Eki Görüntüle 382396 Eki Görüntüle 382397
bugün bunları siparişini verdim bakalım gelince ne kadar işlevsel olacak umarım adımsayarda hayal krıklıgına uğramam özellikle adımsayarı özel günlerimden kullanmayı düşünüyorum çünkü o zamanalrda ağrılarım çok oluyor mekik çekmek ip atlamak yorucu oluyor ama ister istermez hareket halinde oluyorum aslında günde ideal olan ne kadar adım atmalı bu adım işi buaralar dikkatimi çekiyor dışarda normal yürüyüşe çıkıyorsun saat belki bir saat ama hızlı tempoluda bir saat ile yavaş yavaş gezme gibi tempoda bir saat yürümek arasında çok kalori farkı oldugunu düşünüyorum daha sağlıklı yürüyüş yapmak için bi denemeye değer bir sabah programına çıkan diyetisyen bir sözü beni çok etkilemişti demiişti ki "" bayanlar en çok doğru yaptıklarını sandıkları yanlışlar yüzünden kilo veremiyorlar sadece bedenlerine eziyet ediyorlar "" ben hayatımda doğru bildiğim yanlışlar kalsın istemiyorum .....
mesela dün doktorumda dr ayça kaya kesinlikle saat 10 civarı egzersiz yapmayın demişti dünyanın kalp krizi saatinin 10 oldugunu söyledi benim öğrendiğim belkide en büyük yanlışım buymuş hep o saatlerde ya yapıyor yada sonlarına gelmiş oluyordum...
Akillibidikim o saat 10 isi cok ilgincmis bn hic spor yapmadim o saatte cok erken geliyo bna :)
Bu arada yeni aletlerin hayirli olsun gule gule kullan twist bndede var acayip bel inceltiyo Bu arada gunde atmamiz gereken adim 10.000
Akıllıbıdıgım bende var o adım atar gıbı olandan adını bılmıyoum evet etkılı ben yapıyodum bıraktım sımdı dısarı sıcak ya daha zevklı oluyo dogayla ıc ıce...
Eki Görüntüle 382422
bunu kullanan var mı ne kadar sıklıkla ne kadar zamanda kullanıyorsunuz ben günde 2-3 defa 250 adıma kadar sayıyorum bir sayfada sadece bunu kullanarak ayda 4-5 kilo verdiklerini söylemişler şaşırdım sizin fikriniz ne
canım çok çok çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak bende gözlük kullanan birisi olarak gözümden daha kıymetli birşey olmadıgını düşünüyorumselam kızlar nasılsınız ben dün gözümden ameliyat oldum şuan gözün bandajlı bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz ama kimsecikler yok
ben fazla kalamıcam tekk gözle baktığım için gözüm yoruluyor şimdi çıkıyorum gelirim yine çok öpüyorum hepinize kendinize iy bakın
bizler adım ölçerle, stepper'la uğraşaduralım, bizim burda bazı bayanlar dışarıda sırf yürüyüş yapmak için köpek alıyor.
günde iki kere mecbur çıkarılıyormuş ya tuv.yapsın diye..
selam kızlar nasılsınız ben dün gözümden ameliyat oldum şuan gözün bandajlı bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz ama kimsecikler yok
ben fazla kalamıcam tekk gözle baktığım için gözüm yoruluyor şimdi çıkıyorum gelirim yine çok öpüyorum hepinize kendinize iy bakın
canım senin boyun kısamıydı? 42 beden dedin ya ondan soruyorum. kendime hesap biçmek adına uzuuuuuun bir süredir 42 beden giymiyorumda. güle güle giy elbiseni birileride çatlasın
canım arkadaşlar tavsiye etti ama aklıma takılan şey bu ürün çok kullanıldı sonrada piyasadan toplatıldı. sonra tekrar piyasaya sürüldü. toplanma sebebini bilmiyorum ama yanında çalıştığım doktorda kullanmıştı.
sınavlar fena değildi canım.ama daha bitmedi haziran sonuna kadar sınavdayım ben :18:
Bence herkes spor yapmaya kaybolmuş tatlım. Baksana, gelen yaptığı sporu söyleyip kaçmış.
Ay evt, birileri farkedince çokk güzel oluyor.Sen naptın cnm? Nasıl geçti sınavların?
Toplanma sebebini aldığın (veya alacağın) yerden öğrenebilirsin bence tatlım. :112: Tabii geçiştirmeye de çalışabilirler.Ama benm tahminim o seride bir sorun çıkmıştır, sonrasında o sorun halledildiği için yeniden piyasaya sürülmüştür. :112:
Peki o kullanan kişinin aldığı sonuçlar nasıldı? :)
çokk geçmiş olsun neyin vardı neden ameliyat oldunselam kızlar nasılsınız ben dün gözümden ameliyat oldum şuan gözün bandajlı bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz ama kimsecikler yok
sadece 40 dakika yürüdüm ve 100 tane elbise denedim
Eki Görüntüle 382396 Eki Görüntüle 382397
bugün bunları siparişini verdim bakalım gelince ne kadar işlevsel olacak umarım adımsayarda hayal krıklıgına uğramam özellikle adımsayarı özel günlerimden kullanmayı düşünüyorum çünkü o zamanalrda ağrılarım çok oluyor mekik çekmek ip atlamak yorucu oluyor ama ister istermez hareket halinde oluyorum aslında günde ideal olan ne kadar adım atmalı bu adım işi buaralar dikkatimi çekiyor dışarda normal yürüyüşe çıkıyorsun saat belki bir saat ama hızlı tempoluda bir saat ile yavaş yavaş gezme gibi tempoda bir saat yürümek arasında çok kalori farkı oldugunu düşünüyorum daha sağlıklı yürüyüş yapmak için bi denemeye değer bir sabah programına çıkan diyetisyen bir sözü beni çok etkilemişti demiişti ki "" bayanlar en çok doğru yaptıklarını sandıkları yanlışlar yüzünden kilo veremiyorlar sadece bedenlerine eziyet ediyorlar "" ben hayatımda doğru bildiğim yanlışlar kalsın istemiyorum .....
mesela dün doktorumda dr ayça kaya kesinlikle saat 10 civarı egzersiz yapmayın demişti dünyanın kalp krizi saatinin 10 oldugunu söyledi benim öğrendiğim belkide en büyük yanlışım buymuş hep o saatlerde ya yapıyor yada sonlarına gelmiş oluyordum...
Kizlarr bu arada dun aldigin ilaclari bugun kullanmaya baslamiyorm haftaya carsamba basliycam
Bir arkdasimin israri uzerine bir haftalik bir diyete basliyorum bugun hadi bakalim hayirlisi:))) bu diyet bitince basliycam ilaclara
Fatoscum burda pek ayrintili anlatamiyorum yasak sanirim ama hayatta guvendigim 2 marka var biri solgar digeride gnc solgardan biraz sıkıldgm icin gncye gecis yaptim ilaclardan biri bagirsak fonksiyonlarini arttiyo bir digeri bolgesel yaglari eritio digeride metabolizmayi hizlandirio her ayin ilk 7 gunu gnc gold karttlilara %20 indirim vardi aldiklarim 280 tutuyodu bn 220 verim 1 aylik kür memnun kalirsam tekrar alicam ama dedigim gbi haftaya carsamba basliycam smdi şu diyeti yapiorum
Akillibidikcim o aletin adi stepper sanirim kilo vermede etkisi dedikleri kadar olablilir bncede bnde ne zmn step tahtasyla calissam kilo vermemde bir hizlanma oluyo birde bisiklet cok faydali bnce…eger almak istiyosan stepperi al bnce ama bacaklarda adele yapabilirmi orasi bira supheli cnku adele olursa incelme olmaz kalin ve sıkı kalir bacaklarin
Ben xl ilacından aldım ama kullanmadım.henüz gerek olmadı.ama ipocum özelfen senin aldıklarını bana yazarmısın.been bu ara 1ileri2geri yapıyorum.bakalım nolcak.
ipo cum benim sporlarımda bunlar
cuma : 100 mekik, 1 saat hızlı tempolu yürüyüş,500 step, 100 ip = toplam 2 saat civarı.......
cumartesi :100 mekik,1 saat hızlı tempolu yürüyüş ,500 step=toplam1 saat 45 dakika...... (dışarda yürüyüş şeklinde 3,5 saat gezdim)
pazar :100 mekik,1 saat hızlı tempolu yürüyüş,500 step=toplam 1 saat 45 dakika......
pazartesi :50 mekik,1 saat hızlı tempolu yürüyüş,500 step, 100 ip toplam 2 saat civarı..... (dışarda yürüyüş şeklinde 3 saat gezdim)
salı : 0 mekik,0 yürüyüş, 0 step (hasta) tempolu 15 dakika yürüyüş dışarda
çarşamba :100 mekik,30 dakika hızlı tempolu yürüyüş, 250 step,tempolu 15 dakika yürüyüş dışarda= toplam 1,5 saat.....
bugün daha iyiyim allaha şükür sizlerde iyisinizdir inşallah takımı özledim valla 2 günde
aşagısı baya kalabalık
sınavlar fena değildi canım.ama daha bitmedi haziran sonuna kadar sınavdayım ben :18:
herkese selamlarrr
bugün menüyü patlattım
sabah:1 paket sade çubuk kraker
öğle:1 dilim patatesli börek
meyve suyu
ara:dondurma bi külah
akşam:bi tabak sulu köfte
1 kase yoğurt
saçımı çekinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?