Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canlaarımmmmm günaydınnnnn:))VİRÜS

Bende grip oldum olucam ama yenilmek yok hemen hisseder hissetmez ilac ictim gece smdide bogaz spreyimi ve c vitaminimi icicem :))

Sizler nasılsınız bakiyimmVİRÜS

Bakalım bugun kim dha cok spor yapıcakkk bende yarışıcak olan varmı????

Tatlım tabikide verirsin haziranin 30una dha 3 ay var ama smdiden baya sıkı çalışman ve hiç bi hafta salmaman lazım…şu düğün meselesine gelince bende artık birileri evlenicek diye korkar oldum …hatta
Millete dicemki durun dha evlenmeyin ben kilo veremedim düğüne ne giyicem

ıpocum ben bugun cıkcam dısarı ama sana yetısemem valla sporu baya bıraktım
dısarda yuruyus ve harekeetlerı yapcam hadı bakalım

slm kızlar nasılsınız
daha kahvaltı etmedim sabah adama kalkmadım
oğluş uyansında onu bekliyorum

yapsakmı acaba ama listede bişi yokki verirlir tabi 4 kilo

maşallah maşallah allah keyfini bozmasın canım

iyi yapmışsın önlemini almakla canım
tabiki varbennnnnn

çok agrılarım var yatıyorum yatak döşek :2::2::2::2: bugün pek ugrayamicam

mervecim kilo bildirimi yapmadım ben saadece cuma günleri tartılmak istiyorum sürekli tartılmak morelimi bozuyo

selam herkese sabah bir aralık girdim ama sonra işlerim çıktı cevap yazamadan çıktım geri.
siz nasılsınız bakalım. dün bütün gün ara öğünlerimde dahil süper bir menü yaptım.
saat 5.30 da işten çıktım arkadaş çarşıya yakın bir yere bıraktı beni. yarım saat kadar tempolu yürüdüm. sonra babam ve eşim geldi pazara gittik. alışveriş yaptık acayip bir baş ağrısı başladı.
eve gittiğimde annem hastaymış ama evdekiler yesin diye kek yapmış. ama yemek namına bişey yoktu. hızımı alamadım ve tepsiye daldım çok canım sıkıldı midem bana kızan sesler çıkarttı ama acıkmıştım ve yemek yapmaya halim yoktu. ilaç içtim bişiler hazırladım. bizimkilerde 9 gibi akşam yemeğini yedi. arkasına çay ve kekten yediler.

kızlar ogularımla yuruyuse cıkıyorum hadı bakalım kac saat yururum yada kc dk da eve hemen gerı donerım bılmıyorum gelınce gorusuruz...

ay ne güzel ben dün unutmuştum inş bugün unutmam.

benimkini şimdiden çek. biden ben her sabah 10dk yokuş yukarı tırmanıyorum. iş yerinin yakınında değil durak o yüzden sabah bir dağcılık maratonu yapıyorum. aslında hava güzel çıkıp yürümek istiyorum ama ortalık çok tenha bilmediğim bir yer burası tırsıyorum
adım sayar kullandım canım. hemde omronunki. ama mesela otobusteyken kendi kendine sayı atlıyor. ayarlarını tam tutturamıyorsun. vucut sallantına göre adım yazıyor diyebilirim. 10-30 tl arasında değişiyor. ama heveslendiriyor adım atmak konusunda
kaptanım bende yakında bekar olucam.o zaman takımda olurum sanırım.
herşeyin hayırlısı canım deme öyle. bekarlıkta zor. heleki bahsettiğin şekilde bekarlık.
afferim kız. yaa eczanede sorsana bir işe yarıyomuymuş neciymiş filan.
olamazsın beceriksizsin sen kesinlikle imkanı yok. öle koca göbüşlü olursun. (ters psikoloji uygulayım belki işe yarar.)
geçmiş olsun canım
çok agrılarım var yatıyorum yatak döşek :2::2::2::2: bugün pek ugrayamicam

mervecim kilo bildirimi yapmadım ben saadece cuma günleri tartılmak istiyorum sürekli tartılmak morelimi bozuyo
sanada geçmiş olsun

ben basarırım sende görürsun yaza bıkınımıde gıyerım gezerım antalya sahıllerınde (gönül bodrumda gezmek ıster ama) şaka bır yana bugun bır arkadasın dıyet gunlugunu ınceledım okadar planlı bır sekılde ılerlıyorkı cok hırslandırdı benı bugun yedıklerıme çoook dıkkat ettım
sabah
yarım dlm kepek ekmegı
1 kibrıt kutusu kadar lıght peynır
1 bardak yeşil çay
1 domates 1 salata 2 sıvrı bıberden salata(yarısı kaldı)yiyemedim
öğlen
2 yemek kaşığı pırasa
yarımdılım ekmek
1 kase yoğurt
sabah kalan salatayı bıtırdım

ben de mekik çekiyorum ama ben mekiği uzanarak değil, ayakta çekiyorum ve 50 taneye kadar gidiyorum.
o nasıl oluyor derseniz: bacaklar kapalı dizleri bükmeden yere değmek şeklinde, bana faydası oluyor
hatta sabah 50 öğle 50 akşam 50 çekeyim ben...

birgün eltime yemeğe gittim, birgün annemde yedim, bugün de teyzem çağırıyor,üstüste geldi sabah öğle dikkat ediyorum ama
akşam diyet yapamıyorum:) ama kendimi gemleyebildiğim kadar gemliyorum birde bol yürüyüş yaptım bu ara, ve kilom sabit

geldım tam 1.5 saat yuruduk spor yapytık ogullarım yattı yorgunlukdan agızları acık yattılar
oh valla ıyı oluy boylesıde..

Kizlar simdiye kadar 25 dk yuruyusumu yaptim yol ustunde diye mudodan 2 tane elbise aldim L beden ikiside kirmizi aksam resimlerini koyucam buraya bayildim yaaaaaa iclerine girdim allahtan ama tani havali durmasi icin kilo gitmesi sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…