Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben xl ilacından aldım ama kullanmadım.henüz gerek olmadı.ama ipocum özelfen senin aldıklarını bana yazarmısın.been bu ara 1ileri2geri yapıyorum.bakalım nolcak.

Cnmcm, hangisini aldın xl nin? Ben eve giderken almayı düşünmüştüm ama kararsız kalınca almadım geri.

Maş cnmcm. Bu hafta spor birincimiz sen olacaksın galiba.

bugün daha iyiyim allaha şükür sizlerde iyisinizdir inşallah takımı özledim valla 2 günde
aşagısı baya kalabalık

Sanırım sen yoksun diye kimse konuşmuyor anissa. Geri geeell.

sınavlar fena değildi canım.ama daha bitmedi haziran sonuna kadar sınavdayım ben :18:

Oo, kolay gelsin cnmcm. Hepsi için toptan bir başarılar dileyeyim ben. :112:

Yok tatlım ya. Yani böreği filan abartsaydın çekerdim saçını da eğer bu ölçülerde yediysen çok da saç çekilecek bir durum yok -bence-. Yarın toparlarsın. :112: Biz ne menüler gördük, bu ne ki? Gayet diyet menüsü bence.

Son düzenleme:
Eczimisim smdi sorularina cewap veriorum cnm ozel msj atmayi beceredim telefndn igrenc zor…burdan yaziorum artik nolursa olsun aaaaa

Cnm asagdaki ilaclar

Gnc-tonalin cla

Gnc-isotherm(set 2 kutu cikiyo icinden)

Yani ztn bunlar ilac degilde neyse…

Neden haftaya kullanmaya baslicaksin demissin…cunku bu hafta kullanmadan normal diyetle vermek istiorum
Haftaya diyeo birakincada haplarla dengeliycem…

Twister aletine gelince…o yuvarlak alet hani ustune cikiosun kalcani saga sola donduruosunda belini inceltiyo ya o :))
VİRÜS
Yaptigim diyette arkdsm onerdi gerci ben her bunyenin kendine gore ayri diyetinin olmasini dusunuorum ama o kadar israr ettiki biz ailecek cok kilo verdik dedi bnde kiramadim denemekten bisi olmaz dedim…

Sabahlari ya yumurta 2 dilim ekmek yiyosun yada peynir zeytin domates salatalik yiyosun

Oglen ve aksam ayni …kepekli sandvic ekmegine ne kadar malzeme sigiyosa disinda tabakta yemek yok…o kadar malzeme koyuyosun iste kofte tavuk ton baligi janbon gbi yaninda salata serbest

Ve gunde 1 porsiyon meyve yada 4 tane form biskuvi

Uygulamasi cok kolay oldugu icin yapiorum ay yoksa listeler hic bna gore degil…

Ya benm net çok kötü yine, kusura bakmayın o sebepten. :112: Yanlışlıkla aynı mesajı 2 kere paylaşmışım mesela, ama onun arası bile yarım saat sürmüş. Siz anlayın artık halimi.

Hmm, twister o mu. bıdığın sipariş ettiği yani. Ne bilim, bakmıştım netten ama rastlayamamıştım o aletin ismine. Ben de o değil herhalde demiştim. Sonunda öğrendiğime pek sevindim. Tşk tatlışımm.
Evt tatlım, ben tonalin cla yı kullanmıştım. :112: Etki etmedi diyemem, onu kullandığım günlerde daha düzenli gidiyordu kilolar ama belki de o günlerde diyetime de daha çok dikkat ettiğimdendi, bilemiyorum o kısmını. Çok oldu kullanalı. Hoş, onu sporla ve l-carnitine ile kombine kullanmayı öneriyorlar ama ben sadece diyetin yanına ilave etmiştim. Şu aralar da thermo ya göz süzüyorum ama senin de dediğin gibi bir süre sadece diyetle kilo vermeye çalışıcam sanki. :103: Bu arada bunlar genellikle gıda takviyesi diye geçiyorlar tatlışım. Onu da söylemiş olayım, yoksa içimde kalır.
Diyet de doyurucu bir şeye benziyor. Güzel kilolar verirsin inş.

Son düzenleme:

çookk teşekkür ederim.ya sende sınavım var falan didodun öğrencimisin?toparlamam lazım ya kendime hedef koydum haziran 22 sine kadar 15 kilo vercem :)erkek arkadaşımın mezuniyet töreni tarihi
herkeslereee iyi gecelerrr mutluluk dolu günler hepimizin olsunn

Canım ben karbonhidrat atanını aldım.malum karbonhidrata hayır demek daha zor oluyor.düzenli kullanmadım.ama ne zaman kullansam kabız yaptı.

Gunaydin kizlarrrrr yataktan kalkamiyorum halaaa ya kalkip temizlik yapmaya baslamam lazm cumartesi kalabalk misafirim varrrr

l-carnitine daha önceden bir eczacı önermişti doğum sonrası kilolarını bu şekilde verdiğini söylemişti ama ben kolay kolay ilaç kullanamıyorum üstelik korkuyorum y avücudum ters tepki verirse zayıflama uğruna başına gelmeyenleri görüyoruz haberlerde cesaret edemiyorum aslında hayatımın hiç bir aşamasında ilaç kullanmayan biriyim yutmamla kusup çıkartmamam bir oluyo ondan hiç cesaret edemedim ama adını duydugumu paylaşmak istedim

kendimi biraz hafiflemiş hissediyorum ama cumayı bekliyorum tartılmak için özellikle bu hafta daha çok dikkat ettim yediklerime hareketlerime geçen haftalarda moralim bozuk olunca bek uygulayamamıştım ama kızlar ben bir türlü bu diyet listesini yapamıyorum yok olmuyor belli bir listeyi yemek bende yediğime dikkat ediyorum ama yanlış yapıyorum biliyorum ama bu kadar istikrarlı değilim bakın kolay bir liste hemde haftada 3,5 kilo verdidrdiğini söylüyor ama ben öğlenleri öyle tavuk balık et ızgara filan yapamıyorum çünkü onlarla aram hiç yok denecek kadar az offffffff gitsin kilolar yaza az kaldı yaz tatile giridiğimde eski kiloma dönmem gerekiyor tam bir yıl önce kilom almam artmıştı yıllanmadan gitsin kilolar

http://doktorum.kanald.com.tr/saglikli-beslenme-ve-diyet/diyet/bir-haftada-3,5-kilo-verdiren-diyet
nasıl sizce

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
günaydın pamuk prensesler. dün geldim okudum ama yazmaya imkanım olmadı. bu mekik ödevi hooşuma ggitti bende yapıyorum ama ben yemek ve diyet konusunda hala sorun yaşıyorum arkadaşlar. günlük öğünler çok güzel geçiyor ama akşam yemeğini 9 da yiyoruz çok kötü oluyor

gunaydın lar herkese bende bugun bu uyusugum anlatamam
ve ılaca son derece karsıyım kızlar nekadar ıyı zayıflatırsa zayıflatsınnnn

Kızlarrrr gunaydinnnnn

Bende bugun farkina vardim bu ilaclardan bahsederken…2 ay l-carnitine kullandim biliosunuz ve 2 ayda sadece VİRÜSyaklasik 3.8 kilo verdim bu sayi tabiki o surup sayesinde degil spor sayesinde bnce ama solede bisi fark ettim mugladaki konsere giderken ustume giydigim tunigi istanbul donusu bir kere denemistim bir yere giymek icin dap dar olmustu ve gobegimden asaga inmedi yani zar zor indirmistim ve catirdi sesi gelmisti dikislerinden abartmiorum…

Fakat muglada konsere gittigim ece ustume bi giydim hani biraksam cekmesem kendi kayip inicek oturucakti ustume…3.8 kiloda bu kadar fark olmaz ama eczaciminda dedigi gbi surup goruntuyi acayip degistiriomus yni farkina vardim :))VİRÜS

Tonalin cla'ya gelince…ordaki sorumlu kiza sordum kilo verdigiyomu bn sayilarin azaldigini gormek istiorum…kiz dediki bu cla'yi en az 3 ay kullanicaginiza dair emin olmaniz lazim eger 3 ay hic araliksiz kullanirim soz diyorsaniz alin aksi halde sakin almayin bos yere cnku etkisi 3 ayda belli oluyor hemde baya bi fark oluyor bolgesel yaglarda ama kilo kaybi cok yapmasada incelme yapiyo inanilmaz dedi gobek fln hic bisi kalmiyo nerdeyse dedi…

Diger urunleride ben kilomda azalsin diye israr edince verdi kizcagiz :) yani dedim sayilar azalmadan goruntumun incelmesi bna hic bisi ifade etme sevkim kirilir…

İste boyleeeee…bu arada dunden bugune 200 gr vermisim bu diyeti cok begendim yaa sanirim hep dvam edicem 1 hafta snra menude degisio tavuklu salata fln varmis :))

bende ilaca karşıyım ama
zayıfladıktan sonra genede göbeğin gitmemesi kadar sinir bir durum yok(hamilelik ve doğumdan diyemiyecem;benim
kızken de vardı )
bir arkadaş ultrason dalgalarıyla zayıflamayı deneyecek bakalım ben de onu bekliyorum işe yararsa
bu yöntemle göbeğimden kurtulmak isterim tabisi
önce zayıflayayım, bu arada yarım kilo vermişim,
üzerine titremem lazım yoksa gene gelir

heıdın sen daha once verdın gerı aldın demı kılo
kac kılo vermıstın kac kıloyla dondun arkadasım aramıza

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım?

çookk teşekkür ederim.ya sende sınavım var falan didodun öğrencimisin?toparlamam lazım ya kendime hedef koydum haziran 22 sine kadar 15 kilo vercem :)erkek arkadaşımın mezuniyet töreni tarihi

Verirsin inş tatlışım. Önünde böyle bir gaza getirici sebep olması da çok güzel. Hep birlikte vericez inş.

Canım ben karbonhidrat atanını aldım.malum karbonhidrata hayır demek daha zor oluyor.düzenli kullanmadım.ama ne zaman kullansam kabız yaptı.

Anladım cnm. Tşk paylaştığın için.

Gunaydin kizlarrrrr yataktan kalkamiyorum halaaa ya kalkip temizlik yapmaya baslamam lazm cumartesi kalabalk misafirim varrrr

Hayırdır cnm? Miskinlik mi yoksa rahatsız mısın?
Amanınn. Misafir demek güzel güzel menüler demek. :18:

Kızlar tekrar üstüne basa basa söylemek istiyorum. Bunlar ilaç değil, gıda takviyesi. Evt, ilaç modunda sağlık bakanlığından onaylı satılanlar da var ama bu bahsettiğimiz cla dır l-carnitine dir sadece gıda takviyesi. Omega 3 falan gibi yani. Sadece farklı işlevde. :112: Ama kullanımı tabii ki tercih meselesi, vücut her şey gibi bunlara da tepki verebilir, doğrudur. Çünkü daha önce de dediğim gibi bir şeyin tamamen bitkisel olması zarar potansiyeli bakımından birşeyi değiştirmiyor. :112:
Diyet listesine gelince bildiğiniz gibi ben de belli bir liste uygulamıyorum. Hatta sırf bu yüzden arada kaçamaklarım filan da çok oluyor. Ve takıma girdiğimden beri sadece 10 kg verdim. Yani yaklaşık 6 ayda sadece 10 kg. Pişman mıyım, belki bazı noktalarda. Ama genel olarak hayır. Çünkü bir diyetisyenin yazısında (Sanırım dilara koçak'tı) kilo verme sürecinin onu geri almamak için yani yeme düzenimizi değiştirmek ve yeni yeme düzenimizi alışkanlık haline getirebilmek için işe yaradığını okumuştum. Tabii ben bu durumu da biraz abarttım, kabul ediyorum. Ama yine de eğer önünüzde yetişmeniz gereken acil bir şey yoksa diyetten sonra da devam ettirebileceğiniz bir yeme düzeniyle verme taraftarıyım ben bu kiloları. :112:
(Nasıl kaptanım, durulmuş muyum epey? ) Ben takıma geldiğimde burda olanlar bilir, az yırtınmadım şok diyet istiyorum diye. Tabii irade zayıf olunca kararı bunda buldum. Sonra da yaptığım şeye inandım. Napim.

Hmm, ne kadar kötü olduğunu yarınki bildirimde anlicaz bakalım kaptanım. Umarım zannettiğin kadar kötü değildir. :103::112:

gunaydın lar herkese bende bugun bu uyusugum anlatamam
ve ılaca son derece karsıyım kızlar nekadar ıyı zayıflatırsa zayıflatsınnnn

Katılıyorum, yani az önce de dediğim gibi, mühim olanın o kiloyu korumak olduğunu düşünüyorum, E hayatımız boyunca da ilaç kullanmaya devam etmeyeceğimize göre. :112: O yüzden sadece benm uğraşıma yardımcı olacak şeyler benm tercih ettiklerim. Nasıl ki bitki çayı içmeye filan dikkat ediyruz. Onun gibi. :112:

Evt, zaten bildiğim kadarıyla l-carnitine spor sırasında yağ yakımını daha da artırıp kolaylaştımaya yarıyormuş. Cla yı da bölgesel zayıflamaya yardımcı olarak satmışlardı bana. 2-3 sene önce almıştım ama diyete geçen sene başladığım için geçen sene kullanmak istemiştim. Ama geçen sene aynı zamanda roaccutane da kullandığımdan (Karaciğeri zorlayan bir sivilce ilacı) cla nın karaciğerime nasıl etki edeceğini bilmediğimden kullanmaktan kaçınmıştım. Çünkü ablam(dahiliye uzmanı) roaccutane la birlikte ağrı kesiciyi bile mümkün olduğunca almamamı önermişti. :112: Derken cla nın kullanımı bu seneye sarktı işte. Kasımda mı ne kullandım.
Bu arada bu markaların (solgar, gnc vs.) ücretsiz danışma hatları var. İsterseniz ordan da bilgi alabilirsiniz ürünler hakkında. :112:

Hah işte, ben de onlara cesaret edemiyorum mesela. Ultrasondur, ozondur vs. ye. Yani vücudum ona nasıl tepki verecek, sonrasında nasıl koricam filan. Çok kafamı karıştırıyor.

Son düzenleme:
nasılsınzız canlar
sabah
2 dilişm ekmek
5 zeytin
2 domates
3 al taze soğan
peynir
çay
öğlen:
çorba ve salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…