Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar farkettimki kimse kilo bildirimim yapmamış bugün ben yaparak başlatıyim

cuma günü:79.7
pazartesi:79

kızlar sakın tepki vermeyin belki çok büyük bir değişiklik değildir başkası için ama ben çok çaba sarf ettim olmuyo dedim vazgeçtim pişman oldum geri döndüm ne fırtınalar koptu ne gelgitler yaşadım ama azda olsa yol katetdim o yüzenden birazcık şımarmak istiyorum
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

aslında hedef ölçülerim

bel:80 basen:90 kilo: 58

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah:1 dilim çavdar ekmeği
1 adet üçgen peynir
yeşil çay
öğle:3 adet kepekli galeta
1kk peynir
ara:1 adet kepekli galeta
1 avuç leblebi
akşam:1 kase yoğurt
4 kaşık zetyinyağlı barbunya
yarım dilim çavdar ekmeği

Ayca
disime kopru yaptriyorum iki disimi inceltilet cok sizliyor bisey yer icerken oyuzden diyetimide raht yapmiyotum dislerimin szlamamasi icin ne yapmam gerekiyor sencr

kızlar farkettimki kimse kilo bildirimim yapmamış bugün ben yaparak başlatıyim

aaaaa felaket tartıda 78 çıkıyorum ya bu tartılardan nedir çektiğim aslında akşamdan beri felaket bir ağrı var karnımda sanki saatlerce tuvaletini tutumuşsun gibi kasıklarda bir ağrı bir şişkilnlik sanki patlayı vereceğim yada biranda bol miktarda altıma kaçıracakmışım gibi ama hiç tuvaletimde yok acaba neden olabilir kızlar öneriniz var mı ne yapabilirim

Çok üzüldüm gitmene.Hani iyi olmasada bazı ortak dertlerimiz vardı.Konuşuyorduk,dertleşiyorduk.

Ay bende dedikoducu oldum.:18:

Ama napim canım sizinle herşeyimi paylaşıyorum işte.

Kızlar anlatıyorum.
dün akşam komşum geldi.10 senelik evli.Evliliğinin ilk zamanlarında durumları çok iyiydi.eşi bankada veznede çalışıyordu.Sonra bankada bir para hırsızlığı olayı olmuş.Komşumun eşi suçlanmış.Banka müdürünün bildiği bi şifre varmış.Bunu normalde veznedekiler bilmezmiş.Neyse suç komşumun kocasına kaldı.Ama mahkeme açtılar.Halada sürüyor.Eşi bankadan ayrıldı.sosysl siğortası kalmadı.işsiz kaldı adam bir anda.Parasız kaldılar.kiradada oturuyorlar.1 tane kızı var.2ye gidiyor.sonra eşi güvenlik şirketinde iş buldu.o günden sonra güvenlikçi oldu.800 tl maaş alıyor.kiraya 600 tl ödüyorlar.komşumun akrabaları,eşinin akrabaları yaklaşık 7 senedir yardım yapıyorlar.Ama artık borçları fazlalaşmış ödeyemez olmuşlar.komşumda eşininannesini babasını aramış.oğlunuzun durumu bu demiş.onlarda diğer çocuklarını aramışlar.komşumun görümcesi kaynı toplanmışlar.kötü bi semtte gecekonduları varmış oraya taşının demişler.komşumda inatla gitmem demiş.o ev çok kötü demiş.orayı kiraya verin parasını ben alim burda oturim demiş.onlarda onu kabuletmemiş.komşumda kocasına sen gitceksen git ben gelmiyorum demiş.eşine eşyaların bir miktarını vermiş.kendisi belediyeye gitmiş ,kadın sığınma evine gitmiş.yardım istemiş .onlarda maddi değil ama gıda ve giyecek yardımı yaparız demişler.şimdi kendine ev bakıyor.işe gitcekmiş.ben ayaklarımın üstünde durabilirim diyor.Valla dedim çok cesaret isteyen şeyler yapıyosun.Allah yardımcın olsun.elimden geleni yapmaya çalışırım dedim.çok üzüldüm.o bana gelicek diyo.ben orda oturmiycam o gelicek diyo.beni çok etkiledi sizede anlatmak istedim.

Ayca
disime kopru yaptriyorum iki disimi inceltilet cok sizliyor bisey yer icerken oyuzden diyetimide raht yapmiyotum dislerimin szlamamasi icin ne yapmam gerekiyor sencr

canım dişlerin o şekilde açıkmı kaldı yoksa üstüne geçici bi protez yaptılarmı?eğer üstüne protez yaptılırsa hemen yarın doktoruna git ve bu şikayetini anlat bizim bi yöntemimiz var kesiyo sızlamaları ama o senin evde yapabileceğin bişey değil.eğer gidemiycek durumdaysan öncelikle çok sıcak ve soğuk şeyler yeme,kalp şeker tansiyon karaciğer gibi ciddi bi rahatsızlığın yoksa ve hamilelik şüphen yoksa arveles isimli ağrı kesiciyi içebilirsin günde bir defa falan.ama bence doktoruna gitmelisin.bu sızlamalar çok sık yaşadığımız bi durum

canım idrar yolu enfeksiyonunda benzer belirtiler oluyo diye biliyorum ama.mesela tuvaletini yaparken yanma oluyomu?bu durum bi süredir devam ediyosa vakti kaybetmeden bi tahlil yaptır derim ben.bak şişknilikte bağırsaklarda bi enfeksiyon falan olunca olabiliyo.yani çok yağlı çok baharatlı yiyince falan.bende bi kere olmuştu karnım sanki dokuz aylık hamileymişim gibi şişmişti hiçbirşey yiyemiyodum midem sürekli bulanıyodu falan.ve sebepte neymiş biliomusun.yemeğimin üstüne attığım bayat kırmızı biber.internette de baya bilgiler oluyo.mesela ben uzman tvyi çok seviyorum orda bi araştırsana.şimdi telaş yapma ama benimkiler sadece teori
çok kötü bi durum ya ama helal olsun komşuna

Afiyet olsun .leblebini kalorisi yüksek unutma
tabiki unutmam canım en fazla bi avuç.zaten sınıfa dağıttım

günaydınlar kızlarrrr.... ben geldiiim. dün kilo bildirimi yapmadım çünkü tartılamadım. işten çıkıp işe gelmiştim.
hadi güzel bir cumaya gidelim koşa koşa.
bu arada adım sayarlar yaklaşık 20000 adım atabiliyormuşum. fena değil demi.

valla bende idrar yolu enf diyecektim ama ayçacım hızlı çıktı. bol su içmeye devam.
cesur kadınmış. ama ben eşimi yanlız bırakmazdım. rezilkende vezirkende yanında olurdum.
akşam börek yaptım milföyden ondan yedim 2 tane çekin saçımıııı
valla fatoşcum yüzüm yok sana bişi demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…