Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar hayırdır burası neden böyle ??

son günlerde buraya uğradığımda içimi garip bi hüzün ve boşluk hissi kaplıyo yani banamı öyle geliyo acaba ??

kızlar birde bu yağları dondurarak parçalamayla ilgili bi bilginiz varmı?? ender saraç kesin çözüm dedi geçen gün saba tümerdeyken eğer fiyatı uygun bişise ben düşünürüm

kızlar bu mesajı yazdıktan sonra araştırdım en fazla 10 kilo fazlalığı olanlara uygunmuş e benim malum 30 kilo fazlam var eğer zayıflamam durur bnde çok sıkılırsam 80 falan olduğumda kışın istanbuldayken bu yönteme başvurucam...özellikle bölgesel incelme için acayip etkiliymiş haberiniz olsun

Son düzenleme:
Çok kilolu oldukları için sanırım o kadar kilo vermişler.

canım neymiş o sölediğin şey.

Kızlar bu gün babanneme ziyarete gittim.bi iyileşiyor bi hastalanıyor.Allah şifa versin inşallah.
Sonra kızlarla anneme gittik.orda oturdum,uyudum.eşim sınavda görevliydi.sınavdan çıkınca gelmedi.eve gitmek istedi.(güya yorulmuş.)
bizde 1 saat önce eve geldik.benimkiyle aramız hala bozuk.sanırım bu gidişle düzelmiycez.bıktım artık.kör düğüm haline geldi.bu kadar kapris çekilmez.mayısın 9 unda boşanma başvurusu yapacağımızı sölemiştik.Eğer o da isterse gideceğim.Artık yapcak bir şeyim kalmadı.
Neyse boşverin bunları .az sonra kardeşim ve kız arkadaşı bize gelcekler.hala istemeye gidemedik.babannem hasta olduğu için olmadı.sonra görüşürüz by by.

Kimse kirilmasin bana ama fazla yazmiyorum cunku burda cok fazla beni uzucek yazilar okuyorum benimde okadar cok problemim varki yazsam roman olur ben eglenmek stres atmk ivin geliyorum boyle yazilr okuyunca cok uzuluyor kafaya takiyorum buraya girme amacimdn sapyorum bana kirilmyin oyuzden seyrek ugruyorum ama sizleri coooook seviyorum

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Ben bugün naaptıımm... Hani 76 kg ken foto çekildim diyordum ya (Ben 75ken çekildiğimi sanıyordum ama bilg e 76 diye kaydetmişim. :112:) hah işte, bugün tekrar aynı kıyafetlerle aynı pozlarla foto çektirdim ev ark ıma. Aslına bakarsanız hala kocamanım. Amaa yine de gözle görülür bir incelme de olmuş hani. Daha da olacak inşş. :103::103:
Not: Fotoları buraya eklemeyi çok isterdim ama yapamıyorum malesef. Ve bununla o kadar uğraştım ki, artık uğraşmayacağım.

Keşke yükleyebilseydin.Merakettim seni.

ay çok fena çok hiç anne eli değmiş gibi değil dur bakalım. gündüzleri neysede akşamları eve gidince kendimi mutfağa atıyorum çok fenayım çookk. yaa reklam olmazsa ben şu fx i düşünüyorum

O nedir ki kaptanım?

ohhh maşallah her günün böyle olsun

Amman Allah muhafaza.

Anladım cnmcm. Bence de sen test yaptırma o zaman. Ama unutmaki Allah ne verirse güzelini verir. Hayırlısı olur inş. :112:

Bengüü?!

yahu ecz yok merve yok ben yokum ne olcak bu takımın hali???
yarın kim hazırlayacak listeyi?

Valla ben de merakla okuyorum şu an kaptanım. Daha gelemedim sonuna.

Cnmcm, açtınız mı dükkanı? Hayırlı olsun. Allah hayırlı, bereketli paralar kazandırsın inş.

Aa kızlar hele şükür burasi biraz neselenmis vallahi girip okuduka bdr merve gbi icim koyu oluodu giresim gelmiodu taniki dertlesmekte istiorumda bnm yapim cok hassas snra kac gun kafama takiorum

Yarin tartilacagimizi unutmustum yaaaaaa off

bu arada bn bugun termal korse step titresim kemeri ve selulit masaj aletine basladim

anladım özür dierim

Yaz geliyo tabii.kilo vermek için çabalar arttı dimi.

günaydın kızlar
üzülerek açıklıyorum kilo almışım 73.8 maalesef son anda kendimi firenlemesem 2 kilo alacaktım herhalde

burdayım gelebildim sonunda
geçen hafta 67 bu hafta 67 değişen sıfıra sıfır elde var 67

Merak etmeyin tatlışlarım, bu hafta daha iyi olur inş her şey. :103:

Kaptanım harikasın. İş güç arasında yapmışın listeyi. Ellerine sağlık.

Ama!! Kızlar napmışız biz bu hafta böyle. Lütfen kendimize gelelim. Gelmek zorundayız kızlar. Bakın yaz geliyor, incecik kıyafetler geliyor, düğünler yaklaşıyor. Depresyon zaten hepimizin kapısında anladığım kadarıyla. Kendimize gelelim. Toparlanalım. HADEEE! Kaç haftadır haftaya haftaya diyip duruyoruz ama o hafta bir türlü gelmiyor. Gelsin ARTIKK!!

Cnm benm, en güzel sensin galiba. Tebrikler. Sınavlarında da başarılar.

ben geldiii neden sayfa sessiz
elbisenini içiiçin saten siyah saten kumaş dışına güpürlü dantel aldım inşallah içime siner oğluşada takımelbise aldım

Amanınn. Ya ben küçüklerde bayılıyorum takım elbiseyee. Nasıl tatlı olmuştur kim bilir. Görmedim ama ben yine maşaallahımı diyeyim.

Ben ne diyeceğimi bilemez bir halde Dondum kaldım tatlışım okurken. Allah bir an önce en hayırlı çözüme ulaştırsın inş sizleri de. Ama ne yalan söyleyeyim, aklımdan geçen her şeyi de yazmışsın tekrar. Ve bence özellikle kendi maaşını evin bütçesinden ayırdığın noktada en doğru şeyi yapmışsın. Orası sizin yuvanız, ihtiyaç olduğunda tabii ki eşinin yanında olacaksın ama sömürülmeeden inş. :103:

Not: Kızlar ben evlilikten çok korkmaya başladım yaa. :18::18:

- Cezayir menekşesi, çeşitli organ kanserleri, lenfoma ve löseminin tedavisinde yardımcı. (Ancak, doktor kontrolü dışında kullanılmaması gerekir. Zararlı yan etkiler yapabildiği unutulmamalı)

Cnmcm, çok güzel bilgiler. Öncelikle paylaştığın için tşk.
Ama ben de hemen uyarımı geçmek istiyorum. :112: Zararlı yan etki sadece cezayir menekşesine ait değil. 'Bu bitkisel, zararı olmaz' diye bir şey yok. Her şey gibi bitkilerinde fazlası zararlı. Hepsinin belirli şartlarda kullanılabilecek belirli dozları var. Ve tabii ki etkileşimler. Bitkiler de ilaçlar gibi birbirleriyle, yediğiniz besinlerle ve ya aldığınız herhangi bir ilaçla etkileşebiliyor. Ki şu an ezbere nokta atışı yapamam belki ama dersten aklımda kalan en önemli şey çoğu bitkinin tansiyonda kullanılmaması gerektiği. O yüzden dr dan ecz dan bilgi alınmadan kullanılmaması taraftarıyım ben. :112:

Evt, ben de izledim. Neydi onlar öyle ya.
Tabii ben bir de bunu analiz ettim kafamda. Yani tmm, bu insanların kilosu bizden çook çokk fazla, günlük yaşamlarında ha bire yiyip nerdeyse hiç hareket etmezken (Yaklaşık eskiden bizim olduğumuz gibi yani) birden bire böyle bir düzene girdiler. Kontrol altında diyet yapıyorlar, tüm günleri tempolu egzersizle geçiyor, ve bence yan ürün de kullanıyorlardır. E vücut ağırlığı da fazla olunca ilk haftada mükemmel kilo verdiler. (İtiraf ediyorum, ben yine de tartıyla da oynandığını düşünüyorum. 1 haftada 10 kg ne ya, günde 1 kg dan fazla verdi o zaman bu adam. )
Ama yine de verdi mi verdi. Yaklaşık yüzdeleri kişisel olarak da takım olarak %5 civarındaydı. Ve kendi takımımızı düşündüm. Evt, kilolarımız o kadar fazla değil, yan ürün kullanmıyoruz, tüm işimiz gücümüz bu da değil ama arkadaşlar biz %1 i bile tutturamıyoruz. Yani bu kadar da olmamalı. Kimse bizden %5 beklemiyor, %5 olmamalı da zaten ama %1 bile yok elimizde. Orda tek bir kişinin verdiği kilo 10 kg ken (iyiki biri 10 kg vermiş demeyin, 14 kişiden 2 kişi 10 kg verdi, 2 kişi 3-4 kg arasındaydı, geriye kalanlar 6-8 kg arasında verdi. ) biz takım olarak 10-12 kişi toplamda 5 kg veremiyoruz diye düşündüm dün akşam. Ve bugün buraya gelince ne göreyim. Durumumuz daha da kötüleşmiş ve hatta yüzdemiz eksilere düşmüş. Bu ne ya. Şu anda kendim de dahil olmak üzere tüm takımın saçını çekmek istiyorum ve hatta çekiyorum.
Tabii yine de hakkı yenmeyecek olanlar var. Tuğba, Ayça ve Fatoş. Sizi tebrik etmek istiyorum. Takımın yüz akısınız. Devamı da gelir inş. :112:

Ve kızlar. Artık gerçekten YETERR!! Bu hafta yüzde hedefimiz %1 in üzeri olsun. Ve bunun için gerçekten çabalayalım artık. Haftalardır bu hafta olacak diye beklediğimiz hafta bu hafta olsun artık. Herkes dikkat etsin. Bu haftasonu yapılan kaçamaklar yapılmıştır, geçti gitti. Bu hafta başka kaçamak olmasın. Tek bir lokma bile. En azından şu 5 gün sıkalım dişimizi. Gerçekten napabileceğimizi tekrar görüp, şevkimi azmimizi bir tazeleyelim bu hafta.

Ay ne kadar hırslanmışım. Kızlar kusura bakmayın lütfen. Ama söylediğim herşeyde ciddiyim. BU HAFTA BİZİM HAFTAMIZ OLSUN ARTIKK!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…