ipocum yerden göğe kadar haklısın sırf senin için ben bu diyeti yapmaya başlayacağım ancak haftaya çarşamba başlayabilrim çünkü haftasonu ablamlara gidiyorum salı döneceğim o zaman gelir gelmez dediğini yapmaya başlayacağım.....
özellikle beni düşünerek yazından yer vermen çok hoşuma gitti ama durumum o kadar vahim değil geçen gün değişen vücut ölçülerimi tarih olarak yazdım bu durum beni çok mutlu etti
istanbulda yaşamak zor olsa gerek diye düşünüyorum tatile bile gittiğimizde hem maddi hem de manevi yıpranıyoruz orada yinede siz bilirsiniz kayınvalidelerin adı çıkmış aslında bazen başkalarında öyle güzel kayınvalideler görüyorum ki içim gidiyor annesi mi kayınvalidesi belli değil Allah herkesin kalbine merhamet verir inşallah ama atalarımız ne demiş uzak olun tatlı olun
haticem süpersin sen hi yerinde durmuyorsun galiba canımgünaydınlar kızlarrrr.... ben geldiiim. dün kilo bildirimi yapmadım çünkü tartılamadım. işten çıkıp işe gelmiştim.
hadi güzel bir cumaya gidelim koşa koşa.
bu arada adım sayarlar yaklaşık 20000 adım atabiliyormuşum. fena değil demi.
aynen canım bendede ne hırs kaldı ne heves bu ay reglde erken geldi iştah o biçim düğünler kapıda hadi silkelenelim yeniden doğuşumuz için yeni bir adım atalım kızlararkadaşlar toparlanmak adına önerilerinizi bekliyorum. hepimize bişiler oluyor. hani yazdı tatildi neyimiz var?
ay düğün yaklaşıyor ama benim için hevesim heyecanım yok. gelin görümce olaylarının etkiside olabilir bu
OO HADİ HAYIRLISI OLSUNNCANIM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİNkızlar bugün çok heyecanlı bir gün. eşim tayin olayları sebebiyle amiriyle görüşmeye gidiyor oy oyyy çok heyecanlıyım. o git derse gideceğiz. anlayacağınız son dönemlerindeyizz. çok heyecanlıyım çok.
YELDACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SICAK TUTMAYA ÇALIŞ KENDİNİyanma olmuyor canım ama sanırım yediğim birşey raharsız etti ayağıma sıcak su kovasına koydum karnımada sıcak su torbası koydum iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama en azından uyuyacak kadar rahatladım sanırım bende parazit var öğrencileirmin çogubda var bulaştı galiba ooffff öyle pis okul ortamım istesem çamaşır suyunun içinde yaşayayım yinede pisss
20000 walla bravo bende 13bin filan olunca seviniyordum oooooo daha atacak çok adımım varmış ben seni canı gönülden tebrik ediyorum sen hergün 20 bin adım at yediğiklerin helal hoş olsun sana
İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN MERVECİM TEK BESİNLİ DİYETLERDE ÇOK DİKKATLİ OLMAK LAZIM KENDİNE İYİ BAK CANIM SONRADAN ZAYIF DÜŞMEbugun patates dıyetıne basladım sabah 2 haslanmıs baharatladıp lımon sıkıp yedım
öğlen 2 haşlama patates
AYNEN MERVECİM BİR TARAFIM DELİ G,B, SPOR YAPMAK İSTİYOR BİR TARAFIM YERİNDEN ZOR KALKIYOR HAVALARDANMIDIR NEDİR ANLAMADIM BENDE BİYERDN BAŞLICAM İLK İŞİM YENİ BİR TARTI ALMAK OLUCAK HAVALARDA ISINDI AKŞAMLARI EŞİMLE YÜRÜYÜŞE ÇIKMAYA KARAR VERİM O GELMESE BİLE BEN GİDİCEMevet arkadaşlar bence herkez aynı kanıda artık bu na bir çözüm bulalım ben dıyetımı bırakıcam dıye korkuyorum sporumuda salmış durumdayım ama içten içe devam etmek yaza özellikle antalyadaki düğünümüze zayıf gitmek istıyorummm o yuzden patates dıyetıne başladım bu hafta vermem lazım ve az sonrada yürüyüşe cıkıcam adım sayarıma pil aldım burda okadar bahsettınızkı benımkı pılı bıtık bır köşede duruyordu dun eşimle pil aldık ona az sonra cıkıcam yuruyusume atıcam adımlarımı
BENİMDE ÇOK AÇIKTI YEDİKLERİMİ YAZMAYA UTANIYORUM MEĞER REGL OLUCAKMIŞIM NEYSEKİ GEÇTİ BENDE ÇOK SU İÇİYORUMKızlar iştahım çok açık.Geçen hafta 72.5 i görmeme rağmen.tekrar 73 kilonun içinde gezinmeye başladım.Napcam bilmiyorum.Yanlız iyi birşey oldu.3 lt su içmeye başladım.Hava ısındıkça daha çok su içiyorum.
KOLAY GELSİN ZOR OLUR BİLİRİM ALLAH KABUL ETSİN SÖZ NİŞAN DURUMLARINIZ VAR DEMEK HAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLISI İLEBu hafta çok misafirim var.Perşembe günü komşular gelecek.kur an okuycaklar.Ben evde yokum.Annem ağırlıycak.Yarın akşam hazırlık yapmam lazım.Lütfen beni yarın izinli sayın.Pazar günüde kardeşimin çıktığı kızın annesi falan bana oturmaya gelicekler.Söz nişan olayları konuşulcakmış.
FATOŞUM BENDE İPLER KOPTU NE DİYET KALDI NE SPOR TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTEslm kızlar nasılsınız bugünlerde çok yoğunum geç saatlere kadar giremiyorum nasılsınız
BİTER BİTERRRR MERAK ETME CANIM SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİMMM N-MENÜNÜ BEYENDİM AFİYET OLSUN CANIMMkızlar bugün öyle yoruldumkiiiiiiii okuldan geldim hemen kendimi yatağa attım yemek falan yemeden.yarında sınavım var gece ders çalışcam bu okul bitermi yaaa:18::18:
ay bide komik bişey oldu hastam ban kur yapmaya kalktı bide küçük benden tabi güldüm geçtimbenimki duyunca biraz köpürdü ama napalım bunlar olabilecek şeyler
bugünkü menüme gelince
sabah:1 adet üçgen peynir
yeşil çay
1dilim çavdar ekmeği
öğle:2 adet keekli galeta
peynir
ara:1 tane susamlı kurabiye
bikaç tane kuru üzüm
akşam:1kase çorba
salata
bi dilim çavdar kemeği
ara:armut
TEBRİK EDİYORUM SENİ CANIM ÇOK DAHA GÜZEL SONUÇLAR ALICAKSIN İNŞALALH AYNEN DEVAMM BİZ SANA TEŞEKKÜR EDERİZkızlar göbüşümün gittiğini görüdükçe o kadar mutlu oluyorumkibu hafta daha önce dar geldiği için giyemedğim bi kıyafetimi giydim ve resmen oldu bana çok çok mutlu oldum inş daha da güzel olucak ve burda başarı hikayemi paylaşıp 6.takıma kocaman teşekkürler edicem
İPOCUM DENEYELİM BAKAIM GÖNDER ŞU DİYETİ MERAK ETTİM ŞOK DİYET FALAN DEĞİL GALİBAkızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
bu arada benm işlerim yoğunlaşmaya başladı dolyısıyla sürekli geçmişi takip edemiorum...artık benim yerime başkası spor saatlerini not edebilirmi?? ben başa çıkamamaya başladım:44:
geçmişi okuyabildiğim kadar okudum ve anladığım tek şey herkesin diyeti kötü gidiyor ve yılmak üzeresiniz
bende bildiğiniz üzere aylarca olduğum yerde saydım yedim yedim snra pişman oldum yürüyüşe asıldım olmadı en fazla 91 küsürlere indim...anlatmama gerekte yok gerçi siz bndn iyi biliosunuzama arkadaşım sayesinde bir diyete başladım...garanti kilo vericeksin yalvarıyorum yap bak beğenmessen 1 hafta sonunda bırakırsın dedi...1 hafta yaptım ve sonuç bni fazlasıyla tatmin etti...ve yarın 2. haftam bitiyor 3e başlıyorum..
şaşırmanız lazım çnkü içinizde bu diyeti yapamıycak olan belkide tek kişiydim....
sizden ricada ettim çok kolay ve etkili lütfen yapın dedim...ama bazılarınız kendi usulünce devam etti bazılarınızsa farip garip diyetler uyguladı ki ben o tarz diyetten nefret ederim verdikten snra geri alıcağın garanti olan beslenmeler( mervenin elma ve patates diyeti )
bir öneri istemişssiniz birbirinizden benim size tek tavsiyem bnm uyguladığım listeyi uygulamanız...başka dicek hiçbişiyim yok çnkü yeme sisteminizi değiştrmezseniz sporla hiç bir yere varamazzsınız...şekil a ben !!!
örneğin akıllıbıdık...hiçbirimiz onun kadar spor yapamayız diye tahmin ediorum...ve o bile hergün erimesi gerekirken ya hiç vermiyor yada azıcık azıcık veriyor...
ben yaptıysam herkez yapabilir...önce beyninizde işi bitirmeniz gerekiyor...ve açta kalmıyorsunuz
burada sürekli birbirimizi motive ediyoruz 'yapıcas başarıcas yaza kadar incecik olucas' diye evet olucas gerçektende başarıcas ama sadece biraz bu işe hız vermemiz gerekiyor...2 ayda az bir zaman kaldı ve hepimiz panikteyiz...
arkadaşımın bana söyledği şeyi şimdi ben size söylüyorum...
1 hafta deneseniz ne kaybedersiniz?
GÜNAYDIN CANIM BENİMgünaydın kızlarrrrr nasılsınızzz ben geldim dün netim gitti. sonrada sahaya çıktım gelemedim. nasılsınız azcık bakınayım bakınayım dedim şimdi cevapp vercem
HADİ HAYIRLISI O ZMAN SANA İSTANBUL YOLLARI GÖRÜNDÜ DİYELİMMİ HATİCEMMMMdün eşim başkanıyla görüşmüş. adam demişki eşinle konuştunmu? o da gitmek istiyormu demiş
kaynana gelin huzurunuz kaçar gitmeyin demiş, eşininde tayininide istanbula alalım demiş.
bu arada bugün fx e başladım. evdekilerden gizli. umarım etkili olur. iştahımı kapatırsa çok mutlu olucam kendime hakim olmakta zorlanıyorum.
ayça öncelıkle ılgın için cok teşekkürler cuma gunu metal provası var ondan sonra 2 prova daha var ama busefer gıdınce soylıycem taksın dıyetımde su bıle ıcemıyorummmm
vayyy menün cok guzellll bende cok salmıstım kendımı ama sımdı toparlanma dıyetı anladımkı benım vıcudum katı kurallardan hoşlanıyor o yuzden patates dıyetıne başladımm
Slm bayanlaarr. ben geldiimm.Nasılsınız bakalım? Neler yaptınız ben yokken?
Slm bayanlaarr. ben geldiimm.Nasılsınız bakalım? Neler yaptınız ben yokken?
kızlarrrrr iyi akşamlarrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz
şimdi size uyguladığım diyetin ilk hafta menüsünü yazıyorum...hergün aynı zaten
sabah:seçenek1 2 dilim kepek ekmeği,14 yeşil zeytin/yada 10 siyah zeytin,beyaz peynir,salata serbest sınırsız
seçenek2 1 yumurta 2 dilim kepek ekmeği
öğlen:bir sandviç arasına sığdığı kadar protein(sucuk hariç hepsi serbest) tavuk köfte balık hindi salam pastırma sosis,salata sınırsız
akşam: öğlenle aynı sandviçin içini farklı hazırlayabilirsinz
günde 1 meyve yada 4 adet form bisküvi hakkınız var
not:sandviçin dışında tabaktan bir şey yemek yasak...birde bnm önerim uno denge light sandviç ekmeği....
haklısın canım ama 1 ayda olsa motive olmam gerekiyor sanırım. ve şimdilik mutluyum.haticem süpersin sen hi yerinde durmuyorsun galiba canım
aynen canım bendede ne hırs kaldı ne heves bu ay reglde erken geldi iştah o biçim düğünler kapıda hadi silkelenelim yeniden doğuşumuz için yeni bir adım atalım kızlar
OO HADİ HAYIRLISI OLSUNNCANIM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
YELDACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SICAK TUTMAYA ÇALIŞ KENDİNİ
İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN MERVECİM TEK BESİNLİ DİYETLERDE ÇOK DİKKATLİ OLMAK LAZIM KENDİNE İYİ BAK CANIM SONRADAN ZAYIF DÜŞME
AYNEN MERVECİM BİR TARAFIM DELİ G,B, SPOR YAPMAK İSTİYOR BİR TARAFIM YERİNDEN ZOR KALKIYOR HAVALARDANMIDIR NEDİR ANLAMADIM BENDE BİYERDN BAŞLICAM İLK İŞİM YENİ BİR TARTI ALMAK OLUCAK HAVALARDA ISINDI AKŞAMLARI EŞİMLE YÜRÜYÜŞE ÇIKMAYA KARAR VERİM O GELMESE BİLE BEN GİDİCEM
BENİMDE ÇOK AÇIKTI YEDİKLERİMİ YAZMAYA UTANIYORUM MEĞER REGL OLUCAKMIŞIM NEYSEKİ GEÇTİ BENDE ÇOK SU İÇİYORUM
NAPCAZZUBUZUM TUTUCAZ KÖR BOĞAZIMIZI NEFSİMİZE YHENİLMİCES
KOLAY GELSİN ZOR OLUR BİLİRİM ALLAH KABUL ETSİN SÖZ NİŞAN DURUMLARINIZ VAR DEMEK HAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLISI İLE
FATOŞUM BENDE İPLER KOPTU NE DİYET KALDI NE SPOR TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTESEN NAISLSIN YOĞUN GEÇİYOR MUŞ ARAS NASIL ÖP BENİM İÇİN
BİTER BİTERRRR MERAK ETME CANIM SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİMMM N-MENÜNÜ BEYENDİM AFİYET OLSUN CANIMM
HAHA DEMEK HASTA KUR YAPTI HA OLUR BÖYLE
TEBRİK EDİYORUM SENİ CANIM ÇOK DAHA GÜZEL SONUÇLAR ALICAKSIN İNŞALALH AYNEN DEVAMM BİZ SANA TEŞEKKÜR EDERİZ
İPOCUM DENEYELİM BAKAIM GÖNDER ŞU DİYETİ MERAK ETTİM ŞOK DİYET FALAN DEĞİL GALİBA
GÜNAYDIN CANIM BENİM
HADİ HAYIRLISI O ZMAN SANA İSTANBUL YOLLARI GÖRÜNDÜ DİYELİMMİ HATİCEMMMM
CANIM BİLİYORUM ÇOK KLİŞE OLUCAK AMA KULLANMA ŞUNLARI BİRDE GİZLİ KULLANIYORSUN BENCE YAPMA ALLAH MUHAFAZA BİŞİ OLSA YAN ETKİ ETSE SONUÇLAR DAHA KÖTÜ OLUR
Kİzlar bekleyin beni birazdan bilgisyri acip listeyi yollicam
hayrola bacım. dün seni düşünmüştüm bende elbisen nasıl gidiyor?bugün hiç keyfim yok 5 msjı tamamlayamıycam izinli yazın beni bugün
kızlar herkes hesaplamasını yapsın vaktim olunca gelip listeyi hazırlarım.artık sayfayada fazla uğrayan yok arkadaslar nerelerdesınız sız ben kurstaydım o yuzden gıremedım bu arada cumada dişçi randevum var liste ellerinizden öperrr
canım bunların dışında bişey yemediysen üzme bence kendini. yoğun geçiyor sonuçta sizin ora. varis olmamaya gayret et. bence varis çorabı kullan ben stajlarda kullanıyordum.kızlarrrrrr saçımı çekin
bugünkü menüm:
sabah:bir dilim kek
öğle:1çubuk kraker
meyve suyu
akşam:5 tane çiğköfte
ayran
yaa bugün çok kötü bi gün geçirdim ama spor yapıcam ve yediklerimi telafi edicem
bugün kepekli ekmek alıp başlayabilirim. haftaya cuma görürüz sonucu. yaa ben evde tavuk köftesi yapmıştım içinde ekmek var. olurmuki?kızlarrrrr iyi akşamlarrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz
şimdi size uyguladığım diyetin ilk hafta menüsünü yazıyorum...hergün aynı zaten
sabah:seçenek1 2 dilim kepek ekmeği,14 yeşil zeytin/yada 10 siyah zeytin,beyaz peynir,salata serbest sınırsız
seçenek2 1 yumurta 2 dilim kepek ekmeği
öğlen:bir sandviç arasına sığdığı kadar protein(sucuk hariç hepsi serbest) tavuk köfte balık hindi salam pastırma sosis,salata sınırsız
akşam: öğlenle aynı sandviçin içini farklı hazırlayabilirsinz
günde 1 meyve yada 4 adet form bisküvi hakkınız var
not:sandviçin dışında tabaktan bir şey yemek yasak...birde bnm önerim uno denge light sandviç ekmeği....
eveeeeeeettttt.....cnmmm hoşgeldinnnnnnnn...
artık buralar çok durgunhalbuki aksine daha yoğun olması lazım çnkü yaz geliyoooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?