anissa --zubus süpriz bir sonuç bekliyorum bakalım
ecz.imis --merve10er burdaki gözdem merve
ipo --fatos0808(ikinizi özellikle eş yaptımki çok istikrarlı kilo veriyorsunuz. bence takım içindeki en güçlü rekabet sizde.
t-seda --yst38 valla seda beni geçer gibi.
nil2908 --beyazzambak --tugkay2000 (mükeyyefin bu hafta olmamasından dolayı siz 3 nüzü eşleştirdim. haftaya mükeyyef yerine biri gelirse düzenlemeyi yeniden yaparız
değişiklik isterseniz söyleyin kızlar.
İnşallah canım.Valla bu yazıyı okuduktan sonra yine azmim arttı.Bende daha dikkat edicem.Evt, ben de izledim.Neydi onlar öyle ya.
Tabii ben bir de bunu analiz ettim kafamda.Yani tmm, bu insanların kilosu bizden çook çokk fazla, günlük yaşamlarında ha bire yiyip nerdeyse hiç hareket etmezken (Yaklaşık eskiden bizim olduğumuz gibi yani ) birden bire böyle bir düzene girdiler. Kontrol altında diyet yapıyorlar, tüm günleri tempolu egzersizle geçiyor, ve bence yan ürün de kullanıyorlardır. E vücut ağırlığı da fazla olunca ilk haftada mükemmel kilo verdiler. (İtiraf ediyorum, ben yine de tartıyla da oynandığını düşünüyorum. 1 haftada 10 kg ne ya, günde 1 kg dan fazla verdi o zaman bu adam. )
Ama yine de verdi mi verdi. Yaklaşık yüzdeleri kişisel olarak da takım olarak %5 civarındaydı. Ve kendi takımımızı düşündüm. Evt, kilolarımız o kadar fazla değil, yan ürün kullanmıyoruz, tüm işimiz gücümüz bu da değil ama arkadaşlar biz %1 i bile tutturamıyoruz.Yani bu kadar da olmamalı. Kimse bizden %5 beklemiyor, %5 olmamalı da zaten ama %1 bile yok elimizde. Orda tek bir kişinin verdiği kilo 10 kg ken (iyiki biri 10 kg vermiş demeyin, 14 kişiden 2 kişi 10 kg verdi, 2 kişi 3-4 kg arasındaydı, geriye kalanlar 6-8 kg arasında verdi. ) biz takım olarak 10-12 kişi toplamda 5 kg veremiyoruz diye düşündüm dün akşam. Ve bugün buraya gelince ne göreyim. Durumumuz daha da kötüleşmiş ve hatta yüzdemiz eksilere düşmüş. Bu ne ya. Şu anda kendim de dahil olmak üzere tüm takımın saçını çekmek istiyorum ve hatta çekiyorum. ::
Tabii yine de hakkı yenmeyecek olanlar var. Tuğba, Ayça ve Fatoş. Sizi tebrik etmek istiyorum.Takımın yüz akısınız. Devamı da gelir inş. :112:
Ve kızlar. Artık gerçekten YETERR!! Bu hafta yüzde hedefimiz %1 in üzeri olsun. Ve bunun için gerçekten çabalayalım artık.Haftalardır bu hafta olacak diye beklediğimiz hafta bu hafta olsun artık. Herkes dikkat etsin. Bu haftasonu yapılan kaçamaklar yapılmıştır, geçti gitti. Bu hafta başka kaçamak olmasın. Tek bir lokma bile. En azından şu 5 gün sıkalım dişimizi. Gerçekten napabileceğimizi tekrar görüp, şevkimi azmimizi bir tazeleyelim bu hafta.
Ay ne kadar hırslanmışım.Kızlar kusura bakmayın lütfen. Ama söylediğim herşeyde ciddiyim. BU HAFTA BİZİM HAFTAMIZ OLSUN ARTIKK!!
Ay buldum sonunda.Kızlar, bakın sizin için yaklaşık 2000 mesaj geriye gidip buldum vallahi.
fatos0808 - ipo
anissa - zubus
Ecz.imis - merve10er
yst38 - ayca0750
akillibidikk - heidin
tugkay2000 - beyazzambak
sanırım listedeki değişimlerle son halimiz bu oluyor kaptanım. Yine de değişiklik yapmak istersen buyur. Son durumu belirler yarın resmileştirirsin grupları. :112:
Ay buldum sonunda.Kızlar, bakın sizin için yaklaşık 2000 mesaj geriye gidip buldum vallahi.
fatos0808 - ipo
anissa - zubus
Ecz.imis - merve10er
yst38 - ayca0750
akillibidikk - heidin
tugkay2000 - beyazzambak
sanırım listedeki değişimlerle son halimiz bu oluyor kaptanım. Yine de değişiklik yapmak istersen buyur. Son durumu belirler yarın resmileştirirsin grupları. :112:
inşallah aranızda anlaşırsınızda öyle mahkemeye falan gerek kalmaz canım üzüldüm inan rabbim hakkımızda hayırlısını versinKızlar bu gün babanneme ziyarete gittim.bi iyileşiyor bi hastalanıyor.Allah şifa versin inşallah.
Sonra kızlarla anneme gittik.orda oturdum,uyudum.eşim sınavda görevliydi.sınavdan çıkınca gelmedi.eve gitmek istedi.(güya yorulmuş.)
bizde 1 saat önce eve geldik.benimkiyle aramız hala bozuk.sanırım bu gidişle düzelmiycez.bıktım artık.kör düğüm haline geldi.bu kadar kapris çekilmez.mayısın 9 unda boşanma başvurusu yapacağımızı sölemiştik.Eğer o da isterse gideceğim.Artık yapcak bir şeyim kalmadı.
Neyse boşverin bunları .az sonra kardeşim ve kız arkadaşı bize gelcekler.hala istemeye gidemedik.babannem hasta olduğu için olmadı.sonra görüşürüz by by.
valla süper pilan ve programlı iş yapmayı çok severim
valla iyi olur şekercim hepten yıkılıyo takım toparlanmamız lazımAy buldum sonunda.Kızlar, bakın sizin için yaklaşık 2000 mesaj geriye gidip buldum vallahi.
fatos0808 - ipo
anissa - zubus
Ecz.imis - merve10er
yst38 - ayca0750
akillibidikk - heidin
tugkay2000 - beyazzambak
GÜNAYDIN KIIIIIIZZZZZLLLLAAAAARRRR
Hadiiii uyannınnn.
eh erken fark etmişinKızlarrrrr nasılsınızzzzzz?? :)
Bu arada ben dün farkına vardım yaz geliyo allahm giyicek kıyafet yok !!!!!!
Vallahi dün farkına vardım yaa aklım nerdeymiş şu zamana kadar bi ileri bi geri yerimde saydım hep!!!
Dünden beri diyete suya ve spora dikkat etmeye başladım biran önce 85 olmam lazım ki en azından gecen yaz ki kıyafetlerime giriyim idare ediyim yaz sonuna kadar offff
oy tahmin edebiliyorum bol bol resim çekin. sana gönderdiğim adrese baktınmı?Hatice teyzesi bi görsen öle tatlıki paşamın elbisesi
kilo bildirimini dün yapıyoduk dimi.kusura bakmayın .bu ara aklım hiç yerinde değil.
kaçaaaaakkkkCanlarim gunaydinnnnnn
Bu ara sizi o kadar cok ihmal ettim ki tabi diyetimideama bugunden itibaren artik burdayim bu hafta yine sporlarinizi yazmaya basliorum hadi bakalim kuzular sporaaaaa
Bizim evden yokuslu yoldan iinince sahilde aletler var diorum yuruyusumu evde yapsamda o aletleride ustunemi yapsam inip gerci geri cikmak eve cok zor ama eskiden o aletlerin cook faydasini gormustm ozelliklede ay yuyurusu aletinin
Bakalim dha yeni uyandim spor aşkıyla hayirlisi
tamam canımkaptanımm salıya kadar izinli olayım ben ama diyete devam ediyorum.yani cuma günü kilo bildirimimi yapıcam.keşke bu haftada yapabilseydim o kadar kilo vermiştimben dönene kadar hepiniz kendinize iyi bakınnn
takıma bidaha bekarları alcam.Kızlar bu gün babanneme ziyarete gittim.bi iyileşiyor bi hastalanıyor.Allah şifa versin inşallah.
Sonra kızlarla anneme gittik.orda oturdum,uyudum.eşim sınavda görevliydi.sınavdan çıkınca gelmedi.eve gitmek istedi.(güya yorulmuş.)
bizde 1 saat önce eve geldik.benimkiyle aramız hala bozuk.sanırım bu gidişle düzelmiycez.bıktım artık.kör düğüm haline geldi.bu kadar kapris çekilmez.mayısın 9 unda boşanma başvurusu yapacağımızı sölemiştik.Eğer o da isterse gideceğim.Artık yapcak bir şeyim kalmadı.
Neyse boşverin bunları .az sonra kardeşim ve kız arkadaşı bize gelcekler.hala istemeye gidemedik.babannem hasta olduğu için olmadı.sonra görüşürüz by by.
oh oh yap sen şişko yap biziTesekkurler cannim bugunde muzlupudingten kurabiye yaptim bide karakoy pogcasi tarifini yarin vericm
haklısın canım ama insanların içini dökeceği nadir yerlerden biri bide hepiniz sağolsun çok candan çok içtensiniz birazda onun etkisi.Kimse kirilmasin bana ama fazla yazmiyorum cunku burda cok fazla beni uzucek yazilar okuyorum benimde okadar cok problemim varki yazsam roman olur ben eglenmek stres atmk ivin geliyorum boyle yazilr okuyunca cok uzuluyor kafaya takiyorum buraya girme amacimdn sapyorum bana kirilmyin oyuzden seyrek ugruyorum ama sizleri coooook seviyorum
sen face de filan gönder ben yardımcı olurum. canım çok zor bişi değil. msj yazdığın sayfayı aç biraz aşağı in eklenti ekle yazıyor. orayı aç. sağ üst köşede resim ekle diyor. orayı tıkla. resmini seç upload diye bi yazı çıkıyor. ona basınca yükler. sağ altta bitti de. tamam.Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Ben bugün naaptıımm... Hani 76 kg ken foto çekildim diyordum ya (Ben 75ken çekildiğimi sanıyordum ama bilg e 76 diye kaydetmişim. :112:) hah işte, bugün tekrar aynı kıyafetlerle aynı pozlarla foto çektirdim ev ark ıma. Aslına bakarsanız hala kocamanım. Amaa yine de gözle görülür bir incelme de olmuş hani. Daha da olacak inşş. :103::103:
Not: Fotoları buraya eklemeyi çok isterdim ama yapamıyorum malesef.Ve bununla o kadar uğraştım ki, artık uğraşmayacağım.
canım fx15 zayıflama ilacı varya. onu düşünüyorum. kullanıp memnun kalanlar çok. özellikle iştahsızlık yapıyormuş. etrafımda kullanan sağlıkçılarda var. ağız kuruluğu dolayısıyla su da içiriyor. bilgin varmı?O nedir ki kaptanım
Cnmcm, açtınız mı dükkanı? Hayırlı olsun. Allah hayırlı, bereketli paralar kazandırsın inş.
Evt, ben de izledim.Neydi onlar öyle ya.
Tabii ben bir de bunu analiz ettim kafamda.Yani tmm, bu insanların kilosu bizden çook çokk fazla, günlük yaşamlarında ha bire yiyip nerdeyse hiç hareket etmezken (Yaklaşık eskiden bizim olduğumuz gibi yani ) birden bire böyle bir düzene girdiler. Kontrol altında diyet yapıyorlar, tüm günleri tempolu egzersizle geçiyor, ve bence yan ürün de kullanıyorlardır. E vücut ağırlığı da fazla olunca ilk haftada mükemmel kilo verdiler. (İtiraf ediyorum, ben yine de tartıyla da oynandığını düşünüyorum. 1 haftada 10 kg ne ya, günde 1 kg dan fazla verdi o zaman bu adam. )
Ama yine de verdi mi verdi. Yaklaşık yüzdeleri kişisel olarak da takım olarak %5 civarındaydı. Ve kendi takımımızı düşündüm. Evt, kilolarımız o kadar fazla değil, yan ürün kullanmıyoruz, tüm işimiz gücümüz bu da değil ama arkadaşlar biz %1 i bile tutturamıyoruz.Yani bu kadar da olmamalı. Kimse bizden %5 beklemiyor, %5 olmamalı da zaten ama %1 bile yok elimizde. Orda tek bir kişinin verdiği kilo 10 kg ken (iyiki biri 10 kg vermiş demeyin, 14 kişiden 2 kişi 10 kg verdi, 2 kişi 3-4 kg arasındaydı, geriye kalanlar 6-8 kg arasında verdi. ) biz takım olarak 10-12 kişi toplamda 5 kg veremiyoruz diye düşündüm dün akşam. Ve bugün buraya gelince ne göreyim. Durumumuz daha da kötüleşmiş ve hatta yüzdemiz eksilere düşmüş. Bu ne ya. Şu anda kendim de dahil olmak üzere tüm takımın saçını çekmek istiyorum ve hatta çekiyorum.
Tabii yine de hakkı yenmeyecek olanlar var. Tuğba, Ayça ve Fatoş. Sizi tebrik etmek istiyorum.Takımın yüz akısınız. Devamı da gelir inş. :112:
Ve kızlar. Artık gerçekten YETERR!! Bu hafta yüzde hedefimiz %1 in üzeri olsun. Ve bunun için gerçekten çabalayalım artık.Haftalardır bu hafta olacak diye beklediğimiz hafta bu hafta olsun artık. Herkes dikkat etsin. Bu haftasonu yapılan kaçamaklar yapılmıştır, geçti gitti. Bu hafta başka kaçamak olmasın. Tek bir lokma bile. En azından şu 5 gün sıkalım dişimizi. Gerçekten napabileceğimizi tekrar görüp, şevkimi azmimizi bir tazeleyelim bu hafta.
Ay ne kadar hırslanmışım.Kızlar kusura bakmayın lütfen. Ama söylediğim herşeyde ciddiyim. BU HAFTA BİZİM HAFTAMIZ OLSUN ARTIKK!!
canım bana uygundur. yeni gelenler için açıklama yapıyorum. cuma bildirimi gibi pazartesi bildirimi yapıyoruz. eşleştiğiniz arkadaşla yarışıyorsunuz. ayrıca tüm takım içinde yarışıyoruz. pazartesi birincisi belirliyoruz hafta sonu kaçamaklarını önlüyoruz.Ay buldum sonunda.Kızlar, bakın sizin için yaklaşık 2000 mesaj geriye gidip buldum vallahi.
fatos0808 - ipo
anissa - zubus
Ecz.imis - merve10er
yst38 - ayca0750
akillibidikk - heidin
tugkay2000 - beyazzambak
hadi gözün aydın amingüzel bir hafta olur inşallah hepimiz için
regl oldum:124::124::124::124::124::124::124::119::119::119: keyfim yerine geldi doktora gitmektende kurtuldum
rabiim isteyen herkeze istedigi kadar evlat nasip etsin
ben bidaha cuma bildirimi yapmıycam pazartesi zayıflıyom cuma kilo alıyom nasıl luyorsa. bugünki bildirimim 87.6.Kilolari bildirelim hanimlarrrrr
benimki cuma 70.4
bugunnnn 69.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?