hatıcecım maşşş dünyayı yemişinnn aaaa oldumu şimdi cuma günü fazla cıkarsan saçını çekerim ona göreee
canım benim hadi allah zihin açıklığı versin hadi inşallah verirsin hayırlısıylaKızlar slm. Şimdi ablamdan yazıyorum size. Ben vizelerimin 2 si için rapor almıştım. Mazeret sınavı tarihlerinin açıklanmasını bekliyordum kaç zamandır. Yeni gördüm. Dün açıklanmış. Bu pzt ve çarş sınavım var. Bana çok dua edin oldu mu? Çünkü bu tarih benm için çok ani oldu. Biz açıklandıktan 1 hafta filan sonra yaparlar diye tahmin ediyorduk.Bugün geldim ablama. Pzt sabah dönecektim güya. Ama yarın dönmem lazım. Onlar rapor aldığımı bilmiyorlar. Yarın ne uydurucam hiç bir fikrim yok. :18::18: Her neyse, o beni bu gece uyutmayacak olan diğer bir konu. Ama buraya asıl perş e kadar olamicamı söylemek için geldim. Bilginiz olsun e mi. :112: Bana dua etmeyi de unutmayın.
ooo ipommm nasılsın canım hadi yine iyisin tv dende olsa gördün yine davulcuyu adı neydi ya çok merak ettim ipommkızlar bu saat oldu hala uyumadım çünkü okanda bnm davulcu vardı zakkum grubu2 saniye görebilmek için kaç gündür bu geceyi bekliodum
reglimde gecikio napsamda hızlansa ip atlıorum zıplıorum karnıma masaj yapıorum
tuğbam nasılsın hamd olsun bende iyiyimmmm troidin nasıl olduuslm hanımlar dısardan ıcerı yenı gırdım desem yerıdır dunden berı annemde kaldım gıremedım
keyıfler nasıl benım ıyı kılodan deıl sadece cok sukur aldıgım nefese...
kendınıze ıyı bakın...
bıdıkımmm maşallah ne güzel incelmişsin1 martta ölçülerim
bel:98cm göbek deliğinin hizası
basen:105 cm
kilo:70kg
16 nisan ölçülerim
bel: 90cm (şuan regliyim)göbek deliğinin hizası
basen: 99,5cm en geniş yerden ölçü aldım
kilo:67 hayaliiiiiiiiiiiiii 55
wayy be şaka maka derken çok yol katetmişim seviyorum hepinizi sizlerin desteğiyle oldu hem yedim hem spor yaptım hem kendime engel oldum ama sonuç çokkk hoşuma gidiyor yaz tatiline giderken herşey daha güzel olacağına inanıyorum
anissa canım nasılsın sanada günaydın aminnnngünaydın canlarımmmm inşallah verimlibir hafta yaşarızda hepimiz 1 er kilo veririz
günadyın canım eşinle nice nice yıllara sağlıkla mutlulukla canımm kasma kendini tamizlik için hergün 1 odayı yapsan bir haftada bitirirsin dip köşegunaydın hanımlar
ben bı turlu hastalanamadım ve sıkıntı ıcındeyım
bahar temızlıgı benı beklıyo ama cocuklarla nasıl yaparım kestıremıyorum
kafam dolu bu hafta sonu evlılık yıldonumum ne yapcam bılmıyorum
of da of yanı
haticemmm nasılsın günaydınn hemencik bütünleşmişsin iş hayatıyla tatlışımmmSelamlar selamlar selamlar uykusuz bir enjeksiyon nöbeti arkasından güneşli bir istanbul sabahına uyanmış bulunmaktayız. Nasılsınız bakalım.
afiyet olsunnn akşam 2 poça olmamış ama hemde patates yemeğiyleveee beklenen an dünkü yediklerimi açıklıyorum :
sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek 2-3 zeytin domates salatalık
öğlen: 5-6 tane tavuk köftesi(ev yapımı) 1 büyük bardak ayran
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, 4yk patates yemeği, 2 puaça
hoşgeldin böcüğüm
Kızlar merhaba.sabah yazdım yazdım sildim.tam komşumu anlatıyordum size annem geldi.dışardanda komşumun sesi duyuldu.hepsini sildim.şimdide telden giriyorum.akşam evden anlatırım .bu sabah kk peynir bir lokma ekmek yedim.
Arada 2-3cubukkraker yarım paket altınbaşak
Öğle mercimek çorbası havuç kereviz salatasl yoğırtlu 3tabak yedim
slm kızlar buara hıc bırsey yapasım yok ve malesef grubdan cıkmayı ıstıyorum
hepınız hakkınızı helal edın
1 ayı geckındır kılo veremıyorum cunku azmım yok burasıda eskısı gıbı etkılemıyo benı yanı kendı ruh halımle alakalı....
elımden geldıgınce vermeye devam etcem ara sıra gırer hal hatır sorarım sızlere ...
eger verırsem kılomu ılk palasacagım sızlersınız..
kendınıze ıyı bakın kızlar....
bende hastalanmadım benimde aynı sen gibi kafam dolugunaydın hanımlar
ben bı turlu hastalanamadım ve sıkıntı ıcındeyım
bahar temızlıgı benı beklıyo ama cocuklarla nasıl yaparım kestıremıyorum
kafam dolu bu hafta sonu evlılık yıldonumum ne yapcam bılmıyorum
of da of yanı
olsun arada olurdün tükettiğim cıslara gelince
2 tane neskafe içtim, susamlı çubuk kraker, 2 poça, 1 dilim kek, 2 kurabiye. hepsi aynı anda değildi. ama eşit aralıklarlada tükkettiğimi söyleyemem. neyse işte arkadaşlar sonuç böle. dün nöbette olduğum için kendime çok kızmadım. çok yorucuydu. yaptığım uygulamalar dışında güler yüzlü tatlı dilli sıcak kanlı eğitimci, takipçi vs vs vs
slm kızlar buara hıc bırsey yapasım yok ve malesef grubdan cıkmayı ıstıyorum
1 ayı geckındır kılo veremıyorum cunku azmım yok burasıda eskısı gıbı etkılemıyo benı yanı kendı ruh halımle alakalı....
elımden geldıgınce vermeye devam etcem ara sıra gırer hal hatır sorarım sızlere ...
1 martta ölçülerim
16 nisan ölçülerim
wayy be şaka maka derken çok yol katetmişim seviyorum hepinizi sizlerin desteğiyle oldu hem yedim hem spor yaptım hem kendime engel oldum ama sonuç çokkk hoşuma gidiyor yaz tatiline giderken herşey daha güzel olacağına inanıyorum
yeldacım memnun oldum bende hatice.valla 40 beden giydiğim günleri hatırlamıyorum. en son lisedeyken 42 giyiniyordum ve hala koca bir popo vardı. sinir oluyorum
70 kilo olmak 40 beden giymek. ah ah neden azmimi kaybettim bilmiyorum canım sıkılıyor bu konuda
Kızlar merhaba.sabah yazdım yazdım sildim.tam komşumu anlatıyordum size annem geldi.dışardanda komşumun sesi duyuldu.hepsini sildim.şimdide telden giriyorum.akşam evden anlatırım .bu sabah kk peynir bir lokma ekmek yedim.
Arada 2-3cubukkraker yarım paket altınbaşak
Öğle mercimek çorbası havuç kereviz salatasl yoğırtlu 3tabak yedim
ooo ipommm nasılsın canım hadi yine iyisin tv dende olsa gördün yine davulcuyu adı neydi ya çok merak ettim ipomm
1 martta ölçülerim
16 nisan ölçülerim
günaydın canlarımmmm inşallah verimlibir hafta yaşarızda hepimiz 1 er kilo veririz
yeldacım memnun oldum bende hatice.valla 40 beden giydiğim günleri hatırlamıyorum. en son lisedeyken 42 giyiniyordum ve hala koca bir popo vardı. sinir oluyorum
70 kilo olmak 40 beden giymek. ah ah neden azmimi kaybettim bilmiyorum canım sıkılıyor bu konuda
ayçacım evet haklısın. bu menü paylaşımı önemli. bunu sapıtmayan birtek fatoş oldu o da sonuçları her hafta düzenli şekilde alıyor maşallah.
valla bende yazıyım diorum ama utanıyorum hala hevesim geri gelmedi. hala aklım fikrim aburcuburda.
yasaklı şeyleri yerken kendimi soğutacak herşeyi aklımdan geçiriorum ama zerre kadar faydası olmuyor.
azmini kaybetmiş olmana çok şaşırdım çünkü ben bu gruba girdiğimde senden çok güzel eletrik almıştım ayyy aynı evlendirme programlarına döndürdüm olayıyeldacım memnun oldum bende hatice.valla 40 beden giydiğim günleri hatırlamıyorum. en son lisedeyken 42 giyiniyordum ve hala koca bir popo vardı. sinir oluyorum70 kilo olmak 40 beden giymek. ah ah neden azmimi kaybettim bilmiyorum canım sıkılıyor bu konuda
oooooo romantik bir kutlama olur inşallah yeniden aşık olursunuz birbirinize ikinizinde hiç ummadığınız süprizler olur kutlamada kaçıncı yıldönmü oluyor canım biz daha bir kere kutlayabildikgunaydın hanımlar ben bı turlu hastalanamadım ve sıkıntı ıcındeyım bahar temızlıgı benı beklıyo ama cocuklarla nasıl yaparım kestıremıyorum
kafam dolu bu hafta sonu evlılık yıldonumum ne yapcam bılmıyorum of da of yanı
menülerimi tam diyetlik yaptıgımda nasılda şevk geliyor yazmak için ama ben pek paylaşan görmedimayçacım evet haklısın. bu menü paylaşımı önemli. bunu sapıtmayan birtek fatoş oldu o da sonuçları her hafta düzenli şekilde alıyor maşallah.
valla bende yazıyım diorum ama utanıyorum hala hevesim geri gelmedi. hala aklım fikrim aburcuburda.yasaklı şeyleri yerken kendimi soğutacak herşeyi aklımdan geçiriorum ama zerre kadar faydası olmuyor.
o program denk geldiğinde arada bi bakıyorum hayalimdeki evde değişiklikler yapıyorum oradaki fikirlere göre ama ne kadar güzel bir program kiracı olmasam bende isteyeceğim ama kiracıyımanissacım canım tadilat işi zor ama mis gibi ev gözlerinin önüne gelince katlanıyorsun demi. aynı diyet gibi.şu tv da program varya evim mis evim filan onlara çok hevesleniyorum aslında ne güzel olur demi?
ooooofffff offfffff 6 ay hastanede yattım kalktım neden bana senin gibi güler yüzlü tatlı dilli sıcak kanlı eğitimci, takipçi vs vs gibi biri denk gelmedi çekmediğim zulum kalmadı anlatsam meslektaşlarından utandırırlar insanıdün nöbette olduğum için kendime çok kızmadım. çok yorucuydu. yaptığım uygulamalar dışında güler yüzlü tatlı dilli sıcak kanlı eğitimci, takipçi vs vs vs
ooooo benim dışımda da entrikları anlatanlar var çok severim dinlemeyi normalde başkalarına anlatamıyoruz iyi oluyor paylaşmak tabi konununda dışına çıkmış oldugumuz için rahatsız olan arkadaşlarımızı da unutmamak lazımKızlar merhaba.sabah yazdım yazdım sildim.tam komşumu anlatıyordum size annem geldi.dışardanda komşumun sesi duyuldu.hepsini sildim
cnm tebrik ediorum ne kadar güzel incelmişssin yaa bir ara bnde yazıcam başlangıçla şimdiki ölçülerimi ayy dedikodumu varrrr oleyyyyyyyy
puaça dışındakileri beğendim o da bi tane olsa iyiymişveee beklenen an dünkü yediklerimi açıklıyorum :
sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek 2-3 zeytin domates salatalık
öğlen: 5-6 tane tavuk köftesi(ev yapımı) 1 büyük bardak ayran
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, 4yk patates yemeği, 2 puaça
dün tükettiğim cıslara gelince
2 tane neskafe içtim, susamlı çubuk kraker, 2 poça, 1 dilim kek, 2 kurabiye. hepsi aynı anda değildi. ama eşit aralıklarlada tükkettiğimi söyleyemem. neyse işte arkadaşlar sonuç böle. dün nöbette olduğum için kendime çok kızmadım. çok yorucuydu. yaptığım uygulamalar dışında güler yüzlü tatlı dilli sıcak kanlı eğitimci, takipçi vs vs vs
çok beğendim canım menünüselam kızlar nasılsınız hepinize hayırlı haftalar bi geçmişe bakımm neler kaynatmışsınız
menüm
sabah : 1 yeşil elma ,3 kuru kayısı , 2ceviz
öğle :1 kase çorba , 1parça fırın tavuk , 1 tabak salata
ara : 1 avuç leblebi 2 kayısı
akşam : 1 domates 1salatalık peynir zeytin yeşilçay
ara : 1 kase meyveli yoğurt
keşke gitmesen ya biz yeniden motive olmanı sağlarız belki.ama gitmyede karar verdiysen bekleriz özletme kendinislm kızlar buara hıc bırsey yapasım yok ve malesef grubdan cıkmayı ıstıyorum
dişinin nesi var tatlım söle derman olayımbu tgün yoğundaum nasılsınız
komşularım geldi
giremedim
dişim ağırıyo of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?