Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkeslere günaydınnnnnnnnn ben bugun kurstayım yokum 5 ten sonra yazarım sıze

gunaydın gunaydın gunaydın kızlar
heııdn ınanırmısın calısmayı cok ıstıyorum ama ıs yok ev hanımıyım ıkı oglan cocugu buyutuyorum ve cok zorlanıyorum bacım
ecz ımıs ınsallah her gune sbaha mutlu huzrlu saglıklı uyanırız cumlemız ınsallah...
bu arada yıne 64 oldum dunku sporun etkısı bakalım spora devam Allah ım hava bozmasın lutfen
bıde oglum gece uyutmadı mıdeyı usutmus 2 yatagada afedersınız cıkardı gece onları temızldım uykum var ama buyuk oglan uyutmuyo
vay bana vay daha neler neler...
hatcem mekıgımı cektım dunde bugunde...

Eki Görüntüle 382396
bugün bunları siparişini verdim bakalım gelince ne kadar işlevsel olacak umarım adımsayarda hayal krıklıgına uğramam özellikle adımsayarı özel günlerimden kullanmayı düşünüyorum çünkü o zamanalrda ağrılarım çok oluyor mekik çekmek ip atlamak yorucu oluyor ama ister istermez hareket halinde oluyorum aslında günde ideal olan ne kadar adım atmalı bu adım işi buaralar dikkatimi çekiyor dışarda normal yürüyüşe çıkıyorsun saat belki bir saat ama hızlı tempoluda bir saat ile yavaş yavaş gezme gibi tempoda bir saat yürümek arasında çok kalori farkı oldugunu düşünüyorum daha sağlıklı yürüyüş yapmak için bi denemeye değer bir sabah programına çıkan diyetisyen bir sözü beni çok etkilemişti demiişti ki "" bayanlar en çok doğru yaptıklarını sandıkları yanlışlar yüzünden kilo veremiyorlar sadece bedenlerine eziyet ediyorlar "" ben hayatımda doğru bildiğim yanlışlar kalsın istemiyorum .....
mesela dün doktorumda dr ayça kaya kesinlikle saat 10 civarı egzersiz yapmayın demişti dünyanın kalp krizi saatinin 10 oldugunu söyledi benim öğrendiğim belkide en büyük yanlışım buymuş hep o saatlerde ya yapıyor yada sonlarına gelmiş oluyordum...

Son düzenleme:
Akillibidikim o saat 10 isi cok ilgincmis bn hic spor yapmadim o saatte cok erken geliyo bna :)

Bu arada yeni aletlerin hayirli olsun gule gule kullan twist bndede var acayip bel inceltiyo

Bu arada gunde atmamiz gereken adim 10.000

Kizlarr bu arada dun aldigin ilaclari bugun kullanmaya baslamiyorm haftaya carsamba basliycam

Bir arkdasimin israri uzerine bir haftalik bir diyete basliyorum bugun hadi bakalim hayirlisi:))) bu diyet bitince basliycam ilaclara

Aaa birde unutmadan arkdasim diyetisyenine sormus bir tabak kuru fasulyede 780 kalori varmis duyunca şoka girdimmmm

Son düzenleme:
nasılsınız
tembel oğluş uyuyo anası onu bekliyo
kahvaltıda
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
2 dilim ekemk
çay

bunu kullanan var mı ne kadar sıklıkla ne kadar zamanda kullanıyorsunuz ben günde 2-3 defa 250 adıma kadar sayıyorum bir sayfada sadece bunu kullanarak ayda 4-5 kilo verdiklerini söylemişler şaşırdım sizin fikriniz ne

kuru fasülyenin kalrosi vay beeee şu yiyeceklerein kalorilerini bilmek mahvediyor insanı

ne ilacı kuzu hayırdır
bende şu şok diyeti yapçam

selam kızlar nasılsınız ben dün gözümden ameliyat oldum şuan gözün bandajlı bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz ama kimsecikler yok
ben fazla kalamıcam tekk gözle baktığım için gözüm yoruluyor şimdi çıkıyorum gelirim yine çok öpüyorum hepinize kendinize iy bakın

canım benim çok geçmiş olsunnnnnnnnnn

Beyazzambakcim cok gecmis olsunnnnn

Fatoscum burda pek ayrintili anlatamiyorum yasak sanirim ama hayatta guvendigim 2 marka var biri solgar digeride gnc …solgardan biraz sıkıldgm icin gncye gecis yaptim…ilaclardan biri bagirsak fonksiyonlarini arttiyo bir digeri bolgesel yaglari eritio digeride metabolizmayi hizlandirio…her ayin ilk 7 gunu gnc gold karttlilara %20 indirim vardi aldiklarim 280 tutuyodu bn 220 verim 1 aylik kür memnun kalirsam tekrar alicam ama dedigim gbi haftaya carsamba basliycam smdi şu diyeti yapiorum

Akillibidikcim o aletin adi stepper sanirim kilo vermede etkisi dedikleri kadar olablilir bncede bnde ne zmn step tahtasyla calissam kilo vermemde bir hizlanma oluyo birde bisiklet cok faydali bnce…eger almak istiyosan stepperi al bnce ama bacaklarda adele yapabilirmi orasi bira supheli cnku adele olursa incelme olmaz kalin ve sıkı kalir bacaklarin

Son düzenleme:
Bnde bu sabah tartildim en son baktgmda cumartesi 92ydim bu sabah 91.6 ciktim bakalim haftaya carsamba kac olucam

bizler adım ölçerle, stepper'la uğraşaduralım, bizim burda bazı bayanlar dışarıda sırf yürüyüş yapmak için köpek alıyor.
günde iki kere mecbur çıkarılıyormuş ya tuv.yapsın diye..

İnsanlar delirmis yaaa bnmde kopegim var ama cikarmaya useniorum zavallicigi ((

Ben xl ilacından aldım ama kullanmadım.henüz gerek olmadı.ama ipocum özelfen senin aldıklarını bana yazarmısın.been bu ara 1ileri2geri yapıyorum.bakalım nolcak.

Akıllıbıdıgım bende var o adım atar gıbı olandan adını bılmıyoum evet etkılı ben yapıyodum bıraktım sımdı dısarı sıcak ya daha zevklı oluyo dogayla ıc ıce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…