Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım, bir de takım içinde gruplara ayrılmıştık. Sonra devamını getiremedik. Ve açıkçası önceki gruplamaları da bulamadım şimdi. (40 saattir onu arıyorum, biraz daha ararsam sabah yürüyüşe kalkamicam) Yeniden gruplama yapsan, takım içi yarış da devam etsek? Ama madem pzt başladık, bu yarış cumadan cumaya değil de pzt den pzt ye olsa. Hem böylece haftasonuna gösterilen özen de bir nebze daha artar. :112: Ne dersin??
Ve Mervecm, sen de acemiliğini bu takım içindeki gruplarda atarsın diye düşündüm. Ne dersin? Haftalık cuma listeleri gibi bireysel ve gruplar bazında yüzdeye göre sonuç açıklarsın. :112: Olma mı??

Ay buldum sonunda. Kızlar, bakın sizin için yaklaşık 2000 mesaj geriye gidip buldum vallahi.

fatos0808 - ipo
anissa - zubus
Ecz.imis - merve10er
yst38 - ayca0750
akillibidikk - heidin
tugkay2000 - beyazzambak

sanırım listedeki değişimlerle son halimiz bu oluyor kaptanım. Yine de değişiklik yapmak istersen buyur. Son durumu belirler yarın resmileştirirsin grupları. :112:

İnşallah canım.Valla bu yazıyı okuduktan sonra yine azmim arttı.Bende daha dikkat edicem.

Süpersin

az çok amladım ama biraz daha açarmısınız daha önce neler yapmıştınız ikişerli gruplarla....

kendim için yaptığım bir çizelgem var belki işinize yarar

Eki Görüntüle 380639

çizelgemle ilgli yorumlarınızı bekliyorum

güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için

regl oldum :124::124::124::124::124::124::124::119::119::119: keyfim yerine geldi doktora gitmektende kurtuldum

rabiim isteyen herkeze istedigi kadar evlat nasip etsin

inşallah aranızda anlaşırsınızda öyle mahkemeye falan gerek kalmaz canım üzüldüm inan rabbim hakkımızda hayırlısını versin

kendim için yaptığım bir çizelgem var belki işinize yarar

Eki Görüntüle 380639
valla süper pilan ve programlı iş yapmayı çok severim
herhalde ögretmenligin verdigi birşey kardeşimde dolabında böyle bir toblo hazırlamıştı

valla iyi olur şekercim hepten yıkılıyo takım toparlanmamız lazım

GÜNAYDIN KIIIIIIZZZZZLLLLAAAAARRRR
Hadiiii uyannınnn.

günaydın canım günaydın kalktıkta anca geliyoz işler bitmiyorrr

günaydın jelibonlarım nasılsınız. internetimde sıkıntı var.

Kızlarrrrr günaydînnnnnn :))VİRÜS

Ezc.imiism yazdıklarına bayıldım e sonuna kadar sana katılıyorum …aslında grubun tamamına yakın yaptigimiz sey suanda kiloyu koruna dönemi gibi halbuki bizim daha vermemiz gereken onlarca kilo var ama cok rahatiz ozelliklede ben!!! Kabul ediyorum yani berbat seyler yaptim ve pismanimda ama artik elimdn geleb herseyi yapmaya calisicam en azindan 2 gundur cabaliorum cnku cuma gunu kilom 91.5 ken cumartesi 92.5 cikti buda nasil bunyeyse sanirim yedigim 2 tane buyuk boy cipsin etkisiydi o yuzden bugun tartilmadim korkudan yine fazla cikarimda sevkim kirilir diye…yani fazla cikinca bole ustume bi agirlik cokuyo …

Akillibidikim sende bizi yalnis anlamissin sanirim yani biz biraz agir yazmisiz biz senin dertlerini anlatmana bisi demedik yani sonucta burda herkes istedigi zaman istedigi seyleri anlatip paylasmakta ozgur …sadece bu aralar benim ruh halim bole seyleri kaldirmaya pek musait degil o yuzden okumaktan kaciyorum huzunlu sarki bile dinlemiorum ne zamandir…su siralar laylaylom seylere ihtiyacim var…sakin yalnis anlama bizi tamam mi

Kızlar bu arada sporlarinizi yazmiyormusunuz yoksa yapmiyormusunuz ?? Not edicem sizi bekliyorum aaa cok ayip beni bekletiyorsunuz:))

Kızlar şuanda osman muftuoglu starda diyorki gundr 3-4 kupa yesil cay icin metabolizmayi hizlandiriomus

eh erken fark etmişin
Hatice teyzesi bi görsen öle tatlıki paşamın elbisesi
oy tahmin edebiliyorum bol bol resim çekin. sana gönderdiğim adrese baktınmı?
kilo bildirimini dün yapıyoduk dimi.kusura bakmayın .bu ara aklım hiç yerinde değil.

kaçaaaaakkkk
kaptanımm salıya kadar izinli olayım ben ama diyete devam ediyorum.yani cuma günü kilo bildirimimi yapıcam.keşke bu haftada yapabilseydim o kadar kilo vermiştimben dönene kadar hepiniz kendinize iyi bakınnn
tamam canım
takıma bidaha bekarları alcam.
Tesekkurler cannim bugunde muzlupudingten kurabiye yaptim bide karakoy pogcasi tarifini yarin vericm
oh oh yap sen şişko yap bizi
haklısın canım ama insanların içini dökeceği nadir yerlerden biri bide hepiniz sağolsun çok candan çok içtensiniz birazda onun etkisi.
sen face de filan gönder ben yardımcı olurum. canım çok zor bişi değil. msj yazdığın sayfayı aç biraz aşağı in eklenti ekle yazıyor. orayı aç. sağ üst köşede resim ekle diyor. orayı tıkla. resmini seç upload diye bi yazı çıkıyor. ona basınca yükler. sağ altta bitti de. tamam.
O nedir ki kaptanım
Cnmcm, açtınız mı dükkanı? Hayırlı olsun. Allah hayırlı, bereketli paralar kazandırsın inş.
canım fx15 zayıflama ilacı varya. onu düşünüyorum. kullanıp memnun kalanlar çok. özellikle iştahsızlık yapıyormuş. etrafımda kullanan sağlıkçılarda var. ağız kuruluğu dolayısıyla su da içiriyor. bilgin varmı?

bu yazıya yorum eklemek istemiyorum. hadi arkadaşlar kısa kollular kapriler etekler düğünler hadi hadi

canım bana uygundur. yeni gelenler için açıklama yapıyorum. cuma bildirimi gibi pazartesi bildirimi yapıyoruz. eşleştiğiniz arkadaşla yarışıyorsunuz. ayrıca tüm takım içinde yarışıyoruz. pazartesi birincisi belirliyoruz hafta sonu kaçamaklarını önlüyoruz.
güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için

regl oldum :124::124::124::124::124::124::124::119::119::119: keyfim yerine geldi doktora gitmektende kurtuldum

rabiim isteyen herkeze istedigi kadar evlat nasip etsin
hadi gözün aydın amin
Kilolari bildirelim hanimlarrrrr

benimki cuma 70.4
bugunnnn 69.1
ben bidaha cuma bildirimi yapmıycam pazartesi zayıflıyom cuma kilo alıyom nasıl luyorsa. bugünki bildirimim 87.6.

merve pazartesi listeleri senin canım. pratik olur hemde serileşirsin. cuma listelerini örnek alıcaksın.

Birde dedilerki egzersizleri adla ayni saatte ayni hizda ve sürede yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…