1 martta ölçülerim
bel:98cm göbek deliğinin hizası
basen:105 cm
kilo:70kg
16 nisan ölçülerim
bel: 90cm (şuan regliyim)göbek deliğinin hizası
basen: 99,5cm en geniş yerden ölçü aldım
kilo:67 hayaliiiiiiiiiiiiii 55
wayy be şaka maka derken çok yol katetmişim seviyorum hepinizi sizlerin desteğiyle oldu hem yedim hem spor yaptım hem kendime engel oldum ama sonuç çokkk hoşuma gidiyor yaz tatiline giderken herşey daha güzel olacağına inanıyorum
kızlar farkettimki kimse kilo bildirimim yapmamış bugün ben yaparak başlatıyim
Ay dur anlatıcam.zubusumm canım hoşgeldin nasılsın ne oldu kuzum komşuna afiyet bal şeker olsun
Çok üzüldüm gitmene.Hani iyi olmasada bazı ortak dertlerimiz vardı.Konuşuyorduk,dertleşiyorduk.slm kızlar buara hıc bırsey yapasım yok ve malesef grubdan cıkmayı ıstıyorum
hepınız hakkınızı helal edın
1 ayı geckındır kılo veremıyorum cunku azmım yok burasıda eskısı gıbı etkılemıyo benı yanı kendı ruh halımle alakalı....
elımden geldıgınce vermeye devam etcem ara sıra gırer hal hatır sorarım sızlere ...
eger verırsem kılomu ılk palasacagım sızlersınız..
kendınıze ıyı bakın kızlar....
Ay bende dedikoducu oldum.:18:cnm tebrik ediorum ne kadar güzel incelmişssin yaa bir ara bnde yazıcam başlangıçla şimdiki ölçülerimi
kaptanım bu halleri sana hiç yakıştıramadım ama işe yeni başladın adapte olamadın ondan oluyor diye düşünüyorum
ayy dedikodumu varrrr oleyyyyyyyy
o kadar özledim kiii 19nda denizliye geliolar gitsem mi kararsızım 3 gün kaldııı offffff
adıda cem cnm
azmini kaybetmiş olmana çok şaşırdım çünkü ben bu gruba girdiğimde senden çok güzel eletrik almıştım ayyy aynı evlendirme programlarına döndürdüm olayıyok canım benim azmin şevkin hiç kırılmasın yakışıklı oğlun büyüdükçe sende zayıflayıp fıstık gibi olacaksın
oooooo romantik bir kutlama olur inşallah yeniden aşık olursunuz birbirinize ikinizinde hiç ummadığınız süprizler olur kutlamada kaçıncı yıldönmü oluyor canım biz daha bir kere kutlayabildik
menülerimi tam diyetlik yaptıgımda nasılda şevk geliyor yazmak için ama ben pek paylaşan görmedim
canım o zaman belirgin yasaklı yiyecekelr listesi yapalım yaptıgımız sporları yazdığımız gibi yasakları da ödüllendirelim cısssss diyelim
o program denk geldiğinde arada bi bakıyorum hayalimdeki evde değişiklikler yapıyorum oradaki fikirlere göre ama ne kadar güzel bir program kiracı olmasam bende isteyeceğim ama kiracıyım
ooooofffff offfffff 6 ay hastanede yattım kalktım neden bana senin gibi güler yüzlü tatlı dilli sıcak kanlı eğitimci, takipçi vs vs gibi biri denk gelmedi çekmediğim zulum kalmadı anlatsam meslektaşlarından utandırırlar insanı
ooooo benim dışımda da entrikları anlatanlar var çok severim dinlemeyi normalde başkalarına anlatamıyoruz iyi oluyor paylaşmak tabi konununda dışına çıkmış oldugumuz için rahatsız olan arkadaşlarımızı da unutmamak lazım
bende öyle kim ne diyecek diye bekliyordum çok teşekkür ederim canım çok uğraştım umarım daha da incelebilirim
herkese selamlarrrrrrrrrr
kızlar bugün ne oldu biliyomusunuz hastam çorumdan geliyordu bana çorum leblebisi getirmiş o kadar mutlu oldumki ilk defa bi hastamdan hediye aldım
Ayca
disime kopru yaptriyorum iki disimi inceltilet cok sizliyor bisey yer icerken oyuzden diyetimide raht yapmiyotum dislerimin szlamamasi icin ne yapmam gerekiyor sencr
aaaaa felaket tartıda 78 çıkıyorum ya bu tartılardan nedir çektiğim aslında akşamdan beri felaket bir ağrı var karnımda sanki saatlerce tuvaletini tutumuşsun gibi kasıklarda bir ağrı bir şişkilnlik sanki patlayı vereceğim yada biranda bol miktarda altıma kaçıracakmışım gibi ama hiç tuvaletimde yok acaba neden olabilir kızlar öneriniz var mı ne yapabilirim
çok kötü bi durum yaKızlar anlatıyorum.
dün akşam komşum geldi.10 senelik evli.Evliliğinin ilk zamanlarında durumları çok iyiydi.eşi bankada veznede çalışıyordu.Sonra bankada bir para hırsızlığı olayı olmuş.Komşumun eşi suçlanmış.Banka müdürünün bildiği bi şifre varmış.Bunu normalde veznedekiler bilmezmiş.Neyse suç komşumun kocasına kaldı.Ama mahkeme açtılar.Halada sürüyor.Eşi bankadan ayrıldı.sosysl siğortası kalmadı.işsiz kaldı adam bir anda.Parasız kaldılar.kiradada oturuyorlar.1 tane kızı var.2ye gidiyor.sonra eşi güvenlik şirketinde iş buldu.o günden sonra güvenlikçi oldu.800 tl maaş alıyor.kiraya 600 tl ödüyorlar.komşumun akrabaları,eşinin akrabaları yaklaşık 7 senedir yardım yapıyorlar.Ama artık borçları fazlalaşmış ödeyemez olmuşlar.komşumda eşininannesini babasını aramış.oğlunuzun durumu bu demiş.onlarda diğer çocuklarını aramışlar.komşumun görümcesi kaynı toplanmışlar.kötü bi semtte gecekonduları varmış oraya taşının demişler.komşumda inatla gitmem demiş.o ev çok kötü demiş.orayı kiraya verin parasını ben alim burda oturim demiş.onlarda onu kabuletmemiş.komşumda kocasına sen gitceksen git ben gelmiyorum demiş.eşine eşyaların bir miktarını vermiş.kendisi belediyeye gitmiş ,kadın sığınma evine gitmiş.yardım istemiş .onlarda maddi değil ama gıda ve giyecek yardımı yaparız demişler.şimdi kendine ev bakıyor.işe gitcekmiş.ben ayaklarımın üstünde durabilirim diyor.Valla dedim çok cesaret isteyen şeyler yapıyosun.Allah yardımcın olsun.elimden geleni yapmaya çalışırım dedim.çok üzüldüm.o bana gelicek diyo.ben orda oturmiycam o gelicek diyo.beni çok etkiledi sizede anlatmak istedim.
tabiki unutmam canım en fazla bi avuç.zaten sınıfa dağıttımAfiyet olsun .leblebini kalorisi yüksek unutma
ben bu su içme olayını hiç sevmiyorum ya yazın güzel içiliyoda burda hava zaten buz gibi suyu içince üşüyorumakşam dünki mücverden yedim.azcık yoğurt yedim.
3 lt su içtim
akşam börek yaptım milföyden ondan yedim 2 tane çekin saçımıııı
valla bende idrar yolu enf diyecektim ama ayçacım hızlı çıktı. bol su içmeye devam.aaaaa felaket tartıda 78 çıkıyorum ya bu tartılardan nedir çektiğim aslında akşamdan beri felaket bir ağrı var karnımda sanki saatlerce tuvaletini tutumuşsun gibi kasıklarda bir ağrı bir şişkilnlik sanki patlayı vereceğim yada biranda bol miktarda altıma kaçıracakmışım gibi ama hiç tuvaletimde yok acaba neden olabilir kızlar öneriniz var mı ne yapabilirim
cesur kadınmış. ama ben eşimi yanlız bırakmazdım. rezilkende vezirkende yanında olurdum.Kızlar anlatıyorum.
dün akşam komşum geldi.10 senelik evli.Evliliğinin ilk zamanlarında durumları çok iyiydi.eşi bankada veznede çalışıyordu.Sonra bankada bir para hırsızlığı olayı olmuş.Komşumun eşi suçlanmış.Banka müdürünün bildiği bi şifre varmış.Bunu normalde veznedekiler bilmezmiş.Neyse suç komşumun kocasına kaldı.Ama mahkeme açtılar.Halada sürüyor.Eşi bankadan ayrıldı.sosysl siğortası kalmadı.işsiz kaldı adam bir anda.Parasız kaldılar.kiradada oturuyorlar.1 tane kızı var.2ye gidiyor.sonra eşi güvenlik şirketinde iş buldu.o günden sonra güvenlikçi oldu.800 tl maaş alıyor.kiraya 600 tl ödüyorlar.komşumun akrabaları,eşinin akrabaları yaklaşık 7 senedir yardım yapıyorlar.Ama artık borçları fazlalaşmış ödeyemez olmuşlar.komşumda eşininannesini babasını aramış.oğlunuzun durumu bu demiş.onlarda diğer çocuklarını aramışlar.komşumun görümcesi kaynı toplanmışlar.kötü bi semtte gecekonduları varmış oraya taşının demişler.komşumda inatla gitmem demiş.o ev çok kötü demiş.orayı kiraya verin parasını ben alim burda oturim demiş.onlarda onu kabuletmemiş.komşumda kocasına sen gitceksen git ben gelmiyorum demiş.eşine eşyaların bir miktarını vermiş.kendisi belediyeye gitmiş ,kadın sığınma evine gitmiş.yardım istemiş .onlarda maddi değil ama gıda ve giyecek yardımı yaparız demişler.şimdi kendine ev bakıyor.işe gitcekmiş.ben ayaklarımın üstünde durabilirim diyor.Valla dedim çok cesaret isteyen şeyler yapıyosun.Allah yardımcın olsun.elimden geleni yapmaya çalışırım dedim.çok üzüldüm.o bana gelicek diyo.ben orda oturmiycam o gelicek diyo.beni çok etkiledi sizede anlatmak istedim.
valla fatoşcum yüzüm yok sana bişi demeyeakşam börek yaptım milföyden ondan yedim 2 tane çekin saçımıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?