CANIM PROTES FALAN TAKMADI cok zorluk cekıyorum zaten özele gıtmıyorum sıgortanın dıs hastanesıne gıdıyorum orda gecıcı protes takarlarmı acabacanım dişlerin o şekilde açıkmı kaldı yoksa üstüne geçici bi protez yaptılarmı?eğer üstüne protez yaptılırsa hemen yarın doktoruna git ve bu şikayetini anlat bizim bi yöntemimiz var kesiyo sızlamaları ama o senin evde yapabileceğin bişey değil.eğer gidemiycek durumdaysan öncelikle çok sıcak ve soğuk şeyler yeme,kalp şeker tansiyon karaciğer gibi ciddi bi rahatsızlığın yoksa ve hamilelik şüphen yoksa arveles isimli ağrı kesiciyi içebilirsin günde bir defa falan.ama bence doktoruna gitmelisin.bu sızlamalar çok sık yaşadığımız bi durum
pekii başka kim kaldı ???
merveciğim bu aralar çok nadir geliyorsun nerelerdesin saçlarını çekcem senin sen ne biçim kaptansın???
yanma olmuyor canım ama sanırım yediğim birşey raharsız etti ayağıma sıcak su kovasına koydum karnımada sıcak su torbası koydum iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama en azından uyuyacak kadar rahatladım sanırım bende parazit var öğrencileirmin çogubda var bulaştı galiba ooffff öyle pis okul ortamım istesem çamaşır suyunun içinde yaşayayım yinede pissscanım idrar yolu enfeksiyonunda benzer belirtiler oluyo diye biliyorum ama.mesela tuvaletini yaparken yanma oluyomu?bu durum bi süredir devam ediyosa vakti kaybetmeden bi tahlil yaptır derim ben.bak şişknilikte bağırsaklarda bi enfeksiyon falan olunca olabiliyo.yani çok yağlı çok baharatlı yiyince falan.bende bi kere olmuştu karnım sanki dokuz aylık hamileymişim gibi şişmişti hiçbirşey yiyemiyodum midem sürekli bulanıyodu falan.ve sebepte neymiş biliomusun.yemeğimin üstüne attığım bayat kırmızı biber.internette de baya bilgiler oluyo.mesela ben uzman tvyi çok seviyorum orda bi araştırsana.şimdi telaş yapma ama benimkiler sadece teori
20000 walla bravo bende 13bin filan olunca seviniyordum oooooo daha atacak çok adımım varmış ben seni canı gönülden tebrik ediyorum sen hergün 20 bin adım at yediğiklerin helal hoş olsun sanagünaydınlar kızlarrrr.... ben geldiiim. dün kilo bildirimi yapmadım çünkü tartılamadım. işten çıkıp işe gelmiştim.
hadi güzel bir cumaya gidelim koşa koşa. bu arada adım sayarlar yaklaşık 20000 adım atabiliyormuşum. fena değil demi.
Valla bende karar veremedim iyimi yaptı kötümü yaptı.Ben yuvam dağılmasın diye kendimi paraladım.Haaa şu an sallantıda gidiyor.Ama o da senelerce yokluk çekti.Evindende ayrılınca artık çok kaybetcek bişey kalmadı sanırım.Gerçi eşinin ona geri döneceğine inanıyor.Allah herkesin yuvasında mutluluk ,huzur versin inşallah.valla bende idrar yolu enf diyecektim ama ayçacım hızlı çıktı. bol su içmeye devam.
cesur kadınmış. ama ben eşimi yanlız bırakmazdım. rezilkende vezirkende yanında olurdum.
valla fatoşcum yüzüm yok sana bişi demeye
Mönün güzel olmuş canım.Tebrikederim.bugün ev yapımı puaça domates salatalık 1 büyük bardak çay içtim
aç karnıma 1 bardak sirkeli su içtim.
ara öğün olarak 10 tane badem yedim.
öğlen burda ne çıkarsa.
akşamlarıda 1 kase k fleks yesem yeterli olmazmı? ne dersiniz??
Akşam ne yiyeceksin?Çok lezzetli olur.Karbonhidrat oooo bayılıyorum.ben patates dıyetıne başladım sımdı öğlen yemegını yıyordum 2 patates ama öyle haşlama olmuyor guzel dıye 2 patatesı ezdım uzerıne 1 salata rendeledım uzerınede yoğurt pulbıber ektım yıyorum çok lezzetlıde olmuş hımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?