Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ipo cum, senin mesajlarında Virüs kelimesi çıkıyor dikkat ettin mi?
belki de resmi çıkmayan bir smiley ismi diye düşündüm ama
öyledir herhalde

canım sen de ev hanımı mısın? -gerçi temelde hepimiz ev hanımıyız ama
ben,tuğkay fatoş var diğerleri çalışıyo sanırsam yada öğrenci

Issizde siyebiliyiz 2 aydir evdeyim musteri hiz. olarak calisiyordum bu aralar yint bakiyorum is

herkese selamlarrrrrr ben geldimmm :119: :119:
gördüğüm kadarıyla keyifler çok güzel ayrıca çok hoş kararlar alınmış kaptanım bende hemen mekiğime başlıyorum.okul olduğu için çok spor yapamıyorum ben yani stajdan baya yorgun geliyorum bu duruma bi çare bulamadım
ama size bişey anlatmak istiyorum.geçen ayakta duruyordum kızlar beni çağırdı ayça sen zayıfladınmı diyeeeee bende evettt dedim tam beş kilo verdim

Aslında fena bi diyet değil.

Benim bu günki listem
sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim ekmek
arada 2 tane altınbaşak
öğle ıspanak,çorba,yoğurt
arada 2 tane altınbaşak
akşam 7-8 tane dolma,yoğurt
arada 3 tane kayısı,yulaf,1 avuç kuru üzüm,3 tane kuru erik
2 lt su

başkalarıda farkedince acayip motive oluyo insan.Hadi bakalım ayca göster gücünü herkese.

bu gün bi elbise aldım .Harika bi elbise.hemde 42 beden.Ama çok beğendim.siyah,kısa kolları var,boyu hemen diz altı.günlük çok rahat kullanılır.çok sevindim.

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor diyetler? Paylaşım gün geçtikçe daha da azalıyor ama. Korkmalı mıyım!?

bu gün bi elbise aldım .Harika bi elbise.hemde 42 beden.Ama çok beğendim.siyah,kısa kolları var,boyu hemen diz altı.günlük çok rahat kullanılır.çok sevindim.
canım senin boyun kısamıydı? 42 beden dedin ya ondan soruyorum. kendime hesap biçmek adına uzuuuuuun bir süredir 42 beden giymiyorumda. güle güle giy elbiseni birileride çatlasın
Kaptanım f 15 bende duydum.ama kullanmadım.iyimiymiş?
canım arkadaşlar tavsiye etti ama aklıma takılan şey bu ürün çok kullanıldı sonrada piyasadan toplatıldı. sonra tekrar piyasaya sürüldü. toplanma sebebini bilmiyorum ama yanında çalıştığım doktorda kullanmıştı.

Ay o hissi çok seviyorum ben de. Erken kalktığım zamanlar oluyor bende de . Daim olsun inş kuzucm.

Hmm. Zor olur ama olabilir kuzucm inş, neden olmasın. :103::103:

Evt ya, güzel bir şeye benziyor bu. İyi şanslar. Sonuca göre ben de denerim belki. :112: Hadi bakalım, bu hafta sen yap, geç beni, ben de haftaya yapayım, geçeyim seni. :112:

Bakalım bugun kim dha cok spor yapıcakkk bende yarışıcak olan varmı????

Ben olmadığım kesin. Yürüyüş arkadaşım yorgunmuş. Perş devam edicez yürüyüşlere.

afferim kız. yaa eczanede sorsana bir işe yarıyomuymuş neciymiş filan.

olamazsın beceriksizsin sen kesinlikle imkanı yok. öle koca göbüşlü olursun. (ters psikoloji uygulayım belki işe yarar.)

Bugün sormadım ama programdan listeye baktım, yoktu. Liste dediğim tüm ilaçların bulunduğu, sağlık bakanlığından onaylı olan her şeyi kapsıyor. Sadece bizim eczanede bulunanlar değil yani. :112: O bahsettiğin sağlık bakanlığından onaylı mı? Yarın yine de sorarım eczadekilere ama bizim eczanede bulunmayan şeyleri pek bilmiyor bizimkiler Ama yine de denerim şansımı cnmcm. Bir de burda isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama sağlık bakanlığından onaylı 2 ilaç çekti benm dikkatimi. Biri xenical. Epey alan var gibi piyasada. İşe yarıyor olsa gerek. :112: Bir de Xl-S medical ... bir şeyler. Bu ikinci bahsettiğimin 3 çeşidi var. İşte biri yediğin karbonhidratların emilmesini kısıtlıyor. Diğeri aldığın yağların emilmesini kısıtlıyor filan. :112: Ama bence bu konuyu asıl ipoya sormak lazım. Bu konuda uzman olan o. :112: İpocm, sen neler kullanmıştın, işe yarıyor olarak tavsiye edebileceğin bir şeyler var mı?

cevapları okurken anlayamadım:bizim takımda iki tane mi Merve var?
öteki çıksn ortaya:)

kızlar nerdesınız yahu kılo vermek zorlasıyo sayafaları bos gorunce
hadı motıve hadıııııııı

Bence herkes spor yapmaya kaybolmuş tatlım. Baksana, gelen yaptığı sporu söyleyip kaçmış.

Ay evt, birileri farkedince çokk güzel oluyor. Sen naptın cnm? Nasıl geçti sınavların?

Toplanma sebebini aldığın (veya alacağın) yerden öğrenebilirsin bence tatlım. :112: Tabii geçiştirmeye de çalışabilirler. Ama benm tahminim o seride bir sorun çıkmıştır, sonrasında o sorun halledildiği için yeniden piyasaya sürülmüştür. :112:
Peki o kullanan kişinin aldığı sonuçlar nasıldı? :)

kaptanımmm o bahsettiğin şeyi ben kullanmıştım...kilo vermemde pek faydası olmadı...

ayrıca o sağlık bakanlığından değil tarım bakanlığından onaylı

ben bugün GNCden 2 ürün aldım fecide bi para bayıldım umarım faydası olur yarın sbh başlıycam

ama fx15 i sakın alma o tür ilaçların hepsi ama hepsi para tuzağı ben bizzat hepsini kullandım hatta taşıkaldi olmuştum...intahara kalkıştım fln...

kızlar bu arada bugün çok spor yapamadım ve itiraf ediyorum fatoşu geçemedim (

sadece 40 dakika yürüdüm ve 100 tane elbise denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…