bugün merdivene başladım. o ne demek derseniz
epey zamandır neden düşünmediğimi bilmiyorum ama bundan sonra asansörle vedalaşıyorum.
anissacım canım tadilat işi zor ama mis gibi ev gözlerinin önüne gelince katlanıyorsun demi. aynı diyet gibi.
şu tv da program varya evim mis evim filan onlara çok hevesleniyorum aslında ne güzel olur demi?
bacım o istisnalardandı. Aslında ben dışarı çıkınca çok yürürüm ama ah çıkabilsem ahhh...evet yeniden sporla güne zinde başlama vakti geldi acayip enerjiğim umarım hepinize bulaştırıım bunu kesinlikle bu dönen twisti almanızı öneririm kızlar bel için idealinde ötesinde hemde çok zevkli tv ye bakarkern yapıyorsun farkında bile olmuyorsun önceye nazaran simit diye bişey kalmadı cuma heyecanla tartılmayı bekliyorum ve ölçülerimi yeniden not alacağım hamile kalmadan önceki pantolanumu giymeye başladım tabi kumaşın kullandıkça genişleme payınıda unutmamak gerek ama olsun ben mutluyum anneme dün çok değiştiğimi yazın görünce inanamayacağını söyledim çünkü hamileyken kilolu halimi tek annem görmüştü baaşkaları fark etmez tontişliğimi evet müzik soooooonnnn seeeeesssssss ve herşey serbest kalori yak mutlu ol gerisi teferruat adım sayım şimdide 4800 olmuş daha akşama oooooooo çok var yst cim hedefim senin adım sayına ulaşmak 20bini görebilirmiyim bilmiyorum ama olsun ne görsem kardır
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
dün elektirik gidince fark ettim bendeinan çok zevk alacaksın özellikle inerken adım adım değil hop bir ki diye eğlnerek inersen tempolu olarak merdiven bittiğinde tuhaf bir gülümseme olacak yüzünde biliyormusun (mecburi kalmadıkça) hayatımda hiç binmedim diyecek kadar asansöre az binmişimdir
evet canım yaaa gerçektende çok zormuş sonu süper olacak ama ev haraboldu
canım değecek emin ol. Insan evini daha çok seviyor. Heleki arzu ettiğin gibi olursa. Istersen geri dönmek üzere ayrıldı diyelim ne dersin?kızlar tadilat başladı ev perişan buraya hiç ugrayamıyorum kusuruma bakmayın 20 günde bitecek dediler ama hiçte bitecege benzemiyo eger kabul ederseniz saadece cuma kilo bildirmek için takıma girmeye çalışıcam kabul ederseniz
tabi işler bitene kadar sonra normale döner inşallah
kızlar bu haftaki kilo bildirimim çok güzel olacak geçen haftayı telafi edicem
alıntıdır arkadaşlar
Çok fena şımardım kızlar bilginiz olsun
Ama gerçekten çok kolay bir şey yoğurdunuz kaldıysa bozulmaya yakın falan hemen onu birazcık sulandırın.
İçine 3-4 kaşık limon suyu sıkın.
Kaynasın güzelce sonrada süzgece alın istediğiniz kadar tuz koyun bu kadarcıkk ..
Bu arada şeker kaptancım bekarım ama sevdiceğim var ..
Bir de takımımda paylaşmadan burada paylaşayım dedim, benim diyet yaparken en büyük problemim tatlıydı ki biraz önceye kadar.
Şokellamı yapmış bulunmaktayım ( Dukan amca saolsun )
3 çorba kaşığı labne peynir
3 dolu çorba kaşığı az yağlı kakao
Tadı size yetecek kadar tatlandırıcı ( olmasa bile olacaktı)
1/4 çay bardağı kadar süt
Onun haricinde istediğiniz aromalardan biraz damlatabilirsiniz
Bunları bir güzel karıştırdım ve elimde mis gibi çikolatam oldu artık hiç bir şey bozamaz benim bu diyetimi ..
merakla beklıyorum kılonu benım okadar cok katkım olamıyacak bu hafta uzgunummm
canım değecek emin ol. Insan evini daha çok seviyor. Heleki arzu ettiğin gibi olursa. Istersen geri dönmek üzere ayrıldı diyelim ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?