Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hatıcecım maşşş dünyayı yemişinnn aaaa oldumu şimdi cuma günü fazla cıkarsan saçını çekerim ona göreee

yok yav dünyayı yemedim hepsi ufak porsiyonlardı. hem ben hepsini erittim sen merak etme. tüm gün ayaktaydım(oturarak çalışan bünyeye ters ayakta olmak) saçma sapan uykusuz bir gece geçirdim. özel bir gündü elimde olmayan sebeplerden.

selam kızlar nasılsınız hepinize hayırlı haftalar bi geçmişe bakımm neler kaynatmışsınız

menüm
sabah : 1 yeşil elma ,3 kuru kayısı , 2ceviz
öğle :1 kase çorba , 1parça fırın tavuk , 1 tabak salata
ara : 1 avuç leblebi 2 kayısı
akşam : 1 domates 1salatalık peynir zeytin yeşilçay
ara : 1 kase meyveli yoğurt

Kızlar merhaba.sabah yazdım yazdım sildim.tam komşumu anlatıyordum size annem geldi.dışardanda komşumun sesi duyuldu.hepsini sildim.şimdide telden giriyorum.akşam evden anlatırım .bu sabah kk peynir bir lokma ekmek yedim.
Arada 2-3cubukkraker yarım paket altınbaşak
Öğle mercimek çorbası havuç kereviz salatasl yoğırtlu 3tabak yedim

canım benim hadi allah zihin açıklığı versin hadi inşallah verirsin hayırlısıyla
ooo ipommm nasılsın canım hadi yine iyisin tv dende olsa gördün yine davulcuyu adı neydi ya çok merak ettim ipomm
tuğbam nasılsın hamd olsun bende iyiyimmmm troidin nasıl olduu
bıdıkımmm maşallah ne güzel incelmişsin böyle devamm sonuç süğer olucakkk
günaydın canlarımmmm inşallah verimlibir hafta yaşarızda hepimiz 1 er kilo veririz
anissa canım nasılsın sanada günaydın aminnnn
günadyın canım eşinle nice nice yıllara sağlıkla mutlulukla canımm kasma kendini tamizlik için hergün 1 odayı yapsan bir haftada bitirirsin dip köşe
Selamlar selamlar selamlar uykusuz bir enjeksiyon nöbeti arkasından güneşli bir istanbul sabahına uyanmış bulunmaktayız. Nasılsınız bakalım.
haticemmm nasılsın günaydınn hemencik bütünleşmişsin iş hayatıyla tatlışımmm
afiyet olsunnn akşam 2 poça olmamış ama hemde patates yemeğiyle
hoşgeldin böcüğüm

hoşbulduk bitanemmmmmm

zubusumm canım hoşgeldin nasılsın ne oldu kuzum komşuna afiyet bal şeker olsun

slm kızlar buara hıc bırsey yapasım yok ve malesef grubdan cıkmayı ıstıyorum
hepınız hakkınızı helal edın
1 ayı geckındır kılo veremıyorum cunku azmım yok burasıda eskısı gıbı etkılemıyo benı yanı kendı ruh halımle alakalı....
elımden geldıgınce vermeye devam etcem ara sıra gırer hal hatır sorarım sızlere ...
eger verırsem kılomu ılk palasacagım sızlersınız..
kendınıze ıyı bakın kızlar....

tuğbacım gitmesen bırakmasan olmazmı canım izinli falan yazsak tamamen gitme kuzum bak birlikte geldik birlikte gidelimm
bende zor veriyorum hatta gitmiyo bile ama pes etme bitanem troitten dolayı kilo vermen durmuş olabilir sabret ben seni anlıyorum bende aynı şeyleri yaşıyorum ama yinede sen bilirsin tatlımm

sabah 1 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 domates
yeşillik

ara 1 portakal
öğlen 8 kaşık kısır

akşama allah kerim

bende hastalanmadım benimde aynı sen gibi kafam dolu
olsun arada olur

nene ya bırakma bişiz kuzum

cnm tebrik ediorum ne kadar güzel incelmişssin yaa bir ara bnde yazıcam başlangıçla şimdiki ölçülerimi

kaptanım bu halleri sana hiç yakıştıramadım ama işe yeni başladın adapte olamadın ondan oluyor diye düşünüyorum

ayy dedikodumu varrrr oleyyyyyyyy
ooo ipommm nasılsın canım hadi yine iyisin tv dende olsa gördün yine davulcuyu adı neydi ya çok merak ettim ipomm

o kadar özledim kiii 19nda denizliye geliolar gitsem mi kararsızım 3 gün kaldııı offffff

adıda cem cnm

yeldaya galaksi kadar alkışşşş:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

günaydın canlarımmmm inşallah verimlibir hafta yaşarızda hepimiz 1 er kilo veririz

inş canım

haticecim vericez kilolaro 40 bedende olucaz 36 bedende yılmak yok pes etmek yok

evet fatoş hep yazdı bende yazıcam artık.abur cubur yokkkkk düşünsene sadece altı ay hayatımızdan çıkardıklarımızı ve altı ay sonra kazanacaklarımızıgelsin elbiseler gitsin etekler gelsin m bedenler gitsin s bedenlerr:119::119::119:

azmini kaybetmiş olmana çok şaşırdım çünkü ben bu gruba girdiğimde senden çok güzel eletrik almıştım ayyy aynı evlendirme programlarına döndürdüm olayı yok canım benim azmin şevkin hiç kırılmasın yakışıklı oğlun büyüdükçe sende zayıflayıp fıstık gibi olacaksın
oooooo romantik bir kutlama olur inşallah yeniden aşık olursunuz birbirinize ikinizinde hiç ummadığınız süprizler olur kutlamada kaçıncı yıldönmü oluyor canım biz daha bir kere kutlayabildik
menülerimi tam diyetlik yaptıgımda nasılda şevk geliyor yazmak için ama ben pek paylaşan görmedim
canım o zaman belirgin yasaklı yiyecekelr listesi yapalım yaptıgımız sporları yazdığımız gibi yasakları da ödüllendirelim cısssss diyelim
anissacım canım tadilat işi zor ama mis gibi ev gözlerinin önüne gelince katlanıyorsun demi. aynı diyet gibi.şu tv da program varya evim mis evim filan onlara çok hevesleniyorum aslında ne güzel olur demi?
o program denk geldiğinde arada bi bakıyorum hayalimdeki evde değişiklikler yapıyorum oradaki fikirlere göre ama ne kadar güzel bir program kiracı olmasam bende isteyeceğim ama kiracıyım
dün nöbette olduğum için kendime çok kızmadım. çok yorucuydu. yaptığım uygulamalar dışında güler yüzlü tatlı dilli sıcak kanlı eğitimci, takipçi vs vs vs
ooooofffff offfffff 6 ay hastanede yattım kalktım neden bana senin gibi güler yüzlü tatlı dilli sıcak kanlı eğitimci, takipçi vs vs gibi biri denk gelmedi çekmediğim zulum kalmadı anlatsam meslektaşlarından utandırırlar insanı
Kızlar merhaba.sabah yazdım yazdım sildim.tam komşumu anlatıyordum size annem geldi.dışardanda komşumun sesi duyuldu.hepsini sildim
ooooo benim dışımda da entrikları anlatanlar var çok severim dinlemeyi normalde başkalarına anlatamıyoruz iyi oluyor paylaşmak tabi konununda dışına çıkmış oldugumuz için rahatsız olan arkadaşlarımızı da unutmamak lazım
cnm tebrik ediorum ne kadar güzel incelmişssin yaa bir ara bnde yazıcam başlangıçla şimdiki ölçülerimiayy dedikodumu varrrr oleyyyyyyyy

bende öyle kim ne diyecek diye bekliyordum çok teşekkür ederim canım çok uğraştım umarım daha da incelebilirim

puaça dışındakileri beğendim o da bi tane olsa iyiymiş

seni çok ii anlıyorum canım bende stajda çok yorulunca deli gibi ne bulsam yiyorum.ama artık şöle bi politika izliyorum madem bu kadar yoruluyorum ben bide yemiyim ve kilolar hızlı hızlı gitsin.tabi bunu başarmak zor oluyo biraz

çok beğendim canım menünü

keşke gitmesen ya biz yeniden motive olmanı sağlarız belki.ama gitmyede karar verdiysen bekleriz özletme kendini

bu tgün yoğundaum nasılsınız
komşularım geldi
giremedim
dişim ağırıyo of ya
dişinin nesi var tatlım söle derman olayım

herkese selamlarrrrrrrrrr
kızlar bugün ne oldu biliyomusunuz hastam çorumdan geliyordu bana çorum leblebisi getirmiş o kadar mutlu oldumki ilk defa bi hastamdan hediye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…