Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nedesen haklısın yorumunda da haklısının eleştirindede haklısın
sporumla ilgili çizelge yaptım düzenli yapıyorum gün gün yazmayı unutuyorum :18::18::18::18:cumadan bugüne toplu mu yazayım yoksa hergün tek tek mi

waaaaaaoooooooowwww süpersiniz ne kadar çok kilo vermişsiniz umarım bende 50li kiloları görebilirim

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla çok az kişi kılosunu bıldırmiş bende pc yok telden gırıyorum şuanda abımdeyım 1 saat içinde olan kıloların tablosunu yapıcam sadece bılgınızee

dikkatimden kaçmış sanırım ben sadece cuma bildireceğimi sanıyordum biraz önce tartıldım kilom aynı 67 ama daha yeni yemek yedim ondan değişmemiş olabilirama ben haiflediğimi hissediyorum bakalım cumaya ne çıkacak tartıda
hepinize ödev veriyorum epey zamandır ödev vermemiştim hergün en az 10 tane mekik. hergün bildirimistiyorum. bugünden başlıyoruz...

ödevime yıldızlı pekiyi hakediyorum ozaman
çünkü bir haftadır 100 tane mekik çekiyorum günde önceden 70-80 arasıydı şimdi artırdım sayıyı bakalım yaz gelmeden yazlık kıyafetlerime girebilecekmiyim :119::119::119::119::119::119::119:

işte bende onu diyorum onu yeme bunu yeme şunu şu saatte ye şunu sabah kalkınca iç bunu gece yatarken iç

uzun zamandır nerde duysam dikka dinledim nerde ne bulsam dikkatle okudum ama anladım tek bir gerçek haberlerin çoğu reklam kokuyor onu yeme bunu yeme deniliyor bir müddet yapılıyor sonra hoppp yasaklar istek doğuruyor mümkün oldugunca kalorisi fazla olan her yiyeceği en aza indirmek önemli olan bir önce yediğinden az olması 100 kilo birisinni yediği yemekle 50 kilonun ki bir olur mu hiç bildiğin birkaç metabolizma çalıştıracak şeyleri düzenli olarak hep yapmalısın ve kesinlikle vazgeçilmeyecek tek gerçek
SPOR+ SU= ZAAAYIFLAAAAMAAAAA

Son düzenleme:

spor derken sadece dışarıda normal yürüyüş olarak yapılanları mı bildiriyoruz yoksa spor adına yaptıgımız herşeyi mi
birde hepimizin yaptıgı sporları ne zaman yayınlıyorsun

cnm eleştirmedim sadece kendi ruh halimden dolayı mesajları okuyamadığımı ve kaldıramadığımı söyledim...yoksa seni eleştirmeye ne hakkım var aşk olsun

spor+su=zayıflama demişssin kesinlikle katılıyorum...yani katılıyorum ama kilom hep aynı oda ayrı bi konu

spor süresine gelince hergün akşam menümüzü yazarken yada gün içinde o gün yaptığımız toplam spor süresini yazıyoruz...ama sen genelde yürüyüs dışında hep sayılarla yapıyorsun o yüzden senden ricam gene sayarak yapmaya devam et ama kronometre kurup yapar ve bana öle yazarsan dha rahat olur...

spor sıralamasınıda 2 haftadır yapamadım bu hafta düzenli yazmaya başladım tekrardan...cuma akşamları spor sıralama tablomuzu yazıyorum buraya canım

kuralımızda haftada en az 4 saat spor 1. 2. ve 3. seçioruz 4ten az yapanlarında saçını çekioruzz

ay yedım yemek yıne delı olacvam ya azmımı kaybedıyorum kızlar bu ne ya
kendıme sınır olmaya basladım valla..

seviyom seni ne desen haklısın ruh halineneşe olayım kıpır kıpır olsun için pıtır pıtır atsın kalbin çıtır gibi çıtır ol

(spor x spor) + (su x su ) = kesin zayıflarız diye umut ediyoruz

hımmmmm süre tutmam gerekiyor anladım nasıl olsa zaman su gibi akıp geçiyor

“Bel çevrenizin genişliği, boy ölçünüzün yarısını geçmesin” diyen Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, sağlıklı olmak isteyen herkese beline adım ölçer takarak 10 bin adım atmasını öneriyor.adım sayar hakkında bilginiz var mı

güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için

regl oldum :124::124::124::124::124::124::124::119::119::119: keyfim yerine geldi doktora gitmektende kurtuldum

rabiim isteyen herkeze istedigi kadar evlat nasip etsin
Ooooo ilk defa böyle bir habere sevindim diyebilirim.Allah ,steyen herkese versin.

İnşallah canım.Benim eşim biraz sadist sanırım.Buda benim dünyadaki sınavım.Allaha şükürler olsun.Allah beterinden saklasın.

kaptanım bende yakında bekar olucam.o zaman takımda olurum sanırım.

Kızlar bu gün kataloğ çekimleri vardı.yaptığımız elbiseleri kızların üzerinde görünce kendimle gurur duydum.İşimi çok seviyorum.

Bu gün çekimlerde olduğum için acayip şeyler yedim.bu gün listemi yazmayayım.
Ama sabahki kilom 73.3 tü.

az çok amladım ama biraz daha açarmısınız daha önce neler yapmıştınız ikişerli gruplarla....

Hiç bir şey. Yani aslında yapmak üzereydik ama sonra herkes unuttu.

Bir süre uğraşmcam kaptanım yüklemekle. Belki bir ara yeniden denerim. Sağol bilgi için. :112:
Yok kaptanım, ben bu dönem başladım ya staja, o yüzden pek bilmem ilaçları.

ben bidaha cuma bildirimi yapmıycam pazartesi zayıflıyom cuma kilo alıyom nasıl luyorsa. bugünki bildirimim 87.6.

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla çok az kişi kılosunu bıldırmiş bende pc yok telden gırıyorum şuanda abımdeyım 1 saat içinde olan kıloların tablosunu yapıcam sadece bılgınızee

Cnmcm, mümkün olduğunca tartılıyorum ben ama sonrasında nete akşam girebiliyorum ancak. Bu arada bugünkü kilom da 69.3 kg.

bu arada yarın gözümden ameliyat olacağım yarın gelemem çarşambada uğramaya çalışırım

Şimdiden geçmiş olsun cnmcm. Ama bence biz seni çarşamba da görmeyelim. Perş ya da cumaya gel bence sen. :112:

Medyatik diyetislerin çoğu öneriyor. Birara heveslenmiştim ama sonra nolduysa almadım. Bilmiyorum. Ama öğrenirsen öğrenmek isterim. :112:

Kızlar bu gün kataloğ çekimleri vardı.yaptığımız elbiseleri kızların üzerinde görünce kendimle gurur duydum.İşimi çok seviyorum.

Ben de çok seviyorum senin işini.

Kızlar bu arada sporlarinizi yazmiyormusunuz yoksa yapmiyormusunuz ?? Not edicem sizi bekliyorum aaa cok ayip beni bekletiyorsunuz:))

Gerçekten bekletiyorum. Geç saatte girince hep benm mesajlarım oluyor ardarda. Ben de ondan rahatsız olup sporu sonra söylerim diye söylemiyorum. Dur hemen söyliyim. :112:
Cuma; 1 saat 15 dk yürüyüş
Pazar; 1 saat yürüyüş
Bugün (pzt); 1 saat 15 dk yürüyüş

şimdilik bu kadar cnmcm. Kabul edin, kendimi aşmış durumdayım. Ama kilomda oynama yok sayılır. Halbuki yediklerime de dikkat etmiştim.

hergün en az 10 tane mekik. hergün bildirimistiyorum. bugünden başlıyoruz...

Süper bir ödev olmuş bu kaptanım. Çektim bile.

kızlr ınanın herkesın esıyle donem donem problemlerı oluyo malesef hayatın kuralı bu yada evlılıgın abıkı mutlu evlılıklerde var ama ıste benım evlılıgıdede problemler yasadım gel gıtler oldu ıkı kere cıddı ayrılıkdan dondum ama Allh hayırlısını versın ınsallah hepımız ıcın
gelgelelım bogazıma yemege dur demek ıstıyorum
buarada boyum 160 belım 92
cok calısmam lazım cokkkkkkkkk

aaaaaa kımse yokmu
bugunun ılk gunaydını benden kızlar cok guzel bı sabah uyandım
ve bunu bır kez daha anladım cok uyuyunca hem zamanımı hem keyfımı bosa harcıyorum sabah 7 den berı ayaktayım
ve ılserımı hallettım
kalan kaa namazlarımı ve cuzlerımı okudum
ay bugun cok mutluyum ama ortada bısey yok oylesıne
Rabbım hepınızıe saglıklı mutlu huzurlu gunler versın bende ıcınde olmakla bırlıkte...

yaza az kaldı ufff benım hazıran 30da 55 olmam lazım ben hala sallıyorum kendıme bugun cok kızdım yoksa ıddayı kaybedıcemmm ben 55 olucam söz verdım eşimde benı hırslandırsın dıye 55 olursam butun gardolabımın içindekileri değiştiriceğini söyledi ayrıca antalyada düğünümüz var yaparım dımı kızlar :18:

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…

bu dıyetı denemem lazım 1 haftada 4 kg verdırıyormus ben 2 kg versem yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…