Hatice teyzesi bi görsen öle tatlıki paşamın elbisesi
burdayım gelebildim sonunda
geçen hafta 67 bu hafta 67 değişen sıfıra sıfır elde var 67
bu aralar para dağıtıyormuşum herkese isteyen istemeyen herkese bol keseden para dağıtıyormuşum tabi ben yata yata para para kazanıyormuşmuşum durduk yerde devlet bana maaş veriyor ya bende dağıyormuşmuşum ne olacakmış 2 maaş mışız bize dokunmazmış mecbur verecekmişmişiz başlarına mı kalkıyormuşmuşum borcunu ödeyemiyormuşmuş ne yapacakmışım canını mı alacakmışmışım zor geldiyse çeker gidermişmişim onlar öyleyleymişmiş zorla kabullendirmemişler kendi ayağımla gelin gelmişmişim zaten hastalıklıymışmışım offffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff içim şişti işte bundan dolayı yoktum bu aralar diyeceksiniz ki ne yazıyorsun anlamıyoruz heeeey akıllıbıdık sana ne oldu bi geldi neşe dolu sonra karabulutlara sardındın konuyu olaylar şundan ibaret:
ses tonları en yüksekte korkuyorum biranlık öfkeyle tv ye haber olan bayanlardan olmaktan ve inanın kendime değilde o an onca şeyi annem duydugunda ona bişey olmasından korkuyorum artık vazgeçtim kendimden((((( yazamıyacağım daha fazla
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumlar
rabbim nerde darda olan sıkıntısı olan varsa hepsine ferahlıklar nasip etsin
dileklerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah aminnnn aminnnnnn
akıllıbıdığım ne desem bilemedim rabbimden sana şu mübarek günün hürmetine sabır diliyorum allah akıl fikir versin eşine ve ailesine canım çok zor bir sınav inşalalh eşinle birlikte sırt sırtta vererek birlikte atlatırsınız bu günleri anneciğinede çok çok geçmiş olsun canım rabbim şiflarrr versinn üzülmemek çok zor ama bol bol dua etsen çok iyi niyetli güzel yürekli bir kızsın allah bu güzelliğin bu iyiliğin mükafatını verecektir canım üzülme sennn bir gün herkes hak ettiğini bulacak kendinden vazgeçmek ne demek sakın böyle düşünme kendini bırakma gerekirse zamanı gelince hukuki yollara başvurusun hak var hukuk var ezdirme kendini bitanem burdan söylemesi kolay yaşayan bilir elbet ama herşeyin bir bedeli var
canım işin çok zor allah yardımcın olsun zaten şu aileler karışmasa herşey çok güzel ama illa karışırlar diyecek bişi bulamıyorum
aaa çift maaş alıyosunuz tabiki siz ödeyeceksiniz. tek maaşlı 200 milyarlık adammı ödeyecek çok düşüncesizsin çok kınadım seni.
bacıııımmm anlatmaya kalksan çok şey var. ama sana bişey diyim ne olursan ol eşinle yatağını ayırma. o senin dünün bugünün yarının. yatakta dön sırtını yat ama asla yatağını ayırma. konuşma gerekiyorsa ama yatağını ayırma. o senin hayat arkadaşın annen baban kardeşin evladın eşin kısaca herşeyin. erkekler ailesi ve eşleri arasında seçim yapmakta zorlanır. biz gibi değiller onlar. biz ailemize çekinmeden hayır diyebiliriz yada en iyi ihtimalle annemler böyle diyor sen ne dersin deriz ama onlarda öyle olmuyor canım. ikinizinde birbirinizden başka kimsesi yok bizim gibi gurbettesiniz. o yüzzden eşine sıkı sarıl canım. ve tekrar söylüyorum yatağını ayırma.
Canım çok sıkılmışsın belli.Bende eşimle iyi değilim.Seni az çok anlıyorum.Allah sana sabır versin.
canım eşin kendini ve seni çok kullandırtıyor, ne acayip!
sen O'na "çekerim giderim annemin yanına" deyip korkuyu versene,
onlar senin bir yere gidemeyeceğini anlamış, -ses tonları en yüksekte- ne demek ya,
hiçbirşeye zorunda olmadığın halde
bir öğretmen insansın sen,
Ne 3.sayfa haberi olmalar falan,devlet diye bişey var, çok sinir oldum
Kizlarr napiosunuz nasilsiniz buralar ne kadar sessiz ve hüzünlü5:
hepinize çok teşşekkür ederim ne deseniz çok haklısınız ama değişen hiç birşey yok adam param yok ödeyemiyorum diyorda başka da bişey demiyor bundan resti çekti artık ek dersimi ve maaşımı aile bütçesine katmayacağımı söyledim altınhesabı açtırdım kendime otomatik maaşım oraya yatacak ben çalışmamış olsamda eşim her türlü bana bakmak zorunda ve tüm ödemeleri yapmak zorunda kimin borcunu öderse ödesin gücü yetene kadar sabrı taşana kadar ödeyebilecek pazartesiye kadar da paramı bir kısmı gelmezse babasını arayıp konuşacağım boşanıyorum oğlunla diyeceğim aslında kıyamam kocama onun hali benden daha kötü ama delleniyor bazen haketmiyoruz ikimizde bu sorunları
Canım sonunda ne olacak siz yıpranacaksınız.boşanıyorum lafını kullanmadan söliceni söle.çünkü bu tarz kelimeler çok tehlikeli.son söleniceği başta söleme.sonunda bu kadar dayanmışsın.kocanıda sevdiğin belli.para pul verme.ama boşancam deme.
Şuan 67 kilo 1.63 boyundayım ve hayalim tekrar 58 kilo olmak yaz tatiline gidene kadar vermeliyim. Evimde koşu bandı, bisiklet, mekik aleti, twistim ve her konuda bana destek olan mükemmel bir eşim var.
Şimdi sıra geldi yaptıklarıma yapmak için kendimle cebelleştiklerime :) ve yapacaklarıma :) ve bunların zamanında ve düzenli olması içinde telefonuma hatırlatmalar yazıyorum ki taviz vermeyeyim ayrıca hergün yediklerimi yazdığım küçük bir defterim var buda daha dikkatli olmamı sağlıyor…
Evvvveettttt günaydın uyandım yatakta keyif yapsam mı yapmasım demek yarine hoppp fırlıyorum yataktan güne nasıl bir tempoyla başlarsam öyle gider mantıgıyla düşünüyorum… ilk iş yatağımı toparlamak (sonra pes edip yatmayayım diye) elimi yüzümü yıkamak kendime çeki düzen vermek ve kocaman bir bardak su içmek (su içmeyi hiç sevmiyor olsamda) … ve tv yi açıyorum sabah haberleri izliyorum sabah sağlık programlarına bakıyorum çünkü oralarda güne erken başlamış enerji dolu insanlar oluyor ve pozitif bir destek alıyorum onlardan hemen evi toparlayıp akşam için yemek girişimlerine başlıyorum çünkü ben öğlen gidiyorum okula eşimde öğlen okuldan geliyor geldiğinde evde yemek olmalı değil mi bu arada kendime güzel bir bardak yeşil çay yapıyorum ve keyifle bu programları izliyorum çayım bitince koşu bandında 10dakika (5-6arası) yürüyorum, birkaç dakika (8-9arası)koşuyorum sonra tekrar tempoyu azaltıp yürüyüp tekrar koşuyorum yaklşaık hepsi yarım saat sürüyor bunun üstüne beni aşırı bir sıcaklık sarıyor hemen 30mekik çekiyorum eğer yorulmadıysam 20 daha çekiyorum eğer yorulduysam twistten sonra 20 mekik çekiyorum toplamda 50mekik oluyor bir şekilde twistte 200e kadar sayıyorum tekrar bisiklete binip 5 dakika kadar yapıyorum genelde enerjim bitiyor ama varsa müzik açıp dans ediyorum. Sonra bir bardak yeşil çay daha içerek dinleniyorum bu arda saat 10:00 olmuş oluyor saat 11:00de kahvaltı yapıyorum kahvaltımda önceden pek olmuyordu ama artık yumurta yemeye çalışacağım ve maydanoz nane roka tere evde yeşillik adına ne varsa bol limonlu yiyorum. Okula gitmeden ip atlıyorum yaklaşık 100e yakın atlamaya çalışıyorum Veeee saat12de okula gidiyorum enerji dolu veeeee saat18de okuldan geliyorum bitmiş bir halde yemek çay derken saat 20:00 oluyor biraz dinlenip oturup saat 22:00 tekrar spor temposuna başlıyorum:
20dakika yürüyüş+koşmak (30 dakikaya çıktı)
50mekik(70 mekiğe çıktı)
200 twist
5dakika bisiklet ve gün bitiyor(bisiklet pek canım istemiyor bu aralar)
*zorlansam da her yarım saatte su içmek için alarm çalıyor ve toplamda 10 bardak su içmeye çalışıyorum
*içtiğim normal çay günde 6-7 küçük bardak ama şekerli şekeri bırakamasam da çok çok azalttım(şekeri bıraktım günlük en fazla 2 bardak çay içiyorum)
*gün içinde toplam 4 büyük bardak yeşil çay (2-3 bardak arasına indi)
* bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum yoğurt zayıflamakta en ideal besin diye duymuştum
*kızartmaları tamamen çıkarttım hayatımdan ekmeğide alışkanlıktan bulunduruyorum ama az yemeğe çalşıyorum.(ekmeği çıkarttım çok istersem etimek yiyorum)
Ben çok yemek yiyen birisi değilim sadece bedenim kolay yakmıyor aileden gelme geleneksel bir kilolu olma durumuz var ama ben gelenekselci değil yenilikçiyim ve gitsin kiloolllllaaaaar
aslında ben buyum........
arkadaşlar yarışmada haftanın finalini izledim: bayanlar 3,2 kilo ile 7.5 kilo arasında vermiş ve ne ilginçtir
en çok kilo veren kadını elediler,ama dışarıda devam edecekmiş yani diyet spora devam, kendi çabasıyla
ne kadar verdiyse yarışmanın finalinde o kiloyla tekrar katılacakmış hepsi de...
bu arada erkeklerden 10,5 kilo veren vardı, ilk hafta diye herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?