yaza az kaldı ufff benım hazıran 30da 55 olmam lazım ben hala sallıyorum kendıme bugun cok kızdım yoksa ıddayı kaybedıcemmm ben 55 olucam söz verdım eşimde benı hırslandırsın dıye 55 olursam butun gardolabımın içindekileri değiştiriceğini söyledi ayrıca antalyada düğünümüz var yaparım dımı kızlar:18:
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK
bu dıyetı denemem lazım 1 haftada 4 kg verdırıyormus ben 2 kg versem yeter
aaaaaa kımse yokmu
bugunun ılk gunaydını benden kızlar cok guzel bı sabah uyandım
ve bunu bır kez daha anladım cok uyuyunca hem zamanımı hem keyfımı bosa harcıyorum sabah 7 den berı ayaktayım
ve ılserımı hallettım
kalan kaa namazlarımı ve cuzlerımı okudum
ay bugun cok mutluyum ama ortada bısey yok oylesıne
Rabbım hepınızıe saglıklı mutlu huzurlu gunler versın bende ıcınde olmakla bırlıkte...
Canlaarımmmmm günaydınnnnn:))VİRÜS
Bende grip oldum olucam ama yenilmek yok hemen hisseder hissetmez ilac ictim gece smdide bogaz spreyimi ve c vitaminimi icicem :))
Sizler nasılsınız bakiyimmVİRÜS
Bakalım bugun kim dha cok spor yapıcakkk bende yarışıcak olan varmı????
iyi yapmışsın önlemini almakla canım
tabiki varbennnnnn
ay ne güzel ben dün unutmuştum inş bugün unutmam.kızlar nasılsınız ben ıyı sayılırım uykudan yenı uyandım valla
kılom 65 oldu yıne sıkıldım bu kıloda sabıt kalmakdan Allah ım havaları duzeltse bı yruryusume baslıcam yagmur gıtmek bılmedı sukur tabı onada...
cektım hatıcecım mekıgımı
nedesen haklısın yorumunda da haklısının eleştirindede haklısın
sporumla ilgili çizelge yaptım düzenli yapıyorum gün gün yazmayı unutuyorum :18::18::18::18:cumadan bugüne toplu mu yazayım yoksa hergün tek tek mi
waaaaaaoooooooowwwwsüpersiniz ne kadar çok kilo vermişsiniz umarım bende 50li kiloları görebilirim
dikkatimden kaçmış sanırım ben sadece cuma bildireceğimi sanıyordum biraz önce tartıldım kilom aynı 67 ama daha yeni yemek yedim ondan değişmemiş olabilirama ben haiflediğimi hissediyorum bakalım cumaya ne çıkacak tartıda
ödevime yıldızlı pekiyi hakediyorum ozaman
çünkü bir haftadır 100 tane mekik çekiyorum günde önceden 70-80 arasıydı şimdi artırdım sayıyı bakalım yaz gelmeden yazlık kıyafetlerime girebilecekmiyim :119::119::119::119::119::119::119:
benimkini şimdiden çek. biden ben her sabah 10dk yokuş yukarı tırmanıyorum. iş yerinin yakınında değil durak o yüzden sabah bir dağcılık maratonu yapıyorum. aslında hava güzel çıkıp yürümek istiyorum ama ortalık çok tenha bilmediğim bir yer burası tırsıyorumcnm eleştirmedim sadece kendi ruh halimden dolayı mesajları okuyamadığımı ve kaldıramadığımı söyledim...yoksa seni eleştirmeye ne hakkım var aşk olsun
spor+su=zayıflama demişssin kesinlikle katılıyorum...yani katılıyorum ama kilom hep aynı oda ayrı bi konu
spor süresine gelince hergün akşam menümüzü yazarken yada gün içinde o gün yaptığımız toplam spor süresini yazıyoruz...ama sen genelde yürüyüs dışında hep sayılarla yapıyorsun o yüzden senden ricam gene sayarak yapmaya devam et ama kronometre kurup yapar ve bana öle yazarsan dha rahat olur...
spor sıralamasınıda 2 haftadır yapamadım bu hafta düzenli yazmaya başladım tekrardan...cuma akşamları spor sıralama tablomuzu yazıyorum buraya canım
kuralımızda haftada en az 4 saat spor1. 2. ve 3. seçioruz 4ten az yapanlarında saçını çekioruzz
adım sayar kullandım canım. hemde omronunki. ama mesela otobusteyken kendi kendine sayı atlıyor. ayarlarını tam tutturamıyorsun. vucut sallantına göre adım yazıyor diyebilirim. 10-30 tl arasında değişiyor. ama heveslendiriyor adım atmak konusundaseviyom senine desen haklısın ruh halineneşe olayım kıpır kıpır olsun için pıtır pıtır atsın kalbin çıtır gibi çıtır ol
(spor x spor) + (su x su ) = kesin zayıflarız diye umut ediyoruz
hımmmmm süre tutmam gerekiyor anladım nasıl olsa zaman su gibi akıp geçiyor
Bel çevrenizin genişliği, boy ölçünüzün yarısını geçmesin diyen Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, sağlıklı olmak isteyen herkese beline adım ölçer takarak 10 bin adım atmasını öneriyor.adım sayar hakkında bilginiz var mı
herşeyin hayırlısı canım deme öyle. bekarlıkta zor. heleki bahsettiğin şekilde bekarlık.kaptanım bende yakında bekar olucam.o zaman takımda olurum sanırım.
afferim kız. yaa eczanede sorsana bir işe yarıyomuymuş neciymiş filan.Gerçekten bekletiyorum.Geç saatte girince hep benm mesajlarım oluyor ardarda. Ben de ondan rahatsız olup sporu sonra söylerim diye söylemiyorum. Dur hemen söyliyim. :112:
Cuma; 1 saat 15 dk yürüyüş
Pazar; 1 saat yürüyüş
Bugün (pzt); 1 saat 15 dk yürüyüş
şimdilik bu kadar cnmcm. Kabul edin, kendimi aşmış durumdayım.Ama kilomda oynama yok sayılır. Halbuki yediklerime de dikkat etmiştim.
Süper bir ödev olmuş bu kaptanım.Çektim bile.
olamazsın beceriksizsin sen kesinlikle imkanı yok. öle koca göbüşlü olursun. (ters psikoloji uygulayım belki işe yarar.)yaza az kaldı ufff benım hazıran 30da 55 olmam lazım ben hala sallıyorum kendıme bugun cok kızdım yoksa ıddayı kaybedıcemmm ben 55 olucam söz verdım eşimde benı hırslandırsın dıye 55 olursam butun gardolabımın içindekileri değiştiriceğini söyledi ayrıca antalyada düğünümüz var yaparım dımı kızlar:18:
geçmiş olsun canımCanlaarımmmmm günaydınnnnn:))VİRÜS
Bende grip oldum olucam ama yenilmek yok hemen hisseder hissetmez ilac ictim gece smdide bogaz spreyimi ve c vitaminimi icicem :))
Sizler nasılsınız bakiyimmVİRÜS
Bakalım bugun kim dha cok spor yapıcakkk bende yarışıcak olan varmı????
sanada geçmiş olsunçok agrılarım var yatıyorum yatak döşek :2::2::2::2: bugün pek ugrayamicam
mervecim kilo bildirimi yapmadım ben saadece cuma günleri tartılmak istiyorum sürekli tartılmak morelimi bozuyo
kızlar ogularımla yuruyuse cıkıyorum hadı bakalım kac saat yururum yada kc dk da eve hemen gerı donerım bılmıyorum gelınce gorusuruz...
yok kız 1 tane var oda benimmmmcevapları okurken anlayamadım:bizim takımda iki tane mi Merve var?
öteki çıksn ortaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?