ölede canım ne yiycez gece ozaman
Kızlarrrrr günaydînnnnnn :))VİRÜS
Akillibidikim sende bizi yalnis anlamissin sanirim yani biz biraz agir yazmisiz biz senin dertlerini anlatmana bisi demedik yani sonucta burda herkes istedigi zaman istedigi seyleri anlatip paylasmakta ozgur …sadece bu aralar benim ruh halim bole seyleri kaldirmaya pek musait degil o yuzden okumaktan kaciyorum huzunlu sarki bile dinlemiorum ne zamandir…su siralar laylaylom seylere ihtiyacim var…sakin yalnis anlama bizi tamam mi
Kızlar bu arada sporlarinizi yazmiyormusunuz yoksa yapmiyormusunuz ?? Not edicem sizi bekliyorum aaa cok ayip beni bekletiyorsunuz:))
18 . fatoş0808 ( 16,00 / 11,85% ) @ 05.08.11 # 135,00 # 119,00
26 . Ecz.imis ( 8,50 / 10,90% ) @ 14.10.11 # 78,00 # 69,50
28 . yst38 ( 10,10 / 10,25% ) @ 26.08.11 # 98,50 # 88,40
31 . tugkay ( 7,00 / 9,86% ) @ 06.01.12 # 71,00 # 64,00
44 . zubus ( 6,40 / 7,91% ) @ 30.12.12 # 80,90 # 74,50
59 . merve10er ( 4,30 / 5,76% ) @ 17.02.12 # 74,70 # 70,40
79 . ipo ( 3,20 / 3,38% ) @ 25.11.11 # 94,70 # 91,50
83 . akillibidikk ( 2,00 / 2,90% ) @ 16.03.12 # 69,00 # 67,00
91 . ayca0750 ( 1,80 / 2,17% ) @ 16.03.12 # 83,00 # 81,20
94 . beyazzmbak ( 1,00 / 1,67% ) @ 06.01.12 # 60,00 # 59,00
95 . anissa ( 1,20 / 1,60% ) @ 17.02.12 # 75,00 # 73,80
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla çok az kişi kılosunu bıldırmiş bende pc yok telden gırıyorum şuanda abımdeyım 1 saat içinde olan kıloların tablosunu yapıcam sadece bılgınızee
hepinize ödev veriyorum epey zamandır ödev vermemiştim hergün en az 10 tane mekik. hergün bildirimistiyorum. bugünden başlıyoruz...
işte bende onu diyorumonu yeme bunu yeme şunu şu saatte ye şunu sabah kalkınca iç bunu gece yatarken iç
canlarım sporlarinizi yazdim
nedesen haklısın yorumunda da haklısının eleştirindede haklısın
sporumla ilgili çizelge yaptım düzenli yapıyorum gün gün yazmayı unutuyorum :18::18::18::18:cumadan bugüne toplu mu yazayım yoksa hergün tek tek mi
dikkatimden kaçmış sanırım ben sadece cuma bildireceğimi sanıyordum biraz önce tartıldım kilom aynı 67 ama daha yeni yemek yedim ondan değişmemiş olabilirama ben haiflediğimi hissediyorum bakalım cumaya ne çıkacak tartıda
uzun zamandır nerde duysam dikka dinledim nerde ne bulsam dikkatle okudum ama anladım tek bir gerçek haberlerin çoğu reklam kokuyor onu yeme bunu yeme deniliyor bir müddet yapılıyor sonra hoppp yasaklar istek doğuruyor mümkün oldugunca kalorisi fazla olan her yiyeceği en aza indirmek önemli olan bir önce yediğinden az olması 100 kilo birisinni yediği yemekle 50 kilonun ki bir olur mu hiç bildiğin birkaç metabolizma çalıştıracak şeyleri düzenli olarak hep yapmalısın ve kesinlikle vazgeçilmeyecek tek gerçek
SPOR+ SU= ZAAAYIFLAAAAMAAAAA
spor derken sadece dışarıda normal yürüyüş olarak yapılanları mı bildiriyoruz yoksa spor adına yaptıgımız herşeyi mi
birde hepimizin yaptıgı sporları ne zaman yayınlıyorsun
ay yedım yemek yıne delı olacvam ya azmımı kaybedıyorum kızlar bu ne ya
kendıme sınır olmaya basladım valla..
cnm eleştirmedim sadece kendi ruh halimden dolayı mesajları okuyamadığımı ve kaldıramadığımı söyledim...yoksa seni eleştirmeye ne hakkım var aşk olsun
spor+su=zayıflama demişssin kesinlikle katılıyorum...yani katılıyorum ama kilom hep aynı oda ayrı bi konu
spor süresine gelince hergün akşam menümüzü yazarken yada gün içinde o gün yaptığımız toplam spor süresini yazıyoruz...ama sen genelde yürüyüs dışında hep sayılarla yapıyorsun o yüzden senden ricam gene sayarak yapmaya devam et ama kronometre kurup yapar ve bana öle yazarsan dha rahat olur...
spor sıralamasınıda 2 haftadır yapamadım bu hafta düzenli yazmaya başladım tekrardan...cuma akşamları spor sıralama tablomuzu yazıyorum buraya canım
kuralımızda haftada en az 4 saat spor1. 2. ve 3. seçioruz 4ten az yapanlarında saçını çekioruzz
Ooooo ilk defa böyle bir habere sevindim diyebilirim.Allah ,steyen herkese versin.güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için
regl oldum:124::124::124::124::124::124::124::119::119::119: keyfim yerine geldi doktora gitmektende kurtuldum
rabiim isteyen herkeze istedigi kadar evlat nasip etsin
İnşallah canım.Benim eşim biraz sadist sanırım.Buda benim dünyadaki sınavım.Allaha şükürler olsun.Allah beterinden saklasın.inşallah aranızda anlaşırsınızda öyle mahkemeye falan gerek kalmaz canım üzüldüm inan rabbim hakkımızda hayırlısını versin
valla süper pilan ve programlı iş yapmayı çok severim
herhalde ögretmenligin verdigi birşey kardeşimde dolabında böyle bir toblo hazırlamıştı
valla iyi olur şekercim hepten yıkılıyo takım toparlanmamız lazım
günaydın canım günaydınkalktıkta anca geliyoz işler bitmiyorrr
eh erken fark etmişin
oy tahmin edebiliyorum bol bol resim çekin. sana gönderdiğim adrese baktınmı?
kaçaaaaakkkk
tamam canım
takıma bidaha bekarları alcam.
oh oh yap sen şişko yap bizi
haklısın canım ama insanların içini dökeceği nadir yerlerden biri bide hepiniz sağolsun çok candan çok içtensiniz birazda onun etkisi.
sen face de filan gönder ben yardımcı olurum. canım çok zor bişi değil. msj yazdığın sayfayı aç biraz aşağı in eklenti ekle yazıyor. orayı aç. sağ üst köşede resim ekle diyor. orayı tıkla. resmini seç upload diye bi yazı çıkıyor. ona basınca yükler. sağ altta bitti de. tamam.
canım fx15 zayıflama ilacı varya. onu düşünüyorum. kullanıp memnun kalanlar çok. özellikle iştahsızlık yapıyormuş. etrafımda kullanan sağlıkçılarda var. ağız kuruluğu dolayısıyla su da içiriyor. bilgin varmı?
az çok amladım ama biraz daha açarmısınız daha önce neler yapmıştınız ikişerli gruplarla....
sen face de filan gönder ben yardımcı olurum. canım çok zor bişi değil. msj yazdığın sayfayı aç biraz aşağı in eklenti ekle yazıyor. orayı aç. sağ üst köşede resim ekle diyor. orayı tıkla. resmini seç upload diye bi yazı çıkıyor. ona basınca yükler. sağ altta bitti de. tamam.
canım fx15 zayıflama ilacı varya. onu düşünüyorum. kullanıp memnun kalanlar çok. özellikle iştahsızlık yapıyormuş. etrafımda kullanan sağlıkçılarda var. ağız kuruluğu dolayısıyla su da içiriyor. bilgin varmı?
ben bidaha cuma bildirimi yapmıycam pazartesi zayıflıyom cuma kilo alıyom nasıl luyorsa. bugünki bildirimim 87.6.
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla çok az kişi kılosunu bıldırmiş bende pc yok telden gırıyorum şuanda abımdeyım 1 saat içinde olan kıloların tablosunu yapıcam sadece bılgınızee
bu arada yarın gözümden ameliyat olacağım yarın gelemem çarşambada uğramaya çalışırım
“Bel çevrenizin genişliği, boy ölçünüzün yarısını geçmesin” diyen Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, sağlıklı olmak isteyen herkese beline adım ölçer takarak 10 bin adım atmasını öneriyor.adım sayar hakkında bilginiz var mı
Kızlar bu gün kataloğ çekimleri vardı.yaptığımız elbiseleri kızların üzerinde görünce kendimle gurur duydum.İşimi çok seviyorum.
Kızlar bu arada sporlarinizi yazmiyormusunuz yoksa yapmiyormusunuz ?? Not edicem sizi bekliyorum aaa cok ayip beni bekletiyorsunuz:))
hergün en az 10 tane mekik. hergün bildirimistiyorum. bugünden başlıyoruz...
cnm üzme kendini...ne yedin bakiim belki o kadar çok ve kötü değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?