Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akillibidikim o saat 10 isi cok ilgincmis bn hic spor yapmadim o saatte cok erken geliyo bna :)
Bu arada yeni aletlerin hayirli olsun gule gule kullan twist bndede var acayip bel inceltiyo Bu arada gunde atmamiz gereken adim 10.000

Akıllıbıdıgım bende var o adım atar gıbı olandan adını bılmıyoum evet etkılı ben yapıyodum bıraktım sımdı dısarı sıcak ya daha zevklı oluyo dogayla ıc ıce...

inşallah bende düzenli olarak kullanabilirim dediğin gibi incelirim ne kadar yapmam gerekiyor yada yaparken dikkat etmem gerekenler varmı önerilerini bekliyorum

canım çok çok çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak bende gözlük kullanan birisi olarak gözümden daha kıymetli birşey olmadıgını düşünüyorum

ben bir gariban devlet memeuruyum jet sosyeteyle aşık atamam onlar günde iki defa dışarı köpekleri çıkartırken biz kendimizi ancak çıkarttabiliyoruz

ipo cum benim sporlarımda bunlar

cuma : 100 mekik, 1 saat hızlı tempolu yürüyüş,500 step, 100 ip = toplam 2 saat civarı.......

cumartesi :100 mekik,1 saat hızlı tempolu yürüyüş ,500 step=toplam1 saat 45 dakika...... (dışarda yürüyüş şeklinde 3,5 saat gezdim)

pazar :100 mekik,1 saat hızlı tempolu yürüyüş,500 step=toplam 1 saat 45 dakika......

pazartesi :50 mekik,1 saat hızlı tempolu yürüyüş,500 step, 100 ip toplam 2 saat civarı..... (dışarda yürüyüş şeklinde 3 saat gezdim)

salı : 0 mekik,0 yürüyüş, 0 step (hasta) tempolu 15 dakika yürüyüş dışarda

çarşamba :100 mekik,30 dakika hızlı tempolu yürüyüş, 250 step,tempolu 15 dakika yürüyüş dışarda= toplam 1,5 saat.....

Kizlar bnde menumu yaziyim belirli bi liste uyguluorum

Sabah:light krem peynir,2 siyah zeytin,salatalik domates,2dilim kepek ekmegi

Oglen:3kofteli kepekli ekmekten sandvic...salata

Aksamglenle ayni…salata

Hurrem izlerken: yesil cay 3 tane form biskuvi

Su:2.500 ml

Spor:1 saat( 40 dk yuruyus,8 dk step,3 dk ip atlama,9 dk biisiklet)

Canim cok gevmid olsundikkat et kendine biran once iyiles

Bu günki menüm sabah 1 yumurta,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 tane altınbaşak
öğle yayla çorbası,salata,mantar sote
arada 2 tane altınbaşak
akşam 2 kaşık zeytinyağlı pırasa,1 kaşık sosis sote,2 kaşık karnıbahar,azcık tavuk
arada 2 kaşık yulaf,3 tane kayısı,3 tane kuru erik,1 avuç kuru üzüm
yeşil çay,2 lt su

Amma yemişim haaaaa.

Benim boyum kısa sayılmaz .165 boyundayım.İnşallah çatlıycak herkes.

Akşamları tatlı yerine yulaf kayısı falan yiyorum.Çok iyi oluyor hem sağlıklı hem lezzetli.

bugün daha iyiyim allaha şükür sizlerde iyisinizdir inşallah takımı özledim valla 2 günde
aşagısı baya kalabalık

sınavlar fena değildi canım.ama daha bitmedi haziran sonuna kadar sınavdayım ben :18:

çokk geçmiş olsun neyin vardı neden ameliyat oldun

herkese selamlarrr
bugün menüyü patlattım
sabah:1 paket sade çubuk kraker
öğle:1 dilim patatesli börek
meyve suyu
ara:dondurma bi külah
akşam:bi tabak sulu köfte
1 kase yoğurt
saçımı çekinnn

ipocummmm bana 15 dakika daha koşu, 110 mekik, 250 step yazarmısın yaklaşık hepsi 1saat sen nasıl istersen öyle yaz farketmez

sadece 40 dakika yürüdüm ve 100 tane elbise denedim

Peki kaç tanesini aldın? 99??

Aletlerin hayırlı olsun cnmcm. Güzel kilolar verirsin inş. Ama açıkçası o saat 10 meselesi bana birazck saçma geldi. :26:

Kizlarr bu arada dun aldigin ilaclari bugun kullanmaya baslamiyorm haftaya carsamba basliycam

Bir arkdasimin israri uzerine bir haftalik bir diyete basliyorum bugun hadi bakalim hayirlisi:))) bu diyet bitince basliycam ilaclara

Hmm, nasıl bir diyetmiş o?? Bir de aldıklarına niye diyetten sonra başlıyorsun? Zaten sadece takviye hükmünde değiller mi ki? :44:

Cnm, ben de meraklıyım o ürünlere. Bir ara kullandım bir kaç kutu. :112: Hangilerini aldığını yazabilir misin bana özelden? :112:

Ya evt, o da ayrı bir mevzu. İşin aslı ben spordan o sebeple korkuyorum da biraz. :18: O adele meselesi hakkında geniş bilgin varsa bizimle de paylaşır mısın ipocm? Mesela yürüme nasıl etkiler adeleyi?
Ya bir de kızlar, ben şu twister olayını çözemedim. O hangisi ya??

Ben xl ilacından aldım ama kullanmadım.henüz gerek olmadı.ama ipocum özelfen senin aldıklarını bana yazarmısın.been bu ara 1ileri2geri yapıyorum.bakalım nolcak.

Cnmcm, hangisini aldın xl nin? Ben eve giderken almayı düşünmüştüm ama kararsız kalınca almadım geri.

Maş cnmcm. Bu hafta spor birincimiz sen olacaksın galiba.

bugün daha iyiyim allaha şükür sizlerde iyisinizdir inşallah takımı özledim valla 2 günde
aşagısı baya kalabalık

Sanırım sen yoksun diye kimse konuşmuyor anissa. Geri geeell.

sınavlar fena değildi canım.ama daha bitmedi haziran sonuna kadar sınavdayım ben :18:

Oo, kolay gelsin cnmcm. Hepsi için toptan bir başarılar dileyeyim ben. :112:

Yok tatlım ya. Yani böreği filan abartsaydın çekerdim saçını da eğer bu ölçülerde yediysen çok da saç çekilecek bir durum yok -bence). Yarın toparlarsın. :112: Biz ne menüler koyduk, bu ne ki? Gayet diyet menüsü bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…