Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tubişiiiiiiiiiiiiim nere gidiyosun sende benim gibisin belliki. ama sakın burayı bırakma. daha iyisi olmayacak çünkü. benim cesaretim yok buraları bırakmaya hem içimi döküyorum. kimseye diyemem ben bugün bunu yedim diye falan filan neyse bizi ihmal etme. (hemen yerine birisini bulalım )

pekii başka kim kaldı ???
merveciğim bu aralar çok nadir geliyorsun nerelerdesin saçlarını çekcem senin sen ne biçim kaptansın???

akıllıbıdığım dün bir yorum yapmadım çünküm haset etmekle meşguldum. burda hasetimden çatladım.
maşallah canım çok güzel ilerliyorsun. ben eskisi gibi oldum karnım doyunca diyet aklıma geliyor
ama dikkat etmeye çalışıyorum kendime hakim olcam inş. hadi bakalım.
günlük 5 mesaj sayıyorum tekrardan.
ipo canım 45dk yürüyüş...

CANIM PROTES FALAN TAKMADI cok zorluk cekıyorum zaten özele gıtmıyorum sıgortanın dıs hastanesıne gıdıyorum orda gecıcı protes takarlarmı acaba

arkadaşlar toparlanmak adına önerilerinizi bekliyorum. hepimize bişiler oluyor. hani yazdı tatildi neyimiz var?
ay düğün yaklaşıyor ama benim için hevesim heyecanım yok. gelin görümce olaylarının etkiside olabilir bu

kızlar bugün çok heyecanlı bir gün. eşim tayin olayları sebebiyle amiriyle görüşmeye gidiyor oy oyyy çok heyecanlıyım. o git derse gideceğiz. anlayacağınız son dönemlerindeyizz. çok heyecanlıyım çok.

bugün ev yapımı puaça domates salatalık 1 büyük bardak çay içtim
aç karnıma 1 bardak sirkeli su içtim.
ara öğün olarak 10 tane badem yedim.
öğlen burda ne çıkarsa.
akşamlarıda 1 kase k fleks yesem yeterli olmazmı? ne dersiniz??

yanma olmuyor canım ama sanırım yediğim birşey raharsız etti ayağıma sıcak su kovasına koydum karnımada sıcak su torbası koydum iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama en azından uyuyacak kadar rahatladım sanırım bende parazit var öğrencileirmin çogubda var bulaştı galiba ooffff öyle pis okul ortamım istesem çamaşır suyunun içinde yaşayayım yinede pisss
20000 walla bravo bende 13bin filan olunca seviniyordum oooooo daha atacak çok adımım varmış ben seni canı gönülden tebrik ediyorum sen hergün 20 bin adım at yediğiklerin helal hoş olsun sana

ben bu hafta özelliklede pazar pzt salı günleri hiç spor yapmadım koşmadım mekik çekmedim ip atlamadım twist yapmadım sadece normal hayatıma devam ettim dedimki bir kaç gün beklemeye alayım kendimi vücut bir tempoyada alışmaması gerekiyormuş diye duydum çarşamba akşamı nasip olursa birden büyük bir tempoyla tekrar başlayacağım cuma günü heyecanla bekiyorum ama baskülle değilde sokaktaki tarrtalım abla tartalım tartalım abla diyen çocuklara tahmin ettireceğim geçen hafta 55 demişlerdi bana

zayıflamayı aklına koyan arkadaşlarım sanki monotonlaştı zayıflama maceramız biraz değişiklik yapalım ne bileyim yeni aktiviteler katalım mı ben hep aynı şeyleri yapmaktan çabuk sıkılıyorum en azından bana önerilerinizi bekliyorum okul dönüşünde sabırsızlıkla yorumlarınızı okuyacağım

ben bu hafta özelliklede pazar pzt salı günleri hiç spor yapmadım koşmadım mekik çekmedim ip atlamadım twist yapmadım sadece normal hayatıma devam ettim dedimki bir kaç gün beklemeye alayım kendimi vücut bir tempoyada alışmaması gerekiyormuş diye duydum çarşamba akşamı nasip olursa birden büyük bir tempoyla tekrar başlayacağım cuma günü heyecanla bekiyorum ama baskülle değilde sokaktaki tarrtalım abla tartalım tartalım abla diyen çocuklara tahmin ettireceğim geçen hafta 55 demişlerdi bana

zayıflamayı aklına koyan arkadaşlarım sanki monotonlaştı zayıflama maceramız biraz değişiklik yapalım ne bileyim yeni aktiviteler katalım mı ben hep aynı şeyleri yapmaktan çabuk sıkılıyorum en azından bana önerilerinizi bekliyorum okul dönüşünde sabırsızlıkla yorumlarınızı okuyacağım

bugun patates dıyetıne basladım sabah 2 haslanmıs baharatladıp lımon sıkıp yedım
öğlen 2 haşlama patates

evet arkadaşlar bence herkez aynı kanıda artık bu na bir çözüm bulalım ben dıyetımı bırakıcam dıye korkuyorum sporumuda salmış durumdayım ama içten içe devam etmek yaza özellikle antalyadaki düğünümüze zayıf gitmek istıyorummm o yuzden patates dıyetıne başladım bu hafta vermem lazım ve az sonrada yürüyüşe cıkıcam adım sayarıma pil aldım burda okadar bahsettınızkı benımkı pılı bıtık bır köşede duruyordu dun eşimle pil aldık ona az sonra cıkıcam yuruyusume atıcam adımlarımı

ben patates dıyetıne başladım sımdı öğlen yemegını yıyordum 2 patates ama öyle haşlama olmuyor guzel dıye 2 patatesı ezdım uzerıne 1 salata rendeledım uzerınede yoğurt pulbıber ektım yıyorum çok lezzetlıde olmuş hımmmmmm

Valla bende karar veremedim iyimi yaptı kötümü yaptı.Ben yuvam dağılmasın diye kendimi paraladım.Haaa şu an sallantıda gidiyor.Ama o da senelerce yokluk çekti.Evindende ayrılınca artık çok kaybetcek bişey kalmadı sanırım.Gerçi eşinin ona geri döneceğine inanıyor.Allah herkesin yuvasında mutluluk ,huzur versin inşallah.

Mönün güzel olmuş canım.Tebrikederim.

Akşam ne yiyeceksin?Çok lezzetli olur.Karbonhidrat oooo bayılıyorum.

Kızlar iştahım çok açık.Geçen hafta 72.5 i görmeme rağmen.tekrar 73 kilonun içinde gezinmeye başladım.Napcam bilmiyorum.Yanlız iyi birşey oldu.3 lt su içmeye başladım.Hava ısındıkça daha çok su içiyorum.

Bu hafta çok misafirim var.Perşembe günü komşular gelecek.kur an okuycaklar.Ben evde yokum.Annem ağırlıycak.Yarın akşam hazırlık yapmam lazım.Lütfen beni yarın izinli sayın.Pazar günüde kardeşimin çıktığı kızın annesi falan bana oturmaya gelicekler.Söz nişan olayları konuşulcakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…