çookk teşekkür ederim.ya sende sınavım var falan didodun öğrencimisin?toparlamam lazım ya kendime hedef koydum haziran 22 sine kadar 15 kilo vercem :)erkek arkadaşımın mezuniyet töreni tarihi
herkeslereee iyi gecelerrr mutluluk dolu günler hepimizin olsunn
http://doktorum.kanald.com.tr/saglikli-beslenme-ve-diyet/diyet/bir-haftada-3,5-kilo-verdiren-diyet nasıl sizce
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlarrrrrrrrrrr
boğazımçok ağırıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ecz.cok sukur hasta degilim sabh miskinlikvardi uzerimde temizlige baslmkta zor geldi neyde basladim bitti sayilir aksams kayinvalidemler yemekte bende yarinda 25 kisilik grup midafirim var
Ecz.mis bu arada soylemedn gecemiycemm bu haftada seni gecicem birdahaki haftada dahasonraku haftada
Bu haftaki garanti tatlışım. Malesef veremedim istediğim gibi. Ama haftaya hiç belli olmaz, bir bakmışın, geçmişim seni. Sonraki haftalarda da kapışıcaz inş. Bu hafta tam yürüyüşe başladım derken yürüyüş arkadaşım ayağını filan incitti, tabii ben de çıkmadım tek başıma. Ama haftaya yürüyüşlere de devam edicem inş. Vee bissürü bissürü kilocuklar vericem inş. Ve seni de geçicem. Hıhh.
heıdın sen daha once verdın gerı aldın demı kılo
kac kılo vermıstın kac kıloyla dondun arkadasım aramıza
Canm olabilir demek isterdim ama zor biraz haftaya deligibi spor ve 1 haftalk patates diyetine baslyorum
Kizlarr ben sacimdaki kepek sandigim seyler icin tam 13 sene sora doktora geldim sonunda
Sac derimdeki sey kepek degil yagli egzamaymis 1 hap 1 sprey 1de losyon verdi doktor
Birde muayene isiginda biyiklarimi gormus olucakki once lazere basla snra sivilceleroni tedavi edelim dedi
Smdi sirada bekliorum bakalim dedim dedim 1 senedir epilasyonu bugune kismetmis
Ay açamadım ben bu sayfayı ya.
Ben bu haftaki bildirimimi de yapayım, çıkayım. Bugün tekrar gelemem herhalde. Yarın görüşürüz bayanlar.
Bildirimime gelirsek, bugün 68.7 kg çıktım kaptanım.Malumunuz çok sevinemiyorum ama ne yalan söyleyeyim fazla üzülemiyorum da. Çünkü tartıda 60 ları görebilmek hala rüya gibi geliyor bana.
Ecz.imis ( 69.5 / 68.7 / 0.8 / %1.15 )
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Diyet / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr
doktorum programında doktor ayça kayanın verdği liste ile bir haftada 3,5 kg verdiren liste umarım açılır
bu gün inanılmaz birşey yaptım kendimi ayakta alkışlıyorum normalde günde bir bardak suyu zorlaya zorlaya içmeye çalışırken bugün sadece okulda 2 lt su içtim daha harici içtiklerim keyften dört köşe olmama yetti
Himmm guzel vermisdin canm haftaya cooooook azimli ol 67 oxamn okadarda hayal olmax basara biliriz
günaydın pamuk prensesler. dün geldim okudum ama yazmaya imkanım olmadı. bu mekik ödevi hooşuma ggitti bende yapıyorum ama ben yemek ve diyet konusunda hala sorun yaşıyorum arkadaşlar. günlük öğünler çok güzel geçiyor ama akşam yemeğini 9 da yiyoruz çok kötü oluyor
Ecz.cok sukur hasta degilim sabh miskinlikvardi uzerimde temizlige baslmkta zor geldi neyde basladim bitti sayilir aksams kayinvalidemler yemekte bende yarinda 25 kisilik grup midafirim var
Bende geçmişte ilaç kullandım.hatta biraz kiloda verdim.Ama önemli olan kafada işi bitirmek.yoksa bütün kilolar geri geliyor.sistemi öğrenmeliyiz.Kızlarrrr gunaydinnnnn
Bende bugun farkina vardim bu ilaclardan bahsederken…2 ay l-carnitine kullandim biliosunuz ve 2 ayda sadece VİRÜSyaklasik 3.8 kilo verdim bu sayi tabiki o surup sayesinde degil spor sayesinde bnce ama solede bisi fark ettim mugladaki konsere giderken ustume giydigim tunigi istanbul donusu bir kere denemistim bir yere giymek icin dap dar olmustu ve gobegimden asaga inmedi yani zar zor indirmistim ve catirdi sesi gelmisti dikislerinden abartmiorum…
Fakat muglada konsere gittigim ece ustume bi giydim hani biraksam cekmesem kendi kayip inicek oturucakti ustume…3.8 kiloda bu kadar fark olmaz ama eczaciminda dedigi gbi surup goruntuyi acayip degistiriomus yni farkina vardim :))VİRÜS
Tonalin cla'ya gelince…ordaki sorumlu kiza sordum kilo verdigiyomu bn sayilarin azaldigini gormek istiorum…kiz dediki bu cla'yi en az 3 ay kullanicaginiza dair emin olmaniz lazim eger 3 ay hic araliksiz kullanirim soz diyorsaniz alin aksi halde sakin almayin bos yere cnku etkisi 3 ayda belli oluyor hemde baya bi fark oluyor bolgesel yaglarda ama kilo kaybi cok yapmasada incelme yapiyo inanilmaz dedi gobek fln hic bisi kalmiyo nerdeyse dedi…
Diger urunleride ben kilomda azalsin diye israr edince verdi kizcagiz :) yani dedim sayilar azalmadan goruntumun incelmesi bna hic bisi ifade etme sevkim kirilir…
İste boyleeeee…bu arada dunden bugune 200 gr vermisim bu diyeti cok begendim yaa sanirim hep dvam edicem 1 hafta snra menude degisio tavuklu salata fln varmis :))
Bu arada cevaplamayı unutmuşum tatlışım. Evt, öğrenciyim ben de. Eczacılık okuyorum. :112:
Ay açamadım ben bu sayfayı ya.
Geçmiş olsun cnmcm.
Oyyh. Kolay gelsin kuzucm sana.Yardım edebileceğim bir şey var mı diye sorucam ama burdan pek mümkün mü bilmiyorum. Ama yine de olursa söylersin. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?