Çok kilolu oldukları için sanırım o kadar kilo vermişler.arkadaşlar yarışmada haftanın finalini izledim: bayanlar 3,2 kilo ile 7.5 kilo arasında vermiş ve ne ilginçtir
en çok kilo veren kadını elediler,ama dışarıda devam edecekmiş yani diyet spora devam, kendi çabasıyla
ne kadar verdiyse yarışmanın finalinde o kiloyla tekrar katılacakmış hepsi de...
bu arada erkeklerden 10,5 kilo veren vardı, ilk hafta diye herhalde
kızlar birde bu yağları dondurarak parçalamayla ilgili bi bilginiz varmı?? ender saraç kesin çözüm dedi geçen gün saba tümerdeyken eğer fiyatı uygun bişise ben düşünürüm
kızlar bu mesajı yazdıktan sonra araştırdım en fazla 10 kilo fazlalığı olanlara uygunmuş e benim malum 30 kilo fazlam var eğer zayıflamam durur bnde çok sıkılırsam 80 falan olduğumda kışın istanbuldayken bu yönteme başvurucam...özellikle bölgesel incelme için acayip etkiliymiş haberiniz olsun
Haaaa bu arada AŞK MUTFAĞI da çok güzel.harika tarifler var.tebrikederim.
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Ben bugün naaptıımm... Hani 76 kg ken foto çekildim diyordum ya (Ben 75ken çekildiğimi sanıyordum ama bilg e 76 diye kaydetmişim. :112:) hah işte, bugün tekrar aynı kıyafetlerle aynı pozlarla foto çektirdim ev ark ıma. Aslına bakarsanız hala kocamanım. Amaa yine de gözle görülür bir incelme de olmuş hani. Daha da olacak inşş. :103::103:
Not: Fotoları buraya eklemeyi çok isterdim ama yapamıyorum malesef.Ve bununla o kadar uğraştım ki, artık uğraşmayacağım.
ay çok fena çok hiç anne eli değmiş gibi değil dur bakalım. gündüzleri neysede akşamları eve gidince kendimi mutfağa atıyorum çok fenayım çookk. yaa reklam olmazsa ben şu fx i düşünüyorum
ohhh maşallah her günün böyle olsun
13 yıllık evliyim ilk hamileligimi eşime kaynanam müjdeledi hiç sevin medi 2. de ben korunuyordum hapla bırakmak zorunda kaldım eşimi uyarmama ramen korunmadı ve 2. hamile kaldım sonra hemen tabi eşim bunuda aldırmak istedi sipral taktırdım 4 ay kanamam hiç durmadı artık çıldıracak gibiydim hem hap içip hem sipral kullanıyordum iyice pisikopat olmuştum ne yapacagımı şaşırmıştım ve en sonunda hastanelik oldum metale alerjim varmış çıkardılar hapta migren yapıyor 10 gün adet oluyorum yataktannn kalkamıyorum ve eşim kendi korunmaya karar verdi 2 yıl sonra kızıma hamile kaldım onuda aldırmak istedi doktoru aradım yalvardım ne olur bebek 10 haftalık deyin aldıramasın dedim çok korktum katil olmaktan ve doktor asla olmaz yapamam dedi ben aglaya aglaya gittim doktora ve kızım gerçekten 9 haftalıkmış rabbim işte tabi aldıramadı şimdi çocuklara benden iyi bakıyor hakkını yiyemem ama bana yaşattıklarınıda asla unutamam bunları yazarken bile aglıyorum
canım yavrularımm
evet canlarım siz olsaydınız korkmazmıydınız test yapmaktan varsada onun geç haberi olsun ben asla aldırmam hiç keyifli güzel bir hamilelik geçirmedim beni korkutan bebek degil hiç zor gelmez bakarım rabbimin izniyle
ama aynı sıkıntıları yaşamak beni çok korkutuyor
merhaba arkadaşlar. nasılsınız iyimisiniz. ben iyi değilim. moralim bozuk bu ara biraz. birde gruptan ayrılmak istiyorum. bu ara diyet yapabilecek psikolojide değilim. izinli sayılayım desem o kadar izin olmaz. o yüzden ayrılamak istiyorum.beni kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim. biraz kısa sürdü ama güzeldi benim için burda olmak. hepinize zayıflama yolunda başarılar diliyorum. kendinize iyi bakın. hepinizi öptüm....
yahu ecz yok merve yok ben yokum ne olcak bu takımın hali???
yarın kim hazırlayacak listeyi?
bu arada kızlar çok fazla uğrayamıorum kusura bakmayın gezmekten işler o kadar çok biriktiki yarında dükkan açılıyo babam evde kıyamet koparıo hiç bişi hazır değil diye :2: sanırım pazartesiye kadar yüküm hafiflemiş olur...yarın görüşürüzz
Keşke yükleyebilseydin.Merakettim seni.
Kızlar akşam kardeşim geldi.Ben bir sürü şey yedim.
Kimse kirilmasin bana ama fazla yazmiyorum cunku burda cok fazla beni uzucek yazilar okuyorum benimde okadar cok problemim varki yazsam roman olur ben eglenmek stres atmk ivin geliyorum boyle yazilr okuyunca cok uzuluyor kafaya takiyorum buraya girme amacimdn sapyorum bana kirilmyin oyuzden seyrek ugruyorum ama sizleri coooook seviyorum
Aa kızlar hele şükür burasi biraz neselenmis vallahi girip okuduka bdr merve gbi icim koyu oluodu giresim gelmiodu taniki dertlesmekte istiorumda bnm yapim cok hassas snra kac gun kafama takiorum
Aa kızlar hele şükür burasi biraz neselenmis vallahi girip okuduka bdr merve gbi icim koyu oluodu giresim gelmiodu taniki dertlesmekte istiorumda bnm yapim cok hassas snra kac gun kafama takiorum
Yarin tartilacagimizi unutmustum yaaaaaa off
bu arada bn bugun termal korse step titresim kemeri ve selulit masaj aletine basladim
günaydın kızlar
üzülerek açıklıyorum kilo almışım 73.8 maalesef son anda kendimi firenlemesem 2 kilo alacaktım herhalde
burdayım gelebildim sonunda
geçen hafta 67 bu hafta 67 değişen sıfıra sıfır elde var 67
6. TAKIM 250. ETAP
fatos0808 /119,6/ 119/ 0,5/ 0,41%
Ecz.imis /69,9/ 69,5/ 0,4/ 0,57%
yst38 /87,1/ 88,4/ -1,3 /-1,5%
ipo /91,5/ 91,5/ 0/ 0,00%
zubus /74,5/ 74,5 /0/ 0,00%
tugkay2000 /65/ 64/ 1/ 1,53%
anissa /73/ 73,8/ -0,8 /-1,1%
merve10er /69,9/ 70,4/ -0,5 /-0,72%
beyazzambak /58,3/ 59/ -0,7 /-0,12%
bengü84 /66,7/ kendi isteğiyle ayrıldı
ayca0750 /81,2/ bildirimde bulunmadı
akillibidikk (67/ 67/ 0 /0%
6. TAKIM ORTALAMASI: -0,08
kaptanımmmm ve grup arkadaşlarım kusura bakmayın kilo bilidrimimi yapamadım bu ara sınavlarım var çok yoğunum fazla giremiycem.ama hemen yapayım kilo bildirimi yapayım sanırm artık kabul edilmiyordur ama
başlangıç:83
geçen hafta:81.2
bu hafta:80
ben geldiii neden sayfa sessiz
elbisenini içiiçin saten siyah saten kumaş dışına güpürlü dantel aldım inşallah içime siner oğluşada takımelbise aldım
hepinize çok teşşekkür ederim ne deseniz çok haklısınız ama değişen hiç birşey yok adam param yok ödeyemiyorum diyorda başka da bişey demiyor bundan resti çekti artık ek dersimi ve maaşımı aile bütçesine katmayacağımı söyledim altınhesabı açtırdım kendime otomatik maaşım oraya yatacak ben çalışmamış olsamda eşim her türlü bana bakmak zorunda ve tüm ödemeleri yapmak zorunda kimin borcunu öderse ödesin gücü yetene kadar sabrı taşana kadar ödeyebilecek pazartesiye kadar da paramı bir kısmı gelmezse babasını arayıp konuşacağım boşanıyorum oğlunla diyeceğim aslında kıyamam kocama onun hali benden daha kötü ama delleniyor bazen haketmiyoruz ikimizde bu sorunları
krediler bizim adımıza mecbur ödenecek abisi borçlarım yüzünden hapse bile girebilirim diyor eşimi çok seviyorum ama ne dersek diyelim önemsenmiyor boşanmayı düşünmüyorum enazından bu kadar seversek , ayrılmak için evlenmedik bize özel bir neden olmalı yolalrımızı ayırmak için ama ben onu bırakıp gidersem o mahvolur kime bırakıp gideyim ki diyeceksiniz çocuk mu ama çarpık bir aileden çıkmış pırlanta gibi bir insan borçlar bitecek herşey düzelecek ama bu günlerde gelmeyecek geri ailesine karşı çok öfkeli resti çektiğini söylüyor kendince ama et tırnaktan ayrılırmı her ne olursa olsun boşanağız fikrini o ortaya attı ama açıklaması sadece artık ailesinin yakasını bırakması içinmiş ona göre ancak öyle anlarlarmış işin ciddiyeti şu düşülen duruma bak yazık halbuki biz çok mutluyduk anlayamıyorum insanlar nasıl bu kadar başkasının üzerinden geçinebiliyorlar ve çok daha rahat yüzüne bakabiliyorlar ben böyle görmedim ailemden bırakın borç almayı babam taksitle birşey bile almazdı kimseye borçlu kalınmaz peşin para ver al yoksa sabret biriktir al derdi
- Cezayir menekşesi, çeşitli organ kanserleri, lenfoma ve löseminin tedavisinde yardımcı. (Ancak, doktor kontrolü dışında kullanılmaması gerekir. Zararlı yan etkiler yapabildiği unutulmamalı)
arkadaşlar yarışmada haftanın finalini izledim: bayanlar 3,2 kilo ile 7.5 kilo arasında vermiş ve ne ilginçtir
en çok kilo veren kadını elediler,ama dışarıda devam edecekmiş yani diyet spora devam, kendi çabasıyla
ne kadar verdiyse yarışmanın finalinde o kiloyla tekrar katılacakmış hepsi de...
bu arada erkeklerden 10,5 kilo veren vardı, ilk hafta diye herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?