ipğocum 1 saat yürüyüş
30 dakika hareket yaz kuşum
yok kız 1 tane var oda benimmmm
canım sen de ev hanımı mısın? -gerçi temelde hepimiz ev hanımıyız ama
ben,tuğkay fatoş var diğerleri çalışıyo sanırsam yada öğrenci
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…
bu dıyetı denemem lazım 1 haftada 4 kg verdırıyormus ben 2 kg versem yeter
herkese selamlarrrrrr ben geldimmm :119: :119:
gördüğüm kadarıyla keyifler çok güzel ayrıca çok hoş kararlar alınmışkaptanım bende hemen mekiğime başlıyorum.okul olduğu için çok spor yapamıyorum ben yani stajdan baya yorgun geliyorum bu duruma bi çare bulamadım
ama size bişey anlatmak istiyorum.geçen ayakta duruyordum kızlar beni çağırdı ayça sen zayıfladınmı diyeeeee bende evettt dedim tam beş kilo verdim
ipo cum, senin mesajlarında Virüs kelimesi çıkıyor dikkat ettin mi?
belki de resmi çıkmayan bir smiley ismi diye düşündüm ama
öyledir herhalde
canım senin boyun kısamıydı? 42 beden dedin ya ondan soruyorum. kendime hesap biçmek adına uzuuuuuun bir süredir 42 beden giymiyorumda. güle güle giy elbiseni birileride çatlasınbu gün bi elbise aldım .Harika bi elbise.hemde 42 beden.Ama çok beğendim.siyah,kısa kolları var,boyu hemen diz altı.günlük çok rahat kullanılır.çok sevindim.
canım arkadaşlar tavsiye etti ama aklıma takılan şey bu ürün çok kullanıldı sonrada piyasadan toplatıldı. sonra tekrar piyasaya sürüldü. toplanma sebebini bilmiyorum ama yanında çalıştığım doktorda kullanmıştı.Kaptanım f 15 bende duydum.ama kullanmadım.iyimiymiş?
aaaaaa kımse yokmu
bugunun ılk gunaydını benden kızlar cok guzel bı sabah uyandım
ve bunu bır kez daha anladım cok uyuyunca hem zamanımı hem keyfımı bosa harcıyorum sabah 7 den berı ayaktayım
ve ılserımı hallettım
kalan kaa namazlarımı ve cuzlerımı okudum
ay bugun cok mutluyum ama ortada bısey yok oylesıne
Rabbım hepınızıe saglıklı mutlu huzurlu gunler versın bende ıcınde olmakla bırlıkte...
yaza az kaldı ufff benım hazıran 30da 55 olmam lazım ben hala sallıyorum kendıme bugun cok kızdım yoksa ıddayı kaybedıcemmm ben 55 olucam söz verdım eşimde benı hırslandırsın dıye 55 olursam butun gardolabımın içindekileri değiştiriceğini söyledi ayrıca antalyada düğünümüz var yaparım dımı kızlar:18:
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK
bu dıyetı denemem lazım 1 haftada 4 kg verdırıyormus ben 2 kg versem yeter
Bakalım bugun kim dha cok spor yapıcakkk bende yarışıcak olan varmı????
afferim kız. yaa eczanede sorsana bir işe yarıyomuymuş neciymiş filan.
olamazsın beceriksizsin sen kesinlikle imkanı yok. öle koca göbüşlü olursun. (ters psikoloji uygulayım belki işe yarar.)
cevapları okurken anlayamadım:bizim takımda iki tane mi Merve var?
öteki çıksn ortaya:)
kızlar nerdesınız yahu kılo vermek zorlasıyo sayafaları bos gorunce
hadı motıve hadıııııııı
herkese selamlarrrrrr ben geldimmm :119: :119:
gördüğüm kadarıyla keyifler çok güzel ayrıca çok hoş kararlar alınmışkaptanım bende hemen mekiğime başlıyorum.okul olduğu için çok spor yapamıyorum ben yani stajdan baya yorgun geliyorum bu duruma bi çare bulamadım
ama size bişey anlatmak istiyorum.geçen ayakta duruyordum kızlar beni çağırdı ayça sen zayıfladınmı diyeeeee bende evettt dedim tam beş kilo verdim
canım arkadaşlar tavsiye etti ama aklıma takılan şey bu ürün çok kullanıldı sonrada piyasadan toplatıldı. sonra tekrar piyasaya sürüldü. toplanma sebebini bilmiyorum ama yanında çalıştığım doktorda kullanmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?