yapsak yazcazda bizde de hareket yok. bugün azcık çıkıp yürüsem süper olcak aslında. içimde yürüme isteği var. neyse bakcaz bakalım.Kızlarrrrr günaydînnnnnn :))VİRÜS
Ezc.imiism yazdıklarına bayıldım e sonuna kadar sana katılıyorum aslında grubun tamamına yakın yaptigimiz sey suanda kiloyu koruna dönemi gibi halbuki bizim daha vermemiz gereken onlarca kilo var ama cok rahatiz ozelliklede ben!!! Kabul ediyorum yani berbat seyler yaptim ve pismanimda ama artik elimdn geleb herseyi yapmaya calisicam en azindan 2 gundur cabaliorum cnku cuma gunu kilom 91.5 ken cumartesi 92.5 cikti buda nasil bunyeyse sanirim yedigim 2 tane buyuk boy cipsin etkisiydi o yuzden bugun tartilmadim korkudan yine fazla cikarimda sevkim kirilir diye yani fazla cikinca bole ustume bi agirlik cokuyo
Akillibidikim sende bizi yalnis anlamissin sanirim yani biz biraz agir yazmisiz biz senin dertlerini anlatmana bisi demedik yani sonucta burda herkes istedigi zaman istedigi seyleri anlatip paylasmakta ozgur sadece bu aralar benim ruh halim bole seyleri kaldirmaya pek musait degil o yuzden okumaktan kaciyorum huzunlu sarki bile dinlemiorum ne zamandir su siralar laylaylom seylere ihtiyacim var sakin yalnis anlama bizi tamam mi
Kızlar bu arada sporlarinizi yazmiyormusunuz yoksa yapmiyormusunuz ?? Not edicem sizi bekliyorum aaa cok ayip beni bekletiyorsunuz:))
bende seni ösledim canım. açtınızmı dükkanı? yaa hani bize takı? şöle afillisinde bi yüssük filanKaptanımmmmm nasilsinn cok ozledim senii
yemekten önce 1 bardak içtim yeşil çayKızlar şuanda osman muftuoglu starda diyorki gundr 3-4 kupa yesil cay icin metabolizmayi hizlandiriomus
canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
depresyondamıyım neyim
merhaba kızlar oglumun toplantısı vardı oraya gittim çıkışta sahile indim 1 saat yürüdüm
dün 2 saat yürümüştüm abartmışım bacaklarım agrıyor
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla çok az kişi kılosunu bıldırmiş bende pc yok telden gırıyorum şuanda abımdeyım 1 saat içinde olan kıloların tablosunu yapıcam sadece bılgınızee
öğlen
çorba
salata
şimdide
kapuska yemeği limonlu
2 kaşık pilav
yedim
9 gibide meyve yiycem
cnm fatoşum afiyett olsunnnnnn
Yalnız ece vahağoğlu demişti ki meyveyi akşam 5ten sonra yemeyin...gerçi insanında gece içi eziliyo of yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?