Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek
çay
5 zeytin
arada
1 elma
öğlen.
1 dilim börek
5 tane mercimek köftesi

akşam
kereviz yedim 1 dilim ekmek

Aksam menum 2 patatesten pure uzerine 2 corba ksigi yogurt kekik kirmizibiber
ve gunu kapadmm

çok güzelmiş canım oh mis mis

CANIM PROTES FALAN TAKMADI cok zorluk cekıyorum zaten özele gıtmıyorum sıgortanın dıs hastanesıne gıdıyorum orda gecıcı protes takarlarmı acaba
hadi ya devlet hastaneleirnde çok ihmal ediyolar tatlım ya hele sigortada.senin dişin açık kalmış sızlaması çok normal çünkü dişin üsütndeki koruyucu tabakayı dişi küçültürken alıyoruz.takmak zorundalar seni böle bırkamazlar bizim sağlık etiğinde meslektaşını kötülemek doğru değil ama böle şeler duyunca sinirleniyorum.bide canım ne zaman takacaklar asıl protezini yani porselen dişlerini?

hakkınızda hayırlısı olsun canım

yaa böyle umumi yerlerden çok bulaşıyor gerçekten.dikkat et kendine canım

ben dans ederek hareket yapmayı çok seviyorum hele oryantal bayılıyorum müziği son ses aç sonra dans dans dans nasıl fikir tabi böle bişey yapıomusun bilmiyorum ama.yabancı dans müzikleri olarakta radyo fenomeni tek geçerim

hayırlı olsun canım ne güzel

sabah
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek
çay
5 zeytin
arada
1 elma
öğlen.
1 dilim börek
5 tane mercimek köftesi

akşam
kereviz yedim 1 dilim ekmek

fatoşşşşşş yinemi börek ama diğerleri fena değil

hakkınızda hayırlısı canım

evet ama accık misafirlikteydim de

kızlar bugün öyle yoruldumkiiiiiiii okuldan geldim hemen kendimi yatağa attım yemek falan yemeden.yarında sınavım var gece ders çalışcam bu okul bitermi yaaa:18::18:
ay bide komik bişey oldu hastam ban kur yapmaya kalktı bide küçük benden tabi güldüm geçtim benimki duyunca biraz köpürdü ama napalım bunlar olabilecek şeyler
bugünkü menüme gelince
sabah:1 adet üçgen peynir
yeşil çay
1dilim çavdar ekmeği
öğle:2 adet keekli galeta
peynir
ara:1 tane susamlı kurabiye
bikaç tane kuru üzüm
akşam:1kase çorba
salata
bi dilim çavdar kemeği
ara:armut

kızlar göbüşümün gittiğini görüdükçe o kadar mutlu oluyorumki bu hafta daha önce dar geldiği için giyemedğim bi kıyafetimi giydim ve resmen oldu bana çok çok mutlu oldum inş daha da güzel olucak ve burda başarı hikayemi paylaşıp 6.takıma kocaman teşekkürler edicem

kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

bu arada benm işlerim yoğunlaşmaya başladı dolyısıyla sürekli geçmişi takip edemiorum...artık benim yerime başkası spor saatlerini not edebilirmi?? ben başa çıkamamaya başladım:44:

geçmişi okuyabildiğim kadar okudum ve anladığım tek şey herkesin diyeti kötü gidiyor ve yılmak üzeresiniz

bende bildiğiniz üzere aylarca olduğum yerde saydım yedim yedim snra pişman oldum yürüyüşe asıldım olmadı en fazla 91 küsürlere indim...anlatmama gerekte yok gerçi siz bndn iyi biliosunuz ama arkadaşım sayesinde bir diyete başladım...garanti kilo vericeksin yalvarıyorum yap bak beğenmessen 1 hafta sonunda bırakırsın dedi...1 hafta yaptım ve sonuç bni fazlasıyla tatmin etti...ve yarın 2. haftam bitiyor 3e başlıyorum..

şaşırmanız lazım çnkü içinizde bu diyeti yapamıycak olan belkide tek kişiydim....

sizden ricada ettim çok kolay ve etkili lütfen yapın dedim...ama bazılarınız kendi usulünce devam etti bazılarınızsa farip garip diyetler uyguladı ki ben o tarz diyetten nefret ederim verdikten snra geri alıcağın garanti olan beslenmeler( mervenin elma ve patates diyeti )

bir öneri istemişssiniz birbirinizden benim size tek tavsiyem bnm uyguladığım listeyi uygulamanız...başka dicek hiçbişiyim yok çnkü yeme sisteminizi değiştrmezseniz sporla hiç bir yere varamazzsınız...şekil a ben !!!

örneğin akıllıbıdık...hiçbirimiz onun kadar spor yapamayız diye tahmin ediorum...ve o bile hergün erimesi gerekirken ya hiç vermiyor yada azıcık azıcık veriyor...

ben yaptıysam herkez yapabilir...önce beyninizde işi bitirmeniz gerekiyor...ve açta kalmıyorsunuz

burada sürekli birbirimizi motive ediyoruz 'yapıcas başarıcas yaza kadar incecik olucas' diye evet olucas gerçektende başarıcas ama sadece biraz bu işe hız vermemiz gerekiyor...2 ayda az bir zaman kaldı ve hepimiz panikteyiz...

arkadaşımın bana söyledği şeyi şimdi ben size söylüyorum...

1 hafta deneseniz ne kaybedersiniz?

Son düzenleme:
ayça öncelıkle ılgın için cok teşekkürler cuma gunu metal provası var ondan sonra 2 prova daha var ama busefer gıdınce soylıycem taksın dıyetımde su bıle ıcemıyorummmm

bayanlar cumaya az kaldıı hedefi 65 koymuştum ama daha 67 yenı ındım bugun en azından 66 olayımm

vayyy menün cok guzellll bende cok salmıstım kendımı ama sımdı toparlanma dıyetı anladımkı benım vıcudum katı kurallardan hoşlanıyor o yuzden patates dıyetıne başladımm

günaydın kızlarrrrr nasılsınızzz ben geldim dün netim gitti. sonrada sahaya çıktım gelemedim. nasılsınız azcık bakınayım bakınayım dedim şimdi cevapp vercem

tamam bacım izinlisin sakın ipin ucunu kaçırma bu arada kilo bildirimi yapamazmısın?
bacım şu listeyi özelden bana ayrıntılı göndersene burdan arkadaşlarda istiyor.

dün eşim başkanıyla görüşmüş. adam demişki eşinle konuştunmu? o da gitmek istiyormu demiş
kaynana gelin huzurunuz kaçar gitmeyin demiş, eşininde tayininide istanbula alalım demiş.

bu arada bugün fx e başladım. evdekilerden gizli. umarım etkili olur. iştahımı kapatırsa çok mutlu olucam kendime hakim olmakta zorlanıyorum.

ipocum yerden göğe kadar haklısın sırf senin için ben bu diyeti yapmaya başlayacağım ancak haftaya çarşamba başlayabilrim çünkü haftasonu ablamlara gidiyorum salı döneceğim o zaman gelir gelmez dediğini yapmaya başlayacağım.....
özellikle beni düşünerek yazından yer vermen çok hoşuma gitti ama durumum o kadar vahim değil geçen gün değişen vücut ölçülerimi tarih olarak yazdım bu durum beni çok mutlu etti

dün eşim başkanıyla görüşmüş. adam demişki eşinle konuştunmu? o da gitmek istiyormu demiş kaynana gelin huzurunuz kaçar gitmeyin demiş, eşininde tayininide istanbula alalım demiş.
istanbulda yaşamak zor olsa gerek diye düşünüyorum tatile bile gittiğimizde hem maddi hem de manevi yıpranıyoruz orada yinede siz bilirsiniz kayınvalidelerin adı çıkmış aslında bazen başkalarında öyle güzel kayınvalideler görüyorum ki içim gidiyor annesi mi kayınvalidesi belli değil Allah herkesin kalbine merhamet verir inşallah ama atalarımız ne demiş uzak olun tatlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…