Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ecz.cok sukur hasta degilim sabh miskinlikvardi uzerimde temizlige baslmkta zor geldi neyde basladim bitti sayilir aksams kayinvalidemler yemekte bende yarinda 25 kisilik grup midafirim var

Ecz.mis bu arada soylemedn gecemiycemm bu haftada seni gecicem birdahaki haftada dahasonraku haftada

Bu arada cevaplamayı unutmuşum tatlışım. Evt, öğrenciyim ben de. Eczacılık okuyorum. :112:

http://doktorum.kanald.com.tr/saglikli-beslenme-ve-diyet/diyet/bir-haftada-3,5-kilo-verdiren-diyet
nasıl sizce

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Ay açamadım ben bu sayfayı ya.

kızlarrrrrrrrrrr
boğazımçok ağırıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Geçmiş olsun cnmcm.

Ecz.cok sukur hasta degilim sabh miskinlikvardi uzerimde temizlige baslmkta zor geldi neyde basladim bitti sayilir aksams kayinvalidemler yemekte bende yarinda 25 kisilik grup midafirim var

Oyyh. Kolay gelsin kuzucm sana. Yardım edebileceğim bir şey var mı diye sorucam ama burdan pek mümkün mü bilmiyorum. Ama yine de olursa söylersin. :112:

Ecz.mis bu arada soylemedn gecemiycemm bu haftada seni gecicem birdahaki haftada dahasonraku haftada

Bu haftaki garanti tatlışım. Malesef veremedim istediğim gibi. Ama haftaya hiç belli olmaz, bir bakmışın, geçmişim seni. Sonraki haftalarda da kapışıcaz inş. Bu hafta tam yürüyüşe başladım derken yürüyüş arkadaşım ayağını filan incitti, tabii ben de çıkmadım tek başıma. Ama haftaya yürüyüşlere de devam edicem inş. Vee bissürü bissürü kilocuklar vericem inş. Ve seni de geçicem. Hıhh.

Canm olabilir demek isterdim ama zor biraz haftaya deligibi spor ve 1 haftalk patates diyetine baslyorum

heıdın sen daha once verdın gerı aldın demı kılo
kac kılo vermıstın kac kıloyla dondun arkadasım aramıza

tuğbacım 72'den 63 kiloya inmiştim ve bıraktım
yani o zamanlar hedefimi 61 olarak verdiğim için %80'ini verdim diye mezun oldum

bir süre sonra gene 68'e çıktım, artık burdan ayrılmam ya
yoksa deli gibi yiyorum, sıkıntı anında yemeye veriyorum.
şu anda yaza kadar incecik olmak istiyorum

Kizlarr ben sacimdaki kepek sandigim seyler icin tam 13 sene sora doktora geldim sonunda…

Sac derimdeki sey kepek degil yagli egzamaymis 1 hap 1 sprey 1de losyon verdi doktor

Birde muayene isiginda biyiklarimi gormus olucakki once lazere basla snra sivilceleroni tedavi edelim dedi

Smdi sirada bekliorum bakalim dedim dedim 1 senedir epilasyonu bugune kismetmis

Canm olabilir demek isterdim ama zor biraz haftaya deligibi spor ve 1 haftalk patates diyetine baslyorum

Haftaya ben de spor yapıcam diyordum ama patates diyeti mevzusu beni aşıyor tabii. ama belli olmaz yine de. Çünkü haftaya hedefim 67 kg inşş. :103:
Tabii bu gerçekten bir hayal ama olsun, hayali bile güzel. Bir hafta daha hayal kurucam, artık olduğu kadar. Sonrasında dönerim gerçeklere.

Hadi hayırlı olsun tatlışım. Ve bir de geçmiş olsun. :112: Bu sürecin sonunda herşeyimizle bomba olucaz inşş.

Ben bu haftaki bildirimimi de yapayım, çıkayım. Bugün tekrar gelemem herhalde. Yarın görüşürüz bayanlar.

Bildirimime gelirsek, bugün 68.7 kg çıktım kaptanım. Malumunuz çok sevinemiyorum ama ne yalan söyleyeyim fazla üzülemiyorum da. Çünkü tartıda 60 ları görebilmek hala rüya gibi geliyor bana.

Ecz.imis ( 69.5 / 68.7 / 0.8 / %1.15 )

bu gün inanılmaz birşey yaptım kendimi ayakta alkışlıyorum normalde günde bir bardak suyu zorlaya zorlaya içmeye çalışırken bugün sadece okulda 2 lt su içtim daha harici içtiklerim keyften dört köşe olmama yetti

Himmm guzel vermisdin canm haftaya cooooook azimli ol 67 oxamn okadarda hayal olmax basara biliriz

Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Diyet / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr

doktorum programında doktor ayça kayanın verdği liste ile bir haftada 3,5 kg verdiren liste umarım açılır

Evt cnm, açtım bu sefer. :112: Güzel birşeye benziyor, kolay gelsin. :112:

Ben de alkışlıyorum seni tatlışım.

Himmm guzel vermisdin canm haftaya cooooook azimli ol 67 oxamn okadarda hayal olmax basara biliriz

Yok cnm ya, 1 kg bile veremedim, bu hafta 68 e inmek istiyordum oysa. Çünkü yaptığım planda haftada 1 kg vermeyi hedeflemiştim, o yüzden geçen haftayı dengelicektim güyaa! Bakalım bu hafta geçen 2 haftayı dengeleyebilip 67 ye düşebilecek miyim. Aksi takdirde yeni bir hedefleme yapmam lazım. Şu andakinde mayısa 64 lerde girmek istiyorum ama olmayacak gibi bakalım. Sık sık değiştiriyorum zaten ben bu planı. Mesela düğüne de 68 gidecektim güya ama hala inemedim 68 e. Düğün biteli 2 hafta oldu.

Bende akşam yemeklerini geç yemek zorunda kalıyorum.Ve azcık fazla yesem ertesi gün tartı gerçekleri yüzüme vuruyor.

Bende geçmişte ilaç kullandım.hatta biraz kiloda verdim.Ama önemli olan kafada işi bitirmek.yoksa bütün kilolar geri geliyor.sistemi öğrenmeliyiz.

Bu günki menüm sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada yarım paket altınbaşak
öğle şehriye çorbası,1 kase yoğurt
arada 5 tane çubuk kraker,1 yeşil elma
akşam tavuk but,1 tane salatalık
arada 2 kuru kayısı,3 kara erik,1 avuç kuru üzüm,2 kaşık yulaf ezmesi
1,5 lt su,yeşil çay

hımm ne güzel canım bende bitek ben öğrenciyim zannediyordum.sen kaçıncı sınıftasın?nerde okuyorsun

selamlar kızlarrrr
bugün keyifler nasıll.ben fena değilim ama hiç kilo veremedim bu hafta gerçi regl olucam biraz şişlik var ama inş haftaya yetmişli rakamları görürüm artık.

başlangıç:83
geçen hafta:80
bu hafta:80
toplam giden:3 kg
beden:44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…