günaydınlar kızlarrrr.... ben geldiiim. dün kilo bildirimi yapmadım çünkü tartılamadım. işten çıkıp işe gelmiştim.
hadi güzel bir cumaya gidelim koşa koşa.
bu arada adım sayarlar yaklaşık 20000 adım atabiliyormuşum. fena değil demi.
hadi yaCANIM PROTES FALAN TAKMADI cok zorluk cekıyorum zaten özele gıtmıyorum sıgortanın dıs hastanesıne gıdıyorum orda gecıcı protes takarlarmı acaba
hakkınızda hayırlısı olsun canımkızlar bugün çok heyecanlı bir gün. eşim tayin olayları sebebiyle amiriyle görüşmeye gidiyor oy oyyy çok heyecanlıyım. o git derse gideceğiz. anlayacağınız son dönemlerindeyizz. çok heyecanlıyım çok.
yaa böyle umumi yerlerden çok bulaşıyor gerçekten.dikkat et kendine canımyanma olmuyor canım ama sanırım yediğim birşey raharsız etti ayağıma sıcak su kovasına koydum karnımada sıcak su torbası koydum iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama en azından uyuyacak kadar rahatladım sanırım bende parazit var öğrencileirmin çogubda var bulaştı galiba ooffff öyle pis okul ortamım istesem çamaşır suyunun içinde yaşayayım yinede pisss
20000 walla bravo bende 13bin filan olunca seviniyordum oooooo daha atacak çok adımım varmış ben seni canı gönülden tebrik ediyorum sen hergün 20 bin adım at yediğiklerin helal hoş olsun sana
ben bu hafta özelliklede pazar pzt salı günleri hiç spor yapmadım koşmadım mekik çekmedim ip atlamadım twist yapmadım sadece normal hayatıma devam ettim dedimki bir kaç gün beklemeye alayım kendimi vücut bir tempoyada alışmaması gerekiyormuş diye duydum çarşamba akşamı nasip olursa birden büyük bir tempoyla tekrar başlayacağım cuma günü heyecanla bekiyorum ama baskülle değilde sokaktaki tarrtalım abla tartalım tartalım abla diyen çocuklara tahmin ettireceğim geçen hafta 55 demişlerdi bana
zayıflamayı aklına koyan arkadaşlarım sanki monotonlaştı zayıflama maceramız biraz değişiklik yapalım ne bileyim yeni aktiviteler katalım mı ben hep aynı şeyleri yapmaktan çabuk sıkılıyorum en azından bana önerilerinizi bekliyorum okul dönüşünde sabırsızlıkla yorumlarınızı okuyacağım
hayırlı olsun canım ne güzelBu hafta çok misafirim var.Perşembe günü komşular gelecek.kur an okuycaklar.Ben evde yokum.Annem ağırlıycak.Yarın akşam hazırlık yapmam lazım.Lütfen beni yarın izinli sayın.Pazar günüde kardeşimin çıktığı kızın annesi falan bana oturmaya gelicekler.Söz nişan olayları konuşulcakmış.
sabah
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek
çay
5 zeytin
arada
1 elma
öğlen.
1 dilim börek
5 tane mercimek köftesi
akşam
kereviz yedim 1 dilim ekmek
hakkınızda hayırlısı canımkızlar bugün çok heyecanlı bir gün. eşim tayin olayları sebebiyle amiriyle görüşmeye gidiyor oy oyyy çok heyecanlıyım. o git derse gideceğiz. anlayacağınız son dönemlerindeyizz. çok heyecanlıyım çok.
yaa böyle umumi yerlerden çok bulaşıyor gerçekten.dikkat et kendine canım
ben dans ederek hareket yapmayı çok seviyorum hele oryantal bayılıyorummüziği son ses aç sonra dans dans dans nasıl fikir tabi böle bişey yapıomusun bilmiyorum ama.yabancı dans müzikleri olarakta radyo fenomeni tek geçerim
hayırlı olsun canım ne güzel
fatoşşşşşş yinemi börekama diğerleri fena değil
kızlar bugün öyle yoruldumkiiiiiiii okuldan geldim hemen kendimi yatağa attım yemek falan yemeden.yarında sınavım var gece ders çalışcam bu okul bitermi yaaa:18::18:
ay bide komik bişey oldu hastam ban kur yapmaya kalktı bide küçük benden tabi güldüm geçtimbenimki duyunca biraz köpürdü ama napalım bunlar olabilecek şeyler
bugünkü menüme gelince
sabah:1 adet üçgen peynir
yeşil çay
1dilim çavdar ekmeği
öğle:2 adet keekli galeta
peynir
ara:1 tane susamlı kurabiye
bikaç tane kuru üzüm
akşam:1kase çorba
salata
bi dilim çavdar kemeği
ara:armut
tamam bacım izinlisin sakın ipin ucunu kaçırmaBu hafta çok misafirim var.Perşembe günü komşular gelecek.kur an okuycaklar.Ben evde yokum.Annem ağırlıycak.Yarın akşam hazırlık yapmam lazım.Lütfen beni yarın izinli sayın.Pazar günüde kardeşimin çıktığı kızın annesi falan bana oturmaya gelicekler.Söz nişan olayları konuşulcakmış.
bacım şu listeyi özelden bana ayrıntılı göndersene burdan arkadaşlarda istiyor.kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
bu arada benm işlerim yoğunlaşmaya başladı dolyısıyla sürekli geçmişi takip edemiorum...artık benim yerime başkası spor saatlerini not edebilirmi?? ben başa çıkamamaya başladım:44:
geçmişi okuyabildiğim kadar okudum ve anladığım tek şey herkesin diyeti kötü gidiyor ve yılmak üzeresiniz
bende bildiğiniz üzere aylarca olduğum yerde saydım yedim yedim snra pişman oldum yürüyüşe asıldım olmadı en fazla 91 küsürlere indim...anlatmama gerekte yok gerçi siz bndn iyi biliosunuzama arkadaşım sayesinde bir diyete başladım...garanti kilo vericeksin yalvarıyorum yap bak beğenmessen 1 hafta sonunda bırakırsın dedi...1 hafta yaptım ve sonuç bni fazlasıyla tatmin etti...ve yarın 2. haftam bitiyor 3e başlıyorum..
şaşırmanız lazım çnkü içinizde bu diyeti yapamıycak olan belkide tek kişiydim....
sizden ricada ettim çok kolay ve etkili lütfen yapın dedim...ama bazılarınız kendi usulünce devam etti bazılarınızsa farip garip diyetler uyguladı ki ben o tarz diyetten nefret ederim verdikten snra geri alıcağın garanti olan beslenmeler( mervenin elma ve patates diyeti )
bir öneri istemişssiniz birbirinizden benim size tek tavsiyem bnm uyguladığım listeyi uygulamanız...başka dicek hiçbişiyim yok çnkü yeme sisteminizi değiştrmezseniz sporla hiç bir yere varamazzsınız...şekil a ben !!!
örneğin akıllıbıdık...hiçbirimiz onun kadar spor yapamayız diye tahmin ediorum...ve o bile hergün erimesi gerekirken ya hiç vermiyor yada azıcık azıcık veriyor...
ben yaptıysam herkez yapabilir...önce beyninizde işi bitirmeniz gerekiyor...ve açta kalmıyorsunuz
burada sürekli birbirimizi motive ediyoruz 'yapıcas başarıcas yaza kadar incecik olucas' diye evet olucas gerçektende başarıcas ama sadece biraz bu işe hız vermemiz gerekiyor...2 ayda az bir zaman kaldı ve hepimiz panikteyiz...
arkadaşımın bana söyledği şeyi şimdi ben size söylüyorum...
1 hafta deneseniz ne kaybedersiniz?
kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
bu arada benm işlerim yoğunlaşmaya başladı dolyısıyla sürekli geçmişi takip edemiorum...artık benim yerime başkası spor saatlerini not edebilirmi?? ben başa çıkamamaya başladım:44:geçmişi okuyabildiğim kadar okudum ve anladığım tek şey herkesin diyeti kötü gidiyor ve yılmak üzeresinizbende bildiğiniz üzere aylarca olduğum yerde saydım yedim yedim snra pişman oldum yürüyüşe asıldım olmadı en fazla 91 küsürlere indim...anlatmama gerekte yok gerçi siz bndn iyi biliosunuz ama arkadaşım sayesinde bir diyete başladım...garanti kilo vericeksin yalvarıyorum yap bak beğenmessen 1 hafta sonunda bırakırsın dedi...1 hafta yaptım ve sonuç bni fazlasıyla tatmin etti...ve yarın 2. haftam bitiyor 3e başlıyorum..şaşırmanız lazım çnkü içinizde bu diyeti yapamıycak olan belkide tek kişiydim....sizden ricada ettim çok kolay ve etkili lütfen yapın dedim...ama bazılarınız kendi usulünce devam etti bazılarınızsa farip garip diyetler uyguladı ki ben o tarz diyetten nefret ederim verdikten snra geri alıcağın garanti olan beslenmeler( mervenin elma ve patates diyeti )bir öneri istemişssiniz birbirinizden benim size tek tavsiyem bnm uyguladığım listeyi uygulamanız...başka dicek hiçbişiyim yok çnkü yeme sisteminizi değiştrmezseniz sporla hiç bir yere varamazzsınız...şekil a ben !!!örneğin akıllıbıdık...hiçbirimiz onun kadar spor yapamayız diye tahmin ediorum...ve o bile hergün erimesi gerekirken ya hiç vermiyor yada azıcık azıcık veriyor...ben yaptıysam herkez yapabilir...önce beyninizde işi bitirmeniz gerekiyor...ve açta kalmıyorsunuzburada sürekli birbirimizi motive ediyoruz 'yapıcas başarıcas yaza kadar incecik olucas' diye evet olucas gerçektende başarıcas ama sadece biraz bu işe hız vermemiz gerekiyor...2 ayda az bir zaman kaldı ve hepimiz panikteyiz...arkadaşımın bana söyledği şeyi şimdi ben size söylüyorum...1 hafta deneseniz ne kaybedersiniz?
istanbulda yaşamak zor olsa gerek diye düşünüyorum tatile bile gittiğimizde hem maddi hem de manevi yıpranıyoruz orada yinede siz bilirsiniz kayınvalidelerin adı çıkmış aslında bazen başkalarında öyle güzel kayınvalideler görüyorum ki içim gidiyor annesi mi kayınvalidesi belli değil Allah herkesin kalbine merhamet verir inşallah ama atalarımız ne demiş uzak olun tatlı olundün eşim başkanıyla görüşmüş. adam demişki eşinle konuştunmu? o da gitmek istiyormu demişkaynana gelin huzurunuz kaçar gitmeyin demiş, eşininde tayininide istanbula alalım demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?