Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün merdivene başladım. o ne demek derseniz
epey zamandır neden düşünmediğimi bilmiyorum ama bundan sonra asansörle vedalaşıyorum.

bugün merdivene başladım. o ne demek derseniz
epey zamandır neden düşünmediğimi bilmiyorum ama bundan sonra asansörle vedalaşıyorum.

inan çok zevk alacaksın özellikle inerken adım adım değil hop bir ki diye eğlnerek inersen tempolu olarak merdiven bittiğinde tuhaf bir gülümseme olacak yüzünde biliyormusun (mecburi kalmadıkça) hayatımda hiç binmedim diyecek kadar asansöre az binmişimdir

anissacım canım tadilat işi zor ama mis gibi ev gözlerinin önüne gelince katlanıyorsun demi. aynı diyet gibi.
şu tv da program varya evim mis evim filan onlara çok hevesleniyorum aslında ne güzel olur demi?

evet canım yaaa gerçektende çok zormuş sonu süper olacak ama ev haraboldu

kızlar tadilat başladı ev perişan buraya hiç ugrayamıyorum kusuruma bakmayın 20 günde bitecek dediler ama hiçte bitecege benzemiyo eger kabul ederseniz saadece cuma kilo bildirmek için takıma girmeye çalışıcam kabul ederseniz
tabi işler bitene kadar sonra normale döner inşallah

bacım o istisnalardandı. Aslında ben dışarı çıkınca çok yürürüm ama ah çıkabilsem ahhh...
dün elektirik gidince fark ettim bende
evet canım yaaa gerçektende çok zormuş sonu süper olacak ama ev haraboldu

canım değecek emin ol. Insan evini daha çok seviyor. Heleki arzu ettiğin gibi olursa. Istersen geri dönmek üzere ayrıldı diyelim ne dersin?

alıntıdır arkadaşlar

MESAJA EKLEME YAPIYORUM ARKADAŞLAR....

Şimdi şöyle ki Püsküüt'üm ben pek takmazdım bu yağ oranını falan ama baktım Dukan amcam kızıyor tamam dedim yola geleyim.
Önce lightını aradım yok bulamadım.
Normaline baktım dediğin gibi 17 küsür 18e yakın.
Eee ne yapayım internette araştırmaya koyuldum.
Ve onu da kendim yaptım.
Onu da şu şekilde yaptım.
1 kg light yoğurdu biraz ısıtıp activia ve süt tozu ile mayaladım ( activiaya 2 kaşık süt tozu koyup sütle seyreltik olmasını sağlayarak süte karıştırdım. 4-5 saat mayaladım. Sonra 2-3 saat dolapta beklettim ve süzdüm. Sonuçta ortaya yağ oranı çook ama çook az bir labne çıktı. Tadı da gayet güzel oldu. Hmm bir de denemedim ama şöyle yapılabiliyormuş. Light yoğurt activia ve süt tozu güzelce karıştırılıp süzülüyormuş.)

Tatlandırıcı olarak da sıvı tatlandırıcım yoktu ben de tabletleri ezip içine kattım

canım değecek emin ol. Insan evini daha çok seviyor. Heleki arzu ettiğin gibi olursa. Istersen geri dönmek üzere ayrıldı diyelim ne dersin?

inşallah canım
istedigim daha çok şeyler var ama eşimi delirtmemek için susuyorum
geridönmek üzere ayrıldı derseniz daha iyi olur
teşekkürler

şimdilik menümü yazayım.

sabah: 1-2 bardak çay, domates, salatalık, kırmızı biber, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 1kk peynir, 2-3 zeytin

öğlen: 1 kepçe çorba, 4yk nohut, 1-2 yk pilav

ara olarak elmam var. ama yanında süt ürünü yok .

sabahtan bu yana 2-2.5 litre su içtim sanırım. fx beni çok susatıyor. bide bugün idrar yaparken yanmam oluyor. sanırım iye oldum. of yaa

herkese selamlarrr bugün yorucu ve yoğun bir gündü yine ama olsun ben çok mutluyummmm.ve kilo bildirimimi yapıyorum yarın tüm gün okulda olcağım için

başlangıç:83
geçen hafta:79.7
bu hafta:78.2
fark:1.5
toplam fark:4.8
beden:44
spor haftada yaklaşık 5 saat

nasıl ama

kızlar ben yarından itibaren çarşambaya kadar yokum.tatile gidiyorum çünkü beni gelecek hafta için izinli yazın sonraki hafta bomba gibi dönücem

mervecim çıkıyormusun takımdan?
oo herkesler gidiyor noluyor yaa geri gelin çabuuukkkk

biber dolması yoğurt ve bir parça sade dondurmayla günü bitirdim. sanırım 3lt den fazla su içtim. yarın iponun diyetine başlıyorum

Sabah
1 kk peynir
1 domates
5zeytin
2 dilim ekmek
çay
ara 1 elma
öğlen
çorba
2 dilim ekmek
akşam..
Kereviz
bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…