten kumaş dışına güpürlü dantel aldım inşallah içime siner oğluşada takımelbise aldım
diktirince paylaş lütfen meraklardayım. ben onun takım elbisesini severim

canım saat 5 de genel liste yapılıyor o yüzden çok geç kaldın. sınavların daha devam edecekmi? izinli yazalımmı seni?

Canım çok sıkılmışsın belli.Bende eşimle iyi değilim.Seni az çok anlıyorum.Allah sana sabır versin.

Canlarim gunaydinnnnnn

Bu ara sizi o kadar cok ihmal ettim ki tabi diyetimide ama bugunden itibaren artik burdayim bu hafta yine sporlarinizi yazmaya basliorum hadi bakalim kuzular sporaaaaa

Bizim evden yokuslu yoldan iinince sahilde aletler var diorum yuruyusumu evde yapsamda o aletleride ustunemi yapsam inip gerci geri cikmak eve cok zor ama eskiden o aletlerin cook faydasini gormustm ozelliklede ay yuyurusu aletinin

Bakalim dha yeni uyandim spor aşkıyla hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…